celebrin Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Halihó! Valaki meg tudná nekem mondani, hogy az X14XE motorba külön LAMBDASZONDA kell, vagy ugyanaz mint a Z14XE-be?! Mert én többnyire olyanokat találtam a neten, ami Z14XE-be való! ;) OK! Néztem az Unixnál is, de abból nekem nem derül ki, hogy ugyanaz-e a kettő. Azt már megnéztem, hogy 4 vezetékes kell. Nem tud valaki "ócsó" lelőhelyet? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 OK! Néztem az Unixnál is, de abból nekem nem derül ki, hogy ugyanaz-e a kettő. Azt már megnéztem, hogy 4 vezetékes kell. Nem tud valaki "ócsó" lelőhelyet? :rolleyes: Mielőtt megvennél valami nem bele valót ;) A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu 7es vagy 8as tétel kell neked tehát 855345 vagy 855390( 855390-nek új száma van :855524 ) Csak ügyesen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
celebrin Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Mielőtt megvennél valami nem bele valót :D tehát 855345 vagy 855390( 855390-nek új száma van :855524 ) Csak ügyesen :D Ahááá! ;) Köszönöm szépen! Ezt gyorsan meg is jegyzem magamnak! Már csak a megfelelő helyet kell megtalálnom, ahol megvehetem! Köszi az útbaigazítást! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Ahááá! ;) Köszönöm szépen! Ezt gyorsan meg is jegyzem magamnak! Már csak a megfelelő helyet kell megtalálnom, ahol megvehetem! Köszi az útbaigazítást! :rolleyes: Oksi. Csak képpel NE idézz!!! Szerkeszd ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
celebrin Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Oksi. Csak képpel NE idézz!!! Szerkeszd ki. Ohh... bocsika! :rolleyes: Javítottam! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Ohh... bocsika! :rolleyes: Javítottam! :D Már késő.Karcsibácsi gyorsabb volt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kicsiricsi Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy 1.6-os, X16XEL motorkódú Astránál, az alapjárati motoron kell-e valamilyen tömítőgyűrűnek lennie? Azért kérdezem, mert most esett át a fent említett alkatrész egy takarításon, és a leszereléskor nem volt rajta tömítőgyűrű. Viszont már találtam olyan képet a neten, amelyen látható egy narancsszínű tömítés! Köszönöm a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
.totesz. Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Sziasztok. Árulja el valaki legyen szives hogy kell kiszerelni a gyújtáskapcsoló betétet G astrából mert nekem sehogy sem sikerült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Ohh... bocsika! ;) Javítottam! :D Tényleg??? :D Már késő.Karcsibácsi gyorsabb volt :D Akár az olajozott nyári villám. :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
celebrin Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Tényleg??? :D Akár az olajozott nyári villám. :rolleyes: :D Jól van na... nem ülök itt folyton... (bár az asszonytól így is megkapom...) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Sziasztok! X14XE Astra G-ről van szó! Most feljöttek a melegek és ha elindulok a kocsival 2-3km-eren belül 85 fokon van a víz! Megyek 30 km-ert tartja is és ha beérek városba lámpánál megállok fél perc után elkezd felkúszni a víz 90 fok-ra. Ha másik lámpánál is megkell állni akkor már be is kapcsol a ventillátor mert 92-92 fokos a víz és vissza is hűl. Víz van benne néztem, gázadásnál a visszafolyóágból jön is a víz. A csövek mindegyik meleg megnéztem /hátha nem nyit ki a termosztát/. Ez szerintetek normális? Ha nagyobb meleg lesz 35-38 fok nem lesz gáz nem fog fellforni a víz? Vagy éppenséggel valami dugóban? Válaszokat köszi mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Sziasztok! X14XE Astra G-ről van szó! Most feljöttek a melegek és ha elindulok a kocsival 2-3km-eren belül 85 fokon van a víz! Megyek 30 km-ert tartja is és ha beérek városba lámpánál megállok fél perc után elkezd felkúszni a víz 90 fok-ra. Ha másik lámpánál is megkell állni akkor már be is kapcsol a ventillátor mert 92-92 fokos a víz és vissza is hűl. Víz van benne néztem, gázadásnál a visszafolyóágból jön is a víz. A csövek mindegyik meleg megnéztem /hátha nem nyit ki a termosztát/. Ez szerintetek normális? Ha nagyobb meleg lesz 35-38 fok nem lesz gáz nem fog fellforni a víz? Vagy éppenséggel valami dugóban? Válaszokat köszi mindenkinek! Az teljesen normális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Ma mentem egy kicsit hosszabb fagyizós útra,de csak finoman,nem állat módjára,és mikor már majdnem hazaértem,kigyulladt a töltés lámpám.Majd pár perc múlva el is aludt.De viszont azóta látom hogy halványan pislog-vagy éppen halványan világít,és fel fel villan.Rámértem a töltésre 14.1 14.2 Lehet hogy szénkefe,vagy valami zárlat esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Ma mentem egy kicsit hosszabb fagyizós útra,de csak finoman,nem állat módjára,és mikor már majdnem hazaértem,kigyulladt a töltés lámpám.Majd pár perc múlva el is aludt.De viszont azóta látom hogy halványan pislog-vagy éppen halványan világít,és fel fel villan.Rámértem a töltésre 14.1 14.2 Lehet hogy szénkefe,vagy valami zárlat esetleg? Valószínűleg elkopott a kefe. De lehet rossz érintkezés is valahol, zárlatnak kicsi az esélye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Sziasztok! X14XE Astra G-ről van szó! Most feljöttek a melegek és ha elindulok a kocsival 2-3km-eren belül 85 fokon van a víz! Megyek 30 km-ert tartja is és ha beérek városba lámpánál megállok fél perc után elkezd felkúszni a víz 90 fok-ra. Ha másik lámpánál is megkell állni akkor már be is kapcsol a ventillátor mert 92-92 fokos a víz és vissza is hűl. Víz van benne néztem, gázadásnál a visszafolyóágból jön is a víz. A csövek mindegyik meleg megnéztem /hátha nem nyit ki a termosztát/. Ez szerintetek normális? Ha nagyobb meleg lesz 35-38 fok nem lesz gáz nem fog fellforni a víz? Vagy éppenséggel valami dugóban? Válaszokat köszi mindenkinek! Szia, Ugyanez a motorkódom és ugyanez a jelenség nálam is. Megnyugtatlak: Nekem is feltűnt, hogy mióta bejöttek a jobb idők, máshogy viselkedik..ez mondjuk természetes, de nekem az állandóan pörgő ventilátor nem tetszett. Ettől függetlenül semmi probléma. Már többször kerültem dugóba az M3-ason... átlagosan 1- 1,5 órát ültem, araszolgattam és semmi gond nem volt. 91-92 foknál (mutató szerint) bekapcsolt a venti, majd szépen visszahűtötte 90-re. Mindezt úgy, hogy a sorból sorra hullottak ki az autók gőzölgő motortérrel (pegout, citröen, toyota yaris stb..). Szóval nyugi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Mindezt úgy, hogy a sorból sorra hullottak ki az autók gőzölgő motortérrel (pegout, citröen, toyota yaris stb..). Szóval nyugi. Meg volt ott biztosan Astra is. Ez nem sokat mond egy gyártóról, inkább a konkrét autóról és annak tulajáról árulkodik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Ez szerintetek normális? Ha nagyobb meleg lesz 35-38 fok nem lesz gáz nem fog fellforni a víz? Azért van ott a ventilátor, hogy ne forrjon fel. Majd ha kint 38 fok lesz, akkor nem egy perc alatt hűti le, hanem három alatt, aztán kapcsol ki a ventilátor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Azért van ott a ventilátor, hogy ne forrjon fel. Majd ha kint 38 fok lesz, akkor nem egy perc alatt hűti le, hanem három alatt, aztán kapcsol ki a ventilátor. ha meg igazán meleg van úgyis megy a klíma és annak ventije is hűt...szóval nyáron még ennyire sem fog gyakran felmelegedni, hogy a pluszz venti menjen... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy 1.6-os, X16XEL motorkódú Astránál, az alapjárati motoron kell-e valamilyen tömítőgyűrűnek lennie? Azért kérdezem, mert most esett át a fent említett alkatrész egy takarításon, és a leszereléskor nem volt rajta tömítőgyűrű. Viszont már találtam olyan képet a neten, amelyen látható egy narancsszínű tömítés! Köszönöm a válaszokat! igen kell rajta lennie tomítésnek! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Sziasztok. Árulja el valaki legyen szives hogy kell kiszerelni a gyújtáskapcsoló betétet G astrából mert nekem sehogy sem sikerült. - akksisaru le - lebontod a gyújtáskapcsoló körül az összes műanyagot - kulcs be - elfordít asszem 3. fokozatig - kis résen pöcök benyom - kulcs irányába kihúz Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolee77 Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Sziasztok! Tudja valaki, hogy G Astrában az utasoldali(jobboladali) szellőzőrácsot hogy lehet a legkönnyebben kiszedni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Sziasztok! Tudja valaki, hogy G Astrában az utasoldali(jobboladali) szellőzőrácsot hogy lehet a legkönnyebben kiszedni? Ki kell pattintani. egy pici csavarhúzóval. Javaslom, ha már kiveszed, és megpucolod, akkor a határolónál ( ha még nem lötyög, de majd fog) nagyon pici ékszíjsprayvel fújd meg, attól majd nehezebb lesz állítani kicsit, de legalább ahova állítod oda fúj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolee77 Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Ki kell pattintani. egy pici csavarhúzóval. Javaslom, ha már kiveszed, és megpucolod, akkor a határolónál ( ha még nem lötyög, de majd fog) nagyon pici ékszíjsprayvel fújd meg, attól majd nehezebb lesz állítani kicsit, de legalább ahova állítod oda fúj. Köszi az infót! A kipattintást a két oldalán középtájon értetted? hajlamos az elrepedésre? csak mert nem szeretném tönkretenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Köszi az infót! A kipattintást a két oldalán középtájon értetted? hajlamos az elrepedésre? csak mert nem szeretném tönkretenni... Le kell tekerni ütközésig, úgy könnyebben kijön. Ez egy okos kis dolog, mert kis henger a nagy hengerben van. Kisebb a lyuk, mint a henger, amit ki akarsz belőle szedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Szia, Ugyanez a motorkódom és ugyanez a jelenség nálam is. Megnyugtatlak: Nekem is feltűnt, hogy mióta bejöttek a jobb idők, máshogy viselkedik..ez mondjuk természetes, de nekem az állandóan pörgő ventilátor nem tetszett. Ettől függetlenül semmi probléma. Már többször kerültem dugóba az M3-ason... átlagosan 1- 1,5 órát ültem, araszolgattam és semmi gond nem volt. 91-92 foknál (mutató szerint) bekapcsolt a venti, majd szépen visszahűtötte 90-re. Mindezt úgy, hogy a sorból sorra hullottak ki az autók gőzölgő motortérrel (pegout, citröen, toyota yaris stb..). Szóval nyugi. Köszi mindenkinek, most igy azért megnyugodtam, csak elsőre furcsának tünt. Még1szer köszii Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts