imiderecske Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Milyen másik kettőt? Mire gondolsz? Jaaj bocs. A légtömegmérő meg a levegő hőmérséklet mérő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Jaaj bocs. A légtömegmérő meg a levegő hőmérséklet mérő. A levegő cső vezetékben,a levegő szűrő és a folytószelepház között. Milyen moci neked?(motorkód) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 A levegő cső vezetékben,a levegő szűrő és a folytószelepház között. Milyen moci neked?(motorkód) X14XE Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 X14XE Fúú, abban talán levegő hőmérséklet mérő van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Sziasztok! A következő lenne a kérdésem. Szombat éjszaka vettem észre az M3-ason, hogy huzamosabb 140-160közötti tempónál a műszerfalon kivillant az a kis sárga lámpa ami a váltóra figyelmeztet. Vissza lassítottam 110re kb, utána ki is aludt. Találkozott már valaki ilyen problémával? automata váltós az autód? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 automata váltós az autód? Helló! 5ös manuál Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 X14XE Még valami ha tényleg p0130 van ,ennél a motornál csak egy p0130 van. Az enyémből indultam ki ott 4 van. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Még valami ha tényleg p0130 van ,ennél a motornál csak egy p0130 van. Az enyémből indultam ki ott 4 van. :devlish: még pedig melyik az az 1? Lambda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 még pedig melyik az az 1? Lambda? Igen P0130-O2 érzékelő áramkör szakadt A Te motorodnál ezt jelenti. Ezeknek teljesülnie kell: Motor 40 sec óta fut Hűtőközeg hőmérséklete nagyobb, mint 75 °C Fojtószelep-nyílás nagyobb, mint 10 % Következő hibakód nem tárolt: P0120, P0105 Lambda-szonda feszültsége a 343 mV -tól 540 mV -ig terjedő tartományban (Áramkör szakadás, Lambda-szonda hiba) A fenti feltételeknek legalább 15 sec -ig teljesülniük kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Igen P0130-O2 érzékelő áramkör szakadt A Te motorodnál ezt jelenti. Ezeknek teljesülnie kell: Motor 40 sec óta fut Hűtőközeg hőmérséklete nagyobb, mint 75 °C Fojtószelep-nyílás nagyobb, mint 10 % Következő hibakód nem tárolt: P0120, P0105 Lambda-szonda feszültsége a 343 mV -tól 540 mV -ig terjedő tartományban (Áramkör szakadás, Lambda-szonda hiba) A fenti feltételeknek legalább 15 sec -ig teljesülniük kell Akkor lambda csere ezek szerint? Akkor azért eszik ennyit a kocsi. Szerintem legalább 1literrel eszik többet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Akkor lambda csere ezek szerint? Akkor azért eszik ennyit a kocsi. Szerintem legalább 1literrel eszik többet Még mindig azt mondom ,hogy keresni kell valakit aki foglalkozik diagnosztikával,és megtudja nézni az értékeket :lol: Hogy milyen értékek vannak. Tecikérteni :devlish: Másrészt a bosch és gm lambda ugyan az :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Még mindig azt mondom ,hogy keresni kell valakit aki foglalkozik diagnosztikával,és megtudja nézni az értékeket :lol: Hogy milyen értékek vannak. Tecikérteni :devlish: Másrészt a bosch és gm lambda ugyan az :lol: Illetve nem, más a gyártásnál a tűrési érték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Igen P0130-O2 érzékelő áramkör szakadt A Te motorodnál ezt jelenti. Ezeknek teljesülnie kell: Motor 40 sec óta fut Hűtőközeg hőmérséklete nagyobb, mint 75 °C Fojtószelep-nyílás nagyobb, mint 10 % Következő hibakód nem tárolt: P0120, P0105 Lambda-szonda feszültsége a 343 mV -tól 540 mV -ig terjedő tartományban (Áramkör szakadás, Lambda-szonda hiba) A fenti feltételeknek legalább 15 sec -ig teljesülniük kell honnan tudol te ilyesmiket??? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 honnan tudol te ilyesmiket??? :devlish: Jogos a kérdés,ez engem is érdekelne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Illetve nem, más a gyártásnál a tűrési érték. Létezik olyan ,hogy bosch epc. ott motorkód alapján megtalálod a neked valót,és ha megvan amit kerestél akkor megnézed az OEM számot és már látod is a GM számot.És ha ez megvan akkor már csak azt kell tudni ,hogy mi a kerest alkatrész GM száma. Tehát így kell a megfelelő alkatrészt kiválasztani. Na a másik hogy ,nagyon sok elektronikus alkatrész bosch. De én hagyom ezt a témát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Jogos a kérdés,ez engem is érdekelne! Szervíz program :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Kösz mindenkinek a tanácsát, infóját, segítségét! Érdemes ide járni már rá jöttem, tőletek sokat lehet tanulni :lol: Még annyi a Lambdához, hogy tegnap megpróbáltam kivenni, de bele van teremtve elég takarosan, képtelenség kilazítani... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Létezik olyan ,hogy bosch epc. ott motorkód alapján megtalálod a neked valót,és ha megvan amit kerestél akkor megnézed az OEM számot és már látod is a GM számot.És ha ez megvan akkor már csak azt kell tudni ,hogy mi a kerest alkatrész GM száma. Tehát így kell a megfelelő alkatrészt kiválasztani. Na a másik hogy ,nagyon sok elektronikus alkatrész bosch. De én hagyom ezt a témát. Egy gyártósoron jön mind, csak a végén az egyik GM dobozba megy, mert teljesíti a GM előírást, a másik BOSCH (GM nem veszi át, de a Bosch követelményeket teljesíti), ami azt sem tudja megy nonamenak, ami meg azt sem, az kuka, amit az okosok még bezúzás előtt elpasszolnak feketén. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pepe46 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Sziasztok! Nem tudom hogy jó helyre írok-e? Ha nem akkor bocsi! Azt szeretném megtudni hogy a minapokban volt olaj csere a gépsasban és nem az opelnél történt az eset hanem másik szerelőnél! Az olajcsere után a napi számláló nyomva tartása mellett gyujtásra rakta és láttam a vizszintes vonalakat. A kérdésem az hogy ezzel a módszerrel csak kiütötte az inspekciót vagy ugyanugy jelezni fog a következő cserét?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Még mindig azt mondom ,hogy keresni kell valakit aki foglalkozik diagnosztikával,és megtudja nézni az értékeket :lol: Hogy milyen értékek vannak. Tecikérteni :devlish: Másrészt a bosch és gm lambda ugyan az :lol: nem. nem.... a bosch általában univerzális a GM meg belevaló. sok sok bosch termékkel szívtam már, ami nem belevaló volt, majd kiderült hogy a gyári is bosch. az jó volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Szervíz program :lol: Lehet,h nekem is tudnál segíteni? :lol: Időszakosan rendetlenkedik az alapjáratom. Mármint az autómé... :devlish: A jelenség? álló helyzetben leesik 500 alá, felpörög 1000ig, megcsinálja párszor, majd beáll. Vagy... üresben gurulva fennakad 1200-1500 közt valahol, ill. ugrándozik 1200-1800 közt. Voltam szerelőnél, kitisztította az alapjáratit, ill. az egr-t, egy darabig (kb 100km) jó volt, de újra kezdte. Hibakód állítólag nincs. Tanácstalan vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 nem. nem.... a bosch általában univerzális a GM meg belevaló. sok sok bosch termékkel szívtam már, ami nem belevaló volt, majd kiderült hogy a gyári is bosch. az jó volt. Rendben,legyen. én befejeztem ezt a témát. :lol: Szerk: Igen általában univerzális. Azért vagyok vele úgy ,hogyha találok bosch alkatrészt hozzá megnézem bosch katalógus számát a bosch epc-ben és a stimmel a GM számmal akkor jöhet. Nekem bevált. Majd egyszer megmutatom miről beszélek. :lol: Egyébként meg úgyis én vagyok a HUGYOSBOKOR!!!!! :devlish: UFFF Befejeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Lehet,h nekem is tudnál segíteni? :lol: Időszakosan rendetlenkedik az alapjáratom. Mármint az autómé... :devlish: A jelenség? álló helyzetben leesik 500 alá, felpörög 1000ig, megcsinálja párszor, majd beáll. Vagy... üresben gurulva fennakad 1200-1500 közt valahol, ill. ugrándozik 1200-1800 közt. Voltam szerelőnél, kitisztította az alapjáratit, ill. az egr-t, egy darabig (kb 100km) jó volt, de újra kezdte. Hibakód állítólag nincs. Tanácstalan vagyok... Én így nem tudok segíteni,márkaszerviz vagy Wessz vagy Uhuhu vagy a környéketeken valami hozzáértő ember :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Én így nem tudok segíteni,márkaszerviz vagy Wessz vagy Uhuhu vagy a környéketeken valami hozzáértő ember :devlish: Veszprémi vagyok, nem ismerek profit, a márkaszervízekben pedig nem igazán bízom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Amit kiütött, az a szervízintervallum-jelző, így most mehetsz megint 15e km-t, míg újra jelez. Sziasztok! Nem tudom hogy jó helyre írok-e? Ha nem akkor bocsi! Azt szeretném megtudni hogy a minapokban volt olaj csere a gépsasban és nem az opelnél történt az eset hanem másik szerelőnél! Az olajcsere után a napi számláló nyomva tartása mellett gyujtásra rakta és láttam a vizszintes vonalakat. A kérdésem az hogy ezzel a módszerrel csak kiütötte az inspekciót vagy ugyanugy jelezni fog a következő cserét?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts