imiderecske Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Melyik sorban és mi mellett van az a lámpa? Csak mert sárgából van egy néhány :devlish: Az olajnyomás és az aksi visszajelzője közt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Az olajnyomás és az aksi visszajelzője közt. Az ott motorellenőrző lámpa, nem váltó. De onnan kellene a kiolvasott hibakód. Ezen leírás alapján tudod kiolvastatni. Vagy pl. corsIKa aláírásában is ott van: link Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Az ott motorellenőrző lámpa, nem váltó. De onnan kellene a kiolvasott hibakód. Ezen leírás alapján tudod kiolvastatni. Vagy pl. corsIKa aláírásában is ott van: link mivel kössem össze? egy darab vezeték megfelel? vagy kell valami bizti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 mivel kössem össze? egy darab vezeték megfelel? vagy kell valami bizti? Iratkapcsot emlegetnek a leírásokban, mert ugye az mindenhol van, de bármilyen vezeték megfelel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Iratkapcsot emlegetnek a leírásokban, mert ugye az mindenhol van, de bármilyen vezeték megfelel. Okés köszi. Akkor zárlat semmi nem lesz gondolom belőle :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Okés köszi. Akkor zárlat semmi nem lesz gondolom belőle :devlish: Ha nem másik lábakat kötsz össze, akkor nem lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Ha nem másik lábakat kötsz össze, akkor nem lesz. 0130 a hiba hód - Heated Exhaust Gas Oxygen (HEGO) sensor halvány lila fingom sincs h mit jelent ez, vmi kipugogó gáz szenzor. Aki tudja írja már meg! Köszönöm szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 0130 a hiba hód - Heated Exhaust Gas Oxygen (HEGO) sensor halvány lila fingom sincs h mit jelent ez, vmi kipugogó gáz szenzor. Aki tudja írja már meg! Köszönöm szépen! Lambdaszonda (Bank 1, szonda 1) funkció-rendellenesség. Lehet csak trutyis, lehet haldoklik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Lambdaszonda (Bank 1, szonda 1) funkció-rendellenesség. F@sza... Nem értek a lovakhoz, de hallottam olyat, hogy a hibás szonda befolyásolja a fogyasztást. Erről valaki bővebben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 F@sza... Nem értek a lovakhoz, de hallottam olyat, hogy a hibás szonda befolyásolja a fogyasztást. Erről valaki bővebben? Sőt a belevaló utángyártottak is szoktak fogyasztást növelni. Egy év alatt*ráköltöd benzinre a különbözetet. * átlagos futásteljesítményt feltételezve :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Sőt a belevaló utángyártottak is szoktak fogyasztást növelni. Egy év alatt ráköltöd benzinre a különbözetet. Nah, akkor lehet cserélni :devlish: Mind1 használt kocsi, ez van. Milyet érdemes bele tenni? BOSCH? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Nah, akkor lehet cserélni :devlish: Mind1 használt kocsi, ez van. Milyet érdemes bele tenni? BOSCH? Mondjuk azért én nem rohannék a boltba venni újat, ha 130-ig meg se nyikkan. Egy pucolást lehet megejtenék. Majd ha folyamatosan világít, akkor csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Mondjuk azért én nem rohannék a boltba venni újat, ha 130-ig meg se nyikkan. Egy pucolást lehet megejtenék. Majd ha folyamatosan világít, akkor csere. Kösz a tanácsot! Meg mindenkinek aki segített :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Nah, akkor lehet cserélni :devlish: Mind1 használt kocsi, ez van. Milyet érdemes bele tenni? BOSCH? Én Boscht vettem bele, de szerintem nem az igazi. Kb 1l-el eszik többet most. Vagy inkább úgy mondanám, hogy egy fordulatszám fölött sokkal többet zabál. Mai eszemmel megvenném bele a gyárit, ha többe kerül akkor is. Egy év alatt behozza a különbözetet a benzinen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Én Boscht vettem bele, de szerintem nem az igazi. Kb 1l-el eszik többet most. Vagy inkább úgy mondanám, hogy egy fordulatszám fölött sokkal többet zabál. Mai eszemmel megvenném bele a gyárit, ha többe kerül akkor is. Egy év alatt behozza a különbözetet a benzinen. mekkora árakról van itt szó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 mekkora árakról van itt szó? 30tól kezdődik. gyárihoz hol jutok hozzá? besétálok az első Opelhez? Meg lesz a szonda takarítása, ha akkor is ez lesz, akkor csere. Egyébként ha csere lenne, és kiolvasnám a hibakódot, akkor elvileg utána már nem fog villogni a kontroll? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 mekkora árakról van itt szó? Bosch 28000 GM 56000 volt annó kb 2 éve, gondolom mostmár bőven lejebb ment. (Akkor is mondták, hogy az enyémhez még nagyon új és szokatlan drága) 30tól kezdődik. gyárihoz hol jutok hozzá? besétálok az első Opelhez? Meg lesz a szonda takarítása, ha akkor is ez lesz, akkor csere. Egyébként ha csere lenne, és kiolvasnám a hibakódot, akkor elvileg utána már nem fog villogni a kontroll? pl müllerautó, csergő stb. adnak kedvezményt, gyakran olcsóbb, mint a szalonban. Igen, ha jól működik, akkor eltűnik a sárgalámpa, nem kell kiütni. Ha világít, akkor gáz van. Legalábbis nekem így volt. Esetleg hibakiszűrésnek kérj kölcsön valakitől egyet tesztelésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Na majd ha ráérek kitakarítom elsőnek, aztán majd lesz valami. Köszönöm mindenki tanácsát, infóját, felvilágosítását! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Még annyi kérdésem lenne, hogy a szondát mivel tudom fellazítani, hogy kitekerjem? Kell hozzá célszerszám vagy villás kulcs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Annyit hozzá tennék ,hogy a lambda hiba nem feltétlenül rossz lambdát jelent,általában légtömegmérő a rossz,vagy a levegő hőmérséklet mérő... :lol: Az a helyzet a villogtatással ,hogy fontos információkat nem tudsz megnézni. Ha gép van rádugva akkor látsz szöveges értelmezést és plusz még egy számot. PL:P0130ból négy van különböző szöveggel. Szerintem :lol: Ha nem így van akkor én vagyok a hugyosbokor :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Ha nem így van akkor én vagyok a hugyosbokor :lol: Az 1ébként is :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Még annyi kérdésem lenne, hogy a szondát mivel tudom fellazítani, hogy kitekerjem? Kell hozzá célszerszám vagy villás kulcs? Arra figyelj hogy hőálló zsírral kend be a menetet mert ha hőállózsír nélkül tekered vissza a menet idővel bemaródik és később ne lehet kicsavarni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Az 1ébként is :devlish: Jól van megvan jegyezve :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Annyit hozzá tennék ,hogy a lambda hiba nem feltétlenül rossz lambdát jelent,általában légtömegmérő a rossz,vagy a levegő hőmérséklet mérő... :lol: Az a helyzet a villogtatással ,hogy fontos információkat nem tudsz megnézni. Ha gép van rádugva akkor látsz szöveges értelmezést és plusz még egy számot. PL:P0130ból négy van különböző szöveggel. Szerintem :lol: Ha nem így van akkor én vagyok a hugyosbokor :devlish: Hoppá. Na ezt nem is tudtam... Ezt a másik kettőt merre találom egyébként? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Hoppá. Na ezt nem is tudtam... Ezt a másik kettőt merre találom egyébként? Milyen másik kettőt? Mire gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts