törvényenkívüli Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 szevasztok... ezt még mindig nem tudom micsoda, valaki esetleg? http://www.youtube.com/watch?v=WCuL1osmyTs Te erre hogy jöttél rá? Azt hitted olyan, mint az ablakemelő? Ha hosszan nyomod lemegy a szélvédő? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 PGA! hány kilométert tettél már az új vasba? 6000 felé közelítek. Eddig semmi gond, jön-megy, csendes, jól fogyaszt, olajfogyás nincs. :devlish: Fagyit még nem kapott (nagyon ritkán pályázok), csak dinamikusabban járok vele, mint régebben. Majd lassacskán azért megnézem, mit szól egy egygombócoshoz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Te erre hogy jöttél rá? Azt hitted olyan, mint az ablakemelő? Ha hosszan nyomod lemegy a szélvédő? :devlish: INSP-et nyomtam ki, és nem engedtem el anno, és előjött :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Én is kíváncsi vagyok mi lehet az! INSP-et nyomtam ki, és nem engedtem el anno, és előjött :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
RadosG Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 :devlish: És hol keressem? Arra az érzékelőre gondolok, ami a levegőfiltertől a folytószelepig vezető vastag csőben van beépítve, kb. középpen. Nem tudom pontossan mi az, de valami olyasni lehet, mint amit a hibakód is ír. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Ettől menekültél meg ... meg megspóroltál kb. 300.000 Ft-ot. Nekem ennyibe fájt a fórumtudatlanságom... és már sosem lesz a régi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Én is kíváncsi vagyok mi lehet az! na ezt kipróbálom délután... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tonsair Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Külön elektronika (gyári riasztó, vagy csak ablak modul, vagy saját gyártmány) kell hozzá. Alapból nem tudja. ahha, köszi! és mi a legegyszerűbb megoldás hoyg tudja megint? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 na ezt kipróbálom délután... nem lehet, hogy valami primitív hibajelzés? Valami nem ODB szintű, egyszerű hibák tárolására... öcsém nem mondjuk ki milyen autójában ilyen volt: "Műszerdiagnosztika:Autóba beülni a computer léptető gombját folyamatosan benyomva tartva gyújtást ráadni, gombot elengedni.Ekkor minden műszer elindul és minden lámpa villog! Újra egyszer megnyomni a gombot, ekkor kiírja, hogy mennyi üzemanyag van a tartályban, még egy gombnyomás:mennyi az üzemanyag szállítás liter/óra (csak járó motornál,nélküle 0.0 lesz!) majd még egy g.nyomás:jönnek a memorizált hibák, ha nincs akkor csak ennyit láttok: ----, ha van akkor 4 betűt lehet összesen látni: t,j,d,b. Ezek jelentése "t": befecskendezési információ (4 mp. hiba legalább) "j":üzemanyag szintjelző hiba, "d": befecskendezési hiba (ez a komolyabb pl. porlasztó kezdeti megbetegedése) "b": olajszint érzékelő hibája!Ezek után megnyomjátok a nullázó gombot akkor kilép a diagnosztikai sorozatból, leáll minden és törli a memorizált hibákat! Nekem tökéletesen működik!De a komolyabb hibakód olvasás és törlés az még mindig a gyári géppel történik sajnos!" Persze még ennél is egyszerűbbre gondolok... csak tipp :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BA3 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem! Két éves, 2008-as gyártású, 1.4 Twinport 90LE Astra G-m van. A motortérbe nézve a minap láttam, hogy a hűtővíz szintjét jelző tartály felének a felénél (tehát az ajánlott szint alatt egy negyeddel) van a hűtővíz. A kérdésem, hogy milyen vizet önthetek bele (ez speciális lehet a narancssárga színe miatt), ill. hogy milyen a gyári (annak adatai) és hogy TI milyent ajánlatok nekem? A válaszaitokat, segítségeteket előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem! Két éves, 2008-as gyártású, 1.4 Twinport 90LE Astra G-m van. A motortérbe nézve a minap láttam, hogy a hűtővíz szintjét jelző tartály felének a felénél (tehát az ajánlott szint alatt egy negyeddel) van a hűtővíz. A kérdésem, hogy milyen vizet önthetek bele (ez speciális lehet a narancssárga színe miatt), ill. hogy milyen a gyári (annak adatai) és hogy TI milyent ajánlatok nekem? A válaszaitokat, segítségeteket előre is köszönöm! Én azt javasolnám, hogy jelöld meg rajta, hogy most meddig van a szint (pl. alkoholos filctollal) és figyeld, hogy csökken-e. Rátölteni ráérsz máskor is, viszont ha csökken a szint, akkor az valami problémát jelent. Kupakja rá van szorítva rendesen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem! Két éves, 2008-as gyártású, 1.4 Twinport 90LE Astra G-m van. A motortérbe nézve a minap láttam, hogy a hűtővíz szintjét jelző tartály felének a felénél (tehát az ajánlott szint alatt egy negyeddel) van a hűtővíz. A kérdésem, hogy milyen vizet önthetek bele (ez speciális lehet a narancssárga színe miatt), ill. hogy milyen a gyári (annak adatai) és hogy TI milyent ajánlatok nekem? A válaszaitokat, segítségeteket előre is köszönöm! egy pár oldallal ezelőtt részletesen kiveséztük a hűtővíz témát, kicsit olvass visszafelé és mindent megtalálsz :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BA3 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Én azt javasolnám, hogy jelöld meg rajta, hogy most meddig van a szint (pl. alkoholos filctollal) és figyeld, hogy csökken-e. Rátölteni ráérsz máskor is, viszont ha csökken a szint, akkor az valami problémát jelent. Kupakja rá van szorítva rendesen? Rá, ellenőriztem többször is. Már vásárláskor is a középső szint alatt volt valamelyest (már akkor is szerettem volna rátölteni, csak elmaradt), most egy kevéssel még az alatt is. 23000km van az autóban, garázsban van tartva télen-nyáron... Link to comment Megosztás: More sharing options...
BA3 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 egy pár oldallal ezelőtt részletesen kiveséztük a hűtővíz témát, kicsit olvass visszafelé és mindent megtalálsz :devlish: Köszönöm szépen!:lol: De mégis kb mennyi az a pár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BA3 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Megvan. Sorry az "értetlenkedésekért". :devlish: Köszönök még 1szer mindent! Link to comment Megosztás: More sharing options...
skins Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Ha lassan teszed be nem hirtelen akkor nem reccsenik. Nektek kb hol kezd el fogni a kuplung? Nekem kb a pedálút felénél és 3/4nél kell megtartani ahoz hogy indulni tudjak. Azért kérdem mert haver szerint ez igy szar, ugyais szerinte 2 -3 re a padlótól fognia kéne. Vélemény? Én úgy kapcsolom a hátramenetet hogy, kinyomom a kuplongot be 3-ba vissza üresbe és és be r-be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Én úgy kapcsolom a hátramenetet hogy, kinyomom a kuplongot be 3-ba vissza üresbe és és be r-be. és ez miért jó így? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Cartársak! Közérdekű közlemény! Itt mondok köszönetet Uhuhunak, mert a tippje megmentette a szép új motoromat. Z14XEP, 2006 januári. Kicsivel több, mint 20000km van benne. Tegnap levettük a szelepfedelet és ellenőriztük Uhuhu tanácsára a vezérmű-tengely csapágyainak rögzítését. Apám két ujjal ki tudta némelyiket tekerni. Érdemes ezt ellenőrizni, mert eltörhet a vezérmű-tengely. Kép mellékelve. Szép moci :lol: Kié lehet ugyan :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skins Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 és ez miért jó így? Mert recsegés nélkül beveszi.Nálam bevált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Mert recsegés nélkül beveszi.Nálam bevált. Belehet azt tenni simán is recsegés nélkül.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skins Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Belehet azt tenni simán is recsegés nélkül.... Minden autómon így csináltam.Lehet hogy csak megszokásbol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Minden autómon így csináltam.Lehet hogy csak megszokásbol. Lehet, de ha működik akkor működik :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skins Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Lehet, de ha működik akkor működik :lol: Így van,ami müködik azon ne változtass. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Így van,ami müködik azon ne változtass. :devlish: Pontosan vagy ami jó az ne szervízeld :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 az a kérdésem lett viszont közben, hogy ha záráskor a kulcsot elfordítva hagyom akkor rendesen felmegy az ablak, de távirányítóra nem... mikor megvettem még tudta, csak kiszedettem belőle egy ilyen utólagos inditásgátló sz#rt, azóta nem megy... ezt is elfelejtette, vagy le lett valami kötve vagy mi lehet ennek az oka? lehet már neked is írtam, de a komfort funkció nálad aktív? tehát az ablakemelő gomb hosszab megnyomására teljesen fel/le megy? mert nálam a nem gyári riasztónál is ez a risztóra felhúzom csak akkor megy, ha ez be van tanítva, különben nem! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts