KGR Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Így mondjuk már más a helyzet. Én a motorhőmérséklet jeladó vagy az arra menő vezeték hibájára tippelek. Ettől lehet az indítási probléma és a gázadásra torpanás is, hogy nem dúsít a vezérlő hideg motornál. Ez hosszú távon okozhat egyéb problémát a kocsiban, vagy kimerül ennyiben a hibajelenség? A fogyasztásom nem változott negatív irányba, sőt..mióta melegebb idők vannak kevesebbet is eszik egy picivel. Az 1000-es alapjárat is összefügghet ezzel? Miként tudom megvizsgálni, hogy jó-e a jeladóm? Csak úgy ha kicserélem egy másikra, vagy van egyéb módszer rá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Ez hosszú távon okozhat egyéb problémát a kocsiban, vagy kimerül ennyiben a hibajelenség? A fogyasztásom nem változott negatív irányba, sőt..mióta melegebb idők vannak kevesebbet is eszik egy picivel. Az 1000-es alapjárat is összefügghet ezzel? Miként tudom megvizsgálni, hogy jó-e a jeladóm? Csak úgy ha kicserélem egy másikra, vagy van egyéb módszer rá? Valószínűleg nem okoz semmi problémát azon kívül, hogy a kipufogógáz NOx tartalma magasabb lesz. Alapjárat és fogyasztás szintén egybevág, mert így nem dúsít (annyira) hidegen, és valószínűleg melegen is szegényebb keveréket képez, ami egy bizonyos szintig csökkenti a fogyasztást, cserébe a katalizátor nem működik olyan jól és magasabb az NOx tartalom. Szervízben rá tudnak nézni, hogy mit mutat a hőmérő, aztán ha hülyeséget mutat, akkor biztosan ez a probléma. Esetleg próba másik ugyanilyen autóból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
haft Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Már biztos nagyon unalmas, hogy folyadékfolyáson rugózok, de hátha tudtok segíteni. Írtam korábban, hogy fogyott a hűtővíz, kicserétettem a vízpumpát. A hétvégén megtettem kb 1500km-t, az első nap még este a motor alá néztem semmi nem volt. Másnap reggel tócsa, és a motor jobb oldalán (szemből) majdnem mindenhol vizes volt, még az a kivezető csonk is ami a termosztát és a hűtőbe vezető cső között van, de a bilincsnél száraz. A burkolat alatt is láttam cseppeket. Azt korábban elfelejtettem leírni, hogy mikor a szerelő kicserélte a vízpumpát azt mondta, hogy a lefogatsnál látta csak a szivárgást, tehát nem a pumpa szállt el. Ezt nem igen értem. Szóval lehetséges-e, hogy a termosztátnál az a fémkivezető szivárog? Ha hengerfejes milyen égéstermékkimutatással próbálkozzak, a márkaszervízek csinálnak ilyet? Mennyi lehet a hengerfejtömítés-csere, felújítás, miegymás kb? Előre is köszönöm a türelmeteket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Már biztos nagyon unalmas, hogy folyadékfolyáson rugózok, de hátha tudtok segíteni. Írtam korábban, hogy fogyott a hűtővíz, kicserétettem a vízpumpát. A hétvégén megtettem kb 1500km-t, az első nap még este a motor alá néztem semmi nem volt. Másnap reggel tócsa, és a motor jobb oldalán (szemből) majdnem mindenhol vizes volt, még az a kivezető csonk is ami a termosztát és a hűtőbe vezető cső között van, de a bilincsnél száraz. A burkolat alatt is láttam cseppeket. Azt korábban elfelejtettem leírni, hogy mikor a szerelő kicserélte a vízpumpát azt mondta, hogy a lefogatsnál látta csak a szivárgást, tehát nem a pumpa szállt el. Ezt nem igen értem. Szóval lehetséges-e, hogy a termosztátnál az a fémkivezető szivárog? Ha hengerfejes milyen égéstermékkimutatással próbálkozzak, a márkaszervízek csinálnak ilyet? Mennyi lehet a hengerfejtömítés-csere, felújítás, miegymás kb? Előre is köszönöm a türelmeteket. Esetleg termosztát tömités vagy maga a hűtő és a termó közti csődarab? Én tutti hogy ezekeket nézném meg először. Más: Vki cserélt már belső összekötőt? Azon kívűl hogy futóműt kell állitani mennyire necces a művelet? Én otthon bele merjek vágni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Valószínűleg nem okoz semmi problémát azon kívül, hogy a kipufogógáz NOx tartalma magasabb lesz. Alapjárat és fogyasztás szintén egybevág, mert így nem dúsít (annyira) hidegen, és valószínűleg melegen is szegényebb keveréket képez, ami egy bizonyos szintig csökkenti a fogyasztást, cserébe a katalizátor nem működik olyan jól és magasabb az NOx tartalom. Szervízben rá tudnak nézni, hogy mit mutat a hőmérő, aztán ha hülyeséget mutat, akkor biztosan ez a probléma. Esetleg próba másik ugyanilyen autóból. Ezt bármelyik szervizben meg tudják nekem mérni, vagy csak opel szervizekben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Ahol van Tech2 ott meg tudják nekem legutóbb egy vW szervízben nétek rá. és olvasták ki a főtengely jeladó hibát Ezt bármelyik szervizben meg tudják nekem mérni, vagy csak opel szervizekben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 gyerekek letört az antennám először csak azt hittem elgörbült, de aztán láttam (meg hallottam a rossz adásnál hogy gond van) a külső műanyag borítés egy kis része tartja csak kérdés, ciki nagyon olyan cápauszonyszerű antennát feltenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 kérdés, ciki nagyon olyan cápauszonyszerű antennát feltenni? Nagyjából egybevág az angeleyes meg a kék helyzetjelzőkkel cikiség terén... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Nagyjából egybevág az angeleyes meg a kék helyzetjelzőkkel cikiség terén... :devlish: ledes ablakspriccelőt kine hagyd Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Meg a Hello Kitty-s kipufogót :devlish: ledes ablakspriccelőt kine hagyd Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Nagyjából egybevág az angeleyes meg a kék helyzetjelzőkkel cikiség terén... :devlish: akkor nem :lol: bár nekem fehér helyzetjelzőm van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 na és milyen a a teleszkópos antenna? kitolja meg visszahúzza magát? hogyan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 gyerekek letört az antennám először csak azt hittem elgörbült, de aztán láttam (meg hallottam a rossz adásnál hogy gond van) a külső műanyag borítés egy kis része tartja csak kérdés, ciki nagyon olyan cápauszonyszerű antennát feltenni? Valamit hiányolok!.........................Hol a fénykép? :devlish: A caravanon is olyan az antenna mint az 5 ajtóson?Rácsavarós vagy milyen? Mert nekem van itthon rácsavarós,ha jó rá elküldhetem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Valamit hiányolok!.........................Hol a fénykép? :devlish: A caravanon is olyan az antenna mint az 5 ajtóson?Rácsavarós vagy milyen? Mert nekem van itthon rácsavarós,ha jó rá elküldhetem! ja az, rácsavarós, ha a gyári az... Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Valamit hiányolok!.........................Hol a fénykép? :lol: A caravanon is olyan az antenna mint az 5 ajtóson?Rácsavarós vagy milyen? Mert nekem van itthon rácsavarós,ha jó rá elküldhetem! Az 5 ajtósban elvileg benne van az ablakmosó kivezetés is... Caravanban is?! Az én sedánomon nincs is hátsó ablaktörlő. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Nagyjából egybevág az angeleyes meg a kék helyzetjelzőkkel cikiség terén... :devlish: én nagyon nem komálom az ilyeneket. inkább a saloon style. de a nem gagyi cápaantenna nekem még beférne. vagy egy ilyen: http://www.pbase.com/hobili/image/13789669 Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Az 5 ajtósban elvileg benne van az ablakmosó kivezetés is... Caravanban is?! Az én sedánomon nincs is hátsó ablaktörlő. :lol: A caravanban asszem külön van (bringával vagyok, nem tom megnézni :devlish:.) De csak ha maga az antenna törött, sztem ugyanolyan, fel lehet rá csavarni, csak az alja más, a menet gondolom ugyanaz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Valamit hiányolok!.........................Hol a fénykép? :lol: A caravanon is olyan az antenna mint az 5 ajtóson?Rácsavarós vagy milyen? Mert nekem van itthon rácsavarós,ha jó rá elküldhetem! :devlish: fénykép a törött antennáról? mondasz valamit, sőt, sorozatkép: törött, majdnem leesett, teljesen hiányzik, no meg némi kép arról hogy nem jön be rádióadó és keresi a csatornákat ... :lol: amúgy rácsavarós, de a csavaró még megvan, csak épp utána nincs semmi :lol: néztem párezer ft elvileg egy új.... a tied mennyi lenne? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 szevasztok lehet off lesz, de akarok venni a töröttek helyet új kesztyűtartó karokat http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._169245196.html no de hogy kell kiszedni a régit? Próbáltam mindenhogy de nem megy.... pedig az újak képe alapján csak be van pattintva valahogy... erre valaki?:?:??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Sziasztok Egy olan gondal fordulok hozzátok, hogy az elektromos fényszóróálító motor fordítva müködik :devlish: Úgy értem a dolgot hogy ötösön van lent és 0 án fent :lol: Mit tudnék evvel csinálni? méregettem hogy kapja az áramot, de nem tok rájönni hogy működik. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Semmit se csinálj vele, mert az úgy működik rendesen. :devlish: Sziasztok Egy olan gondal fordulok hozzátok, hogy az elektromos fényszóróálító motor fordítva müködik :lol: Úgy értem a dolgot hogy ötösön van lent és 0 án fent :lol: Mit tudnék evvel csinálni? méregettem hogy kapja az áramot, de nem tok rájönni hogy működik. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Én nulláson használom, csakk akkor állítom, ha meg van buggyantva hátul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 én nagyon nem komálom az ilyeneket. inkább a saloon style. de a nem gagyi cápaantenna nekem még beférne. vagy egy ilyen: http://www.pbase.com/hobili/image/13789669 egy megfelelően menetelt csavar is megteszi és legalább nem susog a pályán :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 egy megfelelően menetelt csavar is megteszi és legalább nem susog a pályán :devlish: Akkor miért nem már rögtön heggesztőpálca? Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacika1000 Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 erre valaki?:?:??? Nekem is ugyanez a hibám volt hogy letőrt a kesztyütartó karok.Kiveszed a kesztyűtartót és gyakorlatilag ki töröd a maradékot ne csavarhuzóval feszegesd. Én akkus furóval több helyen megfurtam a csonkot és utána simán kijött.Aztán az újat bepattintod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts