Korzika Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 már bocsi, de az nem a szint visszajelző neked, ha nincs BC, hanem az olajnyomás alacsony jelzés....az pedig dinamikusabb kanyarban, ha alacsony az olajszint szokott bevillanni, mert apumpa nem szállít....szóval ez már következmény...és mégnagyobb lesz a következmény ha nem töltessz rá :) :D Igen,tényleg így van, helytelenül fogalmaztam! És ahogy most így jobban visszagondolok az esetre lehet hogy a min. körül volt az olaj. Mostmár csak azt nem tudom,hogy ez már a G Astrán vagy még az F-en volt(mindkettő X16XEL és egyforma sötétzöld). Olyan jó idő van,megyek kiporszívózom a belsejét a kocsinak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Kérdés: Az lehet hogy az én kocsim azért fogyaszt irreálisan sokat mert már 16 ezer km van a légszűrőben? Mennyit jelent fogyasztásba a légszűrő állapota? Jelenthet, de valszeg nem ennyi km után. Rengeteget jelent és nem kilométer függő, sokkal inkább a körülmények számítanak. Pl. ha valakinek a hétvégi telkére nem sztráda vezet, akkor hamarabb elhasználódik a szűrő (portól, pollentől), de a városi közlekedés sem csak az ember tüdejében hagy maradandó nyomot. Nem a szemmel is látható részecskék okozzák a szűrőképesség csökkenését. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jony G Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Szakértők! Hogy kell használni a hűtőtömítő folyadékot (Wynn's)? Ellentmondó infókat kaptam, vki szerint csak egy kicsit kell, vki szerint az egészet bele. Megoldás? Amúgy jártam a szerelőmnél és átnézte a motort, minden csontszáraz, csak a hűtőn látott oldalt egy kis rózsaszín foltot, azt mondta próbáljam meg ezzel hátha nem fogy a hűtővíz. Én úgy tudom ,hogy a túlnyomásos rendszereknél(az opel ilyen)nem nyújt megoldást.Elsősorban a nem túlnyomásos rendszereknél odázza el az elkerülhetetlent.Gondold végig kb. 8-10000ft-ért kapsz bontóban jó hűtőt.(mennyibe kerül wynn's +hűtőfolyadék többször,mert a cserét nem úszod meg csak az idejét halasztod) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lelike Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Sziasztok! Meg tudná vki mondani, hogyan tudom kiütni az INSP kiírást az autóból? Jól emlékszem egyszer ide valahova fel volt már tüntetve a munka menete, de kövezzetek meg érte nem találom. Ha valaki esetleg leírná még egyszer megköszönném. Astra 2.0 DTi Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Benyomod a kilóméternullázót, nyomva tartod, gyújtás rá (nem indítózol), és kb. 10 másodperc után megjelenik ---- a kijelzőn, és akkor elengedheted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skins Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Sziasztok! Meg tudná vki mondani, hogyan tudom kiütni az INSP kiírást az autóból? Jól emlékszem egyszer ide valahova fel volt már tüntetve a munka menete, de kövezzetek meg érte nem találom. Ha valaki esetleg leírná még egyszer megköszönném. Astra 2.0 DTi Hello A napi kilométer számláló gombját megnyomod és nyomva tartod,így ráadod a gyújtást villogni fog a felirat kb. 3mp-ig.Uttanna ezt irja ki ----.elengede a gombot és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
haft Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Én úgy tudom ,hogy a túlnyomásos rendszereknél(az opel ilyen)nem nyújt megoldást.Elsősorban a nem túlnyomásos rendszereknél odázza el az elkerülhetetlent.Gondold végig kb. 8-10000ft-ért kapsz bontóban jó hűtőt.(mennyibe kerül wynn's +hűtőfolyadék többször,mert a cserét nem úszod meg csak az idejét halasztod) Teljesen igazad van, nem gondoltam volna, hogy ennyiért lehet bontott hűtőt kapni. Amúgy ez csak egy kísérlet lett volna, mert majd' minden száraz és hátha... de ha már megvettem beleöntöm :) Biztos csak az én paranoiám, de nem túl rizikós bontós hűtőt venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Teljesen igazad van, nem gondoltam volna, hogy ennyiért lehet bontott hűtőt kapni. Amúgy ez csak egy kísérlet lett volna, mert majd' minden száraz és hátha... de ha már megvettem beleöntöm :) Biztos csak az én paranoiám, de nem túl rizikós bontós hűtőt venni? Rizikós, mert sérülhetett. Jól meg kell nézni, amit veszel, hogy ne legyen rajta sérülésnyom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Teljesen igazad van, nem gondoltam volna, hogy ennyiért lehet bontott hűtőt kapni. Amúgy ez csak egy kísérlet lett volna, mert majd' minden száraz és hátha... de ha már megvettem beleöntöm :) Biztos csak az én paranoiám, de nem túl rizikós bontós hűtőt venni? kisebb a veszélye, mint trutyit beletölteni...és csodát várni, majd miután minden más is eldugult (kivéve a lyukat) kicserélni...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 létezik hogy ennél a totyonál az első fék tárcsa vastagsága 28mm a teljes vastagság,és min 26 mm lehet kopottan ,utána csere? Persze hogy létezik, a belső hűtésű tárcsák az Opelnál is ilyenek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Persze hogy létezik, a belső hűtésű tárcsák az Opelnál is ilyenek... De ez nagyon durva.... A totyora egy tárcsa árából,a corsa-ra két garnitúra tárcsa+betétet lehet venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 De ez nagyon durva.... A totyora egy tárcsa árából,a corsa-ra két garnitúra tárcsa+betétet lehet venni. De a két autó ára sem egyforma Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 De a két autó ára sem egyforma Nem . De mindkettővel el lehet jutni A-ból B-be. :) Én azért nem vettem Nissan-t (mert azt akartam 1.5dci motorral,(by renault)) mert olyan alkatrész árak volt.... :) ugyan ez igaz a totyora is,levegő szűrő 5E!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Nem . De mindkettővel el lehet jutni A-ból B-be. :) Én azért nem vettem Nissan-t (mert azt akartam 1.5dci motorral,(by renault)) mert olyan alkatrész árak volt.... :) ugyan ez igaz a totyora is,levegő szűrő 5E!!!! Szerintem most ebbe ne menjünk bele mert azért éppen az Opel sem (de a vw sem) olcsó autó, ha olcsót akartam volna venni akkor szuzukit vette volna, vagy kiát 7év garival... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Szerintem most ebbe ne menjünk bele mert azért éppen az Opel sem (de a vw sem) olcsó autó, ha olcsót akartam volna venni akkor szuzukit vette volna, vagy kiát 7év garival... oké ne menjünk bele :) ebben az is benne van ,hogy nekem meg vannak a bevált alkatrészeseim :) Kia az egy jó autó,szerintem De ne offoljunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 oké ne menjünk bele :) ebben az is benne van ,hogy nekem meg vannak a bevált alkatrészeseim :D Kia az egy jó autó,szerintem De ne offoljunk. :D Így van no off :) Hátha te tudsz jó áron alkatrészt akkor annak örülj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Így van no off :) Hátha te tudsz jó áron alkatrészt akkor annak örülj :D Rendben. :D Te is harapós vagy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Rendben. :lol: Te is harapós vagy :) jah bocsi, nem akartam az érzékeny lelki világodba taposni :D :D :D egyébként nincs bajom csak ma is melózni kell, és kicsit korán keltem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 oké ne menjünk bele :) ebben az is benne van ,hogy nekem meg vannak a bevált alkatrészeseim :) Kia az egy jó autó,szerintem De ne offoljunk. :D szerintem a kia pont olyan autó mint a chevrolet, dacia, hyundai satöbbi. most jó, de 2 évesen szétesik. nem minőségi autó. amig az opelt 10 évig ütöd-vered, addig a chevinek a keze-lába lóg, zörög, csattog. és drágább az alkatrész mint az opelhez. ( na jó csak bizonyos alkatrészek) a 7 év gari meg biztos hogy csak bizonyos alkatrészekre, bizonyos feltételek mellett él. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 szerintem a kia pont olyan autó mint a chevrolet, dacia, hyundai satöbbi. most jó, de 2 évesen szétesik. nem minőségi autó. amig az opelt 10 évig ütöd-vered, addig a chevinek a keze-lába lóg, zörög, csattog. és drágább az alkatrész mint az opelhez. ( na jó csak bizonyos alkatrészek) a 7 év gari meg biztos hogy csak bizonyos alkatrészekre, bizonyos feltételek mellett él. Engem meggyőztél,akkor hiába egy cég a chevi és az opel az ár különbség a minőség rovására megy. Dacia...,fú azt nem szeretnék. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 jah bocsi, nem akartam az érzékeny lelki világodba taposni :) :D :D egyébként nincs bajom csak ma is melózni kell, és kicsit korán keltem :) OFF Igen az a harmat lelkem :D Ahol a munka ott a lóvé :lol: Vagy ez nem olyan mint a füst :D ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Annak idején nálam a chevi lacetti volt a nagy ellenfele az Astrának, és bár az fiatalabb lett volna, hosszabb távon valójában nem ellenfél épp az általad és uhuhu által említett okok miatt. Engem meggyőztél,akkor hiába egy cég a chevi és az opel az ár különbség a minőség rovására megy. Dacia...,fú azt nem szeretnék. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 szerintem a kia pont olyan autó mint a chevrolet, dacia, hyundai satöbbi. most jó, de 2 évesen szétesik. nem minőségi autó. amig az opelt 10 évig ütöd-vered, addig a chevinek a keze-lába lóg, zörög, csattog. és drágább az alkatrész mint az opelhez. ( na jó csak bizonyos alkatrészek) a 7 év gari meg biztos hogy csak bizonyos alkatrészekre, bizonyos feltételek mellett él. Megint nem mindenben értek veled egyett! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Sziasztok, Tudna valaki segíteni abban, hogy pontosan milyen tömítés kell a benzinpumpa és a tank közé? Esetleg egy link formájában? X14Xe motorkód. Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Sziasztok, Tudna valaki segíteni abban, hogy pontosan milyen tömítés kell a benzinpumpa és a tank közé? Esetleg egy link formájában? X14Xe motorkód. Előre is köszönöm! 0815910 katalógus száma,ha jót néztem :) 1333ft a csergőnél,de csak 2 napos rendelési idővel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts