Korzika Elküldve Április23, 2010 Elküldve Április23, 2010 Már látom,hogy a köv. kocsim nem Twinportos lesz. :)
Mc-elek Elküldve Április23, 2010 Elküldve Április23, 2010 Már látom,hogy a köv. kocsim nem Twinportos lesz. :D Teljesen jó,ne bántsd :) ,szeretem azt a kis traktor hangját twinportnak. :) Ez ugyan olyan olyan ,mint hogy meghal az ECU. Mert kell a motorra szerelni.... Miért nem volt az jó helyen az anyós oldal lent...
uhuhu Elküldve Április23, 2010 Elküldve Április23, 2010 Ez olyan finom anyagilag mint z14xep-be katalizátort venni.. :) jaja.....
uhuhu Elküldve Április23, 2010 Elküldve Április23, 2010 Már látom,hogy a köv. kocsim nem Twinportos lesz. :) ne izgulj, ebbe az irányba elment a világ. ha nem twinportos lesz a gép akkor majd a változó szelepvezérlés hal meg, vagy szétesik a váltó, vagy mittómén.... szerintem az új autóval idővel mindenki szopni fog. ha más nem az elektronikával... :) rám is ez vár....
Korzika Elküldve Április23, 2010 Elküldve Április23, 2010 A XER az milyen?Már úgy értem,hogy az nem twp hanem mi?
Mc-elek Elküldve Április23, 2010 Elküldve Április23, 2010 ne izgulj, ebbe az irányba elment a világ. ha nem twinportos lesz a gép akkor majd a változó szelepvezérlés hal meg, vagy szétesik a váltó, vagy mittómén.... szerintem az új autóval idővel mindenki szopni fog. ha más nem az elektronikával... :) rám is ez vár.... Az milyen hogy a kolega totyojában 90ekm-nél remeg a kocsi. Jah D4D-CAT 170le 400Nm.... Valami lendkerék 400e ft
uhuhu Elküldve Április23, 2010 Elküldve Április23, 2010 az opelhez is majdnem ennyi :) jó monnyuk az opelhez van utángyártott...
Mc-elek Elküldve Április23, 2010 Elküldve Április23, 2010 A XER az milyen?Már úgy értem,hogy az nem twp hanem mi? Valami nagyobb teljesítmény az R.
Alex75 Elküldve Április23, 2010 Elküldve Április23, 2010 Srácok! Ki tudja, mit jelent "ölstand prüfen"?
Mc-elek Elküldve Április23, 2010 Elküldve Április23, 2010 az opelhez is majdnem ennyi :) jó monnyuk az opelhez van utángyártott... Igen ,neki mondták hogy csak gyári... Szerinted létezik hogy ennél a totyonál az első fék tárcsa vastagsága 28mm a teljes vastagság,és min 26 mm lehet kopottan ,utána csere?
Mc-elek Elküldve Április23, 2010 Elküldve Április23, 2010 Srácok! Ki tudja, mit jelent "ölstanc prüfen"? Olajszint ellenőrzés??
Mc-elek Elküldve Április23, 2010 Elküldve Április23, 2010 Nem Honda ez. :) X=10.5-11.5:1 kompresszió E=hengerenkénti befecs. R=magasabb teljesítmény
Alex75 Elküldve Április23, 2010 Elküldve Április23, 2010 Olajszint ellenőrzés?? Eddig oké... Melyik olaj? A motorolajat leellenőriztem. Fékolaj is oké. Lehet, hogy a szervó? Holnap megnézem...
Alex75 Elküldve Április23, 2010 Elküldve Április23, 2010 Nem Honda ez. :) Pedig azt jelenti Az Opc Astrákba teszik az x20xev emelt teljesítményű változata. Más veztengely, program, leömlő... 136 helyett 160 LE. :)
andris83 Elküldve Április23, 2010 Elküldve Április23, 2010 motorolaj szint alacsony. Ellenőrizze és pótolja a hiányzó mennyiséget. Forduljon márkakereskedőjéhez vagy hivatalos Opel szervízállomáshoz a hiba elhárítására. Ezt írja a kezelési kézikönyv. Eddig oké... Melyik olaj? A motorolajat leellenőriztem. Fékolaj is oké. Lehet, hogy a szervó? Holnap megnézem...
Alex75 Elküldve Április23, 2010 Elküldve Április23, 2010 motorolaj szint alacsony. Ellenőrizze és pótolja a hiányzó mennyiséget. Forduljon márkakereskedőjéhez vagy hivatalos Opel szervízállomáshoz a hiba elhárítására. Ezt írja a kezelési kézikönyv. Motorolaj szint rendben, megnéztem.
Korzika Elküldve Április23, 2010 Elküldve Április23, 2010 Motorolaj szint rendben, megnéztem. Csak úgy gondolkodom!Egyszer írta ki vagy azt folyamatosan írja(nekem nincs BC-m)? Csak azért mondom,mert nálam is kivillant egyszer az olajszint vörös visszajelzője,megnéztem és rendben volt a szint, nem lehet hogy csak egy pillanatra(valami hiba miatt) nem érzékelte az olajmennyiséget ?
Korzika Elküldve Április23, 2010 Elküldve Április23, 2010 X=10.5-11.5:1 kompresszió E=hengerenkénti befecs. R=magasabb teljesítmény Télleg ,azt tudtam,hogy a XEL-ben az L azt jelenti:LOW tehát alacsony,visszafogott) Pedig azt jelenti Az Opc Astrákba teszik az x20xev emelt teljesítményű változata. Más veztengely, program, leömlő... 136 helyett 160 LE. :) Én azt hittem ez egy teljesen új motortípus.
Alex75 Elküldve Április23, 2010 Elküldve Április23, 2010 Télleg ,azt tudtam,hogy a XEL-ben az L azt jelenti:LOW tehát alacsony,visszafogott) Én azt hittem ez egy teljesen új motortípus. Nem annyira friss, 99től már lehetett kapni.
Alex75 Elküldve Április23, 2010 Elküldve Április23, 2010 Csak úgy gondolkodom!Egyszer írta ki vagy azt folyamatosan írja(nekem nincs BC-m)? Csak azért mondom,mert nálam is kivillant egyszer az olajszint vörös visszajelzője,megnéztem és rendben volt a szint, nem lehet hogy csak egy pillanatra(valami hiba miatt) nem érzékelte az olajmennyiséget ? Sajnos az utóbbi 50km alatt, azaz ma este háromszor is kiírta... Az elsőnél besz@rás, satu, motor ki, ellenőzzés, de azon kívűl, hogy már cserélni kell, teljesen okés...Holnap megnézetem.
_Robi_ Elküldve Április23, 2010 Elküldve Április23, 2010 Kérdés: Az lehet hogy az én kocsim azért fogyaszt irreálisan sokat mert már 16 ezer km van a légszűrőben? Mennyit jelent fogyasztásba a légszűrő állapota?
Alex75 Elküldve Április23, 2010 Elküldve Április23, 2010 Kérdés: Az lehet hogy az én kocsim azért fogyaszt irreálisan sokat mert már 16 ezer km van a légszűrőben? Mennyit jelent fogyasztásba a légszűrő állapota? Jelenthet, de valszeg nem ennyi km után.
Qpack Elküldve Április23, 2010 Elküldve Április23, 2010 Csak úgy gondolkodom!Egyszer írta ki vagy azt folyamatosan írja(nekem nincs BC-m)? Csak azért mondom,mert nálam is kivillant egyszer az olajszint vörös visszajelzője,megnéztem és rendben volt a szint, nem lehet hogy csak egy pillanatra(valami hiba miatt) nem érzékelte az olajmennyiséget ? már bocsi, de az nem a szint visszajelző neked, ha nincs BC, hanem az olajnyomás alacsony jelzés....az pedig dinamikusabb kanyarban, ha alacsony az olajszint szokott bevillanni, mert apumpa nem szállít....szóval ez már következmény...és mégnagyobb lesz a következmény ha nem töltessz rá :) :)
uhuhu Elküldve Április24, 2010 Elküldve Április24, 2010 A Z18XER változtatható / változtatott szelepvezérlésü motor. ( nem akarok belemenni, de a 2008 as év körül az opelnek ez volt a legnagyobb durranása, a Honda a VTI motorral kb 15 éve használja ezt.... ) még a suzukiba is legalább 5-6 éve megy, meg a toyotába a VVTI motor meg satöbbi.
Recommended Posts