Mc-elek Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Sajnos én az AWI-ban nem vagyok járatos ,a kőművességhez valamennyit konyítok,de erről a szerszámról még idáig nem hallottam! :) olyan mint az anál csak van elötte egy k :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Mi van emberek,mindenkinek rendben a gépe??Semmi műszaki probléma??? :) Ilyen sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Van valakinek tapasztalata a Brembo Max Sport féktárcsával kapcsolatban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 hát ennyit tudnak az utángyártott alkatrészek.... Milyen márkát érdemes vezérléscserénél vásárolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jony G Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 és az merre van? a szivattyún van az irány váltó szelep amely szabályozza, hogy előre v. hátra nyomja a lőrét és meggátolja a visszafolyást.Érdemes megnézni,hogy nincs megtörve a cső valahol v. a fúvóka dugulva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Milyen márkát érdemes vezérléscserénél vásárolni? Gyárit esetleg? Ha már összeszereléskor olyat raknak bele akkor annyira rossz nem lehet, nem? (Én olyat vettem most a Coupéba, semmi baj nincs vele) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Gyárit esetleg? Ha már összeszereléskor olyat raknak bele akkor annyira rossz nem lehet, nem? (Én olyat vettem most a Coupéba, semmi baj nincs vele) az GM márkájú? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Igen, hologramos címke is van rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Van valakinek tapasztalata a Brembo Max Sport v Zimmermann Sport féktárcsával kapcsolatban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Igen, hologramos címke is van rajta. Bár szerintem a BOSCH sem rossz belőle.......hiszen egy cég szállít szinte mindenhová csak máshogy van csomagolva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 a szivattyún van az irány váltó szelep amely szabályozza, hogy előre v. hátra nyomja a lőrét és meggátolja a visszafolyást.Érdemes megnézni,hogy nincs megtörve a cső valahol v. a fúvóka dugulva. nem értettél jó lovag. Lehúztam a szivattyúról a csövet. Kibontottam a tető kárpitot és széthúztam az antennánál . Tehát csak a cső volt és semmi szerelvény. Érti :) Ezért nem értem mi lehet még.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Bár szerintem a BOSCH sem rossz belőle.......hiszen egy cég szállít szinte mindenhová csak máshogy van csomagolva... Ez tényleg így van, sok esetben... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Örök hála. :) (én is most értem haza munkából) :) A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képen megjelöltem melyik relé kapcsolja ki a fogyasztókat. Némi kiegészités. Ez a relé a világitásokat kapcsolja belső kesztyű tartó és a csomagtér. Azaz ha ez nem húz akkor ezeknél nincsen kraft. Vmelyik fekete is elenged de azt nem tudtam megállapítani melyik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barnus Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Anem értettél jó lovag. Lehúztam a szivattyúról a csövet. Kibontottam a tető kárpitot és széthúztam az antennánál . Tehát csak a cső volt és semmi szerelvény. Érti :) Ezért nem értem mi lehet még.... A szivattyu irányváltó szelepét megkopogtatod csavarhúzónyéllel mert valamitől megakadt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 A A szivattyu irányváltó szelepét megkopogtatod csavarhúzónyéllel mert valamitől megakadt. A szivattyút kiszedtem,és kipróbáltam, jön mind a két ágon,csak a csővőn nem megy a lé.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képen megjelöltem melyik relé kapcsolja ki a fogyasztókat. Némi kiegészités. Ez a relé a világitásokat kapcsolja belső kesztyű tartó és a csomagtér. Azaz ha ez nem húz akkor ezeknél nincsen kraft. Vmelyik fekete is elenged de azt nem tudtam megállapítani melyik. Köszönöm. Megnézem, amint elérhető a képfeltöltés lap. :) Pénteken jól megijesztett a kocsi...már megint.. Itt mondjuk nem az ő hibája volt. Ahogy írtam, szerdán tankoltam OMV kútnál. Tele szoktam rakni, így most is így tettem. Első kattanásnál kivettem a pisztolyt. Csütörtökön állt az autó és esett az eső ezért nem láttam semmit. Pénteken viszont amikor be akartam pakolni a kocsiba, nagyon erős benzinszagot érzek. Alánézek és 1 nm benzinfolt alatta. Namondom szuper. Vagy negyed órán keresztül feküdtem alatta mire rájöttem, hogy a benzintank tetejéről fojt le valahonnan (az egész tank merő egyatta benzin. Nah. Hátsó ülés fel, benzinszivattyú megnéz. A szivattyú rögzítőjének a pereménél jött ki a nafta körbe. Letörölgettem a trutyit, ráindítottam, hogy nyomás alatt legyen a rendszer, de egy csepp se jött ki. Nagy nehezen rávettem magam, hogy elinduljak. 70km után jöttem rá, hogy mi volt a baj, mivel addig MEG SE MOZDULT az üzemanyagszint jelző. Arra tippelek, hogy rossz volt a pisztoly a benzinkúton és nagyon teleraktam. Azóta nem látok folyást. Szerintetek ez megállja a helyét? Mellesleg megint szórakozott az indexem (autópályán 130-al belső sávból szerettem volna kimenni külsőbe), de rájöttem miként lehet menet közben megszerelni. Óvatosan bal láb felemel, kettőt belerúg a biztosítéktábla takarójára. Utána pedig meg kell simogatni a műszerfalat, hogy meg ne sértődjön.. :) ...nem vicces Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Szerintetek ez megállja a helyét? Nem állja meg..annak, akkor sem szabad engednie ha betöltőig töltöd (ami persze egyébként sem egészséges)..de nálam nem is csinál ilyent....pedig a 12.évét tapossa..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Nem állja meg..annak, akkor sem szabad engednie ha betöltőig töltöd (ami persze egyébként sem egészséges)..de nálam nem is csinál ilyent....pedig a 12.évét tapossa..... :) Akkor mi okozhatta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Akkor mi okozhatta? Ahol nézted, ott valami tömítés enged. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Akkor mi okozhatta? A az AC-nak a lefogatása alatt (vagy minek hívjam) van egy gumi gyűrű,valószínű az adta meg magát. Én cseréltem a corsa-n 800-900ft volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 A az AC-nak a lefogatása alatt (vagy minek hívjam) van egy gumi gyűrű,valószínű az adta meg magát. Én cseréltem a corsa-n 800-900ft volt. Nem szívesen nyúlok hozzá az üzemanyagrendszerre, szóval elviszem szerelőhöz akkor.... már nagyon kezdem unni, hogy mindig van vele valami... Egyik dolog se róható eddig "OPEL hibának", de minden hónapban előjön valami apróság.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Nem szívesen nyúlok hozzá az üzemanyagrendszerre, szóval elviszem szerelőhöz akkor.... már nagyon kezdem unni, hogy mindig van vele valami... Egyik dolog se róható eddig "OPEL hibának", de minden hónapban előjön valami apróság.... Ám legyen... Szerintem ez típus hiba.. Én ebbe fáradtam bele a corsa-val,hogy mindig van valami. De csodák nincsenek 11éves a vasad. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Ám legyen... Szerintem ez típus hiba.. Én ebbe fáradtam bele a corsa-val,hogy mindig van valami. De csodák nincsenek 11éves a vasad. :) Én az üzemanyag rendszert simán szerelgetem ha kell. Nekem a futóműves témák nem mennek mert ahoz kéne ez az. Legfőképpen hozzáértés. Tök jó mert már sokmindent meg tudok csinálni. Ezen nagyon sokat lehet spórolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Ám legyen... Szerintem ez típus hiba.. Én ebbe fáradtam bele a corsa-val,hogy mindig van valami. De csodák nincsenek 11éves a vasad. :) Igen-igen... Én is ezzel vigasztalom magam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Igen-igen... Én is ezzel vigasztalom magam... Nem sok ez a 11 év ám! havernak a 98as ugyanolyan mint a tied tökéletesen jó. Most az hogy költeni kell rá hát ez sajna már előfordul. De ha megnézel egy hasonló korú francia kocsit akkor azért ott lényegesen rosszabbak a statisztikák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts