G á b o r Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Sziasztok, Mióta itt a tavasz, a kocsibeálló feletti fenyő eszméletlenül hullajtja a tűleveleit. Tényleg vödörszámra lehet felseperni és tele van vele az autó (ablaktörlő, plusz alatta lévő légbeömlő rész). Amikor bekapcsolom a ventilátort, lehet hallani, hogy már tele van a levegő rendszer is vele. Okozhat ez valami problémát? Próbálkoztam ponyvával letakarni a kocsit, de annyira fáj ráhúzni (mindig az jut eszembe, hogy bántom vele a fényezést), ráadásul ha esik, napokig nedves és persze át is engedi a vizet. Félek, hogy elkezd tőle rohadni. Miért nem raksz valamit a légbeömlőre? Pl kartonpapírt. Az ablaktörlővel meg lefogatnád, így nem fújja le a szél, reggel meg szépen lesöpröd egy kis kézi seprűvel. Egyszerűbb, mint a ponyva és nem bántja a fényezést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Egy képen meg tudjátok mutatni nekem ezt a relét? Nagyon nagyon hálás lennék. Mellesleg menet közben is előjött már ez a hiba (1 óra autópálya út során)... Valaki említette, hogy a gyújtáskapcsoló is okozhatja ezt a hibát... Mi a véleményetek? Bizti táblán van ami a vezető oldali részen! Nekem sárga szinű ha megy a belső világitás több ideig akkor kicsit meleg is. Igérem csinálok neked képet de most értem haza nagyon készen vok. De lehet 22 óra magasságában lesz kép is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Bizti táblán van ami a vezető oldali részen! Nekem sárga szinű ha megy a belső világitás több ideig akkor kicsit meleg is. Igérem csinálok neked képet de most értem haza nagyon készen vok. De lehet 22 óra magasságában lesz kép is :D Örök hála. :) (én is most értem haza munkából) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
psc2 Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Hell mindenki Van egy 1.2 Astra G-m és nem ég rajta az első tompított és a helyzetjelző lámpa, biztosítékok jók meg a kapcsoló is és az égők is.Mi lehet a baja szerintetek? Relé esetleg? Előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Hell mindenki Van egy 1.2 Astra G-m és nem ég rajta az első tompított és a helyzetjelző lámpa, biztosítékok jók meg a kapcsoló is és az égők is.Mi lehet a baja szerintetek? Relé esetleg? Előre is köszönöm Se elől, se hátul nem világítanak az égők? Link to comment Megosztás: More sharing options...
psc2 Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Csak elől nem hátul rendszám is ég meg a hátsó helyzet is. Se elől, se hátul nem világítanak az égők? Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Hell mindenki Van egy 1.2 Astra G-m és nem ég rajta az első tompított és a helyzetjelző lámpa, biztosítékok jók meg a kapcsoló is és az égők is.Mi lehet a baja szerintetek? Relé esetleg? Előre is köszönöm Van reléje a fényszórónak egyáltalán? Nekem úgy tűnik, hogy nincs. Kéziműszerrel egykettőre kideríthető, hogy jut-e feszültség az izzóhoz vagy nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Eapa Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Sziasztok! Új vagyok itt a fórumon. A feleségemnek van egy 2003-as Astra GCC 1,4 Z14XE autója. Tegnap reggel az alapjárat egyenetlen lett, a kipufogó érdekesen puffog. Magasabb fordulaton eltűnőnek tűnik a jelenség. Azt is észrevettem, hogy közvetlen beindítás után jó az alapjárat, de fél perc múlva elkezd egyenetlenül járni és puffog a kipufogó. Mivel jó sok beírás keletkezett az évek folyamán nem olvasnám végig, legyen kedves valaki írja meg, nagy valőószínűséggel mi okozhatja a problémát. Üdv. Éapa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Sziasztok! Új vagyok itt a fórumon. A feleségemnek van egy 2003-as Astra GCC 1,4 Z14XE autója. Tegnap reggel az alapjárat egyenetlen lett, a kipufogó érdekesen puffog. Magasabb fordulaton eltűnőnek tűnik a jelenség. Azt is észrevettem, hogy közvetlen beindítás után jó az alapjárat, de fél perc múlva elkezd egyenetlenül járni és puffog a kipufogó. Mivel jó sok beírás keletkezett az évek folyamán nem olvasnám végig, legyen kedves valaki írja meg, nagy valőószínűséggel mi okozhatja a problémát. Üdv. Éapa valószínű betett neki a túl sok városi araszolgatás..használat...meg kell hajtani .....autópálya4-5000 fordulat között..tehát elég a 4es vagy 3-as....kb 20 perc.....bár van aki kb 50 km-t mond...persze mindent fokozatosan.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Sziasztok! Új vagyok itt a fórumon. A feleségemnek van egy 2003-as Astra GCC 1,4 Z14XE autója. Tegnap reggel az alapjárat egyenetlen lett, a kipufogó érdekesen puffog. Magasabb fordulaton eltűnőnek tűnik a jelenség. Azt is észrevettem, hogy közvetlen beindítás után jó az alapjárat, de fél perc múlva elkezd egyenetlenül járni és puffog a kipufogó. Mivel jó sok beírás keletkezett az évek folyamán nem olvasnám végig, legyen kedves valaki írja meg, nagy valőószínűséggel mi okozhatja a problémát. Üdv. Éapa Szia! Hibalámpa semmi? Ami változik a bemelegedéssel: elkezdi a lambda jelét is figyelembe venni a verda. Egy megterelést megér kipróbálni, hátha csak kokszosodik a rendszer, ahogy a cartárs is írta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Örök hála. :) (én is most értem haza munkából) :) Elnézést de nem tudtam képet produkálni de holnap igérem bepótlom. Most értem haza egy szopós maszekból. De legalább feltőltődtek az akksik a digitálisba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Elnézést de nem tudtam képet produkálni de holnap igérem bepótlom. Most értem haza egy szopós maszekból. De legalább feltőltődtek az akksik a digitálisba :D Köszönöm köszönöm. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 A motorvezérlővel az a baj, hogy tanítani kell az immóhoz, tehát ha vki kölcsönad, az akkor sem fog működni a Tideben. Szerintem hívd fel Wesszt, Ő megmondja, hogy ilyen tünetekkel lehet-e az a baja, vagy esetleg tök más. levelezésig eljutottunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Eapa Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Szia! Hibalámpa semmi? Ami változik a bemelegedéssel: elkezdi a lambda jelét is figyelembe venni a verda. Egy megterelést megér kipróbálni, hátha csak kokszosodik a rendszer, ahogy a cartárs is írta. Szia! Van sárga hibalámpa, múlt héten is előjött, de kicseréltem a légszűrőt és elmúlt, de tegnap megint előjött a leírt hibával. Meghajtás előtt kimosom a pillangószelepet és az EGR-t. A pillangószelepet tudom hol van, de hol az EGR? A kocsi egyébként megkímélt, 135.000 km van benne, az utóbbi időben csak városban használva, gyertyacsere tavaly ilyenkor volt. Teljesen olyan, mintha nem menne 1 henger, de az erő meg van benne. Köszönöm az eddigi és az ezutáni tanácsokat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Köszi a gyors választ, csak azt áruld el hol találok kapcsolási rajzot, vagy hová kell rakni azt a plusz relét? ment pü Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Szia! Van sárga hibalámpa, múlt héten is előjött, de kicseréltem a légszűrőt és elmúlt, de tegnap megint előjött a leírt hibával. Meghajtás előtt kimosom a pillangószelepet és az EGR-t. A pillangószelepet tudom hol van, de hol az EGR? A kocsi egyébként megkímélt, 135.000 km van benne, az utóbbi időben csak városban használva, gyertyacsere tavaly ilyenkor volt. Teljesen olyan, mintha nem menne 1 henger, de az erő meg van benne. Köszönöm az eddigi és az ezutáni tanácsokat is. csak akkor hajtsd meg, ha megy minden henger! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Szia! Van sárga hibalámpa, múlt héten is előjött, de kicseréltem a légszűrőt és elmúlt, de tegnap megint előjött a leírt hibával. Meghajtás előtt kimosom a pillangószelepet és az EGR-t. A pillangószelepet tudom hol van, de hol az EGR? A kocsi egyébként megkímélt, 135.000 km van benne, az utóbbi időben csak városban használva, gyertyacsere tavaly ilyenkor volt. Teljesen olyan, mintha nem menne 1 henger, de az erő meg van benne. Köszönöm az eddigi és az ezutáni tanácsokat is. Egy három gombócos fagyit neki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Eapa Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Egy három gombócos fagyit neki :) Megkapta a 4 gombocós fagyiját, 4000-5000-es fordulat kb 20 km-en. Tényleg megjavult. Köszönöm a tanácsokat. Amit még észrevettem, hogy a vízhőfok csak most ment fel függőlegesre, eddig még sohasem, a hűtőventi is beindult. Tavaly volt termosztát csere, mert előtte is észrevettem, hogy nem megy föl függőlegesbe a mutató. Ennek egyébként így kell lennie vagy nem, ez tipushiba? A sárgalámpa is kialudt és tök kormos lett a kipufogó vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Megkapta a 4 gombocós fagyiját, 4000-5000-es fordulat kb 20 km-en. Tényleg megjavult. Köszönöm a tanácsokat. Amit még észrevettem, hogy a vízhőfok csak most ment fel függőlegesre, eddig még sohasem, a hűtőventi is beindult. Tavaly volt termosztát csere, mert előtte is észrevettem, hogy nem megy föl függőlegesbe a mutató. Ennek egyébként így kell lennie vagy nem, ez tipushiba? A sárgalámpa is kialudt és tök kormos lett a kipufogó vége. a vízhőfok attól megy feljebb, mert kint is melegebb van..ez ilyen...télen 83-85, nyáron 87-90...ez így normális...szóval akkor most te is megtanultad, hogy ezt nem szabad halálba kímélni..mert sokba kerülhet...pörgetni kell... :) vannak akik trafóhíd és gyertya csre után egy valag pénzt kidobva hiszik csak el...teolcsóbban megúsztad...a hosszabb táv telejsen kipucolta vola azért is látod a kormot a kipuff végén...szóval ha legközelebb hosszabb távon mész...még adj neki egy 2 gombócosat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Szerbusztok Mennyi a gyertya csere intervallum?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Szerbusztok Mennyi a gyertya csere intervallum?? Tippem:25-30 ezer km. :) szerk:Rákerestem és télleg 60 ezer vagy 4 év van írva.Mondjuk ez sok szerintem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti468 Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Szerbusztok Mennyi a gyertya csere intervallum?? Asszem 60ezrenként kell cserélni. Látom beelőztek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Tippem:25-30 ezer km. :) nemsoká 38e van benne.... uhuhunál volt 35344km-nél . Azt mondta még okésak... Jah.. Van szervizkönyvem... Azt írja: legkésőbb 4 évenként ,illetve 60e km-enként Ezt is tudjuk :) Köszi srácok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 nemsoká 38e van benne.... uhuhunál volt 35344km-nél . Azt mondta még okésak... Jah.. Van szervizkönyvem... Azt írja: legkésőbb 4 évenként ,illetve 60e km-enként Ezt is tudjuk :) Köszi srácok. Én 50e-nél dobtam ki őket, de meglepődve tapasztaltam, hogy csak minimálisan látszott a használat rajtuk, tehát tuti elmentek volna gond nélkül 60e-ig. Nem tudom ki gyártja őket a GM-nek, de jó gyertyák. Az enyémbe ráadásul nem is a többpólusú van, csak a sima. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 nemsoká 38e van benne.... uhuhunál volt 35344km-nél . Azt mondta még okésak... Jah.. Van szervizkönyvem... Azt írja: legkésőbb 4 évenként ,illetve 60e km-enként Ezt is tudjuk :) Köszi srácok. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én még nem sok mindent cseréltem a szervízkönyv szerint... olajat sem 30e-ként cserélem, a benzin, levegőszűrőt is kevesebb km után, mint a "könyvben". Mindenesetre én 40e km-ként kilököm belőle a gyertyákat, ha jól néznek ki, ha nem :). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts