Mc-elek Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Sziasztok, Egy buta kérdésem lenne. :) A motor hátsó részénél felül (nagyjából a váltó és a motor csatlakozása fölött) mi van ami olajos lehet és jó-e ha az olajos/trutyis? :D A büdös szag után nyomoztam és akkor vettem észre.. bár nem hiszem, hogy ez a forrása, de feltűnt. Beszúrtam egy képet google-ből. A légszűrőházból a motor felé menő vastag cső lefelé vezető torkolatánál közvetlenül. Opel betegség .... Szimering.... A váltó olaj folyik. Ha egyre gondolunk.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Mi a következő H, J ? Vagy WRX STI? :) Vagy EVO 10 :D azért annyira nem vagyok jól eleresztve! Bármi legyen, a klub az marad!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 azért annyira nem vagyok jól eleresztve! Bármi legyen, a klub az marad!!! Classic 3,szerintem jó árban van. Ha újat szeretnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Classic 3,szerintem jó árban van. Ha újat szeretnél. meglátjuk, jelenleg nézelődöm mindenfelé, és osztok szorzok..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Opel betegség .... Szimering.... A váltó olaj folyik. Ha egyre gondolunk.. Jóval a váltó fölött.. Közvetlen a légszívó cső tövében a motor hátsó tetejénél.... Valami mechanika féle.. Szerintem az túl messze van a váltóhoz...javítsatok ki ha tévedek.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Jóval a váltó fölött.. Közvetlen a légszívó cső tövében a motor hátsó tetejénél.... Valami mechanika féle.. Szerintem az túl messze van a váltóhoz...javítsatok ki ha tévedek.. Akkor nem egyre gondolunk.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Akkor nem egyre gondolunk.. :) hugyosbokor! amit te írsz nálam az volt jelen! 4000ft-os szimmering csere és kész! Állítólag még sok városi használatkor a kipufogóból túl sok víz távozik ez is típusbetegség ami télen befagy.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 meglátjuk, jelenleg nézelődöm mindenfelé, és osztok szorzok..... Úgy kellene,hogy ugyanolyan árban mint az Astra,veszel VW vagy Fordot vagy bármi hasonló áru,kategóriájú autót és összehasonlíthatjuk őket! :D ÁÁÁ,milyen jó így másnak tanácsot adni,hogy mit vegyen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 hugyosbokor! amit te írsz nálam az volt jelen! 4000ft-os szimmering csere és kész! Állítólag még sok városi használatkor a kipufogóból túl sok víz távozik ez is típusbetegség ami télen befagy.... Én ezt nem tudtam..... Vagy igen? Mért is vagyok ,ki vagyok,olyan bizonytalan vagyok vagy nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Úgy kellene,hogy ugyanolyan árban mint az Astra,veszel VW vagy Fordot vagy bármi hasonló áru,kategóriájú autót és összehasonlíthatjuk őket! :P ÁÁÁ,milyen jó így másnak tanácsot adni,hogy mit vegyen! :) az a bizonyos más férfinemiszervával a csalánt verni :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Én ezt nem tudtam..... Vagy igen? Mért is vagyok ,ki vagyok,olyan bizonytalan vagyok vagy nem? :D Lemaradtam.. akkor ez az amit MC-elek írt vagy még mindig nem tudjuk? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Lemaradtam.. akkor ez az amit MC-elek írt vagy még mindig nem tudjuk? :) Nem az ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Nem az ... Találtam közvetlen képet róla Tehát a légbeömlő belemegy abba a fényes valamibe (itt most nagyon butának érzem magam :) ) és annak a fényes valaminek a hátulja trutyis nekem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Sziasztok, lenne egy kérdésem: kaptam egy Nokia CK-7W típusú blutuszos kihangosítót, de hozzá a ck-300-hoz való kábel volt csak. ezzel összedugtuk az egyetlen lehetséges módon (merthogy ISO csatis a kábel) a CAR400-ast, de nem működött vele. Kérdésem, h a CAR400-as ISO-n keresztül tudja-e ezt a kütyüt vezérelni, vagy nem? Lehet, h ez a kábel nem is jó hozzá? Elvileg utánanéztem a CAR400-as könyvében és tudja a némitást stb. Kérdeztem beszerelőműhelyeket is, de azok 12-15 ezreket mondtak beszerelésre, amit persze sokallok. Nekem csak az kéne, h a rádióval összedugja vki, a többi drótozást-bontást megcsinálnám. Vkinek ötlet v megbízható nem túl drága villanyos szerelő? Először is nem jó helyen vagyunk, de ha már ide sikerült akkor válaszolok! Simán össze kell dugni az isot de viszont a kihangosító kábelt gondosan kell összekötni. Itt is gond lehet a forditott bekötéssel. A ck 300 nak a táp és némitás kábele gyári vagy szinre szín számra szám van összekötve? Az összekötés lényege hogy a jack csatit ami az iso átalakítóból jön be kell dugni a CK7W hangszóró aljzatába. Utána azt kell megnézni hogy a kapcsolt pozitív a kék még a fix pozitív a piros éren kell hogy jöjjön. Tehát ha a kulcsot kiveszed akkor csak a piros éren szabad villanynak lennie ha meg a kulcs benne van akkor a kéken és piroson. A sárga ér a mute szál ennek bekötése fontos ugyanis az iso átalakító akkor kapcsol át kihangosítóra ha ezen megjelenik a -12V (igeeeen -12V nem elírás) ez az egyik buktató ha nem működik. A magnónak nem kell mekapja a mutet ugyanis az iso átalakító leválasztja a hangfalakat. De ha gondolod ez a mute az ison tovább van vezetve ilyen átdugásos csatiba te a mutet azzal kösd össze ami a te rádiód mute szálja. Erre nagyon figyelj mert az iso csati ezen pontja nagyon gyártóspecifikus. ÉS ha a magnó rossz helyre kapja a -12őt akkor biza tönkremehet. Én is jómagam szereletem be a CK7W-t nem nehéz téma nekem mindennel együtt 1,5-2 óra alatt megvolt. Holnap dobok fel képeket a műveletről. Még egy jótanács a mikrofon bekábelezésénél neám lebontod az A oszlop takaróját mert nem kell csak a gumikédert vedd vissza. A mikrofon kábelt ovatosan vezesd mert nagyon vékony. Egyenlőre ennyi jut eszembe ha vmi kell nyugodtan kérdezz szívesen segítek. Ha gondolod akkor privibe mondok telszámot is aztán felhívhatsz. Úgy talán némileg egyszerűbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Találtam közvetlen képet róla Tehát a légbeömlő belemegy abba a fényes valamibe (itt most nagyon butának érzem magam :) ) és annak a fényes valaminek a hátulja trutyis nekem. :D Nem a kipufogó gáz vissza vezetés folyik,vagy karter gáz vagy hogy is hívják? Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Nem a kipufogó gáz vissza vezetés folyik,vagy karter gáz vagy hogy is hívják? ?? Az folyhat? :) Laikusként egyik sem tűnik folyékony halmazállapotúnak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 ?? Az folyhat? :) Laikusként egyik sem tűnik folyékony halmazállapotúnak. :D A karter gáz nem folyékony, de ha kilyukad a csöve, eléggé össze tudja trutyizni a környéket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 A karter gáz nem folyékony, de ha kilyukad a csöve, eléggé össze tudja trutyizni a környéket. nem a maga gázra gondoltam..... hanem a trutyira ami vissza megy a folytószelepházba....a kartárgáz csőn keresztül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Egyre jobbbbb! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Egyre jobbbbb! :) jól van :D biztos csak behaluztam a trutyit..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Most van oda a kocsi bal első kerékcsapágy cserén a szerelőnél. Cserekocsim egy Wagon R+ 1,3 16v. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Most van oda a kocsi bal első kerékcsapágy cserén a szerelőnél. Cserekocsim egy Wagon R+ 1,3 16v. :) Részvétem...legalább egy swift lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Városban még csak hagyján,de országútra kimenni vele Istenkísértés. Amúgy praktikus kis jószág,könnyű pakolni,parkolni,jól szétlátni belőle.. Ráadásul ABS,ESP,oldallégzsákok,kis bevásárló kocsinak tökéletes. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Városban még csak hagyján,de országútra kimenni vele Istenkísértés. Miért, mi a gond vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Miért, mi a gond vele? Én egyszer ültem egy VagonR hátsó ülésén. Volt benne 7.000 km és azt vártam, hogy mikor esik szét alattunk.. mindenhol cicergett benne valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts