Korzika Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Meg kellene próbálni egy injektor tisztítást vagy egy injektor tisztító adalékos kúrát magas oktánszámú benzines meghajtással párosítva volt akinél ez bevált és nem is kerül sokba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Én kétszer jártam így, nagyon gyenge minőségű benzin került a tankba--sárgába borult a műszerfal,rángatot nem ment, 2.szor eldugult a benzin szűrő ment a vas ,de gyenge volt és nem ment120-nál többet Nekem az utolsó 2 tankolásomat autópályán kellett megejtenem. Azóta 2-3 nap állás után nagyon nehezen indul a gép. Szerintem elég vacak benzint kaptam és ennyi idő alatt leülepszik benne a trutyi.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Üdv Volna egy olyan gondom, hogy ha forgatom a kormányt... nem tom hogy leirni a hangot... ropog ... mindha kilenne száradva valahol és szorulna és olyan hangot ad ki. Ötlete valakinek hol álljak neki keresni a gondot? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Üdv Volna egy olyan gondom, hogy ha forgatom a kormányt... nem tom hogy leirni a hangot... ropog ... mindha kilenne száradva valahol és szorulna és olyan hangot ad ki. Ötlete valakinek hol álljak neki keresni a gondot? Köszi Hol ropog? Elől a kerék fölül hallod? Sztem toronycsapágy hiba lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Hol ropog? Elől a kerék fölül hallod? Sztem toronycsapágy hiba lesz. Kivülről még nem tudtam meghallgatni mert nem volt ki segítsen. belültől nagyon jól lehet hallani, tekerem és ropog. toronycsapágy milyen anyagi vonzattal jár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Kivülről még nem tudtam meghallgatni mert nem volt ki segítsen. belültől nagyon jól lehet hallani, tekerem és ropog. toronycsapágy milyen anyagi vonzattal jár? G-nél nem tudom, nekem kijött pár ezresből. Meg persze magam csináltam. De kell hozzá rugóösszehúzó is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
JKL Janos Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Sziasztok, segítségeteket és a véleményeteket szeretném kérni. Az a különös dolog történik, hogy az utastérben érzem a kipufogó szagot. Először csak azt hittem, hogy valami trabant vagy régi IFA mögött megyek és több füstöt kapok, mint általában. De nem ez történt. Az utastérbe ömlijk a füst a motorból. Érdekes módon csak akkor, ha a levegőztető ventilátor megy. Ha nem, akkor ez megszűnik érdekes módon. Laikus vagyok, belenéztem a motorháztető alá és nem láttam semmi különöst, pl. olajat fröcskölni. Két dolog változott az elmúlt hetek óta, - pollen szűrő csere, (a szerelő először cserélt ilyet, talán valamit nem tett vissza rendesen - erre gyanakszom) - etaton használat. (mostanság 35-40% etanolt keverek a tankba, eddig szépen elemtem 10-15-25-30 stb.) bár szernitem egyik sem okozhat olyat, amitől a füst szivárog az utastérbe. Mi a véleményetek? Mit tudnék ellenőrizni? + a pollenszűrő cserénél helytelen visszaszerelés okozhat ilyet? Hasonló tapasztalata valakinek? köszönöm, János (opel astra G 2006 twinport 1.4) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Sziasztok, segítségeteket és a véleményeteket szeretném kérni. Az a különös dolog történik, hogy az utastérben érzem a kipufogó szagot. Először csak azt hittem, hogy valami trabant vagy régi IFA mögött megyek és több füstöt kapok, mint általában. De nem ez történt. Az utastérbe ömlijk a füst a motorból. Érdekes módon csak akkor, ha a levegőztető ventilátor megy. Ha nem, akkor ez megszűnik érdekes módon. Laikus vagyok, belenéztem a motorháztető alá és nem láttam semmi különöst, pl. olajat fröcskölni. Két dolog változott az elmúlt hetek óta, - pollen szűrő csere, (a szerelő először cserélt ilyet, talán valamit nem tett vissza rendesen - erre gyanakszom) - etaton használat. (mostanság 35-40% etanolt keverek a tankba, eddig szépen elemtem 10-15-25-30 stb.) bár szernitem egyik sem okozhat olyat, amitől a füst szivárog az utastérbe. Mi a véleményetek? Mit tudnék ellenőrizni? + a pollenszűrő cserénél helytelen visszaszerelés okozhat ilyet? Hasonló tapasztalata valakinek? köszönöm, János (opel astra G 2006 twinport 1.4) nézd meg a motortérben járó motornál..ha érzed a szagát, akkor azt a kifújást már hallani is lehet...nekem anno a leömlőm repedt el (így vettem a gépet..hidegen sziszegett, melegen semmi hangja nem volt), bontóban azt mondták ez sajnos típushiba az én mocimnál is...ki lett cserélve...azóta nincs ilyen gond....egyébként ha hídegen megnyúzod a gépet simán elrepedhet a leömlő..na nem tudni hányadik ilyen prögetésnél, de sokkal nagyobb az esélye, hogy ez bekövetkezik...de az is lehet hogy csak felhasaltál valahol vele és srűlt a moci alatt a flexi rész... Ezeket nézd körba..hallgasd meg a gépet..mit mond :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Hasonló problémám nekem is van.. nem konkrétan ugyanez, de büdös. :) Miután leállítom az autót, kiszállok és odamegyek a motorháztetőhöz, égett, büdös szagot érzek minden esetben. Eleinte azzal magyaráztam, hogy a por ég le róla.. Sehol egy olajcsepp, vízfolt.. Foggalmam sincs mi lehet. Olyasmi a szag, mint amikor portörlés nélkül először kapcsolod be ősszel a konvektort. Elég meredek a kocsibeálló és nagy gázzal lehet csak felmenni. Lehet, hogy égett kuplungszag? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Hasonló problémám nekem is van.. nem konkrétan ugyanez, de büdös. :) Miután leállítom az autót, kiszállok és odamegyek a motorháztetőhöz, égett, büdös szagot érzek minden esetben. Eleinte azzal magyaráztam, hogy a por ég le róla.. Sehol egy olajcsepp, vízfolt.. Foggalmam sincs mi lehet. Olyasmi a szag, mint amikor portörlés nélkül először kapcsolod be ősszel a konvektort. Elég meredek a kocsibeálló és nagy gázzal lehet csak felmenni. Lehet, hogy égett kuplungszag? :D ne szagolgasd... ;) mert a végén még más szagot is oda képzelsz, motor szaga van és kész... ;) a kuplung orrfacsaró ha az szaglik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
JKL Janos Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 nézd meg a motortérben járó motornál..ha érzed a szagát, akkor azt a kifújást már hallani is lehet...nekem anno a leömlőm repedt el (így vettem a gépet..hidegen sziszegett, melegen semmi hangja nem volt), bontóban azt mondták ez sajnos típushiba az én mocimnál is...ki lett cserélve...azóta nincs ilyen gond....egyébként ha hídegen megnyúzod a gépet simán elrepedhet a leömlő..na nem tudni hányadik ilyen prögetésnél, de sokkal nagyobb az esélye, hogy ez bekövetkezik...de az is lehet hogy csak felhasaltál valahol vele és srűlt a moci alatt a flexi rész... Ezeket nézd körba..hallgasd meg a gépet..mit mond :) Hi, Megálltam és megszagolgattam az autót, járó motornál és semmi különös. Vicces, de a motornak nem volt olyan füstszaga, mint az utastérnek. Hangot nem hallok, bár igaz, lehet ez még a kiömlő vagy a kipufogó probléma is, azt nem néztem. Egyébként ha a szellőztetőt kikapcsoljuk, akkor le is zárja a levegőt? ez nekem furcsa. előtte Daewoo-m volt, abban csak a venti állt meg olyankor, a levegő bejutott azért az utastérbe, akkor zárt, amikor a belső keringetést bekapcsoltuk. Egyébként nem kínzom, és nem csapódott sehová. Csak én vezetem, ilyen nem történt. Mindegy, zavart a dolog be is jelentkeztem a szervízbe. Holnap elmondom a kimenetét a dolognak. köszönöm, üdv. J. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Sziasztok, lenne egy kérdésem: kaptam egy Nokia CK-7W típusú blutuszos kihangosítót, de hozzá a ck-300-hoz való kábel volt csak. ezzel összedugtuk az egyetlen lehetséges módon (merthogy ISO csatis a kábel) a CAR400-ast, de nem működött vele. Kérdésem, h a CAR400-as ISO-n keresztül tudja-e ezt a kütyüt vezérelni, vagy nem? Lehet, h ez a kábel nem is jó hozzá? Elvileg utánanéztem a CAR400-as könyvében és tudja a némitást stb. Kérdeztem beszerelőműhelyeket is, de azok 12-15 ezreket mondtak beszerelésre, amit persze sokallok. Nekem csak az kéne, h a rádióval összedugja vki, a többi drótozást-bontást megcsinálnám. Vkinek ötlet v megbízható nem túl drága villanyos szerelő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flyfish Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Köszi mindenkinek a gyors választ, meglépjük ezeket és ha nem javul, ismét kérdezek. Kössz mégegyszer! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 És ott mit nézegetsz? Úgyse kevered össze a lábaidat? :D Valaki csinált már ú.n. kilépőfényt (ajtóba építve, annak nyitásával kapcsol fel és a talajt világítja meg)? Ez legalább hasznos is annak, aki kénytelen kivilágítatlan helyen is kiszállni. Nézem hogy mennyire koszos a szőnyeg :) Amúgy én is azért vettem ezt a vízálló balhét. http://www.vatera.hu/vizallo_smd_led_szala..._166670053.html csak ugye ez a 3M-es ragasztó egyszerűen leesett a kaszniról,így beraktam lábhoz.Jó nagy fényereje van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Üdv, a mai napon elment az Astra......már nem jön vissza soha többet :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flyfish Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Sziasztok! ...nem tud esetleg valaki egy ilyet? Ez egy "mezei" zsiguli ajtókapcsoló. Lehet vagy 150ft az ára. Bármi mással is helyettesíthető, amit be tudsz tenni a helyére, csak az a lényeg, hogy saját maga testen legyen. Ez kapcsolja a negatívot, ha nyitod a motorháztetőt. Nekem van ilyen, ha kijössz Szentendrére érte, két jó szóért odaadom, de szinte bármelyik autósboltban kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Üdv, a mai napon elment az Astra......már nem jön vissza soha többet :) :D ;) Mi történt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Üdv, a mai napon elment az Astra......már nem jön vissza soha többet :) :D Mi történt? Remélem "csak" eladtad!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
prono Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 lehet amúgy hogy a rugóval van gond ha felüt, vagy szilentnek is lehet hangja gátló inkább kopogna folyamatosan, nem? nekem volt ilyen problémám az F-en, már előre fájt a szívem mikor az Árpád hídon a belsőben érkeztem arra a bizonyos huplira... aztán rugócsere (bontott ment bele+futóműállítás) és tökjó lett. Nah, tegnap voltam szerelőnél és úgy néz ki, hogy beletrafáltál. A rugó lesz a gond, egy kicsit megfáradt és ezért már kisebb súlynál is megül. Kértem a szerelőtől ajánlatott és ma azt mondta, hogy 2x13ezer az új rugó és 2x4ezer a munkadíj. Mindenképpen újat szeretnék, bontott nem játszik. A kérdésem az lenne, hogy mennyire reális az ár, főleg a rugóké? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Üdv Volna egy olyan gondom, hogy ha forgatom a kormányt... nem tom hogy leirni a hangot... ropog ... mindha kilenne száradva valahol és szorulna és olyan hangot ad ki. Ötlete valakinek hol álljak neki keresni a gondot? Köszi Hi! Nézd meg a stabilizátor rudakat (kutyacsont). A jobb oldali annyira beállt nekem anno, hogy kézzel nem tudtam "eltekerni". A jelenség sztem ua. volt, mint nálad, ha tekertem a kormányt, nagyon piciket ugrott: ropogott. Először mi is toronycsapágyra gyanakodtunk, de nem az volt a ludas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Sziasztok, Egy buta kérdésem lenne. :) A motor hátsó részénél felül (nagyjából a váltó és a motor csatlakozása fölött) mi van ami olajos lehet és jó-e ha az olajos/trutyis? :D A büdös szag után nyomoztam és akkor vettem észre.. bár nem hiszem, hogy ez a forrása, de feltűnt. Beszúrtam egy képet google-ből. A légszűrőházból a motor felé menő vastag cső lefelé vezető torkolatánál közvetlenül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 :D Mi történt? nem történt semmi komoly "csal" eladtam fiatalítani szeretnék (jó hír: Opel átvizsgálta és semmi vészes hibát nem talált) de azért most rossz nélküle :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 nem történt semmi komoly "csal" eladtam fiatalítani szeretnék (jó hír: Opel átvizsgálta és semmi vészes hibát nem talált) de azért most rossz nélküle :D Akkó jóvan... :) Szintén G-Astra lesz az új jelölt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Akkó jóvan... :) Szintén G-Astra lesz az új jelölt? Ha Opel akkor H (nem mintha a Gével bajom lenne) Vagy szintén másik német márka ez még nem eldöntött! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 nem történt semmi komoly "csal" eladtam fiatalítani szeretnék (jó hír: Opel átvizsgálta és semmi vészes hibát nem talált) de azért most rossz nélküle :) Mi a következő H, J ? Vagy WRX STI? :D Vagy EVO 10 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts