Norbedlee Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 gyerekek...ú ez gyujtás hiba el kell vinni meghajtani rendesen.... és máris nem kellett wessz hozzá :lol: csak a meghajtásból nehogy aztán úgy járjon mint PGA cartárs.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zed Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 csak a meghajtásból nehogy aztán úgy járjon mint PGA cartárs.... Mért Ö hogy járt? Szétesett a vas? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Mért Ö hogy járt? Szétesett a vas? :) Ki Lyukadt a dugattyúja! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 csak a meghajtásból nehogy aztán úgy járjon mint PGA cartárs.... az a baj, hogy: igy is rossz úgy is rossz lesz. igy se tud vele járni, úgy se. ha már 1 meghajtástól elolvad egy dugattyú annak már mindegy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zed Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Ki Lyukadt a dugattyúja! ;) Nah akkor szerintem hagyom most ezt a meghajtást :lol: Holnap visszaviszem szervizbe és meglátjuk most mit találnak ki :) Remélem nem lesz tul költséges mert már igyis otthagytam egy vagyont Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Nah akkor szerintem hagyom most ezt a meghajtást :lol: Holnap visszaviszem szervizbe és meglátjuk most mit találnak ki :) Remélem nem lesz tul költséges mert már igyis otthagytam egy vagyont nem feltétlenül írtuk hogy neked is kilyukad a dugattyúd, DE benne van a pakliba, hogy a gyengébb/hibás alkatrész rámehet....ezt meghajtást ne úgy értsd hogy mint az őrült száguldozni kell, hanem jól kihúzatod és magas fordulaton mész több km-en keresztül.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zed Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 nem feltétlenül írtuk hogy neked is kilyukad a dugattyúd, DE benne van a pakliba, hogy a gyengébb/hibás alkatrész rámehet....ezt meghajtást ne úgy értsd hogy mint az őrült száguldozni kell, hanem jól kihúzatod és magas fordulaton mész több km-en keresztül.... Értem. És ha esetleg nekem is kilyukad akkor gondolom ottmaradok mig el nem huznak :lol: Amugy meggyiben van egy uj dugattyu? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zed Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 nem feltétlenül írtuk hogy neked is kilyukad a dugattyúd, DE benne van a pakliba, hogy a gyengébb/hibás alkatrész rámehet....ezt meghajtást ne úgy értsd hogy mint az őrült száguldozni kell, hanem jól kihúzatod és magas fordulaton mész több km-en keresztül.... Ma reggel mikor beinditottam akkor már alapbol nem aludt ki az az egy led, na mindegy elindultam vele és a második utca az emelkedö hát már azon alig mentem fel , és egy pillanatra kivillant az aksi és az olaj kijelzö is :lol: Szerinted nem lehet az olaj a baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Ma reggel mikor beinditottam akkor már alapbol nem aludt ki az az egy led, na mindegy elindultam vele és a második utca az emelkedö hát már azon alig mentem fel , és egy pillanatra kivillant az aksi és az olaj kijelzö is :lol: Szerinted nem lehet az olaj a baj? van benne olaj rendesen? (amúgy én is Castrol Magnetech 10W-40-et használok és nekem ilyen jellegű problémám nem volt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zed Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 van benne olaj rendesen? (amúgy én is Castrol Magnetech 10W-40-et használok és nekem ilyen jellegű problémám nem volt) Hát eddig nekem se , jo olajnak tartom, de mondom csere ota 6000km-t mentem vele és a szervizben azt mondták hogy koszos és ragados :lol: Igen a szint az jo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Hát eddig nekem se , jo olajnak tartom, de mondom csere ota 6000km-t mentem vele és a szervizben azt mondták hogy koszos és ragados :lol: Igen a szint az jo az olja lehet h jó, csak valami miatt elkoszolódik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Szia Még tudomásom szerint nem volt cserélve, olvastam erröl egy kicsit és lehet az olaj minösége is a baj? Mert eddig nem opel olajat használtam hanem Castrol Magnatec-et 10w/40-est fél szintetikusat. Csere ota 6000km et mentem vele és a szervizben azt monták hogy koszos és ragados. hmm 88 ezer km-nél nem biztos, hogy 10w/40.et tennék bele, de ha már 6000 benne van, akkor nem érdemes cserélni sztem. Hajtsd meg egyszer alaposan (kb 50 km autópályán 4esben 130 km/h-val), rosszabb nem lesz utána. Ezt egyébként is érdemes megtenni időnként, ha sűrűn jársz városban rövid távokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 88 ezer km-nél nem biztos, hogy 10w/40.et tennék bele, de ha már 6000 benne van, akkor nem érdemes cserélni sztem. Hajtsd meg egyszer alaposan (kb 50 km autópályán 4esben 130 km/h-val), rosszabb nem lesz utána. Ezt egyébként is érdemes megtenni időnként, ha sűrűn jársz városban rövid távokat. Hopp az előző elcsúszott. Szóval úgy látom mások is ezt javasolták Neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zed Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Hopp az előző elcsúszott. Szóval úgy látom mások is ezt javasolták Neked. Igen tényleg ezt! Akkor lehet benne valami. A másik ami igaz szinte csak városban használom ugy 10 percet de. meg 10 perc du. Max hétvégén megyek vele hosszabb távra A legnagyobb baj az szerintem hogy 10 perc alatt semmi sem melegszik fel :lol: Akkor meghajtom egy kicsit. Köszi a segitséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Igen tényleg ezt! Akkor lehet benne valami. A másik ami igaz szinte csak városban használom ugy 10 percet de. meg 10 perc du. Max hétvégén megyek vele hosszabb távra Akkor meghajtom egy kicsit. Köszi a segitséget szokták még ajánlani, hogy tankolj valami szuper benzint (v-power, evo-neo ) és úgy hajtsd meg, bár hozzáteszem a prémium benzinben nem mindenki hisz...jah és csak akkor pörgesd a gépet ha már elérte az üzemihőm.-et.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zed Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 szokták még ajánlani, hogy tankolj valami szuper benzint (v-power, evo-neo ) és úgy hajtsd meg, bár hozzáteszem a prémium benzinben nem mindenki hisz...jah és csak akkor pörgesd a gépet ha már elérte az üzemihőm.-et.... Köszi szépen megyek megprobálom azt majd irok hogy mi lett. ;) Ha ma nem válaszolnék akkor lehet valahol ottragadtam :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Ha ma nem válaszolnék akkor lehet valahol ottragadtam :lol: :) azt azért inkább ne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zed Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 szokták még ajánlani, hogy tankolj valami szuper benzint (v-power, evo-neo ) és úgy hajtsd meg, bár hozzáteszem a prémium benzinben nem mindenki hisz...jah és csak akkor pörgesd a gépet ha már elérte az üzemihőm.-et.... Csak mégegy kérdés Ha most beinditom és ugyanugy ég a sárga led akkor ennek elvileg el kell aludni ha mentem vele pár kilométert magas fordulaton? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Csak mégegy kérdés Ha most beinditom és ugyanugy ég a sárga led akkor ennek elvileg el kell aludni ha mentem vele pár kilométert magas fordulaton? jó esetben igen, ha nem akkor mélyebbre kell ásni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zed Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 jó esetben igen, ha nem akkor mélyebbre kell ásni... Vagyis akkor jön az ujabb szerviz ugye? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Vagyis akkor jön az ujabb szerviz ugye? :lol: benne van Link to comment Megosztás: More sharing options...
zed Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 benne van Köszi mégegyszer akkor nekilátok .... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Köszi mégegyszer akkor nekilátok .... :lol: sok sikert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Nah akkor szerintem hagyom most ezt a meghajtást :lol: Holnap visszaviszem szervizbe és meglátjuk most mit találnak ki :) Remélem nem lesz tul költséges mert már igyis otthagytam egy vagyont le fogják venni a hengerfejet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
istvan69 Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy a levegő hőmérséklet jeladót (gondolom ez az ami a levegőszűrő után van) szokták-e, tisztítani ha igen hogy lehet kiszedni mert nem akarom eltörni a műanyagot. Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts