Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Általános műszaki problémák!

hemi

Recommended Posts

Nah akkor szerintem hagyom most ezt a meghajtást :lol:

Holnap visszaviszem szervizbe és meglátjuk most mit találnak ki :)

Remélem nem lesz tul költséges mert már igyis otthagytam egy vagyont

nem feltétlenül írtuk hogy neked is kilyukad a dugattyúd, DE benne van a pakliba, hogy a gyengébb/hibás alkatrész rámehet....ezt meghajtást ne úgy értsd hogy mint az őrült száguldozni kell, hanem jól kihúzatod és magas fordulaton mész több km-en keresztül....

Megosztás:

nem feltétlenül írtuk hogy neked is kilyukad a dugattyúd, DE benne van a pakliba, hogy a gyengébb/hibás alkatrész rámehet....ezt meghajtást ne úgy értsd hogy mint az őrült száguldozni kell, hanem jól kihúzatod és magas fordulaton mész több km-en keresztül....

Értem.

És ha esetleg nekem is kilyukad akkor gondolom ottmaradok mig el nem huznak :lol:

Amugy meggyiben van egy uj dugattyu?

Megosztás:

Ma reggel mikor beinditottam akkor már alapbol nem aludt ki az az egy led, na mindegy elindultam vele és a második utca az emelkedö hát már azon alig mentem fel , és egy pillanatra kivillant az aksi és az olaj kijelzö is :lol:

Szerinted nem lehet az olaj a baj?

Megosztás:

Ma reggel mikor beinditottam akkor már alapbol nem aludt ki az az egy led, na mindegy elindultam vele és a második utca az emelkedö hát már azon alig mentem fel , és egy pillanatra kivillant az aksi és az olaj kijelzö is :lol:

Szerinted nem lehet az olaj a baj?

van benne olaj rendesen? (amúgy én is Castrol Magnetech 10W-40-et használok és nekem ilyen jellegű problémám nem volt)

Megosztás:

van benne olaj rendesen? (amúgy én is Castrol Magnetech 10W-40-et használok és nekem ilyen jellegű problémám nem volt)

Hát eddig nekem se , jo olajnak tartom, de mondom csere ota 6000km-t mentem vele és a szervizben azt mondták hogy koszos és ragados :lol:

Igen a szint az jo

Megosztás:

Szia

Még tudomásom szerint nem volt cserélve, olvastam erröl egy kicsit és lehet az olaj minösége is a baj?

Mert eddig nem opel olajat használtam hanem Castrol Magnatec-et 10w/40-est fél szintetikusat.

Csere ota 6000km et mentem vele és a szervizben azt monták hogy koszos és ragados. hmm

88 ezer km-nél nem biztos, hogy 10w/40.et tennék bele, de ha már 6000 benne van, akkor nem érdemes cserélni sztem.

Hajtsd meg egyszer alaposan (kb 50 km autópályán 4esben 130 km/h-val), rosszabb nem lesz utána. Ezt egyébként is érdemes megtenni időnként, ha sűrűn jársz városban rövid távokat.

Megosztás:

88 ezer km-nél nem biztos, hogy 10w/40.et tennék bele, de ha már 6000 benne van, akkor nem érdemes cserélni sztem.

Hajtsd meg egyszer alaposan (kb 50 km autópályán 4esben 130 km/h-val), rosszabb nem lesz utána. Ezt egyébként is érdemes megtenni időnként, ha sűrűn jársz városban rövid távokat.

Hopp az előző elcsúszott. Szóval úgy látom mások is ezt javasolták Neked.

Megosztás:

Hopp az előző elcsúszott. Szóval úgy látom mások is ezt javasolták Neked.

Igen tényleg ezt!

Akkor lehet benne valami.

A másik ami igaz szinte csak városban használom ugy 10 percet de. meg 10 perc du.

Max hétvégén megyek vele hosszabb távra

A legnagyobb baj az szerintem hogy 10 perc alatt semmi sem melegszik fel :lol:

Akkor meghajtom egy kicsit.

Köszi a segitséget

Megosztás:

Igen tényleg ezt!

Akkor lehet benne valami.

A másik ami igaz szinte csak városban használom ugy 10 percet de. meg 10 perc du.

Max hétvégén megyek vele hosszabb távra

Akkor meghajtom egy kicsit.

Köszi a segitséget

szokták még ajánlani, hogy tankolj valami szuper benzint (v-power, evo-neo ) és úgy hajtsd meg, bár hozzáteszem a prémium benzinben nem mindenki hisz...jah és csak akkor pörgesd a gépet ha már elérte az üzemihőm.-et....

Megosztás:

szokták még ajánlani, hogy tankolj valami szuper benzint (v-power, evo-neo ) és úgy hajtsd meg, bár hozzáteszem a prémium benzinben nem mindenki hisz...jah és csak akkor pörgesd a gépet ha már elérte az üzemihőm.-et....

Köszi szépen megyek megprobálom azt majd irok hogy mi lett. ;)

Ha ma nem válaszolnék akkor lehet valahol ottragadtam :lol: :)

Megosztás:

Csak mégegy kérdés

Ha most beinditom és ugyanugy ég a sárga led akkor ennek elvileg el kell aludni ha mentem vele pár kilométert magas fordulaton?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.