Mc-elek Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 X16XEL-ben kettő van azt tudom Neked is kettő van :lol: De én lefosom ezt a témát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 oJan? Te jó ég! :) Gyertyák mikor voltak cserélve? jaj te oJan vagy. ;) Te mióta vagy modi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Freeze !! Szóval én vagyok a hulya. :lol: Akkor neked az oviban r407 volt a jeled. ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Le vagyok lassulva.. ezt most nem értem .. ;) Freeze !! Szóval én vagyok a hulya. :lol: Akkor neked az oviban r407 volt a jeled. ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Le vagyok lassulva.. ezt most nem értem .. :) Akkor nem Te dolgozol van hűtéssel kapcsolatban? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CseGa Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Sziasztok! Még elég új vagyok itt a fórumon, sok jó ötletet vettem innen, de már regisztráltam, mert szükségem volna segítségre! Vagy egy astrám ,x17dtl és lassan már ott járok, hogy felgyujtom :) A hibajelenség, hogy bevillan a motorhibajelző, visszaesik a teljesítmény és amig világit a hibajelző nem is gyorsul. Miután eltűnik a hibajel, utána mintha mi sem történt volna és megy rendesen! Az egr ki lett tisztitva, le lett zárva, a vákumcső is le lett dugaszolva, kitakarítottam a légtömegmérőt is de sajna nem akar megszűnni a probléma! De amit megfigyeltem 120km/h felett nem jelentkezik a hiba... Bp- Gyöngyös között fel sem villant de 130 alatt nem is mentem, a másik meg az, hogy a motorhibajel az esetek 90%-ában 2000-es fordulatnál tűnik el... vagyis pont akkor amikor eléri ezt a tartományt. Azt hozzá kell, hogy tegyem, ez egr takarítás meg lezárás kb 1 hete történt... Valaki tudna segíteni, hogy mi lehetet a gond, mert én már nagyon tanácstalan vagyok! :lol: Senki? ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Itt valahogy elcsúsztuink egymás mellett :) Én csatornatervezéssel fogalakozom. Akkor nem Te dolgozol van hűtéssel kapcsolatban? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Itt valahogy elcsúsztuink egymás mellett :) Én csatornatervezéssel fogalakozom. FÚÚÚÚÚÚ haver akkor nekünk jó anyagunk van ;) Én vasas vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Még nem volt. Akkor talán ideje lenne cserélni! jaj te oJan vagy. :) Te mióta vagy modi? :lol: Mióta olyan sok ember aludt a nyelvtan órán! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gregleader Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Hello! A bordás ékszijjnál veri ki az olajat a gépem....főtengely szijtárcsa és egyéb szimeringcsere megoldja a problémám? Mennyi egy ilyen beavatkozás? Válaszokat előre is köszi! Opelaner! Olajat kellett cserélnem!.... Szia! A bordás ékszíj előtt van az olajnyomáskapcsoló,arra is nézzél rá,hátha csak az csepeg,és a bordásszíj veri szét a menetszéltől. Nekem is újabb segítség kellene! Ugyanitt a probléma az olajnyomás kapcsolónál,de most a másik oldala: maga a vezeték végén lévő csati tört le,az-az véletlenül letörték,így nem tudom rögzíteni a csatlakozót! Mit lehet tenni? Egyáltalán lehet ilyesmit kapni boltba,vagy bontóba keresgessek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Sziasztok. Eddigi kérdésekre sajnos nem kaptam választ de talán erre igen:D Z16XE EGR szelepet lezártam de az én egr em en a szelep részen fel van peremezve,tehát nem tudom olyan lemezzel lezárni amin csak a csavarlyukak vannak kifúrva,semmi más,én csak az ovális részt tudtam lezárni,szerintetek ez igy is jó lesz? Nem lesz tőle semmi gond? nem fog igy beégni a szelep vagy bármi? Ezzel azt lehet elérni, hogy a szelepbe annak nyitásakor bemegy a kipuff.gáz, de onnan nem tud menni a szívóoldalra, tehát a zárás működik. Ha mindenképpen ki akarod iktatni, akkor egy közbetétet kell csinál(tat)ni, amibe bele kell marni egy lyukat, amibe a szelep ki tud nyitni - így már a bemenő út is le van zárva. Úgy tudom, hogy erre a közbetétre volt valami gyári megoldás is (lehet még GM-cikkszáma is van...). Vagy akár el is lehet forgatni a szelepet, és csak az egyik csavarjával rögzíteni, így a szabadba tud nyitogatni, csak így meg esetleg szűretlen levegő kerülhet a szívósorra... Utángyártott új szeleppel lehet még próbálkozni (persze nem lezárva), és kicsit forszírozottabban járni a géppel, úgy kevésbé kokszosodik el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skins Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Holnap megejtem a cserét. A nyeltani hibárol annyit hogy óra helyet inkább csajokkal mulattam az időt :lol: .Lehet hogy rosszul tettem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Holnap megejtem a cserét. A nyeltani hibárol annyit hogy óra helyet inkább csajokkal mulattam az időt :lol: .Lehet hogy rosszul tettem? Mindkettő fontos! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Mióta olyan sok ember aludt a nyelvtan órán! :) Ne má' ezzel a rohadt helyesírással... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skins Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Mindkettő fontos! :) OK.Megdumáltuk :lol: Köszi a segitséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Ne má' ezzel a rohadt helyesírással... :lol: A szabály,az szabály... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Senki? :lol: :) ;) Milyen hibakódot írt ki amúgy,az AGR-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
CseGa Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Nem voltam kiolvastatni a hibát, de az agr takarítás mindig segített, mert elég sokáig jó volt! Csak már megutam a takarítgatást! Így döntöttem a lezárás mellett. Azóta már ritkábban villan fel, csak már nem értem a miértjét, mert össze vissza csinálja! :lol: Milyen hibakódot írt ki amúgy,az AGR-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Akkor talán ideje lenne cserélni! Mióta olyan sok ember aludt a nyelvtan órán! :lol: De most komolyan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Nem voltam kiolvastatni a hibát, de az agr takarítás mindig segített, mert elég sokáig jó volt! Csak már megutam a takarítgatást! Így döntöttem a lezárás mellett. Azóta már ritkábban villan fel, csak már nem értem a miértjét, mert össze vissza csinálja! :lol: Hát,akkor olvasd ki a hibát,lehet nem is egr! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Nekem is volt olyan Astrám amiben lezártuk az EGR-t,de annak lezárás után nem szabad hibát okozni! Ha persze jól van lezárva. Utána csak olyan szok lenni,hogy ritkán dob egy sárgát mikor ránéz az Egr-re,de az már lefulladással nem jár! Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Nekem is volt olyan Astrám amiben lezártuk az EGR-t,de annak lezárás után nem szabad hibát okozni! Ha persze jól van lezárva. Utána csak olyan szok lenni,hogy ritkán dob egy sárgát mikor ránéz az Egr-re,de az már lefulladással nem jár! Pisil? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CseGa Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Nekem is volt olyan Astrám amiben lezártuk az EGR-t,de annak lezárás után nem szabad hibát okozni! Ha persze jól van lezárva. Utána csak olyan szok lenni,hogy ritkán dob egy sárgát mikor ránéz az Egr-re,de az már lefulladással nem jár! Az enyém sem fulladt le csak néha-néha bevillantja a sárgát. A tisztítás előtt sokkal sűrűbb volt a hibajel, de 130 fölött egyáltalán nem ír ki hibát. Az EGR-t sztem jól zártam le, nem a kipufogó közeli résznél zártam le,hanem közvetlenül az EGR alatt a cső csatlakozásnál. Elvileg nincs jelentősége annak,hogy melyik végén zárom le vagy mégis? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Az enyém sem fulladt le csak néha-néha bevillantja a sárgát. A tisztítás előtt sokkal sűrűbb volt a hibajel, de 130 fölött egyáltalán nem ír ki hibát. Az EGR-t sztem jól zártam le, nem a kipufogó közeli résznél zártam le,hanem közvetlenül az EGR alatt a cső csatlakozásnál. Elvileg nincs jelentősége annak,hogy melyik végén zárom le vagy mégis? Nem értek hozzá,de nem maga az egért veszik le és azt zárják le? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Az enyém sem fulladt le csak néha-néha bevillantja a sárgát. A tisztítás előtt sokkal sűrűbb volt a hibajel, de 130 fölött egyáltalán nem ír ki hibát. Az EGR-t sztem jól zártam le, nem a kipufogó közeli résznél zártam le,hanem közvetlenül az EGR alatt a cső csatlakozásnál. Elvileg nincs jelentősége annak,hogy melyik végén zárom le vagy mégis? De így kezdted: Sziasztok! Még elég új vagyok itt a fórumon, sok jó ötletet vettem innen, de már regisztráltam, mert szükségem volna segítségre! Vagy egy astrám ,x17dtl és lassan már ott járok, hogy felgyujtom A hibajelenség, hogy bevillan a motorhibajelző, visszaesik a teljesítmény és amig világit a hibajelző nem is gyorsul. Miután eltűnik a hibajel, utána mintha mi sem történt volna és megy rendesen! Az egr ki lett tisztitva, le lett zárva, a vákumcső is le lett dugaszolva, kitakarítottam a légtömegmérőt is de sajna nem akar megszűnni a probléma! De amit megfigyeltem 120km/h felett nem jelentkezik a hiba... Bp- Gyöngyös között fel sem villant de 130 alatt nem is mentem, a másik meg az, hogy a motorhibajel az esetek 90%-ában 2000-es fordulatnál tűnik el... vagyis pont akkor amikor eléri ezt a tartományt. Azt hozzá kell, hogy tegyem, ez egr takarítás meg lezárás kb 1 hete történt... Valaki tudna segíteni, hogy mi lehetet a gond, mert én már nagyon tanácstalan vagyok De,hát itt írtad,hogy visszaesik a teljesítmény és nem gyorsul:nem ez a fulladás? Szerintem minél előbb olvasd ki a hibát,ha mégis Agr lenne ,akkor vedd le és nézd át a lezárást is meg az AGR-t is(takarítsd meg). Ha tuti AGR a rossz akkor vehetnél bele újat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts