istvan69 Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Te a folytószelepházra gondolsz :lol: Akkor a befecskendezők a hengerfej és a fojtószelepház között lévő hosszú fekete doboz amiben kábelek mennek, az alatt van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Akkor a befecskendezők a hengerfej és a fojtószelepház között lévő hosszú fekete doboz amiben kábelek mennek, az alatt van? A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A fekete írás az elosztó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rota Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 A rejtély folytatódik... a másik trafóval szép az alapjárat, de ami a pláne, a másik Astrán az enyém, és annak is szép az alapjárata... ezt rakd össze... hétvégén marad a csere, meglátjuk visszajön e a hiba... ha nem, hétfőn visszacsere és utána is meglátjuk... jó játék ez... még jó hogy nem vettem kapásból egy trafót... valakinek van egyébként tapasztalata után-gyártottal, vagy mindenki csak Bosch-ra cserélt, ha cserélt? Csao nálam is hasonló a helyzet, elvittem autovillamos szrelöhöz... nálam cseretrafóval is produkálta a rángatózást erősebb gázadásnál aztán átcserélték két napja a gyertyát a 3- ból és 4 -be (ja mert egyébként a műszer mindig a 4 henger írta ki hibásnak azóta érzékeltem finomabban a hibát, viszont a motorjel nem jelent meg.... Szerinted? , szerintetek??? - meguszom gyertyacserével? Köszi: Rota Link to comment Megosztás: More sharing options...
rota Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Szia! nem biztos, hogy nálad is ez lesz de nekem most újítják fel a hengerfejet, ugyanezek hibák produkálása után. Hidegen ill. fél-melegen leragadtak a szelepek az egyik hengerben. Persze előtte nálam is próbáltak trafót, gyertyát cserélni, sajna nem jött be, sőt a magas fordulatos meghajtás sem hozott eredményt. :lol: Csao nem tudja valaki mi lett a véerdmény, ill. mennyibe került? Mert engem is ezzel rémisztgetnek... Köszi Rota Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Csao nálam is hasonló a helyzet, elvittem autovillamos szrelöhöz... nálam cseretrafóval is produkálta a rángatózást erősebb gázadásnál aztán átcserélték két napja a gyertyát a 3- ból és 4 -be (ja mert egyébként a műszer mindig a 4 henger írta ki hibásnak azóta érzékeltem finomabban a hibát, viszont a motorjel nem jelent meg.... Szerinted? , szerintetek??? - meguszom gyertyacserével? Köszi: Rota Simán lehet, nálam is az első gyanú a gyertya volt, cserélve is lett, nekem sajna nem oldotta meg, de egyébként is ideje volt cserélni... Z14XEP-hez a GM kódja 93176801 és volt vagy 1900 Ft darabja az Opeléknél... egyébként sem árt 40 ezrenként cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
.totesz. Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Sziasztok. tegnap már írtam Z16XE 2001 es 1.6 16v 151000 km el,elkezdett rángatni főleg 1800-2000 es fordulatnál.Amit eddig csináltam. Egr tisztítás-negatív Egr lezárás-negatív Gyertyák tisztítása-negatív(Hétfőn cserélem őket fő a biztonság) Fojtószelepház tisztítása-negatív Kartergáz csövek kitakarítása-negatív Akksisarut lehúztam pár percre,majd visszatettem hátha használ de -negatív Amit még tervezek: Üzemanyagszűrő csere gyertyacsere További ötleteket várnék ha van. A kérdésem annyi hogy a fojtószelepház oldalán van az alapjárati motor a Z16XE nek?? mert a gyújtást ráadva és a gázt finoman nyomva nagyon akadozva megy a fojtószelep pillangórésze mintha rágna valami rugó vagy ilyesmi. Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istvan69 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 <a href="http://kepfeltoltes.hu/thumb/100305/p1038150_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" target="_blank">http://kepfeltoltes.hu/thumb/100305/p10381...ltoltes.hu_.jpg</a> A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu <a href="http://kepfeltoltes.hu/thumb/100305/img1164k_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" target="_blank">http://kepfeltoltes.hu/thumb/100305/img116...ltoltes.hu_.jpg</a> A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A fekete írás az elosztó. Na bocs hogy most jelentkezek! Úgynézki mint a második képen. Ja még lenne egy olyan kérdésem hogy az alapjáratom nyáron 1400-1500 kb:1-1.5 percig, télen 1100-1200 rövid ideig. Ennek nem fordítva kellene lennie hogy télen melegítsen elő hosszabb ideig? Persze mindkét esetben előmelegítés után beáll a normál alapjárat. Szerintetek a vízhőfokjeladó döglött be? Pedig a műszerfalon normálisan méri a vízhőfokot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CseGa Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Sziasztok! Még elég új vagyok itt a fórumon, sok jó ötletet vettem innen, de már regisztráltam, mert szükségem volna segítségre! Vagy egy astrám ,x17dtl és lassan már ott járok, hogy felgyujtom :) A hibajelenség, hogy bevillan a motorhibajelző, visszaesik a teljesítmény és amig világit a hibajelző nem is gyorsul. Miután eltűnik a hibajel, utána mintha mi sem történt volna és megy rendesen! Az egr ki lett tisztitva, le lett zárva, a vákumcső is le lett dugaszolva, kitakarítottam a légtömegmérőt is de sajna nem akar megszűnni a probléma! De amit megfigyeltem 120km/h felett nem jelentkezik a hiba... Bp- Gyöngyös között fel sem villant de 130 alatt nem is mentem, a másik meg az, hogy a motorhibajel az esetek 90%-ában 2000-es fordulatnál tűnik el... vagyis pont akkor amikor eléri ezt a tartományt. Azt hozzá kell, hogy tegyem, ez egr takarítás meg lezárás kb 1 hete történt... Valaki tudna segíteni, hogy mi lehetet a gond, mert én már nagyon tanácstalan vagyok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
peter... Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Hello! A bordás ékszijjnál veri ki az olajat a gépem....főtengely szijtárcsa és egyéb szimeringcsere megoldja a problémám? Mennyi egy ilyen beavatkozás? Válaszokat előre is köszi! Opelaner! Olajat kellett cserélnem!.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Na bocs hogy most jelentkezek! Úgynézki mint a második képen. Ja még lenne egy olyan kérdésem hogy az alapjáratom nyáron 1400-1500 kb:1-1.5 percig, télen 1100-1200 rövid ideig. Ennek nem fordítva kellene lennie hogy télen melegítsen elő hosszabb ideig? Persze mindkét esetben előmelegítés után beáll a normál alapjárat. Szerintetek a vízhőfokjeladó döglött be? Pedig a műszerfalon normálisan méri a vízhőfokot. Lehet akár az alapjárati motor koszolódása... 1000 lenne az optimális fordulat hidegen,majd vissza esik 750-800ra Kettő vízhőfok gomba van,egy az órának és egy a motorvezérlőnek (ECU). Link to comment Megosztás: More sharing options...
istvan69 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Lehet akár az alapjárati motor koszolódása... 1000 lenne az optimális fordulat hidegen,majd vissza esik 750-800ra Kettő vízhőfok gomba van,egy az órának és egy a motorvezérlőnek (ECU). Egyik a termosztáton van. Az melyik? És hol a másik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Egyik a termosztáton van. Az melyik? És hol a másik? Kellene a motorkód. Szerk.:x14xe visszanéztem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Egyik a termosztáton van. Az melyik? És hol a másik? A termosztárnál a motorvezérlős van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istvan69 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 A termosztárnál a motorvezérlős van. Tehát ami az ECU-t vezérli. A Bárdinál néztem mindkettőt és tök egyformák méret stb. Csak az egyikre azt írják hogy mot. vez. jeladó, a másikra meg azt hogy hűt. vízfok jeladó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Tehát ami az ECU-t vezérli. A Bárdinál néztem mindkettőt és tök egyformák méret stb. Csak az egyikre azt írják hogy mot. vez. jeladó, a másikra meg azt hogy hűt. vízfok jeladó A katalógus száma 1338467 Link to comment Megosztás: More sharing options...
istvan69 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 A katalógus száma 1338467 Oké majd megnézem. Kössz a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Hello! A bordás ékszijjnál veri ki az olajat a gépem....főtengely szijtárcsa és egyéb szimeringcsere megoldja a problémám? Mennyi egy ilyen beavatkozás? Válaszokat előre is köszi! Opelaner! Olajat kellett cserélnem!.... Igen, de ez nem szokot csak úgy kinyíródni...általában olajszint túltöltés vagy nyomás szabályzó szelep megszorulás következménye... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 A katalógus száma 1338467 Egyet nem értek miért nem lehet a két jeladó helyett inkább egyet beépíteni és az osztaná az infot mindennek. A H astrába renaultba VAG csoport összesébe úgy van. Kérdés hogy hol is található a második tehát nem a termosztátos jeladó Z14XE kódu motornál??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Egyet nem értek miért nem lehet a két jeladó helyett inkább egyet beépíteni és az osztaná az infot mindennek. A H astrába renaultba VAG csoport összesébe úgy van. Kérdés hogy hol is található a második tehát nem a termosztátos jeladó Z14XE kódu motornál??? Ez egy jó kérdés mert nem találom még,de most már engem is érdekel. Lehet hogy csak egy van,de a C-s ,és X-es motornál is tudok olyat amikor kettő van. De valójában lényegtelen a dolog,mert egészen máshonnan indult ez a történet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skins Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Szevasztok A következő a problémám.Alapjáraton a motor kb.10mp-ig szépen jár utánna 2-3mp-ig dadog de ojan szinten hogy ugrál az egész motor.Mi lehet a probléma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
.totesz. Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Sziasztok. Eddigi kérdésekre sajnos nem kaptam választ de talán erre igen:D Z16XE EGR szelepet lezártam de az én egr em en a szelep részen fel van peremezve,tehát nem tudom olyan lemezzel lezárni amin csak a csavarlyukak vannak kifúrva,semmi más,én csak az ovális részt tudtam lezárni,szerintetek ez igy is jó lesz? Nem lesz tőle semmi gond? nem fog igy beégni a szelep vagy bármi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Ez egy jó kérdés mert nem találom még,de most már engem is érdekel. Lehet hogy csak egy van,de a C-s ,és X-es motornál is tudok olyat amikor kettő van. De valójában lényegtelen a dolog,mert egészen máshonnan indult ez a történet. :lol: Tévedtem,valóban csak egy érzékelő van, C-s motornál viszont van kettő,hogy mindegyiknél-e ....,nem érdekel. :) Lehet hogy máshol is van,de ez szintén lényegtelen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 X16XEL-ben kettő van azt tudom Tévedtem,valóban csak egy érzékelő van, C-s motornál viszont van kettő,hogy mindegyiknél-e ....,nem érdekel. :lol: Lehet hogy máshol is van,de ez szintén lényegtelen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Szevasztok A következő a problémám.Alapjáraton a motor kb.10mp-ig szépen jár utánna 2-3mp-ig dadog de ojan szinten hogy ugrál az egész motor.Mi lehet a probléma? oJan? Te jó ég! :lol: Gyertyák mikor voltak cserélve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
skins Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 oJan? Te jó ég! :lol: Gyertyák mikor voltak cserélve? Még nem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts