Barna Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Üdv! Van egy kis gondom a klímával, ráadásul nem kicsit aggódom miatta, ugyanis nem nagyon találtam hasonlót a hozzászólások között. Szóval tegnap is bekapcsoltam, hogy lefújjam a párát (2-3 hetente megvolt a téli bekapcsolás) és egyfajta nyiszogó, nyikorgó hangot hallottam. Még szerencse, hogy álló autónál a parkolóban ezzel indítottam, különben nem biztos, hogy meghallom. Szóval nekiállt nyikorogni, de elkezdett halkulni. Mikor már nem halkult tovább, kikapcsoltam, mert egy nyikorgás sosem normális dolog aztán pár perc múlva megint be, de ugyanaz. Ma délután gondoltam kipróbálom, hogy állunk a nyikorgással, és azt vettem észre, hogy a klíma egyáltalán nem kapcsol be. Meg sem rebben a fordulatszámmérő (tegnap ez OK volt), semmi zümmőgés és nyiorgás. Többszöri próbálkozás után sem indult be. Ezért most nem kicsit aggódom, lehet, hogy kompresszor? Találkozott már valaki ilyennel? u.i. ősszel még hűtött rendesen, most nem tudom, mert odakint is hideg van, de a párát elég jól levitte pár héttel ezelőtt. Előre is köszönöm a hozzászólásokat. Nekem is volt ilyen, egyszerűen elment belőle a gáz... ne kérdezd hol és mikor... utána feltöltöttük tavasszal és egész nyáron vígan zúzott... várom, hogy most is bekövetkezzen... egy idő után nem tud már úgy tömíteni a rendszer, hogy benntartsa a gázt. 2-3 hét már sok neki beindítás nélkül. A nyikorgás lehetett a határértéken levő gáztól (arra még elég volt, hogy a kompresszor ne tiltson le, de a kenésre, rendes működésre már nem annyira). Szal mindképp nézze meg egy klímás, töltse fel, sztem utána menni fog. Ha ez megoldotta, javaslom a heti egy beindítást télen is. Talán akkor nem szivárog el... nem digit klima esetében ugye a rendszer nem kapcsolja télen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pootj Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Nekem is volt ilyen, egyszerűen elment belőle a gáz... ne kérdezd hol és mikor... utána feltöltöttük tavasszal és egész nyáron vígan zúzott... várom, hogy most is bekövetkezzen... egy idő után nem tud már úgy tömíteni a rendszer, hogy benntartsa a gázt. 2-3 hét már sok neki beindítás nélkül. A nyikorgás lehetett a határértéken levő gáztól (arra még elég volt, hogy a kompresszor ne tiltson le, de a kenésre, rendes működésre már nem annyira). Szal mindképp nézze meg egy klímás, töltse fel, sztem utána menni fog. Ha ez megoldotta, javaslom a heti egy beindítást télen is. Talán akkor nem szivárog el... nem digit klima esetében ugye a rendszer nem kapcsolja télen... Kösz a választ! Én is ebben bízom... A másik lehetőségekre gondolni sem merek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Kösz a választ! Én is ebben bízom... A másik lehetőségekre gondolni sem merek. ha erdekel, van a csaladban klimas :rolleyes: PU-ben adok elerhetoseget, ha nincs ismeros klimasod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 szevasztok mekkora súly cipelhető egy caravanban? az enyémben pl. 2001-es y17dt kódú el kellene hoznom 60x40x10-es gyeprácsot, 33 db-ot, aminek a súlya 33kg/db azaz 33x33=1089 kg Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 szevasztok mekkora súly cipelhető egy caravanban? az enyémben pl. 2001-es y17dt kódú el kellene hoznom 60x40x10-es gyeprácsot, 33 db-ot, aminek a súlya 33kg/db azaz 33x33=1089 kg szerintem ezt kettőbe... de még lehet hogy az is sok nekem ugyan nem caravan de 1610 van írva a forgalmiba, és ebből 1070 az ótó... egyszer szállítottam homokzsákokat az F-el, azt hittem megnyekken úgy billegett, de kibírta :rolleyes: mondjuk ott tettem mindenhova hogy ne essen hanyatt, anyósülés elé, mögé, stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 mekkora súly cipelhető egy caravanban? az enyémben pl. 2001-es y17dt kódú el kellene hoznom 60x40x10-es gyeprácsot, 33 db-ot, aminek a súlya 33kg/db azaz 33x33=1089 kg Ha jól nézem, a megengedett össztömeg kb 1800kg. Üresen pedig 1340kg (68kg-os vezetővel és 90%-os tartállyal). Szóval kettőt fordulva is még necces, az közel 1900kg-ot adna összesen, tehát inkább fordulj hármat, ha nem túl nagy a táv. Nagyobb távra meg inkább egy utánfutót szerezni, esetleg egy havert is, akinek van vonóhorogja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 szevasztok mekkora súly cipelhető egy caravanban? az enyémben pl. 2001-es y17dt kódú el kellene hoznom 60x40x10-es gyeprácsot, 33 db-ot, aminek a súlya 33kg/db azaz 33x33=1089 kg kb 600 kg (1680-1088 kg, 14xep) de ilyenkor már nagyon ül, és én az anyós helyét is megpakoltam, hogy az orra ne a levegőben legyen, de a 130-at bírta nyíregy-bp között Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Szerintem is 3 kanyar! De még jobb lenne utánfutóval inkább!(ha van rá lehetőséged) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 köszönöm mindenkinek sajna se futó, se horog hozzá, és a táv se rövid de csak Esztergomba találtam 263 Ft-ért gyeprácsot, máshol 8-9száz ft a táv meg kb. 123 km lenne Albertirsáig :rolleyes: kell szerezni egy fuvarost, vagy a közelben néznem valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 köszönöm mindenkinek sajna se futó, se horog hozzá, és a táv se rövid de csak Esztergomba találtam 263 Ft-ért gyeprácsot, máshol 8-9száz ft a táv meg kb. 123 km lenne Albertirsáig :rolleyes: kell szerezni egy fuvarost, vagy a közelben néznem valamit. Mondanám hogy segítek de holnap megyek haza kaposvárra.. ugyan nekem se vonós az astrám de az is elbir 1 kört Link to comment Megosztás: More sharing options...
podani Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 küldj neki PÜ-t! segítőkész jó szaki! :lol: Na megy végre a dög :D :rolleyes: Elkezdtem végignyomozni a pozitív ágat a kapcsolási rajzon (mivel a test rendben volt) mert az volt az érzésem hogy nem kap elég áramot az ECU azért rángatja a fojtószelepet és hülyül meg minden. És tényleg ez volt. Az ECU-t ellátó fő táprelé kapcsolt lába tőben meg volt törve, és elszakadva ugyan nem volt, tehát a tápfeszt még leadta, de érdemben elég áramerőséget nem tudott produkálni mert már csak pár szál tartotta, ezért arra nem volt elég energiája az ECU teljesítményfokozatának hogy meghajtsa a fojtószelepet. Átforasztottam és minden újra a régi, pöccre indul a vas :D Azért kiváncsi lettem volna a márkaszervíz mivel magyarázza a 300eft-os motorvezérlő csere után hogy a kocsi ugyanolyan szar mint előtte :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Na megy végre a dög :lol: :rolleyes: Elkezdtem végignyomozni a pozitív ágat a kapcsolási rajzon (mivel a test rendben volt) mert az volt az érzésem hogy nem kap elég áramot az ECU azért rángatja a fojtószelepet és hülyül meg minden. És tényleg ez volt. Az ECU-t ellátó fő táprelé kapcsolt lába tőben meg volt törve, és elszakadva ugyan nem volt, tehát a tápfeszt még leadta, de érdemben elég áramerőséget nem tudott produkálni mert már csak pár szál tartotta, ezért arra nem volt elég energiája az ECU teljesítményfokozatának hogy meghajtsa a fojtószelepet. Átforasztottam és minden újra a régi, pöccre indul a vas :P Azért kiváncsi lettem volna a márkaszervíz mivel magyarázza a 300eft-os motorvezérlő csere után hogy a kocsi ugyanolyan szar mint előtte :D Annál cselesebbek lettek volna. Kicserélik nem megy ők is elkezdenek nyomozni (nekik van szkóp meg multis TECH2es) Élőképen látta volna hogy vmi baj van a táp körbe, kijavitották majd ezekután . Jól rádverték volna az ECU csere árat + horror diagnosztikai és csere óradijat. Te meg a 2 havi fizudat otthagyva lehet inkább a következő sarkon lévő kereskedésbe viszed, hogy nehogy mégegyszer előforduljon és ekkorát kelljen fizetned :D :P Ez alól tán az a kivétel ha esetleg WESS vagy UHUHU kartárshoz viszed ők nem ezt teszik. De ismeretlenül márkaszervizbe betérve jó esélyel a fentieket kapod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Annál cselesebbek lettek volna. Kicserélik nem megy ők is elkezdenek nyomozni (nekik van szkóp meg multis TECH2es) Élőképen látta volna hogy vmi baj van a táp körbe, kijavitották majd ezekután . Jól rádverték volna az ECU csere árat + horror diagnosztikai és csere óradijat. Te meg a 2 havi fizudat otthagyva lehet inkább a következő sarkon lévő kereskedésbe viszed, hogy nehogy mégegyszer előforduljon és ekkorát kelljen fizetned :rolleyes: :D Ez alól tán az a kivétel ha esetleg WESS vagy UHUHU kartárshoz viszed ők nem ezt teszik. De ismeretlenül márkaszervizbe betérve jó esélyel a fentieket kapod. az ö esetében mondjuk förelé hibakodott kellett volna generálnia Link to comment Megosztás: More sharing options...
haft Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Hello, egy kis tanácsra lenne szükségem. Egy hete elvittem a nemrég vásárolt astrámat a szerelőhöz, cserélt olajat, hűtőfolyadékot, szűrőket, stb. Nem nagyon nézegettem, gondoltam minden ok. Egy hosszabb úton voltam a hétvégén és láttam, hogy a hőmérséklet az ideális alatt van, gondoltam körülnézek a motortérben. A hűtőfolyadék szint elég alacsonyan volt, mélyen a fele alatt, az olaj szintje pedig túl magasan (az egész műanyag vég olajos). Történhetett valami a hűtőfolyadékkal 600km alatt? Milyen bajok lehetnek ebből? Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 A hűtőfolyadék alacsony szintje önmagában még nem jelent gondot, nem muszáj annak pont a jelzésnél lennie. Lehet, hogy felöntötte jelzésig, de valahol levegő maradt a rendszerben, aztán meg kiment belőle. Jelöld meg most, hogy meddig van, vagy töltsd a jelzésig, és utána figyeld. Az olaj már problémásabb, de vedd le az olajbetöltőt, és nézd meg, hogy látsz-e sárgás, szürkés trutyit, lerakódást, vagy pedig csak szimplán olajos. Ez is lehet, hogy csak túl lett töltve. A hőmérséklettel a fentiek nem függnek össze, az a termosztáttól függ. Mennyivel volt az ideális alatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
podani Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 az ö esetében mondjuk förelé hibakodott kellett volna generálnia Hát hibakód az nem volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Hello, egy kis tanácsra lenne szükségem. Egy hete elvittem a nemrég vásárolt astrámat a szerelőhöz, cserélt olajat, hűtőfolyadékot, szűrőket, stb. Nem nagyon nézegettem, gondoltam minden ok. Egy hosszabb úton voltam a hétvégén és láttam, hogy a hőmérséklet az ideális alatt van, gondoltam körülnézek a motortérben. A hűtőfolyadék szint elég alacsonyan volt, mélyen a fele alatt, az olaj szintje pedig túl magasan (az egész műanyag vég olajos). Történhetett valami a hűtőfolyadékkal 600km alatt? Milyen bajok lehetnek ebből? Legrosszabb esetben hengerfejtömítés,jobb esetbe nem várta meg a szerelő hogy kinyisson a termosztát és amikor nyitott lett kiment a lé a hűtőbe, az olajat hideg motornál nézd meg,ha hidegen felső ponton van az nemszerencsés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
haft Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 A hűtőfolyadék alacsony szintje önmagában még nem jelent gondot, nem muszáj annak pont a jelzésnél lennie. Lehet, hogy felöntötte jelzésig, de valahol levegő maradt a rendszerben, aztán meg kiment belőle. Jelöld meg most, hogy meddig van, vagy töltsd a jelzésig, és utána figyeld. Az olaj már problémásabb, de vedd le az olajbetöltőt, és nézd meg, hogy látsz-e sárgás, szürkés trutyit, lerakódást, vagy pedig csak szimplán olajos. Ez is lehet, hogy csak túl lett töltve. A hőmérséklettel a fentiek nem függnek össze, az a termosztáttól függ. Mennyivel volt az ideális alatt? A betöltőt nem vettem le, de holnap megnézem. Kb fél liter maradt a GM-es olajból, valahogy nem jött ki az a többlet, azért volt furcsa. A hűtés csak ürügy volt ami miatt nézelődtem :rolleyes: amúgy olyan 83-84 volt, gondolom nem vészes, de ha nem pörög rendesen a motor, nem megy feljebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
haft Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Legrosszabb esetben hengerfejtömítés,jobb esetbe nem várta meg a szerelő hogy kinyisson a termosztát és amikor nyitott lett kiment a lé a hűtőbe, az olajat hideg motornál nézd meg,ha hidegen felső ponton van az nemszerencsés. Igen hidegen volt magas, miért nem szerencsés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Igen hidegen volt magas, miért nem szerencsés? hát ha nem a motortérbe folyt be a létyó,akkor túl lett töltve az olaj, szerintem hidegen középen,vagy alatta egy picit legyen,mivel az olaj melegszik és tágul közben. Én láttam olyat hogy a felesleg az kifolyt valamelyik szimeringnél igaz az skoda fábia volt. :rolleyes: Egyébként nem tudom hogy kitudja e nyomni a szimeringet. Valaki valami? Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Valaki valami? Inkább nem kockáztatnám meg a szimeringcserét... Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Szasza_ Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Jól rádverték volna az ECU csere árat + horror diagnosztikai és csere óradijat. De ismeretlenül márkaszervizbe betérve jó esélyel a fentieket kapod. Biztos, hogy az összes márkaszervíz ilyen? Igen, én is ott dolgozom, és eszembe nem jutna így lehúzni az ügyfelet, ismeretlenül sem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Igen hidegen volt magas, miért nem szerencsés? Olvas bele az olaj topicba a 388as hozzá szólástól. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
podani Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Biztos, hogy az összes márkaszervíz ilyen? Igen, én is ott dolgozom, és eszembe nem jutna így lehúzni az ügyfelet, ismeretlenül sem! A kivétel erősíti a szabályt?! Sajna régebben akárhányszor márkaszervíz közelébe keveredtem, szinte csak rossz tapasztalat volt, sőt egyszer maga a szervíz cseszte el a kocsit amit persze utána nem ismert el... De tudnék mesélni egy V6-os motor 1-1 foggal elrakott vezérléséről is :PP Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atis25 Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Sziasztok. Volna egy kis problémám! Van egy 2002es z14xe motorú astrám. Pénteken menet közben kigyulladt a kipufogógázok kis lámpám a műszerfalon után meg el kezdett villogni és az autó olyan volt mintha csak 3 henger menne. Leállítottam és egy óra múlva újra indítottam. Most folyamatosan világít a lámpa és ha kivillogtatom a hibát akkor a 0303 villogja. Tud segíteni valaki abban hogy mi lehet a hibakód vagy a lámpa miért világít állandoan! Köszönöm a választ előre is!!!! Szia! Én ugyan ezzel küzdök 2 hónapja!! Alig vagyok már magam alatt. Gyertya csere, trafó csere, EGR kipicolva lezárva, és ugyan úgy szar mint eddig. És nem jönnek rá a hibájára. Annyi a különbség, hogy nekem a 4-es hengerre írja folyamatosan. A sárga lámpa meg a tárolt hiba miatt világít. Pár újraindítás után, ha ne bohóckodik majd eltűnik. Lehet megy 3 napot, vagy 10-et hiba nélkül, aztán kezdi előlről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts