freeze Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Erre én is gondoltam, de aztán elvetettem mivel a fojtószelep lehúzásával minden helyrejön. Következő körben még szétbontom az ECU-tól a fojtószelepig menő kábelköteget, hátha ott van valami. Ha nem akkor ECU-nak talán elszáltt a fojtószelep vezérlő része?! Á de szemét az ilyen hiba :D :rolleyes: ECU-val kapcsolatos kérdésekben wessz az ász. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tg-hooker Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 igen csak sajnos úgy elrohadt h kijött az egész nem tudom, hogy mit rakjak vissza bele :rolleyes: :D A csavart vedd ki és egy akkora alátétet nézzél ami a lyuk átmérőjénél nagyobb ha átesik a csvar feje nincs mit tenni 2alátét kell majd és simán vissza csavarod a csavar a helyére nekem sikerült megcsinálni így azóta nem rezonál. ui.:lehet nekem is hosszabb csavart kellet néznem de nem biztos Link to comment Megosztás: More sharing options...
tg-hooker Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 kicsit költséges a javítás és elkerülhető ha tudatában van az ember. :D hamár a márka kereskedés nem hirdeti a technikai bakit. (kuplung még mindig rángat) :rolleyes: A kuplung 1-esbe rángat ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 A csavart vedd ki és egy akkora alátétet nézzél ami a lyuk átmérőjénél nagyobb ha átesik a csvar feje nincs mit tenni 2alátét kell majd és simán vissza csavarod a csavar a helyére nekem sikerült megcsinálni így azóta nem rezonál. ui.:lehet nekem is hosszabb csavart kellet néznem de nem biztos Köszönet érte holnap megcsinálom :rolleyes: De gondolom az csak egy sima mezei csavar semmi speciális humm bumm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Köszi a választ! Kiszedtem a gyertyákat és kicseréltem. Látszott is. 4-es henger gyújtáshibát írt és ebben a gyertya rendesen kokszos volt. Full korom volt az egész. Kiváncsi leszek most mi lesz a fejlemény, hogy új gyertyák vannak benne. Lehet gyertya baja volt. De 30 ezer km-nél?? Furcsa. ebben a gyertyában 30ekm van? akkor az már kuka ne csodálkozz....anno én is megkaptam hozzáértőtől (uhuhu) hogy ez a 60ekm-es gyertya csere periódus csak parasztvakítás, jó ha azt a max 30at elviszi...úgy megnő a hézag...szóval kb 25ekm-enként cserélem és így nincs vele gond... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Köszönet érte holnap megcsinálom :D De gondolom az csak egy sima mezei csavar semmi speciális humm bumm ha sima csavart teszel bele, lehet többet ki sem csavarod utánna már :rolleyes: legalább felületvédett legyen...és ne vmi gyenge anyagút mert miután kicsit bele korrodál az öntvénybe csak fúrással jön ki.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Ma volt nálam Dsteel hogy felprogizuk a messzikapcsolós kulcsot. A hagyományos módszer nem működött. (Kulcs megnyom gombot) Rádug az ámítógép,és nem látja a központi zár vezérlést!!!!Gyári központis. Mondta Dani hogy belet építve ablakfelhúzó elektronika. A kérdés az hogy emiatt a bekötés miatt nem látja? Vagy mi a megoldás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Ma volt nálam Dsteel hogy felprogizuk a messzikapcsolós kulcsot. A hagyományos módszer nem működött. (Kulcs megnyom gombot) Rádug az ámítógép,és nem látja a központi zár vezérlést!!!!Gyári központis. Mondta Dani hogy belet építve ablakfelhúzó elektronika. A kérdés az hogy emiatt a bekötés miatt nem látja? Vagy mi a megoldás? Tech2 nem látta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Tech2 nem látta? Nem tech2 van nekem,de az enyémen mükszik.Én azzal tanítottam az az enyémet. Itt hiába léptem be a central door lock menübe,nem talált semmit,utána rádugtam az enyémre,nálam megvolt minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Nem tech2 van nekem,de az enyémen mükszik.Én azzal tanítottam az az enyémet. Itt hiába léptem be a central door lock menübe,nem talált semmit,utána rádugtam az enyémre,nálam megvolt minden. Ki ne mondd, hogy mi van neked, mert kapsz az orrodra! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Ki ne mondd, hogy mi van neked, mert kapsz az orrodra! :D direkt nem írtam. :rolleyes: egyébként lehet hivatalos is 180e+áfa. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 direkt nem írtam. :rolleyes: egyébként lehet hivatalos is 180e+áfa. :D Tudom, emléxem mikor kaptál érte Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Tudom, emléxem mikor kaptál érte De nemcsak én voltam a hugyosbokor :D Volt más téma is gazdagon :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 De nemcsak én voltam a hugyosbokor :P Volt más téma is gazdagon :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Öcsém kicserélte a fojtószelepet, probléma nem oldódott meg.... új jelenség: attól is beindul az ablakmosó meg a reflektor ha töltés adunk az aksira... bármilyen ötletet szívesen veszünk, a "computer csere" ötlet előtt :rolleyes: Koszi elhozod megoldom....:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 elhozod megoldom....:-) szerintem ez így nem járóképes...vagy igen? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Nem kell hogy járóképes legyen, lehet vontatni vagy trélerezni is... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pinocchio Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy a G Astra teljes kapcsolási rajzát hol tudnám beszerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy a G Astra teljes kapcsolási rajzát hol tudnám beszerezni? én egy progit használok erre: Vivid Workshop Link to comment Megosztás: More sharing options...
deep-R Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Üdv! Találkozott már valaki olyan problémával, hogy kevés benzin volt a tankban, viszont a jelzőlámpa még nem világított, az autó mégis megáll. Pár litert rátankolva szépen megy tovább. Már 3x eljátszotta velem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Üdv! Találkozott már valaki olyan problémával, hogy kevés benzin volt a tankban, viszont a jelzőlámpa még nem világított, az autó mégis megáll. Pár litert rátankolva szépen megy tovább. Már 3x eljátszotta velem. felakadt a szintjelződ?? SZERK: vagy kiégett esetleg a LED?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy a G Astra teljes kapcsolási rajzát hol tudnám beszerezni? nekem van valami, pár hete töltöttem le, ha adsz mail-címet (akár PÜ-ben) akkor elküldöm szívesen :rolleyes: 37megabyte .jpg-ben tömörítés nélkül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Üdv! Találkozott már valaki olyan problémával, hogy kevés benzin volt a tankban, viszont a jelzőlámpa még nem világított, az autó mégis megáll. Pár litert rátankolva szépen megy tovább. Már 3x eljátszotta velem. Talán kiégett a vissza jelző? Meglehet nézni diagműszerrel hogy mükszik-e,abban van teszt lehetőség műszerfalra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 nekem van valami, pár hete töltöttem le, ha adsz mail-címet (akár PÜ-ben) akkor elküldöm szívesen :D 37megabyte .jpg-ben tömörítés nélkül... Nem tom az milyen amit én használok az 5gb és csak opel,a vivid összen 4gb sok-sok autóra :P Nevet nem írok mert lelőnek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
deep-R Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Talán kiégett a vissza jelző? Meglehet nézni diagműszerrel hogy mükszik-e,abban van teszt lehetőség műszerfalra. De gyújtást ráadva világít, elvileg akkor jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts