freeze Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 De egy cseppnyi rögzítővel el is feledhetnéd akár örökre. :P ( :rolleyes: Ha a P126-ot összetartotta talán az Astra sem rázná szét :D ) Ott a pont, de akkor szerelhető utána? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Ott más a helyzet, az láncos vezérlésű: azt tudom, hogy láncos, csak azt nem tudtam, hogy külön van-e attól, de ezek szerint nyilvánvaló, csak számomra nem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Ott a pont, de akkor szerelhető utána? attól még szerelhető maradna, az egy oldható kötés, arra van, hogy magától ne lazuljon ki a csavar, jó dolog, csak nem tudom itt lehet -e alkalmazni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 azt tudom, hogy láncos, csak azt nem tudtam, hogy külön van-e attól, de ezek szerint nyilvánvaló, csak számomra nem :rolleyes: A nyíl mutatja, hogy hol van. A hosszbordás szíj hajtja szerk: rögzítő ok. értem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Ez a lényeg A szelepfedél tömítésre nekem azt mondták, hogy minden esetben ki kell cserélni, ha levesszük a szelepdeknit. Továbbá azt is, hogy gyárit (8000 ft.-) célszerű beletenni és nem utángyártottat (3500 ft.-). Link to comment Megosztás: More sharing options...
podani Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Sziasztok, Van egy Z10XE moci (Corsában ugyan, de bátyám "Barna" aki pont most járta meg a Twinport mocival mondta hogy itt sok hozzáértő van :rolleyes: aminél ha gyújtást ráadom elkezd hevesen kattogni az elektromos fojtószelep (meg néha sípolni), meg néha az üzemanyag pumpa reléje, plusz villog szinte minden lámpa ezzel együtemben a műszerfalon. Indítozáskor villog a reflektor, elindul az ablakmosó, stb., a motor nem indul vagy csak nagyon nehezen. Először testhibára gondoltam, de azzal minden OK. Viszont ha lehúzom a fojtószelep csatiját, minden paranormális tevékenység abbamarad, és pöcre indul az autó, persze csak alapjáraton. Kérdésem hogy jelemmző az elekromos fojtószelep ilyen jellegű hibája? Lehet javítani vagy csak csere? Esetleg kalibrálás elmászása okozhat ilyet? Illetve utolsó kérdés hogy bontott cuccban tud-e esetleg valaki segíteni, főleg az lenne a jó, hogyha mégsem ez a hibás, akkor vissza tudjam adni. Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 A szelepfedél tömítésre nekem azt mondták, hogy minden esetben ki kell cserélni, ha levesszük a szelepdeknit. Továbbá azt is, hogy gyárit (8000 ft.-) célszerű beletenni és nem utángyártottat (3500 ft.-). Nekem uhuhu azt mondta, hogy LEHET, hogy majd cserélni kell. A szerelő a szervizben simán visszarakta, de én sem láttam rajta, hogy bármi akadálya lett volna visszatenni. Ilyen gumicsíkról beszélünk amit körbe kellett visszaigazítani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 A szelepfedél tömítésre nekem azt mondták, hogy minden esetben ki kell cserélni, ha levesszük a szelepdeknit. Továbbá azt is, hogy gyárit (8000 ft.-) célszerű beletenni és nem utángyártottat (3500 ft.-). nekem se cseréltük ki, mikor belenéztünk (márkaszervíz, és ugyanígy 2006os mint a tied) szerintem az inkább számít hogy rendesen legyen összerakva (ha jól emlékszem nyomatékkulccsal kellett visszarakni a fedelet - azt nemtom hogy mennyire kell húzni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Sziasztok, Van egy Z10XE moci (Corsában ugyan, de bátyám "Barna" aki pont most járta meg a Twinport mocival mondta hogy itt sok hozzáértő van :rolleyes: aminél ha gyújtást ráadom elkezd hevesen kattogni az elektromos fojtószelep (meg néha sípolni), meg néha az üzemanyag pumpa reléje, plusz villog szinte minden lámpa ezzel együtemben a műszerfalon. Indítozáskor villog a reflektor, elindul az ablakmosó, stb., a motor nem indul vagy csak nagyon nehezen. Először testhibára gondoltam, de azzal minden OK. Viszont ha lehúzom a fojtószelep csatiját, minden paranormális tevékenység abbamarad, és pöcre indul az autó, persze csak alapjáraton. Kérdésem hogy jelemmző az elekromos fojtószelep ilyen jellegű hibája? Lehet javítani vagy csak csere? Esetleg kalibrálás elmászása okozhat ilyet? Illetve utolsó kérdés hogy bontott cuccban tud-e esetleg valaki segíteni, főleg az lenne a jó, hogyha mégsem ez a hibás, akkor vissza tudjam adni. Köszi előre is! Üdv a fórumon! Opeles család, khirály :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
podani Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Üdv a fórumon! Opeles család, khirály :D Én csak szerelem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 nekem se cseréltük ki, mikor belenéztünk (márkaszervíz, és ugyanígy 2006os mint a tied) szerintem az inkább számít hogy rendesen legyen összerakva (ha jól emlékszem nyomatékkulccsal kellett visszarakni a fedelet - azt nemtom hogy mennyire kell húzni) A vonalzós téma kellős közepén tárgyaltuk ezt ki. Kicsit drága ez a loctite 243, aki tud olcsón sikítson. Ha jól emlékszem 8Nm-el kell meghúzni. Még ilyet is szereznem kellene. (Majd csak ha meleg lesz.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tg-hooker Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 No ezért vették ki a vízpumpát a Z16XEP nél a vezérlés köréből: Szép napot Cartársak a x14xe '99-es motorról mit tudni vízpumpa ügyében? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Szép napot Cartársak a x14xe '99-es motorról mit tudni vízpumpa ügyében? ott a vezérműszíj hajtja a vízpumpát Link to comment Megosztás: More sharing options...
sakkay Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Köszönöm a válaszokat. A pontos hibaüzenet a 2. henger gyújtáshiba vagy kimaradás azthiszem'. A fura csak az, hogy miután a szervizbe frissítették a gépet, és ki ütötték a régi hibaüzenetet, 1 hét múlva megint kigyulladt a lámpa. Elvittem, és most meg az 1. hengert írta...na az még nem volt.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Szevasztok! Tudnátok nekem segíteni? Megint előjött a rezonációs hang (ha emelem a fordulatot 2500-3500ig ott hallatszik vagy ha visszaengedem a gázt) olyan ez a hang mintha a kipufogó berezonálna (azt már néztük minden ok vele, nem lyukas) ötletek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tg-hooker Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Szevasztok! Tudnátok nekem segíteni? Megint előjött a rezonációs hang (ha emelem a fordulatot 2500-3500ig ott hallatszik vagy ha visszaengedem a gázt) olyan ez a hang mintha a kipufogó berezonálna (azt már néztük minden ok vele, nem lyukas) ötletek? egy ötlet:A motortérben a kipufogó csonknál van egy hővédő lemez ami 3 csavarral van felfogatva abból az alsó szokott kirohadni nézd meg és ha az akkor: csavar ki nagy alátét ami lukat elfedi csavar vissza és kész Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atis25 Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Sziasztok! Nem javul a vas! Teljesen magam alatt vagyok már. Még mindíg ugyan az. Reggel elindulok, megyekpár 100 métert, és nem megy, ha kinyomom a kulungot leáll. Nehezen indul utána újra. Ha el is indul, csak mintha 3 henger menne. Most jött hibajel is. 304. 4-es henger gyújtáshiba. EGR kipucolva, lezárva, trafó kicserélve Mi a bánatos fa..om baja lehet még neki. Ja, még valami. Merről van a 4-es henger? Szép napot mindenkiek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Sziasztok, kicsit összezavarodtam... eddig azt hittem, hogy jót teszek a motornak az előírtnál jobb, 5W-30as olajjal (főleg), de most azt hallottam egy Opel szervizestől, hogy ebbe az 1.4-es motorba (főleg a hidrotőkék miatt) nem szabad, mert hamar elvékonyodik és nem tomit rendesen, kiszalad a hidrotőkékből túl hamar. Azt mondta, hogy ezért van az, hogy az átlagnál sötétebb az olajom már 10e km után (30e-s a szervizintervallum, de en 15e-kent cserelem). A gép egy csepp olajat nem evett eddig, mindig annyi jött le, mint amit beleraktam. Most akkor mi az igazság? 10W40 vagy 5W30? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Sziasztok, kicsit összezavarodtam... eddig azt hittem, hogy jót teszek a motornak az előírtnál jobb, 5W-30as olajjal (főleg), de most azt hallottam egy Opel szervizestől, hogy ebbe az 1.4-es motorba (főleg a hidrotőkék miatt) nem szabad, mert hamar elvékonyodik és nem tomit rendesen, kiszalad a hidrotőkékből túl hamar. Azt mondta, hogy ezért van az, hogy az átlagnál sötétebb az olajom már 10e km után (30e-s a szervizintervallum, de en 15e-kent cserelem). A gép egy csepp olajat nem evett eddig, mindig annyi jött le, mint amit beleraktam. Most akkor mi az igazság? 10W40 vagy 5W30? Mi is a motorkódod? hány km van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Mi is a motorkódod? hány km van benne? Z14XEP, 120e km, és eddig mindig 5W30 volt benne. Mobil 1 ESP Formula 5W-30. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Z14XEP, 120e km, és eddig mindig 5W30 volt benne. Mobil 1 ESP Formula 5W-30. melyik szerviz ez? csak hogy oda biztos ne tévedjek be Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 egy ötlet:A motortérben a kipufogó csonknál van egy hővédő lemez ami 3 csavarral van felfogatva abból az alsó szokott kirohadni nézd meg és ha az akkor: csavar ki nagy alátét ami lukat elfedi csavar vissza és kész igen csak sajnos úgy elrohadt h kijött az egész nem tudom, hogy mit rakjak vissza bele :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 melyik szerviz ez? csak hogy oda biztos ne tévedjek be Mármint miért? Mert eddig volt rossz benne, vagy mert azt mondták, hogy cseréljem le 10W40-re? egyébként Nagykanizsa :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Mármint miért? Mert eddig volt rossz benne, vagy mert azt mondták, hogy cseréljem le 10W40-re? egyébként Nagykanizsa :rolleyes: Szerintem amíg nem eszi és nincs baj vele, addig ne rakjál bele 10w40-et. Nekem 5w30-at 140.000-nél kezdte el kajálni. Most lecseréltettem 10w40-re és úgy néz ki, hogy megállt az olajfogyasztásom. Nem értek hozzá csak az olvasottak alapján írom ezt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Mármint miért? Mert eddig volt rossz benne, vagy mert azt mondták, hogy cseréljem le 10W40-re? egyébként Nagykanizsa :rolleyes: Az 5W30 Mobil 1 nagyonis jó bele! :D Sőt mi több pont belevaló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts