atom Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 30.000 ft a gyári. ugyvan,nekem asszem van is egy,dobjatok egy cikkszámot oszt rátekintek..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Ez aztán jó! Így elég egy kulcsot elhagyni (vagy csak olvassák ki) és már vihetik is immostul, riasztóstul a komplett szekeret. Okos! :rolleyes: jólvanna :P pedig épp kedvet kaptam egy kis extrához! van valami honlap, biicskakulcsokat forgalmaznak. van riasztos és sima. ezeknél csak a kulcsszárat kell átmásoltatni és kicserélni a vezérlő egységet. mindjárt megkeresem az oldalt. van elég bajom így is :D mindig találok itt valamit ami felkelti a figyelmemet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Kedves fórumos kolegák,a képen látható tütükém eladó sorba került,ha esetleg valakit érdekelhet bátran keressen meg.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 nem is értem gyárilag miért nem húz ablakot... lehet elegendő egy kisebb cucc? Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 A szükséges elem típusa: CR 2032 Gyári érték szerint 3 méter a hatótáv. 10-15m-ről nyitom-csukom OFF toyota yarist ON már nyitottam kb 100 m-ről kollega az egyel nagyobb alvázszámú autóját viszont nem tudja nyitni, csak néha hogy is lehet tutira programozni a kulcsot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Kedves fórumos kolegák,a képen látható tütükém eladó sorba került,ha esetleg valakit érdekelhet bátran keressen meg.... Hát mi történt? Elhagysz minket? Miért jutottál erre a döntésre? Mennyit kérsz érte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 10-15m-ről nyitom-csukom OFF toyota yarist ON már nyitottam kb 100 m-ről kollega az egyel nagyobb alvázszámú autóját viszont nem tudja nyitni, csak néha hogy is lehet tutira programozni a kulcsot? nekem is működik a kulcs kb 20-25 méterről... Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 van valami honlap, biicskakulcsokat forgalmaznak. van riasztos és sima. ezeknél csak a kulcsszárat kell átmásoltatni és kicserélni a vezérlő egységet. mindjárt megkeresem az oldalt. német fórumon már láttam olyan leírást, hogy bicskakulcsba hogyan kell át/beszerelni sima kulcsot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Bicskakulcsal valamit nem vágok... maga a kulcs része üres... mi van ha kulcsal akarom az ajtót nyittani? (pl valami módon megnyekken a kp zár) hordjam magammal az eredeti kulcsot is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Hát mi történt? Elhagysz minket? Miért jutottál erre a döntésre? boldog coupe tulaj lettem,ezért adom el a régit.....,azért maradok itt,hátha tudok csekély tudásommal segiteni itteni emberkéknek Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Bicskakulcsal valamit nem vágok... maga a kulcs része üres... mi van ha kulcsal akarom az ajtót nyittani? (pl valami módon megnyekken a kp zár) hordjam magammal az eredeti kulcsot is? nem értem a kérdést....ha nem megy a központi,akkor benyomod a zárba a kulcsot oszt elfordit,az immohoz nem kell elem,ha jól tudom.Az a része egy mágneses kis chip... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Ilyenre nem emlékszem, én tuti nem írtam. De minden visszaállítható, pénz kérdése. Elvileg a cartárs által belinkelt cég tud zárat hangolni kulcshoz, onnan meg csak egy lépés, hogy egy kulcsos legyen. A típusazonosság gondolom alapfeltétel, tehát lehet, hogy kell hozzá egy G Astrába való gyújtáskapcsoló, de ezt tényleg tőlük kellene megkérdezni. Ezt olvasd el! A leírásban az utolsó mondat nem ismerős...? :D kössz Robz :rolleyes: gyakran külön kulcsot kapunk az ajtókhoz és egyet a gyújtáskapcsolókhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 10-15m-ről nyitom-csukom OFF toyota yarist ON már nyitottam kb 100 m-ről kollega az egyel nagyobb alvázszámú autóját viszont nem tudja nyitni, csak néha hogy is lehet tutira programozni a kulcsot? :D Azért az nem biztos, hogy mire 100 m-ről odaérsz még minden ott van ahol hagytad! :P :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 nem értem a kérdést....ha nem megy a központi,akkor benyomod a zárba a kulcsot oszt elfordit,az immohoz nem kell elem,ha jól tudom.Az a része egy mágneses kis chip... http://www.vatera.hu/ugrokodos_bicskakulcs..._159560633.html pl itt ez az utángyártott bicsek... Ezen semmi rece... tologathatom bele napestig.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Hát mi történt? Elhagysz minket? Miért jutottál erre a döntésre? Mennyit kérsz érte? vagy csak az ÚJ ASTRA topicban folytatja :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 http://www.vatera.hu/ugrokodos_bicskakulcs..._159560633.html pl itt ez az utángyártott bicsek... Ezen semmi rece... tologathatom bele napestig.. :rolleyes: Azt hívják nyers kulcsnak. Ugye nem úgy gondoltad, hogy még az eladó fogja neked reszelgetni (mi alapján?)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 http://www.vatera.hu/ugrokodos_bicskakulcs..._159560633.html pl itt ez az utángyártott bicsek... Ezen semmi rece... tologathatom bele napestig.. :rolleyes: elballagol egy kulcsmásolóhoz,oszt belevágja a másik kulcs recéjét,ennyi....pár forintért. Ezeket a kulcsokat is tipushoz adják..... méret szerint,hossz vastagság,esetleg szimmetria szerint.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 vagy csak az ÚJ ASTRA topicban folytatja :rolleyes: nem,igyekszem regizni a coupe-klub-ra,de leszek itt is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Azt hívják nyers kulcsnak. Ugye nem úgy gondoltad, hogy még az eladó fogja neked reszelgetni? Én sem fogok neki állni... :rolleyes: akkor ezek szerint ha beviszed vmi kulcsmásolóhoz akkor megtudja csinálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 http://www.vatera.hu/ugrokodos_bicskakulcs..._159560633.html pl itt ez az utángyártott bicsek... Ezen semmi rece... tologathatom bele napestig.. :rolleyes: szerk: már leírták :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Én sem fogok neki állni... :rolleyes: akkor ezek szerint ha beviszed vmi kulcsmásolóhoz akkor megtudja csinálni? bármilyen autózár kulcsot lemásolnak és bejutok a vezetőtérbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 ott a nyers kulcs része kinyitva nincs olyan bicskakulcs amiből 2 kulcs jön elő? :rolleyes: nekem is legyen egy kis örömöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
tg-hooker Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 nem is értem gyárilag miért nem húz ablakot... lehet elegendő egy kisebb cucc? lehet kapni 2500-körül egy ablak felhúzó modult amire két ablakot tudsz rákötni azt rákötöd a riasztóra és kész Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 nincs olyan bicskakulcs amiből 2 kulcs jön elő? :rolleyes: nekem is legyen egy kis örömöm :D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 nem is értem gyárilag miért nem húz ablakot... lehet elegendő egy kisebb cucc? http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9010651 10469,10479, 10490, 10492, 10493, hozzászólások. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts