Gery Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem. Tegnap volt egy hosszabb utam az Astrámmal (1998-as X16XEL motor). Menet közben kigyulladt a motorhűtés/klíma visszajelzőlámpája, de hamar el is aludt, majd kis idő múlva megint kigyulladt de már nem aludt el. Mentem kb. 15km-t még majd leállítottam, újrainduláskor kialudt a lámpa és 150km-en keresztül nem égett. A vízhőfok végig 82-85 fok volt műszer szerint. Ma mentem a városban 1-2 km-t és ismét kigyulladt a visszajelző. Mikor hazaértem a hűtővíz nem egészen 80 fokos volt és mindkét ventillátor fullon ment (a sima venti és a klímáé is). kb. 5 percig, majd lekapcsoltak. Leállítottam az autót és csak este álltam be vele a garázsba. Mikor beálltam kinnt -10 fok volt. Beindítás után nemsokkal megint besárgult a műszerfal és beindult mindkét venti. Leállítottam az autót majd újraindítottam azonnal. Se sárga lámpa, se venti. De megfigyeltem hogy ha az alapjárati fordulat alá esik a fordulat elindulásnál, azonnal beindul egy pillanatra mindkét venti. Ezenkívül van még 1 probléma az autóval, ami már régóta megvan de nem tudom hogy van-e köze az előbbihez. Szóval hidegindításnál jól indul az autó, a fordulat 1200-ról indul aztán kb. 1000-re vissza majd 750. Ha a meleg motort leállítom és pár percen belül újraindítom akkor pelpörgeti 1 pillanatra 1500 környékére és visszamegy 750-re. De ha az autó áll monduk 30 percet vagy többet, indításnál nem pörög fel a motor 1500-ra, hanem 500 környékéről "indul" és nehezen tér magához, ilyenkor kis ideig bizonytalan a járása is, mintha kihagyna. Én a motorhőfok jeladóra gondoltam ennél az esetnél. Ha valakinek van valami ötlete ezekre kérem segítsen. Uhuhu, találkoztál esetleg már valami hasonlóval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Üdv! Segítségre lenne szükségem. Van egy 1.4 16v astrám, amiben egészen a múlt hétig volt ABS, legalábbis érezhetően tette a dolgát. Viszont nem rég olyat blokkolt a kerék, hogy csak néztem. Nem volt hideg sem, tehát az út nem volt fagyos és nyálkás illetve vizes sem volt. Tehát semmi okát nem látom annak hogy blokkoljon. Gondoltam másnap kipróbálom megin, szintén száraz és jó útviszonyok voltak, és tessék, megint blokkol. És azóta is. Mi lehet a gond? Ha vki tud, segítsen pls! Előre is köszi Az ABS lámpád nem gyullad ki menet közben? Esetleg próbálj kivillogtatni hibakódot! De ha teljesen láma vagy a dologhoz, vidd be szervízbe!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 De ha teljesen láma vagy a dologhoz, vidd be szervízbe!! (nem bántásból, de) Ez szerintem a többiekre is vonatkozik. Ezekben az esetekben egy hozzáértő álltal végzett tech műszeres vizsgálat többet ér, mint a találgatások (mondjuk elég valószínű a hőfok jeladó hibája, de azért nem biztos hogy ilyen egyszerű a buli). (Egyébként melyik a "motorhűtés/klíma visszajelzőlámpája"?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
so666 Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Hello! A hideggel nekem is meggyult kicsit a bajom. Ui. minuszos idoben a motor kicsit 'nyoszorog' egy halk de eles, magas hang vegyul a normal megszokott mely motorbrummogasba. Hasonlit pld. egy kisebb elektromos szivattyu hangjara. A fordulatszammal egyutt erosodik es halkul ameddig a motor teljesen be nem melegszik. Bar ezt nehez megmondani mert mostanaban akkora tavokra hasznalom hogy nem is tud teljesen bemelegedni. Sajnos egyedul nem nagyon tudom behatarolni a forrast (nincs aki nyomkodja a gazpedalt amig en elol hallgatozok). Egyebkent a motor mukodese semmit sem valtozott, ugyanugy megy es huz mint meleg idoben. A kerdes vegulis az hogy ez nornalis jelenseg-e vagy menjek inkabb vele szerelohoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Hello! A hideggel nekem is meggyult kicsit a bajom. Ui. minuszos idoben a motor kicsit 'nyoszorog' egy halk de eles, magas hang vegyul a normal megszokott mely motorbrummogasba. Hasonlit pld. egy kisebb elektromos szivattyu hangjara. A fordulatszammal egyutt erosodik es halkul ameddig a motor teljesen be nem melegszik. Bar ezt nehez megmondani mert mostanaban akkora tavokra hasznalom hogy nem is tud teljesen bemelegedni. Sajnos egyedul nem nagyon tudom behatarolni a forrast (nincs aki nyomkodja a gazpedalt amig en elol hallgatozok). Egyebkent a motor mukodese semmit sem valtozott, ugyanugy megy es huz mint meleg idoben. A kerdes vegulis az hogy ez nornalis jelenseg-e vagy menjek inkabb vele szerelohoz? Szekunder levegő kompresszor/szivattyú esetleg. (Ezekben van még ilyen? :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Ma viszem szerelőhöz a drágát. Hogy melyik az a visszajelző? A töltés fölötti. Így vannak az alsó sorban: töltés, motorkontroll, olajnyomás. Ez a felső sorban van a töltésvisszajelző felett. Egy "téglalap" benne egy csillaggal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Üdv! Segítségre lenne szükségem. Van egy 1.4 16v astrám, amiben egészen a múlt hétig volt ABS, legalábbis érezhetően tette a dolgát. Viszont nem rég olyat blokkolt a kerék, hogy csak néztem. Nem volt hideg sem, tehát az út nem volt fagyos és nyálkás illetve vizes sem volt. Tehát semmi okát nem látom annak hogy blokkoljon. Gondoltam másnap kipróbálom megin, szintén száraz és jó útviszonyok voltak, és tessék, megint blokkol. És azóta is. Mi lehet a gond? Ha vki tud, segítsen pls! Előre is köszi Hello! Figy, az ABS-t nem száraz betonon tudod tesztelni, hanem homokon, csúszos úton! Száraz betonon blokkolás közeli állapotban működik helyesen... és olyankor a gumi is csikorog szinte... Próbáld ki homokon, salakon, csúszos úton, vagy akár jégen! Na ott nem szabad blokkolnia, hanem érezned kell, hogy felkeményedik a fék, ropog a lábad alatt a pedál és nem blokkol a gumi! Ha ez megvan akkor működik! Amúgy én Faterom Peugeot-jával jártam úgy pár éve (406 SW), hogy télen elkezdtem kézifékezni vele, bohóckodtam és egyszer csak kiírta, hogy ABS DISABLED! És nem is kapcsolt vissza jó ideig. AZtán motor leállít, vár néhány perc és újraindít. Utána már működött! Esetemben a hátsó kerekek közel konstans blokkolása okozhatta a zavart... :) ------------------------------ Ami még eszembe jutott olvasva a folyamatos hiba jelentéseket - főleg az új autóknál... Ha még nem lenne G Astrám... lehet, hogy elbizonytalanodnék abban, hogy vegyek-e! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Ez a felső sorban van a töltésvisszajelző felett. Egy "téglalap" benne egy csillaggal. Az én úgy tudom a hűtőventigábor vezérlőjének a kontrollámpálya....ezt jól megaszondtam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
b4rn3y Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Kösz az infot Speed. Mentem is egy próbakört olyan helyeken, amiket írtál, de sajnos blokk mindenhol. Tudom milyen az ABS, de ez most olyan volt mintha a 10évvel ezelőtti csontszéria 60lovas astránkat vezettem volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Nem akarom elkiabálni a dolgot, de úgy tűnik megoldódott a ventillátoros problémám. A motorhőfok jeladó egyik vezetéke megszakadt. A lámpa sem világít már és a ventillátorok sem mennek. A másik probléma még mindig fenáll: Ha leállítom az autót melegen és fél óránál többet áll indításkor nehezen tér magához, mintha 3 hengerrel járna a motor egy kis ideig, a fordulatszám is 500-600 körül ingázik. Kis gázadásra ilyenkor vissza is esik még jobban a fordulat (épp hogy benyomom egy picit a pedált, ha tovább nyomom akkor persze felveszi a fordulatot). Ha pl. alapjáraton álló helyzetben eltekerem a kormányt nagyon lehúzza az alapjáratot (500-ra!). És ami az érdekes hogy ha teljesen hideg a motor akkor jól indul! Erre tud valaki valami okosat mondani? Mi okozhatja ezt vagy mit érdemes ilyenkor átnézni? A motorhőfok jeladó biztos hogy jó, ma néztem. 85 fokos víznél 280Ohm hideg motornál 5 fokban pedig 4,6kOhm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya95 Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Sziasztok! Az lenne a kérésem, hogy van a kocsimban ABS. Elvileg ha az ember jól ráfékez akkor az ember valamit érez a lábán nem? Bocs de nemtudom jobban megfogalmazni. Elvileg mit kell érezni? Mert egyszer még a nyáron próbálgattam, de olyan volt mintha pl egy fém valami teljesen belekapott volna a fékekbe. Legalábbis valami hasonló érzés volt. Ennek ilyennek kell lenni? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Sziasztok! Az lenne a kérésem, hogy van a kocsimban ABS. Elvileg ha az ember jól ráfékez akkor az ember valamit érez a lábán nem? Bocs de nemtudom jobban megfogalmazni. Elvileg mit kell érezni? Mert egyszer még a nyáron próbálgattam, de olyan volt mintha pl egy fém valami teljesen belekapott volna a fékekbe. Legalábbis valami hasonló érzés volt. Ennek ilyennek kell lenni? Köszi Petya! Ha ABS van a kocsidban, akkor menj 40 fölé, (de nem biztos,h ez szükséges) , aztán jól markold meg a kormányt, és taposs a fékbe, aztán ne lepödj meg, mert a pedál vissza fog rugi,mint annak idején a Simson, amikor volt egy kis elögyújtás !:) Szóval, rugdosni fog vissza a pedál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Kösz az infot Speed. Mentem is egy próbakört olyan helyeken, amiket írtál, de sajnos blokk mindenhol. Tudom milyen az ABS, de ez most olyan volt mintha a 10évvel ezelőtti csontszéria 60lovas astránkat vezettem volna... Az jutott eszembe, hogy amit a szomszéd mesélt egyszer. Ő volt, hogy pórul járt az ABS miatt, alig bírt megállni, mert rosszul mérte fel az útviszonyt az ABS és alig fékezte a kerekeket. Szóval ő - a Fábiájából - fogta és elmondása szerint kivette az ABS biztosítékját... és utána már nem működött neki. Szóval szumma-szummárum... nem lehet, hogy a biztosítéka ment ki??? Azt nézted már? Sziasztok! Az lenne a kérésem, hogy van a kocsimban ABS. Elvileg ha az ember jól ráfékez akkor az ember valamit érez a lábán nem? Bocs de nemtudom jobban megfogalmazni. Elvileg mit kell érezni? Mert egyszer még a nyáron próbálgattam, de olyan volt mintha pl egy fém valami teljesen belekapott volna a fékekbe. Legalábbis valami hasonló érzés volt. Ennek ilyennek kell lenni? Petya, én Neked is ezt javasolnám :ABS teszt Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Nem akarom elkiabálni a dolgot, de úgy tűnik megoldódott a ventillátoros problémám. A motorhőfok jeladó egyik vezetéke megszakadt. A lámpa sem világít már és a ventillátorok sem mennek. A másik probléma még mindig fenáll: Ha leállítom az autót melegen és fél óránál többet áll indításkor nehezen tér magához, mintha 3 hengerrel járna a motor egy kis ideig, a fordulatszám is 500-600 körül ingázik. Kis gázadásra ilyenkor vissza is esik még jobban a fordulat (épp hogy benyomom egy picit a pedált, ha tovább nyomom akkor persze felveszi a fordulatot). Ha pl. alapjáraton álló helyzetben eltekerem a kormányt nagyon lehúzza az alapjáratot (500-ra!). És ami az érdekes hogy ha teljesen hideg a motor akkor jól indul! Erre tud valaki valami okosat mondani? Mi okozhatja ezt vagy mit érdemes ilyenkor átnézni? A motorhőfok jeladó biztos hogy jó, ma néztem. 85 fokos víznél 280Ohm hideg motornál 5 fokban pedig 4,6kOhm. Attól még lehet, hogy a hőfokjeladó csatija esetleg kh.-s. De még ellenőrizd a fojtószelep állapotát (nem nagyon koszos?). Ha az jó, akkor esetleg Tech2-vel ellenőrizni kellene, hány fokra van nyitva alapjáraton a szelep. Lehet, hogy elment az érték és túlnyit. Petya! Ha ABS van a kocsidban, akkor menj 40 fölé, (de nem biztos,h ez szükséges) , aztán jól markold meg a kormányt, és taposs a fékbe, aztán ne lepödj meg, mert a pedál vissza fog rugi,mint annak idején a Simson, amikor volt egy kis elögyújtás !:D Szóval, rugdosni fog vissza a pedál! Nekem nem így működik. Nem rúg, csak sűrű kattogó hang mellett rezegteti a talpamat. Lehet Laci, hogy állítanod kéne az előgyújtáson egy picit... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Köszi npasi. megnézem a folytószelepet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dankola Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Szisztok ! Nekem a régi Vectram volt ABS-es, és főleg ilyen havas, jeges úton nagyon szerettem. Igaz, egy-két alkalommal olyan az ember érzése, mintha nem is fogna a fék. Nálam már egészen lassú tempónál is zúgott, és masszírozta a talpamat - pl jégen- a pedál. Nekem egyszer volt vele gondom, amikor fékbetét volt cserélve. Utána egy ideig égett a visszajelző lámpa, majd egyszercsak megszűnt. Próbálj meg 1-2 erőteljesebb fékezést, bár ezen az úton óvatosan ! Nekem két problém van ! Astra G-hez nem tudja valaki mennyibe kerül egy kuplung kinyomócsapágy? Az egyik internetes online boltban van 3700 meg 54000 forintért is. Van némi különbség ! A családban lévő C Corsa hátsó futóműve meg erőteljesen nyöszörög ha rossz úton megyek, vagy lenyomom a hátulját. A hideg miatt lehet, vagy valami gondja van? Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Szisztok ! Nekem a régi Vectram volt ABS-es, és főleg ilyen havas, jeges úton nagyon szerettem. Igaz, egy-két alkalommal olyan az ember érzése, mintha nem is fogna a fék. Nálam már egészen lassú tempónál is zúgott, és masszírozta a talpamat - pl jégen- a pedál. Nekem egyszer volt vele gondom, amikor fékbetét volt cserélve. Utána egy ideig égett a visszajelző lámpa, majd egyszercsak megszűnt. Próbálj meg 1-2 erőteljesebb fékezést, bár ezen az úton óvatosan ! Nekem két problém van ! Astra G-hez nem tudja valaki mennyibe kerül egy kuplung kinyomócsapágy? Az egyik internetes online boltban van 3700 meg 54000 forintért is. Van némi különbség ! A családban lévő C Corsa hátsó futóműve meg erőteljesen nyöszörög ha rossz úton megyek, vagy lenyomom a hátulját. A hideg miatt lehet, vagy valami gondja van? Üdv Az árról én megkérdezném a márkakereskedést. Irányadónak megteszi, hogy melyik lehet a reális ár. Az ABS-szel én azért nem vagyok mindig maradéktalanul kibékülve! Jártam már úgy - Peugeot 406-tal - hogy toltam neki... és kigurult elém egy autó egy kereszteződésből, de megállt pont előttem. Padlófék, de az egyik kerék a poros útszélen megcsúszott és olyan pici (minimális) fékerőt adott le onnantól kedveze az autó, mintha havas / jeges úton lettem volna. Úgyhogy más nem maradt - arra volt csak hely - berántottam az autót abba az utcába, ahonnan a ######i kifordult. (befértem). Lehet, hogy ilyenkor a pedál újra lenyomása segített volna... de az ABS esetében ez nem jön olyan automatikusan, (főleg amikor ismeretlen még a helyzet), mint az ABS nélküli autóknál. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Sziasztok ! Astra G 14 16V-s autómon 80 e km-nél elkezdett hangoskodni a kuplung kinyomócsapágy. Alapjáraton olyan a hangja, mintha kávét darálna, ha benyomom a pedált csend. Kell-e cseréltetnem, és ha igen mekkora összegre számítsak? Nekem is volt nagyon enyhén ilyen hangja már újkorától kezdve, de érdekes módon főleg csak nagy melegben, bemelegedett motornál, jellemzően akkor, ha beindult a hűtőventi is (ekkor fújta rendesen a meleg levegőt a váltó fele). Biztos, hogy ez kinyomócsapágy? Annak nem pont akkor kéne hangot adnia, ha benyomod a pedált? Szal végülis nem tudtam rájönni én sem, mi lehetett ez... Sokat gondolkodtam, mit csináljak vele, de uhu tanácsára és mivel nem volt annyira vészes nálam a dolog, nem szedettem szét a váltót / kuplungszerkezetet emiatt. De kíváncsi lennék én is, mi adja ezt a hagot. Neked nagyon hangos és most télen is csinálja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy ki tud segíteni 99-es évjáratú G Astra "A" tipusú BEHR-es klímás fűtőrendszer szerelésében? Az lenne a problémám, hogy elrepedt a fűtőradiátorom előtti műanyag csőpárom, ami nálam egybe van építve a hűtőfolyadék elzárószeleppel (ha a fűtéskapcsolót hideg állásra állítom, lezárja a hőtőfolyadékot a fűtőradiátorról, és a két cső közti "bypass" csövön áramlik a hűtőfolyadék ). Sikerült bontóban vennem ilyen csövet, de azon nincs rajta az elzárószelep, és a két cső közti "bypass" áthidalás. A bontóban a szemem előtt szedték ki a komplett BEHR-es fűtőrenszerből ezt a műanyag csőpárt. Most nem tudom,hogy be lehet-e rakni ezt a csövet a régi helyére? Méretre ugyanaz, csak a leírtak hiányoznak róla. A TIS-ben olvastam és a bontóban is azt mondták, hogy BEHR-es fűtőrendszert csak balkormányos és klímás Astrákba szereltek. Akkor mért van ez az eltérés a két cső között? Mégis lenne klíma nélküli BEHR-es fűtőrendszer? Vagy a 2000-es évjárattól az elzárószelep nélkülit szerelik ebbe a rendszerbe? (Amit vettem egy 2000-es évjáratú Astrában volt.) Válaszotokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tommyka Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Sziasztok Mi lehet a probléma 1.6 g asztrámmal nem veszi le aemelt alapjáratot (szivatót) állandóan rajta van még a meleg motornál is tud valaki segiteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
b4rn3y Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Az jutott eszembe, hogy amit a szomszéd mesélt egyszer. Ő volt, hogy pórul járt az ABS miatt, alig bírt megállni, mert rosszul mérte fel az útviszonyt az ABS és alig fékezte a kerekeket. Szóval ő - a Fábiájából - fogta és elmondása szerint kivette az ABS biztosítékját... és utána már nem működött neki. Szóval szumma-szummárum... nem lehet, hogy a biztosítéka ment ki??? Azt nézted már? :ABS teszt Az igazság az, hogy egyáltalán nem értek hozzá a gyakorlatban, de talán majd a márkakereskedésben többet tudnak tenni mint én... az lehetséges hogy egy régebbi karambol miatt mondta fel a szolgálatot? és gumitól függhet a dolog, például ha rosszabb tapadású /csak mert nem épp a legdrágább van most a kocsin/? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy ki tud segíteni 99-es évjáratú G Astra "A" tipusú BEHR-es klímás fűtőrendszer szerelésében? Az lenne a problémám, hogy elrepedt a fűtőradiátorom előtti műanyag csőpárom, ami nálam egybe van építve a hűtőfolyadék elzárószeleppel (ha a fűtéskapcsolót hideg állásra állítom, lezárja a hőtőfolyadékot a fűtőradiátorról, és a két cső közti "bypass" csövön áramlik a hűtőfolyadék ). Sikerült bontóban vennem ilyen csövet, de azon nincs rajta az elzárószelep, és a két cső közti "bypass" áthidalás. A bontóban a szemem előtt szedték ki a komplett BEHR-es fűtőrenszerből ezt a műanyag csőpárt. Most nem tudom,hogy be lehet-e rakni ezt a csövet a régi helyére? Méretre ugyanaz, csak a leírtak hiányoznak róla. A TIS-ben olvastam és a bontóban is azt mondták, hogy BEHR-es fűtőrendszert csak balkormányos és klímás Astrákba szereltek. Akkor mért van ez az eltérés a két cső között? Mégis lenne klíma nélküli BEHR-es fűtőrendszer? Vagy a 2000-es évjárattól az elzárószelep nélkülit szerelik ebbe a rendszerbe? (Amit vettem egy 2000-es évjáratú Astrában volt.) Válaszotokat előre is köszönöm! Az én Astrám 2000-es évj. 1.7 Dti klímás És van ilyen szelep rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dankola Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Egyre érdekesebb ez a kuplung dolog. Nekem meg főként hidegen csinálja, amikor bemelegszik a motor már csendesebb. És csak alapjáraton hallható, főleg kintről, a vezetőoldali első kerék mellől. De szerintem én sem szedetem szét, csak nehogy széthulljon valami benne. Az alapjárati problémáról ebben a hidegben többen írtak már. Elsőre én sem értettem, hogy a hőmérő már 80 fok felett van, az alapjárat meg még mindig 1000. Aztán amikor a termosztát kapcsolt, és a hűtő is bekapcsolódott a körbe, szépen visszaállt 800-ra. Javaslom, hogy menj vele kicsit többet, szépen beáll majd szokott helyére. Lassú a kicsike -10 fokban :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Az én Astrám 2000-es évj. 1.7 Dti klímás És van ilyen szelep rajta...BEHR tipusú a fűtőrendszered? Amúgy azt szeretném megtudni, hogy berakható-e a szelep nélküli a szelepes helyére? Link to comment Megosztás: More sharing options...
G János Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Szia kösz hogy hozzá szóltál a problémámhoz Meleg mühelyben járattuk a motort de akkor sem vette le a fordulatot már bekapcsolt ventilátor is nem érzékeli hogy már meleg minden ja és néha néha kigyul a müszerfalon a motorhiba jelzö lámpa avilláskulcsos figura Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts