Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Általános műszaki problémák!

hemi

Recommended Posts

Guest kumabushi
szerelési útmutató:

Állítsuk KI állásba, majd a kapcsoló gomb alján vagy egy lyuk, oda egy drótot nyomjunk be és egyidejüleg húzzuk le a kapcsolót.

Nyomjuk be a reteszeléseket két kis csavarhúzóval és húzzuk ki ezzel egy időben a világításkapcsolót.

Ha gondolod küldök képet vagy elküldöm a javítási utmutatót mailba. PDF

köszi, így már meglesz

van leírás de ott nem hittem volna hogy benne lesz :rolleyes:

oldalszám?

(de jó, akkor az is meglesz, veszek még 5 ledet, 4 úgy is kell fűtéshez mert a 3ból 1 gagyi, és marad kapcoslóba is)

Megosztás:

Sziasztok.

Megint jó napom van tükör csere lesz.

Elvitték a bal oldali elektomos fűthető(...) tükrömet és lehetőségek szerint ki szeretném cserélni az egészet mert eléggé nagyot kapott... :rolleyes:

Segítségetek kellene hogy tudnám kicserélni a tükröt ... Könnyű kiszedni? És ha igen akkor miként. Ki kell cserélnem az egészet vagy könnyebb a csukló résznél lekapni?

Meg tudtok valami jó helyet ahol be lehet szerezni "olcsón" hozzá cuccot (Meg kb mennyi lehet egy színre fújás-villám ezüst-)

Megosztás:

Sziasztok.

Megint jó napom van tükör csere lesz.

Elvitték a bal oldali elektomos fűthető(...) tükrömet és lehetőségek szerint ki szeretném cserélni az egészet mert eléggé nagyot kapott... :rolleyes:

Segítségetek kellene hogy tudnám kicserélni a tükröt ... Könnyű kiszedni? És ha igen akkor miként. Ki kell cserélnem az egészet vagy könnyebb a csukló résznél lekapni?

Meg tudtok valami jó helyet ahol be lehet szerezni "olcsón" hozzá cuccot (Meg kb mennyi lehet egy színre fújás-villám ezüst-)

szerelési útmutató:

Feszítsük le aaz ajtó háromszögről a tökör felerősítés fedőlapját

Húzzuk szét a kábelcsatlakozást

van 3 csavar azt kikell csavarni és elvileg lent is van

Vaterán láttam tükröket

Megosztás:

Guest kumabushi
szerelési útmutató:

Vaterán láttam tükröket

én jobb elsőt cseréltem, bontóban vettem

nem emlékszem a szerelésre, de könnyű volt az biztos

viszont azóta ha normálisan ki van nyitva a tükör, nem lehet annyira beállítani a tükröt hogy lássak benne valamit, ezért kicsit befele kell húzni az egészet, mint ha becsuknám, mosó persze meg a huzat (na jó az nem)

mindig elállítja :rolleyes:

Megosztás:

szerelési útmutató:

Vaterán láttam tükröket

Köszönöm én is nézelődtem hogy mi lene az ideális megoldás és ezen gondolkodom: :rolleyes:

http://www.vatera.hu/opel_astra_g_kulso_tu..._161033628.html

Csak nem tudom hogy jó-e ez a típus. Vagy csak egy féle van a fűthetőben?

Fényezési árrol nem tudsz valami reálisat mondani?

Köszönöm

Megosztás:

Ja meg persze a garancia most fog lejárni róla de úgy tudom hogy van 1 évig szavatosság rá de ha én kicserélem magam a tükröt akkor szólhatnak érte? Cascora kicseréltetni meg nem akarom mert annál olcsóbban is meg lehet úszni Ház tükörrel 10+5 a színrefújás elvileg. :rolleyes: Munkadíjam meg egy Kávé lesz :D

Megosztás:

Köszönöm én is nézelődtem hogy mi lene az ideális megoldás és ezen gondolkodom: :rolleyes:

http://www.vatera.hu/opel_astra_g_kulso_tu..._161033628.html

Csak nem tudom hogy jó-e ez a típus. Vagy csak egy féle van a fűthetőben?

Fényezési árrol nem tudsz valami reálisat mondani?

Köszönöm

KÉrdezz rá az eladótól jó e, de sztem G s re elvileg mindegyik ugyan olyan . Hát én 3 éve a Szamarámat akartam festetni, akkor olyan 2600 körül volt a szinre keverés, de akinél voltam csak 1 L volt a min amit kikevert. Lehet van olyan aki kevesebbet kever, árat mostanit nem tudnék mondani

Megosztás:

Guest kumabushi
KÉrdezz rá az eladótól jó e, de sztem G s re elvileg mindegyik ugyan olyan . Hát én 3 éve a Szamarámat akartam festetni, akkor olyan 2600 körül volt a szinre keverés, de akinél voltam csak 1 L volt a min amit kikevert. Lehet van olyan aki kevesebbet kever, árat mostanit nem tudnék mondani

színmintát és sehol nem találtam, ezért vittem egy darabot a letört burkolatból, az alapján festettek le egy feketét

15e ft körül rémlik

lehet több lehet kevesebb

Megosztás:

színmintát és sehol nem találtam, ezért vittem egy darabot a letört burkolatból, az alapján festettek le egy feketét

15e ft körül rémlik

lehet több lehet kevesebb

Én is nézelődtem a neten:http://www.autofenyezeskalkulator.hu/ itt az lett hogy:

"A javítási összeg az extra bónusszal + 5% kedvezménnyel: 19 165 Ft + ÁFA"--->ez sokallom (ebből 12 csak az alapozás)

Felhívtam egy maszekot az meg azt mondta hogy 5000 pedig mondtam hogy villám ezüst és hogy metál szín.

Szerintem nagy az eltérés :rolleyes:

Megosztás:

Guest kumabushi

ebbe benne van a műszerfal bontás?

EZÉRT SZENVEDTEM?

(akkor minek a leírásom? :rolleyes: )

viszont ebből kiderült számomra, hogy nekem nem hiányzott egy izzóm foglalatostul, hanem nem is volt, mert az az utánfutó visszajelző!!!!

11063177791.JPG

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.