Guest kumabushi Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 szerelési útmutató: Állítsuk KI állásba, majd a kapcsoló gomb alján vagy egy lyuk, oda egy drótot nyomjunk be és egyidejüleg húzzuk le a kapcsolót. Nyomjuk be a reteszeléseket két kis csavarhúzóval és húzzuk ki ezzel egy időben a világításkapcsolót. Ha gondolod küldök képet vagy elküldöm a javítási utmutatót mailba. PDF köszi, így már meglesz van leírás de ott nem hittem volna hogy benne lesz :rolleyes: oldalszám? (de jó, akkor az is meglesz, veszek még 5 ledet, 4 úgy is kell fűtéshez mert a 3ból 1 gagyi, és marad kapcoslóba is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 köszi, így már meglesz van leírás de ott nem hittem volna hogy benne lesz :D oldalszám? (de jó, akkor az is meglesz, veszek még 5 ledet, 4 úgy is kell fűtéshez mert a 3ból 1 gagyi, és marad kapcoslóba is) 98 / 293 Ha ugyan azunk van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ja5000 Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Sziasztok. Megint jó napom van tükör csere lesz. Elvitték a bal oldali elektomos fűthető(...) tükrömet és lehetőségek szerint ki szeretném cserélni az egészet mert eléggé nagyot kapott... :rolleyes: Segítségetek kellene hogy tudnám kicserélni a tükröt ... Könnyű kiszedni? És ha igen akkor miként. Ki kell cserélnem az egészet vagy könnyebb a csukló résznél lekapni? Meg tudtok valami jó helyet ahol be lehet szerezni "olcsón" hozzá cuccot (Meg kb mennyi lehet egy színre fújás-villám ezüst-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Sziasztok. Megint jó napom van tükör csere lesz. Elvitték a bal oldali elektomos fűthető(...) tükrömet és lehetőségek szerint ki szeretném cserélni az egészet mert eléggé nagyot kapott... :rolleyes: Segítségetek kellene hogy tudnám kicserélni a tükröt ... Könnyű kiszedni? És ha igen akkor miként. Ki kell cserélnem az egészet vagy könnyebb a csukló résznél lekapni? Meg tudtok valami jó helyet ahol be lehet szerezni "olcsón" hozzá cuccot (Meg kb mennyi lehet egy színre fújás-villám ezüst-) szerelési útmutató: Feszítsük le aaz ajtó háromszögről a tökör felerősítés fedőlapját Húzzuk szét a kábelcsatlakozást van 3 csavar azt kikell csavarni és elvileg lent is van Vaterán láttam tükröket Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 98 / 293 Ha ugyan azunk van :rolleyes: hát nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 hát nem :rolleyes: PM be adj egy mail címet azt elküldöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 szerelési útmutató: Feszítsük le aaz ajtó háromszögről a tökör felerősítés fedőlapját Húzzuk szét a kábelcsatlakozást van 3 csavar azt kikell csavarni és elvileg lent is van Vaterán láttam tükröket én jobb elsőt cseréltem, bontóban vettem nem emlékszem a szerelésre, de könnyű volt az biztos viszont azóta ha normálisan ki van nyitva a tükör, nem lehet annyira beállítani a tükröt hogy lássak benne valamit, ezért kicsit befele kell húzni az egészet, mint ha becsuknám, mosó persze meg a huzat (na jó az nem) mindig elállítja :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ja5000 Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 szerelési útmutató: Feszítsük le aaz ajtó háromszögről a tökör felerősítés fedőlapját Húzzuk szét a kábelcsatlakozást van 3 csavar azt kikell csavarni és elvileg lent is van Vaterán láttam tükröket Köszönöm én is nézelődtem hogy mi lene az ideális megoldás és ezen gondolkodom: :rolleyes: http://www.vatera.hu/opel_astra_g_kulso_tu..._161033628.html Csak nem tudom hogy jó-e ez a típus. Vagy csak egy féle van a fűthetőben? Fényezési árrol nem tudsz valami reálisat mondani? Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 én is át tudom lesz "új" műszerfalas, középkonzolos és EXTRÁS :rolleyes: szerk: neki is látok OK :D Hasznos lesz, sokan fognak örülni neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ja5000 Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Ja meg persze a garancia most fog lejárni róla de úgy tudom hogy van 1 évig szavatosság rá de ha én kicserélem magam a tükröt akkor szólhatnak érte? Cascora kicseréltetni meg nem akarom mert annál olcsóbban is meg lehet úszni Ház tükörrel 10+5 a színrefújás elvileg. :rolleyes: Munkadíjam meg egy Kávé lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Köszönöm én is nézelődtem hogy mi lene az ideális megoldás és ezen gondolkodom: :rolleyes: http://www.vatera.hu/opel_astra_g_kulso_tu..._161033628.html Csak nem tudom hogy jó-e ez a típus. Vagy csak egy féle van a fűthetőben? Fényezési árrol nem tudsz valami reálisat mondani? Köszönöm KÉrdezz rá az eladótól jó e, de sztem G s re elvileg mindegyik ugyan olyan . Hát én 3 éve a Szamarámat akartam festetni, akkor olyan 2600 körül volt a szinre keverés, de akinél voltam csak 1 L volt a min amit kikevert. Lehet van olyan aki kevesebbet kever, árat mostanit nem tudnék mondani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 KÉrdezz rá az eladótól jó e, de sztem G s re elvileg mindegyik ugyan olyan . Hát én 3 éve a Szamarámat akartam festetni, akkor olyan 2600 körül volt a szinre keverés, de akinél voltam csak 1 L volt a min amit kikevert. Lehet van olyan aki kevesebbet kever, árat mostanit nem tudnék mondani színmintát és sehol nem találtam, ezért vittem egy darabot a letört burkolatból, az alapján festettek le egy feketét 15e ft körül rémlik lehet több lehet kevesebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 OK :D Hasznos lesz, sokan fognak örülni neki! Addig itt a hivatalos leírás :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ja5000 Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 színmintát és sehol nem találtam, ezért vittem egy darabot a letört burkolatból, az alapján festettek le egy feketét 15e ft körül rémlik lehet több lehet kevesebb Én is nézelődtem a neten:http://www.autofenyezeskalkulator.hu/ itt az lett hogy: "A javítási összeg az extra bónusszal + 5% kedvezménnyel: 19 165 Ft + ÁFA"--->ez sokallom (ebből 12 csak az alapozás) Felhívtam egy maszekot az meg azt mondta hogy 5000 pedig mondtam hogy villám ezüst és hogy metál szín. Szerintem nagy az eltérés :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Addig itt a hivatalos leírás :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Felteszem inkább egy gyorsan elkészített FTP re mert 160 mega a javítási könyv. Nem figyeltem mekkora:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Felteszem inkább egy gyorsan elkészített FTP re mert 160 mega a javítási könyv. Nem figyeltem mekkora:) Szia , ha az "így csináld..." -ot akarod feltenni akkor ne fáradj vele, itt van Ha nem, akkor nem szóltam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ja5000 Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Azért köszönöm, estefelé meg benézek hátha kapok még jó tanácsot :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Szia , ha az "így csináld..." -ot akarod feltenni akkor ne fáradj vele, itt van Ha nem, akkor nem szóltam.... köszi Már mind1 :rolleyes: http://opel-szerviz.atw.hu/opel_astra_g_98marciustol.zip neked is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Szia , ha az "így csináld..." -ot akarod feltenni akkor ne fáradj vele, itt van Ha nem, akkor nem szóltam.... Már mind1 :rolleyes: http://opel-szerviz.atw.hu/opel_astra_g_98marciustol.zip Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 ebbe benne van a műszerfal bontás? EZÉRT SZENVEDTEM? (akkor minek a leírásom? :rolleyes: ) viszont ebből kiderült számomra, hogy nekem nem hiányzott egy izzóm foglalatostul, hanem nem is volt, mert az az utánfutó visszajelző!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Már mind1 :rolleyes: http://opel-szerviz.atw.hu/opel_astra_g_98marciustol.zip már nyomtatom is :D szerk: lámpakapcsolót szedte már szét valaki? Milyen izzó kellhet bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 már nyomtatom is :D szerk: lámpakapcsolót szedte már szét valaki? Milyen izzó kellhet bele? Ha van rá mód nem is akarom :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Ha van rá mód nem is akarom :rolleyes: leírás hamarosan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Ha jobb idő lesz sztem kék és piros ledekkel látom el a kis drágát :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts