Guest kumabushi Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 (így képen még koszosabb a kocsi, keresek tetőkárpit tisztítást vállaló embert :lol:) egyetlen kis OFF 2500 ft-ért találtam, nem pénz :lol: elkezdtem anno szappanos vízzel... NEM SZABAD :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 egyetlen kis OFF 2500 ft-ért találtam, nem pénz :lol: elkezdtem anno szappanos vízzel... NEM SZABAD :lol: nincs egy képed szétszedett állapotban a cuccról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filo Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Sziasztok, Egy kérdésem lenne srácok :lol: ismét :lol: Lötyög nagyon a váltókarom, amire rányomom a váltókart( rudat), valami persely féleség. Mi annak a pontos neve??? mert felhívtam már 1-2 autóboltot de elkezdtem nekik hebegni-habogni, majd 2 perc után nagyjából eltudtam nekik mondani, hogy miről van szó:lol: Várom a választ előre is.:P Kulisszának hívják :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
seck Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Kulisszának hívják :lol: őőő :lol: szerintem holnapra melegedést mond Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 marha jó és ez belemegy a sima/alap világítás helyére? Nekem is ez a kérdésem!! Kéne nekem is ilyen!! Igen az a riasztó mozgás érzékelője! Gyári riasztó utólag beszerelve necces kérdés?? A központja külön van van a kp zár központjával van egybe??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Nekem is ez a kérdésem!! Kéne nekem is ilyen!! Igen az a riasztó mozgás érzékelője! Gyári riasztó utólag beszerelve necces kérdés?? A központja külön van van a kp zár központjával van egybe??? bármilyen gyári riasztó szerintem felejtős Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 bármilyen gyári riasztó szerintem felejtős Nem akarok külön távirányítót!!! Ahoz meg ugye gyári riasztó kell! Bár hallottam olyant is hogy a kp zár vezérli a riasztót de még gyakorlatba nem láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Nem akarok külön távirányítót!!! Ahoz meg ugye gyári riasztó kell! Bár hallottam olyant is hogy a kp zár vezérli a riasztót de még gyakorlatba nem láttam. csak így (szerintem) nincs értelme gyári kulcs jelét csak az nem lopja el aki nem akarja, ha neked megfelel hogy ezzel együtt kikapcsolja magának a riasztót is... védelmi értéke kb 0 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 én is utólagosan rakattam be riasztót, a pótkulcs fejét+a távirányítót hurcolom magammal, nem túl praktikus meg szép, de csak így tudtam olcsóbban megoldani a riasztót.A beltéri világításomon sem volt meg a mozgásérzékelő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Szia! Nagyon jó lett! Én is hasonlón töröm a fejem... Érdekelne, hogy amikor az ajtó becsukása után elkezd belső tér világítás kialudni, akkor az elhalványodás megmaradt mint egy izzónál vagy csak egyszerűen kialszik a led? Továbbá érdekelne, hogy hány mm-es szofiták kellenek (31,36,39?) és mennyi HUF volt...? Köszi utastérben oldalt meg olyan ledet kaptam, aminek a nevét nem tudom fejből, de a lényeg hogy kis négyzetlapok vannak rajta, és azokban van 1-1 icipici kis led.... a méretet nem tudom, vinni kell a régit, és kérni ugyanolyat vagy hasonlót... Nos, íme ez a fajta LED: Kipróbáltam rendszámvilágításba is, jól néz ki :lol: Jó az összhang, bár lehet túl erős a fénye, zavaró lehet a mögöttem jövőknek, majdnem tolatólámpa... íme jobb oldalon a régi, sima fény, bal oldalt LED itt meg csak a LED itt meg látszik a belső világítás is a képen felül, nem nagyon mondjuk... és így már csak a helyzetjelző "csúnya" Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolinho Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Tegnap voltam olajcsere-szakembernél, olajszint rendben :lol: Simán kicsavarta az ellenőrzőnyílás csavarját, amihez a szakszervízben nem fértek hozzá :lol: Hát ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 találtam egy ilyet http://www.bcweb.hu/install_astrag.pdf ebben is benne van ha jól látom hogyan kell megbontani a kormányt és a műszerfalat, utána már tudom cserélni az izzókat. csak jó lenne előtte tudnom hogy milyen izzó kell, mert megvenném előre, az rosszabb ha szétszedem, megnézem, összerakom, megveszem, megint szétszedem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tg-hooker Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Sziasztok Kartársak tud nekem mondani valaki egy normális bontót budapesten ahol lehetőleg lehet kapni fűtéshez átvezető csövet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Sziasztok! Tanácsotokat kérném. 5w40-es olajhoz ha hozzáöntök 5w30-as GM-et ártok valaminek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Sziasztok! Tanácsotokat kérném. 5w40-es olajhoz ha hozzáöntök 5w30-as GM-et ártok valaminek? Szerintem,ha csak utántöltessz valamennyit,akkor nem! Azt nézd meg azért,hogy szintetikus vagy nem,tudtommal azokat nem szabad keverni! " Ma már általános kétfokozatú (télen és nyáron is használható) olajoknál megadnak egy számot, ami a hidegen mutatott viszkozitásra utal (ez kerül az angol "Winter"-re utaló W elé), míg a második szám a meleg olaj viszkozitására jellemző."(TOTALCAR OLAJDOKI) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 SMD Led a neve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Sziasztok! Tanácsotokat kérném. 5w40-es olajhoz ha hozzáöntök 5w30-as GM-et ártok valaminek? De miért is? Ez a mix megy be a motorba vagy csak pótolni akarsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 De miért is? Ez a mix megy be a motorba vagy csak pótolni akarsz? Csak pótolni szeretnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Csak pótolni szeretnék. És olyan drága volna 1 liter olaj abból a 10w40- ből? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 És olyan drága volna 1 liter olaj abból a 10w40- ből? 5W40-et írt! :lol: De jogos a kérdés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 üdv nektek, más téma jön valakinek nincs feleslegben, vagy tud címet (nem bontót) ahol tudok szerezni 1 azaz egy darab gumivédőt a kuplung pedálra? Folyton leesik mert szakadt, és ez idegesítő ... Esetleg nézd meg ezt is, ha még aktuális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tg-hooker Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 UHUHU hol lehet átvezető csövet kapni olcsón te kb 10000 ft ot írtál az autósboltba meg 35000 az egy "kicsit" drága. a másik nekem felső átvezető csőfoyik attól az egész tartály hűtővíz bekerülhet az utastérbe és lehet-e javítani úgy,hogy levágom avégéről azt a műanyag bilincset és pótlom egy aba bilincsel ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Esetleg nézd meg ezt is, ha még aktuális. nálam minden aktuális még, csiga volt a jelem az oviban is :lol: nagyon szépen köszönöm! de lehet le kell cserélni az összeset, mert tervezek egy belső nagytakarítást, 12ezer ft-ért találtam céget rá... és akkor szebb lenne ha újak lennének. köszi nagyon Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 nálam minden aktuális még, csiga volt a jelem az oviban is :P nagyon szépen köszönöm! de lehet le kell cserélni az összeset, mert tervezek egy belső nagytakarítást, 12ezer ft-ért találtam céget rá... és akkor szebb lenne ha újak lennének. köszi nagyon belső nagytakarítás?12ezerért? :lol: én azért nem fizetnék, takarítom magamnak...de neked is kitakarítom a feléből :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pootj Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Üdv! Először is boldog új évet minden kedves cartársnak! Kicsit aggódni kezdtem. A cégnél ahol dolgozom, 4 kollégának van Astra G-je. Van két "rendes" G és két Classic, melyek közül az egyiknek vagyok boldog tulajdonosa :-) Az aggódásra ad okot, hogy mindkét normál G-nak tönkrement a motorvezérlő elektronikája 150 ekm körül. Az egyik még 2008-ban,. a másik most karácsony előtt. Ráadásul a motorok is eltérőek voltak (1.2 és 1.6, motorkódokat sajnos nem tudtak mondani) és az évjáratok is! Hallottatok már ilyenről? Típushiba? Kezdjek spórolni egy új vezérlőre? (az új valami 200 kHUF, a bontott megáll 60-70-ből beszerelve állítólag) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts