steve78 Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Sziasztok! Ismét kérdés: Hol találom a vízhőfok jeladót (Z17DTL)? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Jó reggelt, ma észleltem először, hogy erősebb fékezéskor a (talán hátsó) fék nyikorog. Mivel hátul dobfékes jelezheti ez a kopottságát, vagy csak a pára? Fékhatásban nem érezni különbséget. Fura, de estére elmúlt, akárhogy fékeztem, nem akart megnyikkanni a nyavalyás (maradjon is ilyen :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Fura, de estére elmúlt, akárhogy fékeztem, nem akart megnyikkanni a nyavalyás (maradjon is ilyen :rolleyes: ) Szerintem csak simán kosz/rozsda rakodott a fékdobra és ahogy az súrolódott, azt hallottad. Néhány fékezés és lekopik, aztán már nincs hangja. Majd holnap reggel megint lesz :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Sziasztok! Ismét kérdés: Hol találom a vízhőfok jeladót (Z17DTL)? Köszi ne izgasd magad, az isuzu motor ilyen kell neki 20-30 kilométer mire megmozdul a mutató. ha láttad már télen 80 fok körül a mutatódat, akkor jó minden. nekünk ma 2.5 óra kellett egy z17dtl hez, hogy álló helyzetben 80 fokra felmenjen a mutató. ez ilyen., Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Fura, de estére elmúlt, akárhogy fékeztem, nem akart megnyikkanni a nyavalyás (maradjon is ilyen :rolleyes: ) sta bilizátor gumiszilent csere. kb 3.000 forint a kettő, csak a cseréhez kell egy fél nap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Sziasztok! Nemrég kértem tőletek tanácsot, mert "rosszalkodott" a gépjárművem. Jöttek sorban az ötletek, tanácsok. akkor ez volt: Valaki írta, hogy: celazárlatos lezs az akkud ne játsz ezzel sokáig, mert kicsaphatja a motorvezérlőt, és akkor drága akku csere lesz a vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 kicsaphatja a motorvezérlőt Azt hogy birja kicsapni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 ne izgasd magad, az isuzu motor ilyen kell neki 20-30 kilométer mire megmozdul a mutató. ha láttad már télen 80 fok körül a mutatódat, akkor jó minden. nekünk ma 2.5 óra kellett egy z17dtl hez, hogy álló helyzetben 80 fokra felmenjen a mutató. ez ilyen., Értem Én, de ez 40 km után meg sem mozdul. Hozzánk tegnap ért ide a hó, úgyhogy a 40 km megtételéhez kb 1 óra kellett, de így sem mozdult el az alsó állásból a mutató. Láttam télen 80 fok körül a mutatót, de az még tavaly volt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Értem Én, de ez 40 km után meg sem mozdul. Hozzánk tegnap ért ide a hó, úgyhogy a 40 km megtételéhez kb 1 óra kellett, de így sem mozdult el az alsó állásból a mutató. Láttam télen 80 fok körül a mutatót, de az még tavaly volt. :blink: az isuzu alapjáraton nem melegszik, mert annyira kicsi és gyenge a motor, hogy nincs az égésnek nagy hőképződése... mennyé vele rendesen 2000 fordulat felett és be fog melegedni.... ha nem akkor termosztát csere :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 ha nem akkor termosztát csere :rolleyes: Ezen a konstrukción külön cserélhető a termosztát, vagy csak házzal együtt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 nem tudom... sose szoktunk ilyet cserélni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 sta bilizátor gumiszilent csere. . ez a két tétel csak ennyibe van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Az elmélet tökéletes, de ez nincs mindig így sok termosztáton nincs lyuk. azokon szokott lenni melyek "zsákucába" (pl vízcső, és amíg nincs nyitva a termosztát addig zsákutca) vannak beépítve, ezért lyuk nélkül ott tényleg nem melegedne. De manapság elég sok már a blokkba van süllyesztve és szinte hermetikusan zár. pl a 2.0 dti is ilyen. Ezeknél pl típushibának számít a szarul zárás, ezt ingadozó hőfokmérő jelzi. tavaly szenvedtem vele, egész addig nem volt jó, amíg csak egy kicsit is át tudtam rajta fújni. Miután tökéletes lett a zárás télen nyáron függőbe áll a mutató. A 17 dti pedig ilyen hidegben csak kínlódik. hiába tökéletes a termosztát, amint bekapcsolom a fűtést a mutató szépen lassan lefekszik. de hát mitől legyen meleg, ha alig fogyaszt Pontosan, az 1,7dti már csak ilyen! Termosztátom nemrég cseréltem de ezekben a hidegekben lassan melegszik, ha letekerem a fűtést (v. lejjebb) akkor megindul felfele a mutató, de ha csutkán rajt a fűtés, pláne mondjuk 2-es fokozatban ventillátorral akkor még üzemmeleg állapotban is visszaesik a vízhőfok. Magyarul adtam a kakának egy pofont a cserével mert semmi baja nem volt az előző termosztátnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Ezen a konstrukción külön cserélhető a termosztát, vagy csak házzal együtt? A dti-n külön van, sztem cdti-n is külön van, engem nemrég szopatott meg a mocsok, kidobtam 4e ft-ot (ebből 3 volt a term.) az ablakon me a réginek semmi baja nem volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 sta bilizátor gumiszilent csere. kb 3.000 forint a kettő, csak a cseréhez kell egy fél nap. Este megint tettem egy kört és persze megint elkezdett nyikorogni, lehúzott ablaknál kifejezetten zavaró. Ha tényleg 3 ezer körül van, lehet benéznék hozzátok uhuhu valamikor Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Bár kicsit fura, hogy fékezéskor a futómű ad ilyen hangot Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 celazárlatos lezs az akkud ne játsz ezzel sokáig, mert kicsaphatja a motorvezérlőt, és akkor drága akku csere lesz a vége. ekkor jövök én a képbe :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 ekkor jövök én a képbe :blink: Az igazi hiéna! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Sziasztok! Nem mintha örülnék, de megvan az első hibakódom. Az eset: reggel, -6 fok, csillaggarázs. simán indul. Gyerek oviba, kb 1km-re (sajnos rövidtáv), autó leállít, utána inditanám. nem indul. még 2x nem indult. Hibakódot azonnal kiolvastam: 1-6-1-4 villogás. Loss of RIM serial data. Utána vártam kb fél percet, simán indul. azóta 3x indítottam simán, minden OK, jól húz, nem rángat. Mi lehet a bibi? A hibakódot másnak is csak 1x villogja ki? Mintha azt olvastam volna valahol, h 2x. Ötlet vkinek? Komoly a dolog? Más: úgy tűnik, eléggé befagyós a 2 első ablak. Mivel elektromos, erőltetni sem nagyon lehet, mondjuk nem is tépném le a gumit. Úgy láttam, az ablak alsó részénél szorul, ahol a kasztniba belemegy. Ezt hogy lehet megelőzni? Az ajtó gumitömítésénél alkalmazott szilikon, ami ott tökéletesen működik, itt gondolom nem megoldás, mivel összekenné az ablakot. Nektek is befagyós? Az F-nél emlékeim szerint még -10 körül sem ragadt be, bár ott tekerentyűs volt és lehet, hogy csak durvább a kezem mint az elektronyika :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
abaib Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Sziasztok! Nem mintha örülnék, de megvan az első hibakódom. Az eset: reggel, -6 fok, csillaggarázs. simán indul. Gyerek oviba, kb 1km-re (sajnos rövidtáv), autó leállít, utána inditanám. nem indul. még 2x nem indult. Hibakódot azonnal kiolvastam: 1-6-1-4 villogás. Loss of RIM serial data. Utána vártam kb fél percet, simán indul. azóta 3x indítottam simán, minden OK, jól húz, nem rángat. Mi lehet a bibi? A hibakódot másnak is csak 1x villogja ki? Mintha azt olvastam volna valahol, h 2x. Ötlet vkinek? Komoly a dolog? Más: úgy tűnik, eléggé befagyós a 2 első ablak. Mivel elektromos, erőltetni sem nagyon lehet, mondjuk nem is tépném le a gumit. Úgy láttam, az ablak alsó részénél szorul, ahol a kasztniba belemegy. Ezt hogy lehet megelőzni? Az ajtó gumitömítésénél alkalmazott szilikon, ami ott tökéletesen működik, itt gondolom nem megoldás, mivel összekenné az ablakot. Nektek is befagyós? Az F-nél emlékeim szerint még -10 körül sem ragadt be, bár ott tekerentyűs volt és lehet, hogy csak durvább a kezem mint az elektronyika :rolleyes: Szia! Tegnap nekem is befagyott az ablakom egy megoldás fűtőventillátort maxra állítva a két oldalsó fúvókát az ablakra állítottam és viszonylag gyorsan kiengedett az ablak. Amúgy tényleg az f astrában nekem se volt ilyen soha:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Szia! Tegnap nekem is befagyott az ablakom egy megoldás fűtőventillátort maxra állítva a két oldalsó fúvókát az ablakra állítottam és viszonylag gyorsan kiengedett az ablak. Amúgy tényleg az f astrában nekem se volt ilyen soha:( Ja, hát nálam is ez van, de valami megelőzésféle kellene, hogy ne fagyjon be eleve. Itt mutatkozik meg a dízelem hátránya: alig van hőveszteség, tehát a meleget is szűkösen méri... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Ezen a konstrukción külön cserélhető a termosztát, vagy csak házzal együtt? igen ugy lehet mint az asconánál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bsanci84 Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Sziasztok! 2005-ös G astra classic II tulaj vagyok körülbelül egy 3/4 éve van nálam az autó. Eddig nem volt vele semmilyen probléma, viszont most egy kis szerelésre szorulna, megadta magát a fékbetét és a toronycsapágy is. A segitségeteket szeretném kérni, hogy hol találnék, megbizható és nem horribilis árakon dolgozó, korrekt szerelőt (tudom a mesében:) de hátha), akihez vihetném a későbbiekben is az autót Budapesten. Sajnos nem ismerek ilyet és most még elmenne, ha elvinném valahova de később szeretnék ugyanoda járni. Előre is köszönöm a hozzászólásokat! Üdv: Sándor Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Sziasztok! 2005-ös G astra classic II tulaj vagyok körülbelül egy 3/4 éve van nálam az autó. Eddig nem volt vele semmilyen probléma, viszont most egy kis szerelésre szorulna, megadta magát a fékbetét és a toronycsapágy is. A segitségeteket szeretném kérni, hogy hol találnék, megbizható és nem horribilis árakon dolgozó, korrekt szerelőt (tudom a mesében:) de hátha), akihez vihetném a későbbiekben is az autót Budapesten. Sajnos nem ismerek ilyet és most még elmenne, ha elvinném valahova de később szeretnék ugyanoda járni. Előre is köszönöm a hozzászólásokat! Üdv: Sándor hm hm most ajánljam magamat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Ezt a hibakódot tudja valaki értelmezni? Az eset: reggel, -6 fok, csillaggarázs. simán indul. Gyerek oviba, kb 1km-re (sajnos rövidtáv), autó leállít, utána inditanám. nem indul. még 2x nem indult. Hibakódot azonnal kiolvastam: 1-6-1-4 villogás. Loss of RIM serial data. Utána vártam kb fél percet, simán indul. azóta 3x indítottam simán, minden OK, jól húz, nem rángat. Mi lehet a bibi? A hibakódot másnak is csak 1x villogja ki? Mintha azt olvastam volna valahol, h 2x. Ötlet vkinek? Komoly a dolog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts