aga Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Esetleg egy töltést meg kellene próbálni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tacso Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Esetleg egy töltést meg kellene próbálniHát nem tudom mennyit segíthet a dolgon, de alkalmasint kipróbálom! Köszönöm a választ! Jól hallottam, hogy nem ajánlatos megszakítani az áramkört, mert az problémákat okozhat :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Hát nem tudom mennyit segíthet a dolgon, de alkalmasint kipróbálom! Köszönöm a választ! Jól hallottam, hogy nem ajánlatos megszakítani az áramkört, mert az problémákat okozhat :?: Inkább az okozna problémát ha nem szakítanád meg. Töltéshez ki kell venni az akksit. Annyi "probléma" lehet, hogy a rádiód majd kérni fogja a biztonsági kódot, meg be kell állítani az órát meg a rádióállomásokat :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 .De most megint világít!De azt nem értem,ha világít a lámpa,akkor a műszerrrel nem lehet megnézni,h mi okozta a hibát? Szerintem ne vidd oda, mert most már megérett arra hogy kikössék Neked a lámpát !!! :twisted: :twisted: :twisted: Ahoz esetleg értenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Hát nem tudom mennyit segíthet a dolgon, de alkalmasint kipróbálom! Köszönöm a választ! Jól hallottam, hogy nem ajánlatos megszakítani az áramkört, mert az problémákat okozhat :?: A 3 év alatt hányszorlett töltve az akku? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 én még soha se töltöttem az akkut. az Astrába 2 éves akku van, egyszer koppra lemerült, mert a belső világitás rajtamaradt 2 napig, a Corsába lévő akku már a 2. autóba van, elöször az 1.3 asba volt, majd áttettem a GSI be, szintén a belső világitás miatt lemerült koppra, majd a generátor feltöltötte, és ennyi.... szerintem csak akkor kell tölteni az akkukat, ha sokat jár télen rövid távokat, amikor megy a fütés,lámpa, h.ablakfütés, és 5 km-ként inditgatják. vagy nem? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Nekem sokat van használva, /naponta sok indítás, lámpa, rövid távok, sok fogyasztó/. Sohasem bírta még 3 évig. Amikor veszek új aksit, a jótállási papiron az van, hogy kb. 1/2 évente fell kell tölteni külső töltővel. Biztossan attol függ hogy használjuk az autonkat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 aha. lehet. mondjuk neked még a klima is betesz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Bocsi, hogy Corsáskétn ideszemtelenkedek, de nekem is akksi-kérdésem van: az enyém 4 éves már , eredeti Opel és még sose lett töltve. Még elég jól indítja a motort, de azért a tél közeledtével parázok, nehogy egyszer reggel hagyjon ott. Egyáltalán mennyit bírnak ki ezek az akksik?!! A héten elvittem szerelőhöz éves átvizsgálásra, de azt mondta, hogy nem nézi meg az akksit, mert az zárt rendszer, és úgy fog kimúlni az akksi, hogy egyszer csak már nem forgatja a motort és akkor kész - csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tacso Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Tacso írta:aga46 írta:Esetleg egy töltést meg kellene próbálni Hát nem tudom mennyit segíthet a dolgon, de alkalmasint kipróbálom! Köszönöm a választ! Jól hallottam, hogy nem ajánlatos megszakítani az áramkört, mert az problémákat okozhat A 3 év alatt hányszorlett töltve az akku? A 3 év alatt még egyszer sem lett töltve az akku! Igaz nem is lett sokat használva az autó...nagyapám használta 3 év alatt 15000km került bele! Lehet a sok állástól ment tönkre :? A "nem ajánlatos" lekötni az akksit pedig egy autószerelő ismerősőm mondta! :D Mondjuk furcsán is néztem rá! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanyo Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Bocsi, hogy Corsáskétn ideszemtelenkedek, de nekem is akksi-kérdésem van: az enyém 4 éves már , eredeti Opel és még sose lett töltve. Még elég jól indítja a motort, de azért a tél közeledtével parázok, nehogy egyszer reggel hagyjon ott. Egyáltalán mennyit bírnak ki ezek az akksik?!! A héten elvittem szerelőhöz éves átvizsgálásra, de azt mondta, hogy nem nézi meg az akksit, mert az zárt rendszer, és úgy fog kimúlni az akksi, hogy egyszer csak már nem forgatja a motort és akkor kész - csere. Ez az akksi kérdés érdekes. Az előző autómban 2,5 éves korában kimúlt a gyári akku (Varta, mint az Opelban), azután a Perion 5 évig bírta, még azzal adtam el. Sokat számít, hogy mennyire van terhelve, a túltöltés illetve a túlzott lemerülés nem használ neki. A zárt rendszert a szerelő úgy értette, hogy gondozásmentes, tehát nem kell utántölteni a folyadékot. Egyébként szerintem egy tapasztaltabb vezető már jó pár nappal előbb észreveszi, ha az akku kezd kimúlni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Azt hiszem haver rekordot állít fel, mert neki 6 évig ment az F astrájában a gyári akksi és akkor adta el. :wink: De nem amiatt adta el! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 én még soha se töltöttem az akkut. az Astrába 2 éves akku van, egyszer koppra lemerült, mert a belső világitás rajtamaradt 2 napig, a Corsába lévő akku már a 2. autóba van, elöször az 1.3 asba volt, majd áttettem a GSI be, szintén a belső világitás miatt lemerült koppra, majd a generátor feltöltötte, és ennyi.... szerintem csak akkor kell tölteni az akkukat, ha sokat jár télen rövid távokat, amikor megy a fütés,lámpa, h.ablakfütés, és 5 km-ként inditgatják. vagy nem? :roll: Jól beszélsz! Különben az akkuk élettartamára van egy nem nyilvános gyári adat, hogy az átlagos akkuk - tehát nem speciális indító akkuk - kb. 3-4000 önindítózási ciklusra vannak méretezve. Efölött már minden nap ajándék. Egyébként egy durva mélykisütés elég nagy csapás az akkunak. Akár 20-30 %-al csökkenti a névleges kapacitását. Nekem van egy digitális töltő-kisütő cuccom, ahol mindent be tudsz állítani, memóriába rakja, azzal volt, hogy el tudtam érni 4-5 cilus után kb 20% javulást. De ritka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Szerintem ez a hozzászólás volt az igazi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fzsolti81 Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Sziasztok! Nekem az inditó motorral kapcsolatban lenne egy kérdésem. Szóval indításkor elég nagy hangja van a verdának. El is vittem egy szerelőhöz, aki kiszedte, valamit bütykölt vele, egy-két kisebb csere, zsírozás belül, majd vissza rakta. Akkor kb. 1 hétig oké is volt. Azután ismét ugyanolyan hangja van mint régen. Mi lenne erre a megoldás? Lehet hogy egy vadi újat kellene vennem? Esetleg ha mondanátok egy árat az indító motorra. Az autó: G Astra, 1.4, 1999 Link to comment Megosztás: More sharing options...
dolington Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 jaaaa....... akkor elég betétet cserélni, :P Hali Uhuhu! :salute: Kicseréltem a termosztát betétet, tényleg gyerekjáték volt. A QH komplett kis pakkot adott 1600 pízért, O gyűrűvel, szerelési útmutatóval, stb. Mikor kivettem a régit és összehasonlítottam az újjal kicsit meglepődtem, mert teljesen egyformák voltak, egy dolgot kivéve. A réginek a talplemezén /ami a házba fekszik be/ van egy kis bizbasz, mint valami primitív lábszelep. :shock: Kb 4-es furat, benne egy pöcök ami egyik felé átenged, másik felé meg talán nem. Na, ennek a QH-n még hírmondója sincs. Mindegy, csere megtörtént, azóta 88-89 fokon áll a mutató mint az a bizonyos a lakodalomban. :D Igaz még csak városban próbálgattam, de a hosszú hétvégén megyünk egy hosszabb kirándulásra, ott le lesz tesztelve a bő 2e km-en. Jó éjt mindenkinek, Dolington Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Jól beszélsz! Olyan apróságot márne is említsünk, hogy a tárolási, és üzemeltetési hőmérséklet sem közömbös. Pl. mindig fűtött garázsban álló kocsinál (mint egyeseknek) 8) :P az önindítózás is könnyebb... csillaggarázsos autóból hamarabb ki kell dobni az akksit! Ugyi??? 8) Különben az akkuk élettartamára van egy nem nyilvános gyári adat, hogy az átlagos akkuk - tehát nem speciális indító akkuk - kb. 3-4000 önindítózási ciklusra vannak méretezve. Efölött már minden nap ajándék. Egyébként egy durva mélykisütés elég nagy csapás az akkunak. Akár 20-30 %-al csökkenti a névleges kapacitását. Nekem van egy digitális töltő-kisütő cuccom, ahol mindent be tudsz állítani, memóriába rakja, azzal volt, hogy el tudtam érni 4-5 cilus után kb 20% javulást. De ritka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Hát jól van... ezt jó szétbaxtam.. már az előttem hozzászólók hozzászólásait..8) :smt011 Ööö elnézést kérek érte, de már nincs erőm hozzá, hogy szétválogassam, melyiket ki mondta... Biztos azé' vót mer' má' nagyon régen fórumoltam... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andrej Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy tud-e esetleg valamelyikőtök linkeket, vagy dokumentumokat küldeni a G Astra (1,4-es Twinport) motorjáról? Nagyon érdekelne ennek a motornak a technológiája, felépítése, részletes működése, de sajnos semmi komoly műszaki leírást nem találtam róla a neten. Segítségeteket előre is köszönöm! Andrej Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Sziasztok! Nekem az inditó motorral kapcsolatban lenne egy kérdésem. Szóval indításkor elég nagy hangja van a verdának. El is vittem egy szerelőhöz, aki kiszedte, valamit bütykölt vele, egy-két kisebb csere, zsírozás belül, majd vissza rakta. Akkor kb. 1 hétig oké is volt. Azután ismét ugyanolyan hangja van mint régen. Mi lenne erre a megoldás? Lehet hogy egy vadi újat kellene vennem? Esetleg ha mondanátok egy árat az indító motorra. Az autó: G Astra, 1.4, 1999 Normális önindító szervízbe kell vinned. Kb. 6-9000 forint a felújítás: csapágycsere, felszabályozás, stb. Akkor nemcsak 1 hétig lesz jó. Újat venni drága 1 picit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 nálunk 30 a felujitott öninditó, de az az utolsó csavarig fel van ujitva. :roll: hol ujitanak fel 9 ért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Törökbálinon a Depóban van egy felújító cég. Én kb. 3 éve az F-ét csináltattam, kb 7.000.- volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Hali! Azt hallottam hogy az elmúlt két hónapban vásárolt opel motorolajokkal volt vmi minőségbeli gond, és érdemes megnézni hogy milyen a kenőképességük, meg hogy nem eszi-e a motor az olajat. Mit tudtok erről, nekem egyik haverom mondta, aki most fogja majd a kocsit szétkapni mert szar volt neki is az olaj és már elkezdte szétzuzni a mocit, ami meg is zabálta bár az olaj egy részét. Az ő ismerősének meg visszahívták a Zafiráját ugyanezen okok miatt. Úgyhogy aki beleesik ebbe az időszakba, annak érdemes lecsekkolni az olajszintet meg megnézni hogy megfelelő-e az olaja kenése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 ez szerintem kacsa. ilyen nincs.... szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts