telo Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Hi All! nekem 208.000km van az Astra-mban, és az szerintem abszolute nem brummog. Inkább először kb 3000-ig búg, aztán hogy kezdi elérni a nyomatékgörbe tetejét (gondolom 3500 körül) onnan inkább EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE hangja van. De ez az EEEEEEEEEEEE lehet a sport levegő szűrő miatt is, úgy emlékszem előtte nem volt ennyire határozottan EEE. De nem is baj, mer megy mint a vöcsök... Most viccen kívül, én is inkább EEEEEEEEEEEEEEEEE-hez hasonlítanám a hangját, mint mormogáshoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Most viccen kívül, én is inkább EEEEEEEEEEEEEEEEE-hez hasonlítanám a hangját, mint mormogáshoz. Most viccen kívűl NEEEEEEEM lehetne ezt abba hagyni...csináljatok róla vmi hangfelvételt és linkeljétek be, azt még értem, de már fársztó a poén...tudom, poén gyilkos vagyok most de még fáradt is... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Most viccen kívűl NEEEEEEEM lehetne ezt abba hagyni...csináljatok róla vmi hangfelvételt és linkeljétek be, azt még értem, de már fársztó a poén...tudom, poén gyilkos vagyok most de még fáradt is... :oops: Mint mondtam, nem poénnak szántam! Sztem is így lehet jól leírni a hangját! Csak meg akartam kicsit védeni Radioman-t. Bocsi, ha fárasztottalak vele kedves kupak kolléga... elnézést kérek u.i. Egyébként régebben én már próbáltam felvenni az utastérből hallható motorhangot illetve a motor+légkondi hangját, amikor búgott a légkondim nyáron (nálam kifejezetten bentről volt hallható). Meg kell mondjam, nekem nem sikerült hitelesen visszaadni az utasfülkéből hallott hangokat. Hogy úgy mondjam, sz*r sem volt hallható a felvételen a felvenni kívánt hangból. Persze tudom, nem mobillal kell ilyet felvenni, de nekem nincs más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 semmi más bajom vele, mint Én így nehezen tudom elkébzelni...és már poénnak sem jó...te nem annak szántad OK, Én sem OK, akkor most ennyi, ha majd kipihenem magam röhögni fogok rajta milyen hüleségeket írtam az tuti... :oops: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mihályi Sándor Elküldve Január27, 2005 Megoszt Elküldve Január27, 2005 Kedves Opelesek! Az a gondom a G Astrámmal, hogy egyenletes sebességnél kb két hónapja rángat, mintha fals levegőt szívna. Kicseréltem a gyertyákat, átnéztünk minden vákuumcsövet, minden rendben. A szervízben a számítógép sem mutatott hibát, pedig a motor elektromos hibáját jelző lámpa is világított. A végén kicserélték a lambda szondát, akkor 3 hétig minden rendben volt, most megint kezdi, csak még az ellenőrző lámpa nem világít. Volt már valakinek ilyen problémája? Segítségeteket köszönöm. M.S. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Kedves Opelesek! Az a gondom a G Astrámmal, hogy egyenletes sebességnél kb két hónapja rángat, mintha fals levegőt szívna. Kicseréltem a gyertyákat, átnéztünk minden vákuumcsövet, minden rendben. A szervízben a számítógép sem mutatott hibát, pedig a motor elektromos hibáját jelző lámpa is világított. A végén kicserélték a lambda szondát, akkor 3 hétig minden rendben volt, most megint kezdi, csak még az ellenőrző lámpa nem világít. Volt már valakinek ilyen problémája? Segítségeteket köszönöm. M.S. AGR szelep csere. az okozhatj amég a rángatást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tboy Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Hello Srácok! Egy kis segítség kellene nekem. Van egy 3 éves Astra G 1.4 16V (egyébként gyönyörű!!! :) ) autóm. Most hogy kicsit hűvösebb van odakint sokat szívok a fűtéssel. Napi 50 Km-t utazok a munkahelyemre a kocsival, és amíg "haladok", addig nincs is gond a fűtéssel. Ám amint beérek a városba, és egy kicsit "tötymörgősebbé" válik a tempó a fűtést mintha elvágták volna a kocsiban. Hideget kezd fújni a venti, viszont a vízhőfok a piros lámpánál (járó motor mellett is!!) elkezd kúszni felfelé. Amint megint elindulok nagyjából helyre áll az élet, de a fűtés még mindig nem az igazi. Aztán amint megint kiérek a városból, egy csapásra lesz fűtés a kocsiban. Meg tudja ezt vki magyarázni nekem, hogy mitől lehet? Ja, tegnap kigyulladt kétszer is a klíma/fűtés hibát jelző kis lámpa. Segítsetek pls! Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Hello Srácok! Egy kis segítség kellene nekem. Van egy 3 éves Astra G 1.4 16V (egyébként gyönyörű!!! :) ) autóm. Most hogy kicsit hűvösebb van odakint sokat szívok a fűtéssel. Napi 50 Km-t utazok a munkahelyemre a kocsival, és amíg "haladok", addig nincs is gond a fűtéssel. Ám amint beérek a városba, és egy kicsit "tötymörgősebbé" válik a tempó a fűtést mintha elvágták volna a kocsiban. Hideget kezd fújni a venti, viszont a vízhőfok a piros lámpánál (járó motor mellett is!!) elkezd kúszni felfelé. Amint megint elindulok nagyjából helyre áll az élet, de a fűtés még mindig nem az igazi. Aztán amint megint kiérek a városból, egy csapásra lesz fűtés a kocsiban. Meg tudja ezt vki magyarázni nekem, hogy mitől lehet? Ja, tegnap kigyulladt kétszer is a klíma/fűtés hibát jelző kis lámpa. Segítsetek pls! Előre is köszi. Hmmm.... laikusként nekem úgy tűnik mintha álló helyzetben nem áramlana át a víz a fűtőtesten (ha ez egyáltalán előfordulhat) és ezért nem is ad le ott hőt, ami miatt ugye nem fűt az autó és a vízhőfok is emelkedhet. Nem beszélve arról, hogy álló helyzetben kevesebb a hűtőbe áramló hideg levegő is, ami szintén a vízhőfok emelkedését segítheti elő. Ez most lehet, hogy hülyeség vagy épp triviális, légyszi ne kövezzetek, ha most nagy hülyeséget mondtam... :oops:. Hogy mi lehet a probléma eredendő oka, hogy miért nem áramolhat a víz a fűtőtestben álló helyzetben, sajna nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
at Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Föleg a kuplungszervó volt érdekes. Bénáztam jobbra-balra. További 800 km után sem áll rá a lábam. Tuti, hogy nem egy ponton fog, hol itt, hol ott. Az elektronikus gázpedállal semmi gond, nem "késik", és ez már nem megszokás kérdése. Vezettem már több autót e-gas -al is, de max. 3 elindulás és váltás után egy gyak. sof. érzi hogy mozog. Ezzel valami nem OK. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 További 800 km után sem áll rá a lábam. Tuti, hogy nem egy ponton fog, hol itt, hol ott. Az elektronikus gázpedállal semmi gond, nem "késik", és ez már nem megszokás kérdése. Vezettem már több autót e-gas -al is, de max. 3 elindulás és váltás után egy gyak. sof. érzi hogy mozog. Ezzel valami nem OK. Sztem kérj meg ismerőst, vagy vkit aki már vezetett ilyen asztrát, hogy próbálja ki ő is. Ha szerinte sincs vmi rendben, akkor már tényleg gyanús a dolog. De azért tényleg kell némi idő a megszokáshoz, nekem legalábbis nem csak 3 elindulás és váltás kellett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Hello Srácok! Egy kis segítség kellene nekem. Van egy 3 éves Astra G 1.4 16V (egyébként gyönyörű!!! ) autóm. Most hogy kicsit hűvösebb van odakint sokat szívok a fűtéssel. Napi 50 Km-t utazok a munkahelyemre a kocsival, és amíg "haladok", addig nincs is gond a fűtéssel. Ám amint beérek a városba, és egy kicsit "tötymörgősebbé" válik a tempó a fűtést mintha elvágták volna a kocsiban. Hideget kezd fújni a venti, viszont a vízhőfok a piros lámpánál (járó motor mellett is!!) elkezd kúszni felfelé. Amint megint elindulok nagyjából helyre áll az élet, de a fűtés még mindig nem az igazi. Aztán amint megint kiérek a városból, egy csapásra lesz fűtés a kocsiban. Meg tudja ezt vki magyarázni nekem, hogy mitől lehet? Ja, tegnap kigyulladt kétszer is a klíma/fűtés hibát jelző kis lámpa. Segítsetek pls! Előre is köszi. Hali Nem lehet, hogy alacsony az alapjáratod? Egyébbként az opel mindíg túl volt hütve. Nekem 1.2-es van, de álló helyzetben vissza hül a víz. Már cseréltem termosztátot, de nem volt változás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Sziasztok! Nekem egy olyan gondom volt, hogy hétfőn egy rövidebb út végefele csak úgy hirtelen elment a műszerek világítása. Hírtelen megilyedtem, hogy vmi komoly dologról van szó, de amint egy picit hozzáértem a lámpakapcsolóhoz, minden visszajött. Ebből arra következtetek, hogy csak vmi érintkezési gond lehet. Ha esetleg vkinek már volt ilyen gondja, légyszives írja meg a tapasztalatokat. A kocsi még garanciás (5 hónapos), tervem hogy beviszem szervízbe, de azért előtte még szeretnék tájékozódni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Figyi nem lehet, hogy a sötétben véletlenül eltekerted (hozzáértél) a fényerősség szabályozó potihoz ? F Astrán legalábbis ott van pont a lámpakapcsoló alatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Figyi nem lehet, hogy a sötétben véletlenül eltekerted (hozzáértél) a fényerősség szabályozó potihoz ? F Astrán legalábbis ott van pont a lámpakapcsoló alatt... Így már nekem is ment el a kép.Meg is lepődtem rendesen! :oops: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Így már nekem is ment el a kép.Meg is lepődtem rendesen! :oops: :) :D Ezt én is meg tudom erősíteni... Nekem is ugyanígy ment el a kép (fényerő tekerő gomb minimumon) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Tutira nem, mert bekapcsolt lámpával mentem, ekkor ugye minden belső műszervilágítás működött. És amikor minden belsővilágítás elment akkor a kezeim a kormányon voltak, tehát nem érhettem az erősség szabélyozóhoz. A másik pedig, hogy a kapcsoló enyhe mozgatására rögtön minden visszajött, az eredeti fényerővel. De kösz a hozzászólásokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Akkor irány a szervíz, ott kontaktos lesz valami ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Akkor a kapcsolód belseje lehet kikopva (új kocsinál fura lenne), vagy a rugó gyenge benne és túlfordul egy hajszállal, nekem is ilyen problémám van, de rájöttem, hogy ha nem nagy erővel fordítom el (kapcsolom be) akkor jól világít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Érdekes, mert eddig nem volt semmi és azóta sem jelentkezett a dolog egészen máig, amikor is jöttem fel Pestre Fehérvárról és úgyanez a dolog megint befigyelt. Úgyhogy szerintem is szerviz lesz belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 Hello Srácok! Egy kis segítség kellene nekem. Van egy 3 éves Astra G 1.4 16V (egyébként gyönyörű!!! :) ) autóm. Most hogy kicsit hűvösebb van odakint sokat szívok a fűtéssel. Napi 50 Km-t utazok a munkahelyemre a kocsival, és amíg "haladok", addig nincs is gond a fűtéssel. Ám amint beérek a városba, és egy kicsit "tötymörgősebbé" válik a tempó a fűtést mintha elvágták volna a kocsiban. Hideget kezd fújni a venti, viszont a vízhőfok a piros lámpánál (járó motor mellett is!!) elkezd kúszni felfelé. Amint megint elindulok nagyjából helyre áll az élet, de a fűtés még mindig nem az igazi. Aztán amint megint kiérek a városból, egy csapásra lesz fűtés a kocsiban. Meg tudja ezt vki magyarázni nekem, hogy mitől lehet? Ja, tegnap kigyulladt kétszer is a klíma/fűtés hibát jelző kis lámpa. Segítsetek pls! Előre is köszi. Tboy: Van vmi fejlemény ez ügyben? Beszéltél esetleg azóta vkivel? Csak kíváncsi vagyok én is, mi okozhatja a problémádat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tboy Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Tboy: Van vmi fejlemény ez ügyben? Beszéltél esetleg azóta vkivel? Csak kíváncsi vagyok én is, mi okozhatja a problémádat... Igen, megvan a hiba oka. De nem is tudom, hogy el merjem-e mondani, annyira égő. Tegnap este apósomnak is elmondtam, hogy mi újság a kocsival, aztán kapásból megkérdezte, hogy mikor néztem meg utoljára a fagyálló szintet. Hát, mondom én azt nem nagyon néztem, szervízben volt a kocsi pár hónapja, annak rendbe kell lennie... Na, azért erölködött ez Öreg, hogy nyissuk csak fel a motorház tetőt. Na, a kiegyenlítő tartályban egy csepp víz nem volt. Apósomtól meg is kaptam a fejmosást, na meg 4 liter 34 fokos fagyállót, amiből 2 LITER (!!!) bele is figyelt rögtön a kocsiba. A mradék értelem szerűen bent van a csomagtartóban, aztán majd még vaszeg fog bele menni, ha kinyomja magából a levegőt. Tényleg, egyáltalán az Astra lelevegőtelníti magát, vagy csinálni kell vele vmit???? Na, szóval azóta minden OK a vassal, élvezem a fűtést, a mutató meg sem moccan a 90 fokról. Ahogy a nagykönyvben.... A dolognak számomra két tanulsága van. Az egyik, hogy annak a szónak, hogy szakszervíz igazából nem pozitív, hanem negatív jelentése van!!! Bár ezt még lehet, hogy visszavonom, ha pár napon belül megint elmegy valahol a vizem. Bár nem hiszem. A másik, hogy a "TSZ világban" azért még valamit tanultak az emberek a gépekről!!! :D Én meg egy hülye lúzer vagyok. Na, a másik csodálatos dolog az az, amiért végülis anno megvettem at Opelt!!! Kb. 1500 km-t mentem azóta, hogy így elkezdett sz@rakodni a kocsi. Eszében sem volt felforralni a vizet!!! Annyi víz elég volt a hűtéshez, amennyi a motorban volt... Na, szóval ez történt, remélem tényleg megoldódott a dolog. Ha megint eltűnik a víz akkor következő kőr. Köszi mindenkinek a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Az 1.4 16V légteleníti magát... (F Astrán legalábbis, de szerintem biztos, hogy ezen is) A motorháztetőt pedig fel kell nyitni néha... vízszint, olajszint, ablakmosó folyadék... ezeket rendszeresen kell ellenőrizni (ehhez nem kell TSZ világ, ezt ma is megtanítják, illetve benne van a KRESZ könyvben) Link to comment Megosztás: More sharing options...
LeO Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Ezeket én minden autómon nézegetni szoktam... :) Plusz fékolajszint, szervóolajszint... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 ... A dolognak számomra két tanulsága van. Az egyik, hogy annak a szónak, hogy szakszervíz igazából nem pozitív, hanem negatív jelentése van!!! Bár ezt még lehet, hogy visszavonom, ha pár napon belül megint elmegy valahol a vizem. Bár nem hiszem. A másik, hogy a "TSZ világban" azért még valamit tanultak az emberek a gépekről!!! :) Én meg egy hülye lúzer vagyok. Na, a másik csodálatos dolog az az, amiért végülis anno megvettem at Opelt!!! Kb. 1500 km-t mentem azóta, hogy így elkezdett sz@rakodni a kocsi. Eszében sem volt felforralni a vizet!!! Annyi víz elég volt a hűtéshez, amennyi a motorban volt... Na, szóval ez történt, remélem tényleg megoldódott a dolog. Ha megint eltűnik a víz akkor következő kőr. Köszi mindenkinek a segítséget! Tanulság: szervíz után sem árt ellenőrizni a legelemibb dolgokat. Szerencsére nekem még nem volt ezekkel gond. Viszont nekem is van ám hűtős történetem: rögtön még az elején úgy kb 2 hónapos korában, amikor vittem ajánlott olajcserére az autót, azzal fogadott a szervízes srác, hogy kicserélték a hűtőmet, mert állítólag folyt, és már a kiegyenlítőtartályon is látszott, hogy kevés a szint. Én persze előtte nem vettem észre semmit, pedig azért ránéztem az elején a motortérre, de ez nem tűnt fel, és nem volt vízhőfok problémám se előtte. Mindegy, szóval a hűtőcsere után kicsit utántöltöttem még a szervízben beletöltött mennyiségnek (nem kellett nagyon), de azóta tutira nem fogyott. Persze miután állítólag kicserélték a hűtőt, az első 5 napban minden sarkon a vízszintet ellenőrizgettem, de most már azért nem ennyire sűrűn... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Radioman Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Kedves Opelesek! Az a gondom a G Astrámmal, hogy egyenletes sebességnél kb két hónapja rángat, mintha fals levegőt szívna. Kicseréltem a gyertyákat, átnéztünk minden vákuumcsövet, minden rendben. A szervízben a számítógép sem mutatott hibát, pedig a motor elektromos hibáját jelző lámpa is világított. A végén kicserélték a lambda szondát, akkor 3 hétig minden rendben volt, most megint kezdi, csak még az ellenőrző lámpa nem világít. Volt már valakinek ilyen problémája? Segítségeteket köszönöm. M.S. Hallgass UHU-ra. nekem is dettó ugyanez volt. AGR 40-50.000... típushiba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts