balintka Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 utánakérdezek. Az f13c ugye a váltó száma?? Igen, F13C 394 Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Igen, F13C 394 Köszi bontó pesti út vagy szigetszentmiklós Link to comment Megosztás: More sharing options...
balintka Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 bontó pesti út vagy szigetszentmiklós Miért kérdezed? A gép most Makón van, a környéken kérdeztünk körbe (Szeged, stb.), de Pestre is elmegyünk ha kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tayrol Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Sziasztok! Tanacsot szeretnek kerni: Ma reggel, minden fele elorejelzes es kovetkezmeny nelkul felvillant a muszerfalon a motor-visszajelzo piktogram. Az autot az elmult idoszakban nem sokat hasznaltam (motorral jartam dolgozni), otthon parkolt, a mult heten fogtam be megint. Ellenben nem eszleltem semmi kulonlegeset, nem rangat, nem gyengult, szoval valtozatlan. Van valakinek tanacsa, mi lehet a hiba oka? Koszonettel: TayRol mod: masik topicban most olvasom, lehet kicsit meg kellene jaratnom az autot nekem is? X16XEL-es motorom van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 mod: masik topicban most olvasom, lehet kicsit meg kellene jaratnom az autot nekem is? X16XEL-es motorom van... Az mindenkinek javallott. Én a helyedben (tekintve, hogy sokat állt) kicsit megmozgatnám, jó magas fordulaton, 30 km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Sziasztok! Tanacsot szeretnek kerni: Ma reggel, minden fele elorejelzes es kovetkezmeny nelkul felvillant a muszerfalon a motor-visszajelzo piktogram. Az autot az elmult idoszakban nem sokat hasznaltam (motorral jartam dolgozni), otthon parkolt, a mult heten fogtam be megint. Ellenben nem eszleltem semmi kulonlegeset, nem rangat, nem gyengult, szoval valtozatlan. Van valakinek tanacsa, mi lehet a hiba oka? Koszonettel: TayRol mod: masik topicban most olvasom, lehet kicsit meg kellene jaratnom az autot nekem is? X16XEL-es motorom van... Meg villogtatasd ki, hogy tárolt-e hibakódot, abból sok kiderül! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tayrol Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Az mindenkinek javallott. Én a helyedben (tekintve, hogy sokat állt) kicsit megmozgatnám, jó magas fordulaton, 30 km. rendben, nagyon koszonom, este hazafele megmozgatom M0-ason. freeze: kodot hogyan tudom kiolvasni? mod:`fék + full gáz + ráadni a gyújtást` ez lenne? (mukodik xel-es motornal is?) koszi es udv.! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 rendben, nagyon koszonom, este hazafele megmozgatom M0-ason. freeze: kodot hogyan tudom kiolvasni? mod:`fék + full gáz + ráadni a gyújtást` ez lenne? (mukodik xel-es motornal is?) koszi es udv.! Igen ez a módszer, de nem tudom, hogy XEL nél is műxik-e. Ha nem akkor van két pont a biztosíték táblán amit össze kell kötni egy dróttal, és augyanaz az eredmény de nem tudom melyik az. De ne izgulj hamarsoan megmondja valaki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tayrol Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Igen ez a módszer, de nem tudom, hogy XEL nél is műxik-e. Ha nem akkor van két pont a biztosíték táblán amit össze kell kötni egy dróttal, és augyanaz az eredmény de nem tudom melyik az. De ne izgulj hamarsoan megmondja valaki :) megneztem, nem mukodik. :) majd valami szaki mond valamit. bar egy jo szerelo sem artana, mert elso lampakat is kellene vennem ill. cserelnem, mert 10 ev alatt anyagaban mattultak el es marta meg valami oket. gyari Hella-t meg nem talalok sehol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 megneztem, nem mukodik. :) majd valami szaki mond valamit. bar egy jo szerelo sem artana, mert elso lampakat is kellene vennem ill. cserelnem, mert 10 ev alatt anyagaban mattultak el es marta meg valami oket. gyari Hella-t meg nem talalok sehol... én most vettem gyárit:) én unixnál rendeltem mert ott van kedvezményem Link to comment Megosztás: More sharing options...
tayrol Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 én most vettem gyárit:) én unixnál rendeltem mert ott van kedvezményem szia! csak azt mond meg, hogy 30.000 alatt volt-e darabja.:) mert eddig annyiert lattam. utangyartottat illetve angel eye-t es tarsait nem szeretnek venni... mod: 39.602 ft Unixnal a teljes ara, 45 ezer a fekete es 140 ezer a projektoros. juhee. en olyan 20 ezerert vennek darabjat.:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 szia! csak azt mond meg, hogy 30.000 alatt volt-e darabja.:) mert eddig annyiert lattam. utangyartottat illetve angel eye-t es tarsait nem szeretnek venni... mod: 39.602 ft Unixnal a teljes ara, 45 ezer a fekete es 140 ezer a projektoros. juhee. en olyan 20 ezerert vennek darabjat.:) Vateran szokott lenni párban 30 ért új hella. Multkor 25 ért nem vettem meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 szia! csak azt mond meg, hogy 30.000 alatt volt-e darabja.:) mert eddig annyiert lattam. utangyartottat illetve angel eye-t es tarsait nem szeretnek venni... mod: 39.602 ft Unixnal a teljes ara, 45 ezer a fekete es 140 ezer a projektoros. juhee. en olyan 20 ezerert vennek darabjat.:) 54000 volt a pár Link to comment Megosztás: More sharing options...
tayrol Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 54000 volt a pár koszi! akkor meg nezegetek, hatha neten talalok valamit. de azert szep kedvezmenyt kaptal.:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 koszi! akkor meg nezegetek, hatha neten talalok valamit. de azert szep kedvezmenyt kaptal.:) sok az ismerős :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tayrol Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 sok az ismerős :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi08 Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Sziasztok! 2002-es - z14xe mocis kocsikámban délelőtt kivillogtattam a hibajelzést, az eredmény: 10 - 1 - 7 - 10 Előzmény: esős időben kicsit meghajtottam a gépet, nem is volt semmi gond...majd mikor mentem este melózni menet közben felvillant a motor ellenőrző lámpa (leirás szerint a kipufogógáz ellenörző rendszer hibásodott meg) másnapra a jelenség elmúlt csak az emlitett lámpa helyett a motorelektronika világit minden ki-be vételes kulcs inditás után azóta is. Vajon mi lehet a hiba oka?... Köszi a segitséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Sziasztok! 2002-es - z14xe mocis kocsikámban délelőtt kivillogtattam a hibajelzést, az eredmény: 10 - 1 - 7 - 10 Előzmény: esős időben kicsit meghajtottam a gépet, nem is volt semmi gond...majd mikor mentem este melózni menet közben felvillant a motor ellenőrző lámpa (leirás szerint a kipufogógáz ellenörző rendszer hibásodott meg) másnapra a jelenség elmúlt csak az emlitett lámpa helyett a motorelektronika világit minden ki-be vételes kulcs inditás után azóta is. Vajon mi lehet a hiba oka?... Köszi a segitséget! tapasztaltál valami furcsa szokatlan dolgot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Biztos jól olvasta ki a hibakódot? Én 0170-et nem találok! 0130-35-50-73 az HEGO szenzor Heated Exhaust Gas Oxigén szenzor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Biztos jól olvasta ki a hibakódot? Én 0170-et nem találok! 0130-35-50-73 az HEGO szenzor Heated Exhaust Gas Oxigén szenzor! ITT megnézve ez van: P0170=Tüzelőanyag-korrekció (Bank 1) funkció-rendellenesség Befecskendezés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi08 Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 tapasztaltál valami furcsa szokatlan dolgot? Semmi különöst ugyan ugy megy mint azelőtt...mondjuk ha más nem mintha kicsit jobban szeretné a kaját, azt vettem észre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi08 Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Biztos jól olvasta ki a hibakódot? Én 0170-et nem találok! 0130-35-50-73 az HEGO szenzor Heated Exhaust Gas Oxigén szenzor! A kód az tuti jó...most is megnéztem 3xis:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Igen ,igazad van!Én néztem rossz helyen!MC! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi08 Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Köszönöm az információkat és ezek alapján ha sejtésem nem csal a lambdaszondával lesz a bibi...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ErdAn Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Sziasztok! Abban szeretném kérni segítségeteket, tapasztalatokat, hogy milyen márkájú futóműalkatrészeket érdemes megvenni,és milyet nem?(A Bárdinál) (lengéscsillapító, gömbfej,szilent)(Lip,sachs,Bárdi auto,birth,febi,lemförder,frap,FL,Quinton hazell,klokkerholm,first line,skf,breda...?) A lengéscsillapító felújításról (szakműhelyben) van valakinek tapasztalata? Érdemes, vagy inkább csak az új ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts