Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Általános műszaki problémák!

hemi

Recommended Posts

Sziasztok!

Tanacsot szeretnek kerni: Ma reggel, minden fele elorejelzes es kovetkezmeny nelkul felvillant a muszerfalon a motor-visszajelzo piktogram. Az autot az elmult idoszakban nem sokat hasznaltam (motorral jartam dolgozni), otthon parkolt, a mult heten fogtam be megint. Ellenben nem eszleltem semmi kulonlegeset, nem rangat, nem gyengult, szoval valtozatlan.

Van valakinek tanacsa, mi lehet a hiba oka?

Koszonettel:

TayRol

mod: masik topicban most olvasom, lehet kicsit meg kellene jaratnom az autot nekem is? X16XEL-es motorom van...

Megosztás:

Sziasztok!

Tanacsot szeretnek kerni: Ma reggel, minden fele elorejelzes es kovetkezmeny nelkul felvillant a muszerfalon a motor-visszajelzo piktogram. Az autot az elmult idoszakban nem sokat hasznaltam (motorral jartam dolgozni), otthon parkolt, a mult heten fogtam be megint. Ellenben nem eszleltem semmi kulonlegeset, nem rangat, nem gyengult, szoval valtozatlan.

Van valakinek tanacsa, mi lehet a hiba oka?

Koszonettel:

TayRol

mod: masik topicban most olvasom, lehet kicsit meg kellene jaratnom az autot nekem is? X16XEL-es motorom van...

Meg villogtatasd ki, hogy tárolt-e hibakódot, abból sok kiderül!

Megosztás:

Az mindenkinek javallott. Én a helyedben (tekintve, hogy sokat állt) kicsit megmozgatnám, jó magas fordulaton, 30 km.

rendben, nagyon koszonom, este hazafele megmozgatom M0-ason.

freeze: kodot hogyan tudom kiolvasni? mod:`fék + full gáz + ráadni a gyújtást` ez lenne? (mukodik xel-es motornal is?)

koszi es udv.!

Megosztás:

rendben, nagyon koszonom, este hazafele megmozgatom M0-ason.

freeze: kodot hogyan tudom kiolvasni? mod:`fék + full gáz + ráadni a gyújtást` ez lenne? (mukodik xel-es motornal is?)

koszi es udv.!

Igen ez a módszer, de nem tudom, hogy XEL nél is műxik-e. Ha nem akkor van két pont a biztosíték táblán amit össze kell kötni egy dróttal, és augyanaz az eredmény de nem tudom melyik az. De ne izgulj hamarsoan megmondja valaki :)

Megosztás:

Igen ez a módszer, de nem tudom, hogy XEL nél is műxik-e. Ha nem akkor van két pont a biztosíték táblán amit össze kell kötni egy dróttal, és augyanaz az eredmény de nem tudom melyik az. De ne izgulj hamarsoan megmondja valaki :)

megneztem, nem mukodik. :)

majd valami szaki mond valamit. bar egy jo szerelo sem artana, mert elso lampakat is kellene vennem ill. cserelnem, mert 10 ev alatt anyagaban mattultak el es marta meg valami oket. gyari Hella-t meg nem talalok sehol...

Megosztás:

megneztem, nem mukodik. :)

majd valami szaki mond valamit. bar egy jo szerelo sem artana, mert elso lampakat is kellene vennem ill. cserelnem, mert 10 ev alatt anyagaban mattultak el es marta meg valami oket. gyari Hella-t meg nem talalok sehol...

én most vettem gyárit:) én unixnál rendeltem mert ott van kedvezményem

Megosztás:

én most vettem gyárit:) én unixnál rendeltem mert ott van kedvezményem

szia!

csak azt mond meg, hogy 30.000 alatt volt-e darabja.:) mert eddig annyiert lattam. utangyartottat illetve angel eye-t es tarsait nem szeretnek venni...

mod: 39.602 ft Unixnal a teljes ara, 45 ezer a fekete es 140 ezer a projektoros. juhee. en olyan 20 ezerert vennek darabjat.:)

Megosztás:

szia!

csak azt mond meg, hogy 30.000 alatt volt-e darabja.:) mert eddig annyiert lattam. utangyartottat illetve angel eye-t es tarsait nem szeretnek venni...

mod: 39.602 ft Unixnal a teljes ara, 45 ezer a fekete es 140 ezer a projektoros. juhee. en olyan 20 ezerert vennek darabjat.:)

Vateran szokott lenni párban 30 ért új hella. Multkor 25 ért nem vettem meg.

Megosztás:

szia!

54000 volt a pár

Megosztás:

Sziasztok!

2002-es - z14xe mocis kocsikámban délelőtt kivillogtattam a hibajelzést, az eredmény: 10 - 1 - 7 - 10

Előzmény: esős időben kicsit meghajtottam a gépet, nem is volt semmi gond...majd mikor mentem este melózni menet közben felvillant a motor ellenőrző lámpa (leirás szerint a kipufogógáz ellenörző rendszer hibásodott meg) másnapra a jelenség elmúlt csak az emlitett lámpa helyett a motorelektronika világit minden ki-be vételes kulcs inditás után azóta is.

Vajon mi lehet a hiba oka?...

Köszi a segitséget!

Megosztás:

Sziasztok!

2002-es - z14xe mocis kocsikámban délelőtt kivillogtattam a hibajelzést, az eredmény: 10 - 1 - 7 - 10

Előzmény: esős időben kicsit meghajtottam a gépet, nem is volt semmi gond...majd mikor mentem este melózni menet közben felvillant a motor ellenőrző lámpa (leirás szerint a kipufogógáz ellenörző rendszer hibásodott meg) másnapra a jelenség elmúlt csak az emlitett lámpa helyett a motorelektronika világit minden ki-be vételes kulcs inditás után azóta is.

Vajon mi lehet a hiba oka?...

Köszi a segitséget!

tapasztaltál valami furcsa szokatlan dolgot?

Megosztás:

Sziasztok!

Abban szeretném kérni segítségeteket, tapasztalatokat, hogy milyen márkájú futóműalkatrészeket érdemes megvenni,és milyet nem?(A Bárdinál)

(lengéscsillapító, gömbfej,szilent)(Lip,sachs,Bárdi auto,birth,febi,lemförder,frap,FL,Quinton hazell,klokkerholm,first line,skf,breda...?)

A lengéscsillapító felújításról (szakműhelyben) van valakinek tapasztalata? Érdemes, vagy inkább csak az új ?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.