freeze Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Belépve nézted? Másra nem tudok gondolni, mert kiveri a szemem a Letöltés felirat. :D Ha nem megy szólj, felteszem máshova. tedd fel mert nekem sem jött be, csak hibaüzi! szerk: hopp látom elkéstem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Sziasztok, A vezető ülésem, mozog előre - hátra egy 1-2 cm-t, elég zavaró, amikor fékezek, hogy az üléssel megyek előre amikor gyorsulok, akkor meg hátra :) Tudtok ezzel kapcsolatban valami okosat? :D én megtekinteném először a felfogató csavarokat,utána meg,hogy maga az állito szerkezet beakad e a helyére,esetleg nincsen e kikopva,bár olyat még nem hallottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Két hátsó villanyom nekem se müxik, na és mé? Baxák meg akik egyszer belekókányoltak, első legnagyobb bajság, hogy egyszerűen hiányzik a foglalat amibe az izzót tenném, aztán megkerestem a tetőkárpit alatt a vezetékeket (szalagkábel, a végén oan érdekes csatival), de nincs bennük delej, mert az isten barma belemókut az első csillárnál is a vezetékek bekötésébe. Na egy jó ideje itt tartok a hátsó óvasólámpákkal és ...aszottul elment a kedvem, h foglalkozzak velük. :D pedig egyszerű lehet a megódás,egy multiméter és minden megoldható,nekem nincsen hátul ilyen okossádsajna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 üdv emberek, végre van időm fórumozni. Sajnos még mindig nem tudtam EGR szelepet cserélni, és megint előjött egy probléma: kis motor ikon előjött, leállítom a gépet újraindítom és nem tünt el a jel, ezért jól kihúzattam mindne fokozatba és akkor eltünt akkor ez csak EGR lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 üdv emberek, végre van időm fórumozni. Sajnos még mindig nem tudtam EGR szelepet cserélni, és megint előjött egy probléma: kis motor ikon előjött, leállítom a gépet újraindítom és nem tünt el a jel, ezért jól kihúzattam mindne fokozatba és akkor eltünt akkor ez csak EGR lesz? valószínű... ha a helytelenül működő egr miatt drasztikusan megváltozik a kibocsátott füst káros anyag kibocsátása a standardhoz képest (ami könnyen előfordulhat), akkor jelez. de azért nem árt kivillogtatni, hátha más hibát tárolt. Attól, hogy eltűnt, még tárolhatott hibát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 valószínű... ha a helytelenül működő egr miatt drasztikusan megváltozik a kibocsátott füst káros anyag kibocsátása a standardhoz képest (ami könnyen előfordulhat), akkor jelez. de azért nem árt kivillogtatni, hátha más hibát tárolt. Attól, hogy eltűnt, még tárolhatott hibát! egyszer már voltam e miatt diagnosztikán és a Tech 2 azt mondta hogy egr szelep teli van szennyeződéssel Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 pedig egyszerű lehet a megódás,egy multiméter és minden megoldható,nekem nincsen hátul ilyen okossádsajna. na ja kéne egy mm, de elsőnek két idevaló foglalat a pilácsba mindenestül (jó az F-é is) csak nemnagyon járok jó bontók felé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 egyszer már voltam e miatt diagnosztikán és a Tech 2 azt mondta hogy egr szelep teli van szennyeződéssel én azért megnézetném még egyszer a helyedben.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 én azért megnézetném még egyszer a helyedben.... De legalább villogtatsd ki manuálisan. az még semmibe nem kerül Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 De legalább villogtatsd ki manuálisan. az még semmibe nem kerül az is igaz. Tudod mit ,villogtasd ki:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 az is igaz. Tudod mit ,villogtasd ki:) tudod mit?kivillogtatom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 tudod mit?kivillogtatom :D tedd azt. Zenebona komolyan érdekel,vagy csak rákérdeztél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 tedd azt. Zenebona komolyan érdekel,vagy csak rákérdeztél? érdekelne de most elment a "felesleges" pénzem télikaucsukra de ha megtudunk egyezni baráti áron akkor lehet róla szó Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 érdekelne de most elment a "felesleges" pénzem télikaucsukra de ha megtudunk egyezni baráti áron akkor lehet róla szó amit mondtam,az már nagyon baráti.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 uhuhu esetleg tudsz nekem szerezni vizpumpát,gyárit mindenképp,mert elkezdett visitani.... esetleg valami árat.....x12xe Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 a szerviz 4+ ba kell megnézni, beszerelve is elég jó ára van... hétfőn hivjál fel, és megnézem, hogy van e olcsóbban gyári cucc.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csalán Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Sziasztok! Megosztom veletek problémámat, és segítsetek eldönteni, hogy az autóval van baj, vagy inkább én kezdek hülyülni (amnézia és társai)... :) Az autó G Astra, 2006, 1.6 Twinport, 72ekm, 0W40 olaj, rendszeresen szervízelve, karbantartva, néha meghajtva, de csak üzemi hőmérsékleten... 1. Alapjáraton a motor egyébként sem csendes morgása mellett hallok egy kis cirippelő zörejt is. Eddig nem hallottam, vagy csaknem tűnt fel. Nektek van ilyen? Ez meleg motornál is hallatszik, ha fülelsz. (nyilván csak alapjáraton hallható, és ha letekered a ventit). 2. Hideg motornál, mondjuk még 1 km után is 3-asban leveszem a gázról a lábam és rángat. Nekem ez sem rémlik, hogy ilyet csinált volna régebben. Olajszint OK, benzinfogyasztás OK-nak tűnik. Szóval ennyi a tüntetegyüttes, remélem lesz vkinek ötlete a témához. Csalán Nah, elvittem autódokihoz, aki meghallgatta. és azt mondta, hogy enyhe szelephang!!! Hát igen, erre nem mertem gondolni amikor először írtam. 72 ekm után szelephang... :D Azétrt itthon rátöltöttem egy kis olajat, de semmi. Remélem orvosolható a probléma, mert a motor volt az a része a kocsinak amire nagyon vigyáztam. Hasonló tapasztalat esetleg? És most mit csináljak? Az utolsó autómnak, amelyiknek szelephangja volt, rossz vége lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Nah, elvittem autódokihoz, aki meghallgatta. és azt mondta, hogy enyhe szelephang!!! Hát igen, erre nem mertem gondolni amikor először írtam. 72 ekm után szelephang... :D Azétrt itthon rátöltöttem egy kis olajat, de semmi. Remélem orvosolható a probléma, mert a motor volt az a része a kocsinak amire nagyon vigyáztam. Hasonló tapasztalat esetleg? És most mit csináljak? Az utolsó autómnak, amelyiknek szelephangja volt, rossz vége lett. A szelephang az nem kopogás inkább? (Én gondolom csak, nem tudom biztosra, ahogy én gondom) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 a szerviz 4+ ba kell megnézni, beszerelve is elég jó ára van... hétfőn hivjál fel, és megnézem, hogy van e olcsóbban gyári cucc.... okés,köszike. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Nah, elvittem autódokihoz, aki meghallgatta. és azt mondta, hogy enyhe szelephang!!! Hát igen, erre nem mertem gondolni amikor először írtam. 72 ekm után szelephang... :D Azétrt itthon rátöltöttem egy kis olajat, de semmi. Remélem orvosolható a probléma, mert a motor volt az a része a kocsinak amire nagyon vigyáztam. Hasonló tapasztalat esetleg? És most mit csináljak? Az utolsó autómnak, amelyiknek szelephangja volt, rossz vége lett. Méresd meg a szelephézagot, aztán ha rendben van, akkor igyál egy sört ! ( Ennek legalább a vége jó :) ) Sokkal egyszerűbb, mint aggódni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 A biztonsági öv visszahúzó rugóját hogy lehet kiszedni? Mármint a B oszlopról szeretném levenni a műanyag burkolatot, de első körben ez nem sikerült és nem szeretném szétbarmolni. Mi a techinkája? Elég lassan és erőtlenül húzza vissza a biztonsági övemet a tartója. Lehet egyáltalán javítani vagy cserélni kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 A biztonsági öv visszahúzó rugóját hogy lehet kiszedni? Mármint a B oszlopról szeretném levenni a műanyag burkolatot, de első körben ez nem sikerült és nem szeretném szétbarmolni. Mi a techinkája? Elég lassan és erőtlenül húzza vissza a biztonsági övemet a tartója. Lehet egyáltalán javítani vagy cserélni kell? hát azt még nem néztem,de szerintem az az őv házában van,nem hiszem,hogy lehet cserélni,esetleg jobban előfeszitani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 hát azt még nem néztem,de szerintem az az őv házában van,nem hiszem,hogy lehet cserélni,esetleg jobban előfeszitani... visszaolvastam mert már írta vki korábban és igazad van az övfeszítőnek a kábeljei Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 visszaolvastam mert már írta vki korábban és igazad van az övfeszítőnek a kábeljei bár lehet, hogy lehet a rugón fesziteni Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Méresd meg a szelephézagot, aztán ha rendben van, akkor igyál egy sört ! ( Ennek legalább a vége jó :D ) Sokkal egyszerűbb, mint aggódni... De lehet a hidrotőke hibája is, mivel motrodban hidraulikus a szelephézag állítás és lehet vmelyik hengernél a szívó vagy kipufogó szelepet nem tudja megfelően állítani az olaj. de... azért én a helyedben megpróbálnám 1el sűrűbb olaj használatát (pölö 5W30 eseteleg 40) hátha elmarad ez a hang. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts