zoleee Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Üdv! Segítségeteket kérném(szerelőkét,vagy aki már járt így)! Motor: Z17DTL. Nagy szerviznél:Vezérlés lecserélve minden OK! De a hosszbordás szíj folyamatosan"üvölt"!(Gates) Első szíj e miatt lett cserélve,a második valószínűleg hibás volt hosszirányban elszakadt ekkor már gyanakodtunk,hogy nem futnak a szíjtárcsák(de nem),a harmadik szíj is üvölt,na innen már tovább kellet lépnünk.Kölcsönkapott alkatrészekkel fokozatosan próbáltuk kizárni a hibát:főtengely szíj tárcsa ,vízpumpa szíjtárcsa,feszítő...(értelem szerűen semmi sem üt,lóg,töltés ok...),de a hibát akkor sem tudjuk kiiktatni!Generátor és a klíma kupung ,szíjtárcsa nem lett még cserélve.(az új /nem gyári/ szíjak kb.150-200km után szólalnak meg először).A kibontott légszűrőháznál a szíjhang a klíma kompressor felöl jön ami terhelés független a klímától! Ha tudtok vagy van valami ötletetek kérlek segítsetek! Előre is köszike Zoli ( :D :D :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 ezt én sem tudom de örülnék ha valaki felhomályositana hogy kell az astra-n fényszorot állitani. valoszinü ledermed a bennelévö kenöanyag. várd meg a nyarat s minden megfog változni. Kb a tompított izzó felett van egy lyuk, ahová az imbuszkulcsot lehet bedugni, azzal lehet fel-le állítani. Ha a felette, a vázban lévő gumidugót kiszeded, akkor nem kell ügyeskedni és simán be tudod állítani a kívánt magasságot. Nekem csak oldalirányban nem sikerült mozgatnom a fényszórót, egyik oldalon sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Ezt egy másik fórumból csórtam: "Ha saját magad szeretnéd beállítani a fényszórót, m?szer nélkül, tedd a következ?ket: - keress egy függ?leges falat, ami mellett van olyan vízszintes sík felület ahol a falra mer?legesen el tudsz távolodni a kocsival a faltól 8-10 méterre. - álljon mer?legesen a kocsi hossztengelye a falra és menj olyan közel a falhoz az autó orrával amennyire csak lehet! - jelöld be a falon a fényszóróid középpontjait. (tehát a két pont magassága a talajtól egyezzen meg a fényszóróid magasságával és a két pont közötti vízszintes távolság egyezzen meg a két fényszóród középpontja közötti távolsággal, a két pontot összeköt? egyenes közepe a kocsid közepének feleljen meg) - tolass hátra kb. 8 métert (a falra mer?leges irányban) és állítsd be úgy a fényszórókat, hogy a falra vetített vízszintes vonal a bejelölt pontok magassága alatt 7-8 cm-rel legyen. A vonalakon látható töréspontok pedig pontosan a jelölések alá essenek, tehát ne legyen se összetartása, se széttartása a lámpáknak és a fénynyalábok iránya legyen párhuzamos az autód hossztengelyével. Ha nagyon pontos beállítást szeretnél, érdemes a guminyomásokat el?tte beállítani, az üzemanyagtartályt feltölteni, a motort járatni a beállítás közben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 motort járatni a beállítás közben. A járó motor az könnyebb vagy nehezebb, mint az álló motor? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 A járó motor az könnyebb vagy nehezebb, mint az álló motor? :D Mérd meg. :) Nekem muszáj volt járatnom, mert így is gyenge az akksi. Remélem nem lesz túl hideg és holnap reggel is beindul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Üdv! Segítségeteket kérném(szerelőkét,vagy aki már járt így)! Motor: Z17DTL. Nagy szerviznél:Vezérlés lecserélve minden OK! De a hosszbordás szíj folyamatosan"üvölt"!(Gates) Első szíj e miatt lett cserélve,a második valószínűleg hibás volt hosszirányban elszakadt ekkor már gyanakodtunk,hogy nem futnak a szíjtárcsák(de nem),a harmadik szíj is üvölt,na innen már tovább kellet lépnünk.Kölcsönkapott alkatrészekkel fokozatosan próbáltuk kizárni a hibát:főtengely szíj tárcsa ,vízpumpa szíjtárcsa,feszítő...(értelem szerűen semmi sem üt,lóg,töltés ok...),de a hibát akkor sem tudjuk kiiktatni!Generátor és a klíma kupung ,szíjtárcsa nem lett még cserélve.(az új /nem gyári/ szíjak kb.150-200km után szólalnak meg először).A kibontott légszűrőháznál a szíjhang a klíma kompressor felöl jön ami terhelés független a klímától! Ha tudtok vagy van valami ötletetek kérlek segítsetek! Előre is köszike Zoli ( :D :D :) ) most én is ezzel a dologgal küzdök,szerintem ott valamelyik tárcsa lesz elkopva annyira,hogy felfekszik az ékszij,és nem tapad,hanem megcsúszik,de meg lehetne nézni a kompresszort is,nem e a kompresszor csapágya kezd megállni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Sziasztok, Még régebben találtam egy "csináld magad" fórumot, ahol elég szépen le vannak írva, szerelési mozzanatok fényképekkel illusztrálva, tematikusan rendezve. Úgy emlékeztem, hogy itt találtam ezt a fórumot, de most sehol sem lelem. Tudtok segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Sziasztok, Még régebben találtam egy "csináld magad" fórumot, ahol elég szépen le vannak írva, szerelési mozzanatok fényképekkel illusztrálva, tematikusan rendezve. Úgy emlékeztem, hogy itt találtam ezt a fórumot, de most sehol sem lelem. Tudtok segíteni?milyen keresőt használsz? Mozzilla,exproler,vagy google chrom esetleg mást? Nézd meg a keresőprogram előzményeit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoleee Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 IDÉZET(zoleee @ 2009-10-18 - 10:27) * Üdv! Segítségeteket kérném(szerelőkét,vagy aki már járt így)! Motor: Z17DTL. Nagy szerviznél:Vezérlés lecserélve minden OK! De a hosszbordás szíj folyamatosan"üvölt"!(Gates) Első szíj e miatt lett cserélve,a második valószínűleg hibás volt hosszirányban elszakadt ekkor már gyanakodtunk,hogy nem futnak a szíjtárcsák(de nem),a harmadik szíj is üvölt,na innen már tovább kellet lépnünk.Kölcsönkapott alkatrészekkel fokozatosan próbáltuk kizárni a hibát:főtengely szíj tárcsa ,vízpumpa szíjtárcsa,feszítő...(értelem szerűen semmi sem üt,lóg,töltés ok...),de a hibát akkor sem tudjuk kiiktatni!Generátor és a klíma kupung ,szíjtárcsa nem lett még cserélve.(az új /nem gyári/ szíjak kb.150-200km után szólalnak meg először).A kibontott légszűrőháznál a szíjhang a klíma kompressor felöl jön ami terhelés független a klímától! Ha tudtok vagy van valami ötletetek kérlek segítsetek! Előre is köszike Zoli ( blink.gif wacko.gif mad.gif ) most én is ezzel a dologgal küzdök,szerintem ott valamelyik tárcsa lesz elkopva annyira,hogy felfekszik az ékszij,és nem tapad,hanem megcsúszik,de meg lehetne nézni a kompresszort is,nem e a kompresszor csapágya kezd megállni..... Köszi a segítséget "Atom" Mint írtam a szíjtárcsák cserélve,és a kompresszor szabadonfutó csapágya ellenőrizve!(egyértelmű szíjhang!)Holnap-holnapután érkezik a gyári szíj és kiderül,hogy a szíjra ennyire érzékeny-e vagy ilyen sza. volt az ugy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 milyen keresőt használsz? Mozzilla,exproler,vagy google chrom esetleg mást? Nézd meg a keresőprogram előzményeit. Már nem most volt, szóval nem találom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 A járó motor az könnyebb vagy nehezebb, mint az álló motor? :D Nem, de akkor legalább remeg(het). :) Az oldalirányú állítás lassú, nagy az áttétele, vagyis sokat kell tekerni, hogy láss változást. Én akkus fúróval toltam. Persze csak lassan, de legalább nem fáradt el a csuklóm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 No, ma reggelre megjött a mínusz és megjött újra egy hang is. Kimondható tehát, hogy a hideghez köthető. Ha nem tudnám, hogy a Z16XEP-ben nincs hidrotőke, akkor azt mondanám, hogy az. Számomra tök ugyanaz a hang, hideg indításkor alapjáraton csattog egy pár másodpercig, aztán szép fokozatosan elhallgat. Tavaly télen is volt ilyen. Nem minden reggel, de előfordult időnként hideg hajnalokon. Szerintetek ez mi lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
seck Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 No, ma reggelre megjött a mínusz és megjött újra egy hang is. Kimondható tehát, hogy a hideghez köthető. Ha nem tudnám, hogy a Z16XEP-ben nincs hidrotőke, akkor azt mondanám, hogy az. Számomra tök ugyanaz a hang, hideg indításkor alapjáraton csattog egy pár másodpercig, aztán szép fokozatosan elhallgat. Tavaly télen is volt ilyen. Nem minden reggel, de előfordult időnként hideg hajnalokon. Szerintetek ez mi lehet? Szerintem ugyanaz mint nekem: Fojtószelepházad esetleg taknyos lehet, vákumcsövek esetleg repedtek, lecsúszóban vannak - először ezt szemrevételezd. Hidegben több idő kell, mire az olajszivattyú felkapja a dermedtebb olajat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Szerintem ugyanaz mint nekem: Fojtószelepházad esetleg taknyos lehet, vákumcsövek esetleg repedtek, lecsúszóban vannak - először ezt szemrevételezd. Hidegben több idő kell, mire az olajszivattyú felkapja a dermedtebb olajat. A fojtószelepház és vákumcsövek inkább az alapjárati fordulatszám összefüggésében érdekesek. De azért kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Sziasztok. Látom a hideg mindenkinek betesz kicsit :D Már a második opelem hajtom de mind a 2-vel volt valami. De nemsoká kész a garázsom :) talán jobb lesz :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Nekem még nem sikerült hűtővizet cserélnem (panel előtti parkolóban nem igazán tudom megoldani). Kicsit idegesít a dolog. Szerintetek hét végéig kibírja még? Akkor utazok el vidékre a kocsival és ott tudom normálisan lecserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Nekem még nem sikerült hűtővizet cserélnem (panel előtti parkolóban nem igazán tudom megoldani). Kicsit idegesít a dolog. Szerintetek hét végéig kibírja még? Akkor utazok el vidékre a kocsival és ott tudom normálisan lecserélni. ha a hideg miatt aggódsz, akkor szerintem nem, mert jön a "meleg". :D Egyébként miért is kell azt cserélgetni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Nekem még nem sikerült hűtővizet cserélnem (panel előtti parkolóban nem igazán tudom megoldani). Kicsit idegesít a dolog. Szerintetek hét végéig kibírja még? Akkor utazok el vidékre a kocsival és ott tudom normálisan lecserélni. kibírja: http://www.koponyeg.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 ha a hideg miatt aggódsz, akkor szerintem nem, mert jön a "meleg". :D Egyébként miért is kell azt cserélgetni? ááájj te gyöztél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 nagyon jó ez az időjárás :D , hideg-meleg-hideg meleg nem baj nekem azért márciusig marad a téligumi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Nekem még nem sikerült hűtővizet cserélnem (panel előtti parkolóban nem igazán tudom megoldani). Kicsit idegesít a dolog. Szerintetek hét végéig kibírja még? Akkor utazok el vidékre a kocsival és ott tudom normálisan lecserélni. Szívj ki egy kicsit belőle, tedd be estig a mélyhűtőbe. Ha nem fagy meg, akkor nyugodt lehetsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Egyébként miért is kell azt cserélgetni? Évek alatt kipárolog belőle a metilalkohol és megemelkedik a fagyáspontja. Viszont ha leméred és nem fagy meg olyan hőmérsékleten sem, ami már jó ideje nem fordult elő felénk, akkor felesleges cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Évek alatt kipárolog belőle a metilalkohol és megemelkedik a fagyáspontja. Viszont ha leméred és nem fagy meg olyan hőmérsékleten sem, ami már jó ideje nem fordult elő felénk, akkor felesleges cserélni. én valamelyek nap mértem és asszem -27 volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 ááájj te gyöztél :D :) Évek alatt kipárolog belőle a metilalkohol és megemelkedik a fagyáspontja. Viszont ha leméred és nem fagy meg olyan hőmérsékleten sem, ami már jó ideje nem fordult elő felénk, akkor felesleges cserélni. Ilyen esetben utántöltöd a piros GM löttyöt és kész, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Egyébként nem kell annyira parázni, pl ha -12 fokig jó, akkor sem lesz túl sok baj -20 ban sem. Miért is kell fagyálló? Nehogy a megfagyott víz szétnyomja a dolgogat a motorban, nomeg keringjen már minél hamarabb az a wasser. Igenám, de fagyálló esetén ha meg is fagy, nem tud már szilárdra fagyni, hanem csak ilyen kásásra, az meg már nem olyan vészes, tehát szétnyomni nem fogja a csöveket stb. Ettől persze érdemes a kellő hőmérsékletet beállítani, mert azért ez nem jó így, de nem kell böszrni hogy reggelre szétfagyott a motor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts