freeze Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 És ebből nekem milyen negatív következményem van/lesz? ennek pont az ellenkezője Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Egyébként tévedtünk! Ez F-re sem lenne jó! Mert F-re asszem 195/50 R14 lenne jó <_< .. vagy az /55? má nem is toom.. mind1 nem tévedtünk, 195/50r15 a váltója (175/70r13 a gyári) [/off] :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
seck Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 ennek pont az ellenkezője Nem jól mutat a kilométer órád. Többet mutat, mint amennyivel mész. <---> Jól mutat a km órám, kevesebbet mutat az gáz - Motornak, féknek nem tesz rosszat (könnyebben hajtja a kocsit mert kisebb az erőkar) Viszont az is igaz,hogy hamarabb kopnak az alkatrészek, mivel ugyanazon táv megtételéhet többet kell forognia a motornak, váltónak stb. <---> motornak, féknek rosszat tesz - Rendőrnek nem fog tetszeni (ha megnézi) <--> Rendőrnek tetszeni fog - Műszakin nem megy át <---> műszakin átmegy :D:D <_< Amikor megvettem a kocsit, a volt tulaj előtte cserélte ki Bridgestone gumikra, tehát teljesen új gumik. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 ennek pont az ellenkezője Mielőtt még bárki azt hinné, hogy vészharangot kongatok, hozzátenném azért ,hogy nem annyira jelentősek ezek a dolgok a motorra nézve persze, de azért nem árt, ha szabvány méretű a gumi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Mielőtt még bárki azt hinné, hogy vészharangot kongatok, hozzátenném azért ,hogy nem annyira jelentősek ezek a dolgok a motorra nézve persze, de azért nem árt, ha szabvány méretű a gumi. a futóműnek inkább gázos szerintem nem erre van tervezve/beállítva, stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Nem jól mutat a kilométer órád. Többet mutat, mint amennyivel mész. <---> Jól mutat a km órám, kevesebbet mutat az gáz - Motornak, féknek nem tesz rosszat (könnyebben hajtja a kocsit mert kisebb az erőkar) Viszont az is igaz,hogy hamarabb kopnak az alkatrészek, mivel ugyanazon táv megtételéhet többet kell forognia a motornak, váltónak stb. <---> motornak, féknek rosszat tesz - Rendőrnek nem fog tetszeni (ha megnézi) <--> Rendőrnek tetszeni fog - Műszakin nem megy át <---> műszakin átmegy -_- B) <_< Amikor megvettem a kocsit, a volt tulaj előtte cserélte ki Bridgestone gumikra, tehát teljesen új gumik. :rolleyes: igen, egy kicsit mereven invertáltál :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 a futóműnek inkább gázos szerintem nem erre van tervezve/beállítva, stb ez igaz, nehezebb kerék, nagyobb erőkar, nagyobb csavaróerők stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 nem mondtam hogy kiégett csak hogy cserélni akarom :rolleyes: bocs, csak az egyik szerintem elég fekete ahhoz, ki kelljen cserélni, ezért gondoltam, hogy kiégettet akarsz cserélni. <_< Na jó fogdosást :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
seck Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 igen, egy kicsit mereven invertáltál :D :D B) Tudom, a kijelentésemet inkább poénnak szántam eme kommunikációs csatorna kialakítására szolgáló közlési forma, (forum) segítségével. :rolleyes: Továbbá elvetem a "hidraulisztika", a "strambulisztika" valamint a "magnaumbalisztika" kényes kérdései felmerülésével kapcsolatba hozható minden egyes apró lehetőség forrásának megszületése érdekében meghozott döntési szándékot, tehát ebből adódóan nem fogom kicserélni a gumikat főleg, hogy nem rendelkezek elegendő anyagi hátérrel, politizálni nem akarok, de tudnék, hogy miért nem állok <_< Nos, kedves gépjármű társak ha azt tetszenek nekem kijelenteni, hogy órási problémát nem fog okozni, ha nem cserélem ki, nem teszem, ismétlem nem teszem meg :D 85.000-ért teszek bele 11 hangoszót, 1600w-os hifit de gumira nem költök -_- Ez az Seck gratulálok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Tudom, a kijelentésemet inkább poénnak szántam eme kommunikációs csatorna kialakítására szolgáló közlési forma, (forum) segítségével. :rolleyes: Továbbá elvetem a "hidraulisztika", a "strambulisztika" valamint a "magnaumbalisztika" kényes kérdései felmerülésével kapcsolatba hozható minden egyes apró lehetőség forrásának megszületése érdekében meghozott döntési szándékot, tehát ebből adódóan nem fogom kicserélni a gumikat főleg, hogy nem rendelkezek elegendő anyagi hátérrel, politizálni nem akarok, de tudnék, hogy miért nem állok <_< Nos, kedves gépjármű társak ha azt tetszenek nekem kijelenteni, hogy órási problémát nem fog okozni, ha nem cserélem ki, nem teszem, ismétlem nem teszem meg :D 85.000-ért teszek bele 11 hangoszót, 1600w-os hifit de gumira nem költök -_- Ez az Seck gratulálok B) Nyugtáztam vétel!!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Tudom, a kijelentésemet inkább...... Ez az Seck gratulálok :rolleyes: <_<, te hülyébb vagy mint én! és ez dícséret [/off] Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Avon gumikoról hallottatok? Állítólag nagyon jó, van pár ismerősömnek. Akartam nyári gumit, de nem sikerült olyat beszereznem. Márciusban megrendeltem, de még most se hozták. <_< Majd jövőre nézek valami mást, idén már nem kell. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
seck Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 :D, te hülyébb vagy mint én! és ez dícséret [/off] :rolleyes: Most, ismétlem most elmegyek haza a munkahelyemről, ahonnan tudtam a mai nap folyamán jelentkezni egy igen csodálatos emberek közt, csodálatosan libabőrt okozva a hátamon mert amióta megvan a csodálatos autóm, csodálatosan olyan szinten közel lettem az autómhoz az LJU- rendszámból kiindulva, hogy LUJZÁNAK hívom a kis drágámat akitől minden este elköszönök, jó éjszakátot kívánok és végig simítom a csodálatos domborulatait. Tehát elmegyek haza <_< idő hiánya miatt nem tudok ma többet jelentkezni, pedig tudnék mit írni, mivel az idő fogalma egy terészettudományos fogalom ami folyton változik. Ma a felcsavarodó téridő és a gravitációs hullámok kisérleteinek tükrében már nem statikus, nem egyenesen változó, hanem a térhez, a sebességhez és a gravitációhoz szorosan kapcsolódó időről beszélünk, ezek alapján minden ember maga válazhatja meg az idejét és ennek tér-hely probléma alapján felvetődő időhiány fogalmát. Viszlát társak Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 :rolleyes: Most, ismétlem most elmegyek haza a munkahelyemről, ahonnan tudtam a mai nap folyamán jelentkezni egy igen csodálatos emberek közt, csodálatosan libabőrt okozva a hátamon mert amióta megvan a csodálatos autóm, csodálatosan olyan szinten közel lettem az autómhoz az LJU- rendszámból kiindulva, hogy LUJZÁNAK hívom a kis drágámat akitől minden este elköszönök, jó éjszakátot kívánok és végig simítom a csodálatos domborulatait. Tehát elmegyek haza <_< idő hiánya miatt nem tudok ma többet jelentkezni, pedig tudnék mit írni, mivel az idő fogalma egy terészettudományos fogalom ami folyton változik. Ma a felcsavarodó téridő és a gravitációs hullámok kisérleteinek tükrében már nem statikus, nem egyenesen változó, hanem a térhez, a sebességhez és a gravitációhoz szorosan kapcsolódó időről beszélünk, ezek alapján minden ember maga válazhatja meg az idejét és ennek tér-hely probléma alapján felvetődő időhiány fogalmát. Viszlát társak Nem tudom mit szedtél be, de így ne vezess! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Nem tudom mit szedtél be, de így ne vezess! :rolleyes: igyál mákteát az lenyugtat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Avon gumikoról hallottatok? Állítólag nagyon jó, van pár ismerősömnek. Akartam nyári gumit, de nem sikerült olyat beszereznem. Márciusban megrendeltem, de még most se hozták. <_< Majd jövőre nézek valami mást, idén már nem kell. :rolleyes: avon nagyon kopik,azt nem ajánlom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Nem tudom mit szedtél be, de így ne vezess! :rolleyes: és adj nekem is egy kicsit:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 avon azt nem ajánlom.... Szerinte elég jó bár asszony oriflam-mel foglalkozik :rolleyes: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Szerinte elég jó bár asszony oriflam-mel foglalkozik :rolleyes: <_< :D -_- Először én is néztem, hogy az nem egy női bizbasz? De rákerestem és állítólag versenygumikat gyárt az Avon (nem a kenceficés). A kopásáról nem hallottam, de tapadása jó (állítólag). Majd jövő tavasszal szétnézek, hogy melyek a jó és normális árú gumik. Vagy még a télen, hátha lesz akcióban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Sziasztok, Lassan eljön az ideje, hogy megnézzem milyen hűtőfolyadék van a kocsiban (ugye idén vettem a kocsit). Ezt ha jól tudom benzinkúton megmérik nekem (valóban?). Elvileg azt mondták az eladáskor, hogy -20 fokosra van beállítva a hűtőfolyadék, ami papírforma szerint nem elég. Az autóhoz kaptam 1 liter GM-es hűtőfolyadékot, de semmilyen információt nem látok rajta. Azt, hogy hány fokos, milyen higítási arányt kell alkalmazni, téli/ nyári. Tudtok ebben segíteni? Az a gyanúm, hogy csak 1 féle GM-es hűtőfolyadék létezik és az -70-es. A másik kérdésem pedig a következő: több verziót is hallottam. Van aki azt mondja, hogy ilyenkor a teljes hűtővizet le kell cserélni, van aki pedig azt, hogy elég egy picit leengedni belőle és megfelelő arányban utánatölteni úgy, hogy -30 -ra beálljon. Szerintetek melyik a jobb megoldás? Előre is köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 az új autó olyan 30 fokra szokott lenni beállitva. a gyári folyadék -70fok a kiegyenlitőt kiszivod valami fecskendővel és beletöltöd a fagyállót, majd az összekeveredik ahogy keringtet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 :rolleyes: Először én is néztem, hogy az nem egy női bizbasz? De rákerestem és állítólag versenygumikat gyárt az Avon (nem a kenceficés). A kopásáról nem hallottam, de tapadása jó (állítólag). Majd jövő tavasszal szétnézek, hogy melyek a jó és normális árú gumik. Vagy még a télen, hátha lesz akcióban. a michlen-ek elég jó árban szoktak lenni,szerintem ezek a legjobbak,nekem a nyári is az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Sziasztok! Május végén vettem egy 2002-es 1.6 16V XEL gépsárkányt, 147e km-rel, előtte hosszú távon használták többnyire. Végig karban volt tartva, így jó állapotban volt. 2 napja lementem Ajkára meg vissza (Pestről), de odafelé Fehérvár után kigyulladt egy sárga lámpa, amin egy autó van és egy villáskulcs. Egészen hazáig világított. Előtte kb 300 km-t városban tettem meg. Azóta viszont nem világít, igaz csak városban megyek vele (nem tudom ez számít-e). Mikor leértem Ajkára, volt egy autószerelő ismerős, aki azt mondta, hogy valszeg olajcserés lesz a kocsi. A leírás viszont motorvezérlő elektronikáról beszél, ha ez a piktogram kigyullad. Kinek higyjek? Mi lehet a gond? Viszont kb. 2 hete szoktam hallani olyan dízeles csörgést, amit olvastam itt is freeze-től. Leginkább alapjáraton hallatszik, utána elnyomja a motorzaj. Remélem ez is a váltóból jön, és akkor nem kell parázni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaZolika Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Sziasztok! Május végén vettem egy 2002-es 1.6 16V XEL gépsárkányt, 147e km-rel, előtte hosszú távon használták többnyire. Végig karban volt tartva, így jó állapotban volt. 2 napja lementem Ajkára meg vissza (Pestről), de odafelé Fehérvár után kigyulladt egy sárga lámpa, amin egy autó van és egy villáskulcs. Egészen hazáig világított. Előtte kb 300 km-t városban tettem meg. Azóta viszont nem világít, igaz csak városban megyek vele (nem tudom ez számít-e). Mikor leértem Ajkára, volt egy autószerelő ismerős, aki azt mondta, hogy valszeg olajcserés lesz a kocsi. A leírás viszont motorvezérlő elektronikáról beszél, ha ez a piktogram kigyullad. Kinek higyjek? Mi lehet a gond? Viszont kb. 2 hete szoktam hallani olyan dízeles csörgést, amit olvastam itt is freeze-től. Leginkább alapjáraton hallatszik, utána elnyomja a motorzaj. Remélem ez is a váltóból jön, és akkor nem kell parázni. Helló! Az nem az olajcserét jelzi, hanem, valamilyen hibát jelzett vissza. Ha a gyújtást ráadod a kocsira (nem índítod be) és az a figura nem alszik el pár másodperc múlva, akkor tárolva is lett a hiba. Ha ez így van, akkor ki kell olvastatni azt egy hozzáértő emberrel. Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Helló! Az nem az olajcserét jelzi, hanem, valamilyen hibát jelzett vissza. Ha a gyújtást ráadod a kocsira (nem índítod be) és az a figura nem alszik el pár másodperc múlva, akkor tárolva is lett a hiba. Ha ez így van, akkor ki kell olvastatni azt egy hozzáértő emberrel. Üdv! Köszi! Akkor már csak egy hozzáértő embert kellene találjak :rolleyes: Tud vki ajánlani egy megbízhatót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts