seck Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Nekem a pótféklámpa ért bele a hátsó szélvédőbe. Az, hogy? A kis dobozt mondod amiben a pótlámpák vannak? és az ért hozzá a szélvédőhőz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 hát akkor nem tudom hogy mivel szedhetem le a matrica maradványait Ezt már a múltkor is kérdezted,vagy az nem te voltál?Lehet az F Astrásoknál írtam valakinek! Na mindegy, tuti,hogy den.szesszel lehet leszedni a ragasztó maradványait.Ebben megerősíthet Opel16V (ő a versenyautóról szedi le a matrica maradványokat)és Tomi 023 is (aki fóliás mester és dekoros-bocs ,ha rosszul írtam) Lényeg,hogy meleg legyen úgy könnyebben jön le a ragacs,állj ki a napra a kocsival! Én is így csináltam és szépen lejött! Ja megvan, menj át az "Astra tulajdonosok beszélgetnek "-be ott van leírva a 708 lapon és Zsoma79 kérdezte és sikeresen leszedte! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Ezt már a múltkor is kérdezted,vagy az nem te voltál?Lehet az F Astrásoknál írtam valakinek! Na mindegy, tuti,hogy den.szesszel lehet leszedni a ragasztó maradványait.Ebben megerősíthet Opel16V (ő a versenyautóról szedi le a matrica maradványokat)és Tomi 023 is (aki fóliás mester és dekoros-bocs ,ha rosszul írtam) Lényeg,hogy meleg legyen úgy könnyebben jön le a ragacs,állj ki a napra a kocsival! Én is így csináltam és szépen lejött! Ja megvan, menj át az "Astra tulajdonosok beszélgetnek "-be ott van leírva a 708 lapon és Zsoma79 kérdezte és sikeresen leszedte! Nem én kérdeztem régebben, de akkor a szesz jó lesz köszi szépen Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Nem én kérdeztem régebben, de akkor a szesz jó lesz köszi szépen No csak jól gondoltam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fero Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Üdv a fórumozó tagtársaknak! Egy 1.4 16V ASTRA személyautóm van. Hidegindítás után az alapjáratom nem áll be normális szintre. Magas marad, kb. 900-1000. A műszerfalon a hőfokmérő sem mutat értéket, a mutatóm nem mozdul ki. Arra gondolok a hiba okának, hogy megadta magát a hőérzékező gomba. És e miatt nem áll vissza a fordulatom sem normál alapjáratra. Hol található meg ez a hőérzékelő a motortéren belül? Segítséget előre köszönöm! Ferenc Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Persze azért csak finoman,tudod az ördög...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Steno Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Ha jó relére gondolok akkor van vagy 2500 Ft Opelbe. GM 24 432 680 702.21 12V 20A Made in Italy ez a kicsi relé 1cmx1,5cmx1,5cm fekete doboz Link to comment Megosztás: More sharing options...
seck Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Szasztok, Hallok már 1 hónap óta elég fúrcsa hangot a kocsi hátúja fele, ami nagyon idegesít. 30km/h-s tempónál csinálja csak, olyan mintha a kalap tartó remegne de nem az. Attól félek, hogy a lengéscsillapítók. Azt is hittem, hogy a kipofogó adja ki a hangot, mert a gumi bakok leestek róla, de most vissza rakták, tehát stabilan áll a kipufogó és mégis csinálja. Nálatok nem volt ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Szasztok, Hallok már 1 hónap óta elég fúrcsa hangot a kocsi hátúja fele, ami nagyon idegesít. 30km/h-s tempónál csinálja csak, olyan mintha a kalap tartó remegne de nem az. Attól félek, hogy a lengéscsillapítók. Azt is hittem, hogy a kipofogó adja ki a hangot, mert a gumi bakok leestek róla, de most vissza rakták, tehát stabilan áll a kipufogó és mégis csinálja. Nálatok nem volt ilyen? Tipikusan ilyen hang a hátsó ajtó gumijának nyikorgása a karosszérián. Caravanoknal a legjellemzőbb, hülyén hangzik, de próbáld ki nyitott ajtóval akkor is hallod-e. Orvoslat: Bekenni szilokonzsírral, a gumit. ha nem ilysmire gondolsz akkor passz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Én sem találom az én kocsim színkódját... uhuhu megmondta nekem, hogy 474 az opel fehér és ilyen nincs is a táblában. Most hirtelen arra gondolok, hogy az angoloknak a színkódjuk is más lehet ugyanúgy mint a vacak angolszász mértékegység? Azt áruljátok el, miért Tesóban akartok festéket venni? Pláne hibajavítót. A gyári színei kaphatóak a szalonokban lakkstift formájában. Az Astra G az "Casablanca" fehér. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 közben meg is találtam...1500Ft egy pakk...szerintem nem tétel.... Javító Festék Bocsi, most olvasom, hogy másnak is eszébe jutott már. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Azt áruljátok el, miért Tesóban akartok festéket venni? Pláne hibajavítót. A gyári színei kaphatóak a szalonokban lakkstift formájában. Az Astra G az "Casablanca" fehér. :rolleyes: Már nem akarok tescoba venni. <_< Mellesleg a felhívtam az opel wallist. 3000ft-ért akartak adni egy kis flakont. ez a 18 ml mennyire elég? ( http://www.delparts.hu/index.php?choice=reszlet&id=406 ) Egy vonószem takarót le tudok vele festeni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Üdv a fórumozó tagtársaknak! Egy 1.4 16V ASTRA személyautóm van. Hidegindítás után az alapjáratom nem áll be normális szintre. Magas marad, kb. 900-1000. A műszerfalon a hőfokmérő sem mutat értéket, a mutatóm nem mozdul ki. Arra gondolok a hiba okának, hogy megadta magát a hőérzékező gomba. És e miatt nem áll vissza a fordulatom sem normál alapjáratra. Hol található meg ez a hőérzékelő a motortéren belül? Segítséget előre köszönöm! Ferenc Esetleg nyitva maradt a termosztátod... A kocsi bemelegedése után sem mutat a mutató semmit? (álló helyben járasd jópár percet) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Már nem akarok tescoba venni. :rolleyes: Mellesleg a felhívtam az opel wallist. 3000ft-ért akartak adni egy kis flakont. ez a 18 ml mennyire elég? ( http://www.delparts.hu/index.php?choice=reszlet&id=406 ) Egy vonószem takarót le tudok vele festeni? Én Csergőtől vettem lakkstiftet. Ez olyan, mint a körömlakk. Kis ecset, stb. 2e alatt volt az ára, az tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Üdv a fórumozó tagtársaknak! Egy 1.4 16V ASTRA személyautóm van. Hidegindítás után az alapjáratom nem áll be normális szintre. Magas marad, kb. 900-1000. A műszerfalon a hőfokmérő sem mutat értéket, a mutatóm nem mozdul ki. Arra gondolok a hiba okának, hogy megadta magát a hőérzékező gomba. És e miatt nem áll vissza a fordulatom sem normál alapjáratra. Hol található meg ez a hőérzékelő a motortéren belül? Segítséget előre köszönöm! Ferenc Annak a hőérzékelőnek, ami alapján az ECU eldönti hogyan hajtsa a motort semmi köze ahhoz ami a műszerfalban van. Az két különböző érzékelő. Mennyi ideig nem áll be? mert 1-2 percig normális a magasabb fordulat.. Ha valóban lassan melegszik a motor, én is a termosztátra gyanakodnék, hogy nyitva marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Itt olvasgatva gondolkodtam hogy nektek mekkora az alapjárat? Mert nekem 700-800körüli, és néha tapasztalok olyat, hogy hidegindításnál felszökik 1200-re és ott is marad de ha rálépek a gázpedálra és felpörgetem akkor visszamegy a normális helyére....ez miért van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Itt olvasgatva gondolkodtam hogy nektek mekkora az alapjárat? Mert nekem 700-800körüli, és néha tapasztalok olyat, hogy hidegindításnál felszökik 1200-re és ott is marad de ha rálépek a gázpedálra és felpörgetem akkor visszamegy a normális helyére....ez miért van? ez így normális Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 ez így normális Akkor jó ennek örülök :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaZolika Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Az, hogy? A kis dobozt mondod amiben a pótlámpák vannak? és az ért hozzá a szélvédőhőz? Igen. A pereme túl közel volt a szélvédőhöz és ha egy kis rázkódás volt, az belevert a szélvédőbe. Sokáig azt hittem, hogy a kalaptartó rezeg, de egyszer amikor zártam le a csomagtartó fedelét, akkor jöttem rá, hogy hol van a bibi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 GM 24 432 680 702.21 12V 20A Made in Italy ez a kicsi relé 1cmx1,5cmx1,5cm fekete doboz szerintem egyre gondolunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
opc astra Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
seck Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Igen. A pereme túl közel volt a szélvédőhöz és ha egy kis rázkódás volt, az belevert a szélvédőbe. Sokáig azt hittem, hogy a kalaptartó rezeg, de egyszer amikor zártam le a csomagtartó fedelét, akkor jöttem rá, hogy hol van a bibi. Ahan, hát nekem olyan az autóm, hogy bal oldalt van egy kis rés amibe pont belefér az elsősegély csomag plusz én odaraktam a pótégőket és az elakadás háromszöget és egy gumival odafogadtam az egészet, plusz a kocsi emelő is a csomagtartóban van. Hétvégén rá jövök ha törik ha szakad hogy mi lehet a zaj oka :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fero Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Annak a hőérzékelőnek, ami alapján az ECU eldönti hogyan hajtsa a motort semmi köze ahhoz ami a műszerfalban van. Az két különböző érzékelő. Mennyi ideig nem áll be? mert 1-2 percig normális a magasabb fordulat.. Ha valóban lassan melegszik a motor, én is a termosztátra gyanakodnék, hogy nyitva marad. Köszönöm a hozzászólásokat! Megoldódott a probléma egyelőre szerencsére. A csatlakozókat itt-ott megmozgattam a motortérben és szépen beállt az alapjáratom. Úgy tűnik valami nem érintkezett. Ferenc Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Köszönöm a hozzászólásokat! Megoldódott a probléma egyelőre szerencsére. A csatlakozókat itt-ott megmozgattam a motortérben és szépen beállt az alapjáratom. Úgy tűnik valami nem érintkezett. Ferenc Az előző autómnál nekem is volt ilyen. nekem is érintkezési probléma volt. Nekem -47 foknak érzékelte így 2500 volt az alapjárat :rolleyes: Persze a műszerfali érzékelő jó értéket mutatott, TEch2 derítette ki a dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 közben meg is találtam...1500Ft egy pakk...szerintem nem tétel.... Javító Festék Sajnos én nem találom az én ultra kék színemet, az www.opel-infos.de oldalon megtaláltam: Ultrablau 2S-Me 21B 4CU Ultrablau 2S-Me 21B GBK de a webshop oldalán nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts