Lacika85 Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 ÜDv a klubban... és veszett jó lehet a fogyasztásod :lol: :lol: :D Na Qpack? :lol: az 1000 km-t csak átvitt értelemben írtam :lol: ha 2X tankolok összejön :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Gyujtás ráadásakor kigyullad az ABS feliratú lámpa, ha van ABS. Keresel valami csúszós útfelületet és fékezel egy durvát. Ha csúszik a kerék, akkor nem működik az ABS. Nem kell csúszós felület,száraz kihalt aszfalt,satu,ha visszalök a pedál,és nem csúszik meg a kerék,jó a rendszer...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 az 1000 km-t csak átvitt értelemben írtam :lol: ha 2X tankolok összejön :lol: még marad is a tankban..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Nem kell csúszós felület,száraz kihalt aszfalt,satu,ha visszalök a pedál,és nem csúszik meg a kerék,jó a rendszer...... Azért szándékosan ne koptassa már a gumiját... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Üdv Mindenkinek! A Következő problémám van az Astrámmal. Szóval hidegindításkor a fordulat 1200 környékéről hirtelen leesik 800 körülre úgy kb néhány másodpercre, aztán a szivató felhúzza 1200-re és onnantól működik minden rendesen. Írjatok légyszi, hogy mi lehet a gond, illetve mi a megoldás! 2001-es 1,4-es 16V, benzin Előre is Köszönöm! Ja! Meleg motorral nem csinálja, csak ha hideg. Én egr takaritással kezdeném,előfordulhat,hogy alapjárati motor nyűg van,de egyszerűbb a takaritás,vagyis olcsóbb...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
apple85 Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Hahoo Kedves klubtársak egy olyan problémám van, hogy megtörtént nálam a vezérmüszíj csere és cseréltem a hozzá való görgöket és vízpumpát persze ezt mind szalonban vettem szóval gyári... 151 km beleraktam és a vizpumpám elkezdett csörögni csattogni így vettem egy utángyártottat amit beraktak. a kérdés a következö a vízpumpát amit a szalonban vettem borsos árért azt nekem visszaadják vagy levásárolhatom vagy egyáltalán mi évő legyek vele, mert nem nagyon szeretném lenyelni a sz... r vízpumpa árát. szóval aki járt így vagy az ismerösének az ismerösének a testvére járt így adhatna nekem tanácsot ez ügyben köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Sziasztok, 1 hónapja boldog tulajdonosa vagyok egy 1999-es G astrának. 1.4-es, 16 szelepes, szedán kivitel. Mivel első autó, sok dolgot kell még tanulnom és pár számomra még érdekes/kérdéses dologról szeretnék információkat kapni amennyiben lehetséges. Az autót jóval az átlagos piaci ár alatt vettük. A vásárlásnál vittem magammal egy hozzáértő embert, aki azt mondta, hogy nem szabad ott hagyni az autót (erről később a szerelőm is megerősített). Eleinte gyanús volt az igen alacsony ár, amiről a kereskedő (igen, kereskedésből vettük :lol: ) azt mondta, hogy azért mert törött volt. Az autó a bal hátulján sérült, de nagyon szépen megjavították. Se a fényezésen, se a kasznin nem látni árulkodó hibákat első ránézésre (csomagtartó belsejében persze látni a heggeszéseket). Vásárlás után vezérműszíj, feszítőgörgő, vízpumpa, generátorszíj és akku csere történt. Sajnos egy nagyon régi opel akksi volt a kocsiban, ami a rádió 50%-os hangerejét se bírta el, indításnál pedig nagyon erőlködött az önindító. 138.000 km-el vettük a gépet. Olaj és olajszűrő csere 137.500 km-nél volt, amit a szerelő is megerősített mérés alapján. Azóta 1000km-t mentünk a kocsival és motorikusan semmilyen hiba nem jelentkezett, viszont 1-2 más autókban nem tapasztalt dolog érdekelne. Alapjáraton nyitott motorháztetőnél egy halk ciripelést lehet hallani a motortérből. A szerelő azt mondta, hogy ez természetes hang, nem kell vele törődni, de azért biztos ami biztos alapon szeretnék érdeklődni, hogy jót mondott-e , vagy valami hiba lehet az oka? Ezen kívül egy másik hang is felkeltette a figyelmemet, amit pedig már az utastérből lehet hallani alacsony sebességnél (általában indulásnál, utána elnyomja a menetzaj). Egy olyan búgó hangról van szó, mint amit akkor hall az ember amikor lépcsőházban hallani a kinti szél hangját. A hangmagasság 2 fokozat között váltakozik teljesen függetlenül mindentől. Olyan mintha egy ventillátor váltogatná a fordulatszámát. Ez természetes hang? A fogyasztás rendben van. 6.9-et mértem eddig. Olajat nem eszi. Legalábbis 1000km alatt egy csepp sem fogyott (opel könyv szerint 7 deci megengedett). További kérdésem: hány literes a tank? A könyv szerint 52, de nekem 38liter sikerült beletöltenem úgy, hogy már a második piros vonalon állt a mutató. Előre is köszönöm a segítségeteket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Hahoo Kedves klubtársak egy olyan problémám van, hogy megtörtént nálam a vezérmüszíj csere és cseréltem a hozzá való görgöket és vízpumpát persze ezt mind szalonban vettem szóval gyári... 151 km beleraktam és a vizpumpám elkezdett csörögni csattogni így vettem egy utángyártottat amit beraktak. a kérdés a következö a vízpumpát amit a szalonban vettem borsos árért azt nekem visszaadják vagy levásárolhatom vagy egyáltalán mi évő legyek vele, mert nem nagyon szeretném lenyelni a sz... r vízpumpa árát. szóval aki járt így vagy az ismerösének az ismerösének a testvére járt így adhatna nekem tanácsot ez ügyben köszi. Kár volt kivenni a rosszat, oda kellet volna menni vele a szalonba úgy több esélyt látnék. Félő hogy elfognak hajtani, mondván, hogy nem ők szerelték stb. Sziasztok, 1 hónapja boldog tulajdonosa vagyok egy 1999-es G astrának. 1.4-es, 16 szelepes, szedán kivitel. Mivel első autó, sok dolgot kell még tanulnom és pár számomra még érdekes/kérdéses dologról szeretnék információkat kapni amennyiben lehetséges. Az autót jóval az átlagos piaci ár alatt vettük. A vásárlásnál vittem magammal egy hozzáértő embert, aki azt mondta, hogy nem szabad ott hagyni az autót (erről később a szerelőm is megerősített). Eleinte gyanús volt az igen alacsony ár, amiről a kereskedő (igen, kereskedésből vettük :lol: ) azt mondta, hogy azért mert törött volt. Az autó a bal hátulján sérült, de nagyon szépen megjavították. Se a fényezésen, se a kasznin nem látni árulkodó hibákat első ránézésre (csomagtartó belsejében persze látni a heggeszéseket). Vásárlás után vezérműszíj, feszítőgörgő, vízpumpa, generátorszíj és akku csere történt. Sajnos egy nagyon régi opel akksi volt a kocsiban, ami a rádió 50%-os hangerejét se bírta el, indításnál pedig nagyon erőlködött az önindító. 138.000 km-el vettük a gépet. Olaj és olajszűrő csere 137.500 km-nél volt, amit a szerelő is megerősített mérés alapján. Azóta 1000km-t mentünk a kocsival és motorikusan semmilyen hiba nem jelentkezett, viszont 1-2 más autókban nem tapasztalt dolog érdekelne. Alapjáraton nyitott motorháztetőnél egy halk ciripelést lehet hallani a motortérből. A szerelő azt mondta, hogy ez természetes hang, nem kell vele törődni, de azért biztos ami biztos alapon szeretnék érdeklődni, hogy jót mondott-e , vagy valami hiba lehet az oka? Ezen kívül egy másik hang is felkeltette a figyelmemet, amit pedig már az utastérből lehet hallani alacsony sebességnél (általában indulásnál, utána elnyomja a menetzaj). Egy olyan búgó hangról van szó, mint amit akkor hall az ember amikor lépcsőházban hallani a kinti szél hangját. A hangmagasság 2 fokozat között váltakozik teljesen függetlenül mindentől. Olyan mintha egy ventillátor váltogatná a fordulatszámát. Ez természetes hang? A fogyasztás rendben van. 6.9-et mértem eddig. Olajat nem eszi. Legalábbis 1000km alatt egy csepp sem fogyott (opel könyv szerint 7 deci megengedett). További kérdésem: hány literes a tank? A könyv szerint 52, de nekem 38liter sikerült beletöltenem úgy, hogy már a második piros vonalon állt a mutató. Előre is köszönöm a segítségeteket! A tank 52 literes. De az utolsó 2 litert nem lehet kihajtani belőle, úgy van kialakítva a tank. Aztán az alsó vonal is csalóka lehet, biztonságra mennek inkább, tehát könnyen lehet, hogy volt még benne 5-6 liter Tapasztalataim szerint a legtöbb benzinkútnál az első tankpisztoly kattanásra 44 literig lehet megtankolni a kocsit. Ha a 44-ből kivonom az 5-6 litert máris ott vagyunk a 38 nál. Szerintem nincs gond Ha ez a motor (ha jól sejtem X14XEL) egyáltalán nem eszi az olajat, akkor az a motor nagyon jó állapotban van. A hangokra nehezen fogsz kapni kielégítő választ (tapasztalatból mondom), mert mégiscsak az lenne ez igazi ha meg lehetne hallgatni. De egyben biztos lehetsz: egy 10 éves autónál ha csak apró ciripelő hangok zavarnak, akkor nem lehet nagyon nagy baja. Ciripelés sok mindentől lehet. Különböző forgóalkatrészek csapágyaitól stb. Ha bizonytalan vagy keress meg egy másik szerelőt is és hagy hallgassa meg ő is. Ha BP környékén laksz wessz kartárs biztosan szívesen segit, vagy uhuhu JA, és Üdv a fórumon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Azért szándékosan ne koptassa már a gumiját... csak ötlet volt,az abs blokkolás gátló,nem csúszás gátló,ég és föld a kettő.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Az opel motoroknak,vagyis a 16v nek van egy érdekes ciripelő hangja,ami mind corsánál,mind astránál ott van,azzel nem kell törődni. A vízpumpát szerintem is buktad,kár is vele próbálkozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Kár volt kivenni a rosszat, oda kellet volna menni vele a szalonba úgy több esélyt látnék. Félő hogy elfognak hajtani, mondván, hogy nem ők szerelték stb. A tank 52 literes. De az utolsó 2 litert nem lehet kihajtani belőle, úgy van kialakítva a tank. Aztán az alsó vonal is csalóka lehet, biztonságra mennek inkább, tehát könnyen lehet, hogy volt még benne 5-6 liter Tapasztalataim szerint a legtöbb benzinkútnál az első tankpisztoly kattanásra 44 literig lehet megtankolni a kocsit. Ha a 44-ből kivonom az 5-6 litert máris ott vagyunk a 38 nál. Szerintem nincs gond Ha ez a motor (ha jól sejtem X14XEL) egyáltalán nem eszi az olajat, akkor az a motor nagyon jó állapotban van. A hangokra nehezen fogsz kapni kielégítő választ (tapasztalatból mondom), mert mégiscsak az lenne ez igazi ha meg lehetne hallgatni. De egyben biztos lehetsz: egy 10 éves autónál ha csak apró ciripelő hangok zavarnak, akkor nem lehet nagyon nagy baja. Ciripelés sok mindentől lehet. Különböző forgóalkatrészek csapágyaitól stb. Ha bizonytalan vagy keress meg egy másik szerelőt is és hagy hallgassa meg ő is. Ha BP környékén laksz wessz kartárs biztosan szívesen segit, vagy uhuhu JA, és Üdv a fórumon! Köszönöm a gyors választ! Ahogy írtam, eddig valóban nem eszi az olajat. Attól félek még, hogy valami adalékanyagot adtak az olajhoz, ami miatt pár száz km-ig nem fogy az olaj. Ez lehetséges? Az autó egyébként a műszaki egyetemé volt előtte, amit én pozitívumnak veszek. Bár természetesen előfordulhat, hogy több km van benne, de amennyire meg lehet mondani, pontos a km óra. Ülések nincsenek kiülve/kikopva. A kormánykeréken a duda mellett nincs betöredezve a gumi. Amit nem említettem, hogy az alacsony árhoz az is hozzá tartozott, hogy 1 hónap műszaki volt a kocsin. Azóta ezt is meghosszabbítottam. Az általam leírt fogyasztás mellesleg vegyesben értendő. Úgy 400km autópálya, a többi pedig vidék (30-as táblákkal) és BP. Tegnap nagy nehézségek árán sikerült szereznem egy vonószem takarót. Egyszerűen BP 200km-es körzetében sehol sem volt egy hónapig. Esőben próbáltam gyorsan a helyére pattintani, de nem sikerült. Van valamilyen speciális módja ennek? Gyorsan átszámoltam a fogyasztást úgy, hogy még 5 litert kivontam az elhasznált üzemanyagból. Így 6,46-ra jött ki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Köszönöm a gyors választ! Ahogy írtam, eddig valóban nem eszi az olajat. Attól félek még, hogy valami adalékanyagot adtak az olajhoz, ami miatt pár száz km-ig nem fogy az olaj. Ez lehetséges? Az autó egyébként a műszaki egyetemé volt előtte, amit én pozitívumnak veszek. Bár természetesen előfordulhat, hogy több km van benne, de amennyire meg lehet mondani, pontos a km óra. Ülések nincsenek kiülve/kikopva. A kormánykeréken a duda mellett nincs betöredezve a gumi. Szerintem nincs az az adalék ami megfogja az olajevést. Az, hogy műszaki egyetemé volt, honnan tudod. melyik karé, tanszéké (esetleg átmehetünk pü-be). Ezt csak azért kérdezem, mert tudtommal a BME-nak Audiai vannak, meg pár éve a Szuzuki Plusz adott pár Szuzukit, de az mondjuk reklámautó, vagyis nem került az egyetem tulajdonába. Fel is vannak matricázva rendesen. Vagyis fel voltak, mert a válság ugye... szóval visszavették a Stifteket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Köszönöm a gyors választ! Ahogy írtam, eddig valóban nem eszi az olajat. Attól félek még, hogy valami adalékanyagot adtak az olajhoz, ami miatt pár száz km-ig nem fogy az olaj. Ez lehetséges? Az autó egyébként a műszaki egyetemé volt előtte, amit én pozitívumnak veszek. Bár természetesen előfordulhat, hogy több km van benne, de amennyire meg lehet mondani, pontos a km óra. Ülések nincsenek kiülve/kikopva. A kormánykeréken a duda mellett nincs betöredezve a gumi. Amit nem említettem, hogy az alacsony árhoz az is hozzá tartozott, hogy 1 hónap műszaki volt a kocsin. Azóta ezt is meghosszabbítottam. Az általam leírt fogyasztás mellesleg vegyesben értendő. Úgy 400km autópálya, a többi pedig vidék (30-as táblákkal) és BP. Tegnap nagy nehézségek árán sikerült szereznem egy vonószem takarót. Egyszerűen BP 200km-es körzetében sehol sem volt egy hónapig. Esőben próbáltam gyorsan a helyére pattintani, de nem sikerült. Van valamilyen speciális módja ennek? Gyorsan átszámoltam a fogyasztást úgy, hogy még 5 litert kivontam az elhasznált üzemanyagból. Így 6,46-ra jött ki. :lol: Ha profi módom akarod mérni a fogyasztásod és azt, hogy mennyibe van a kocsid egyébként, töltsd le az aláírási sávomban lévő táblarendszert. Hasznos lesz! Ja és én sem gondolom, hogy adalék lenne. Annak már jelei lennének, ha mégis valami brutális csodaműveletet hajtottak volna végre, (én hallotatm, sől olvastam is rémtörténeteket a Totalcaron) akkor azok a módszerek azért 100km után kiderültek volna. A fogyasztásod is jó ami arra utal, hogy a motor többi része is tiszta lehet (Fojtószelep, különböző csövek, EGR szelep, stb..) Szóval az eddig leírtak alapján nincs miért aggódnod. Ha törés szépen meg volt javítva hátul, a futómű geometria jó, és nincsen statikai problémája kaszninak, akkor rendben van a dolog szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Ha profi módom akarod mérni a fogyasztásod és azt, hogy mennyibe van a kocsid egyébként, töltsd le az aláírási sávomban lévő táblarendszert. Hasznos lesz! Ja és én sem gondolom, hogy adalék lenne. Annak már jelei lennének, ha mégis valami brutális csodaműveletet hajtottak volna végre, (én hallotatm, sől olvastam is rémtörténeteket a Totalcaron) akkor azok a módszerek azért 100km után kiderültek volna. A fogyasztásod is jó ami arra utal, hogy a motor többi része is tiszta lehet (Fojtószelep, különböző csövek, EGR szelep, stb..) Szóval az eddig leírtak alapján nincs miért aggódnod. Ha törés szépen meg volt javítva hátul, a futómű geometria jó, és nincsen statikai problémája kaszninak, akkor rendben van a dolog szerintem. Köszönöm, de én is excel guru vagyok, így készítettem magamnak egy hasonlót. :lol: Tartalmát tekintve kb ugyanaz a táblám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Köszönöm, de én is excel guru vagyok, így készítettem magamnak egy hasonlót. :lol: Tartalmát tekintve kb ugyanaz a táblám. Szervíznaptár is van benne? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Szerintem nincs az az adalék ami megfogja az olajevést. Az, hogy műszaki egyetemé volt, honnan tudod. melyik karé, tanszéké (esetleg átmehetünk pü-be). Ezt csak azért kérdezem, mert tudtommal a BME-nak Audiai vannak, meg pár éve a Szuzuki Plusz adott pár Szuzukit, de az mondjuk reklámautó, vagyis nem került az egyetem tulajdonába. Fel is vannak matricázva rendesen. Vagyis fel voltak, mert a válság ugye... szóval visszavették a Stifteket. A forgalmiban ez volt bevezetve (közben pontosítanék is :lol: ): Budapesti Műszaki Főiskola (nem egyetem sorry) 1034 Bp, Bécsi út 96/B tulajdonos Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Szervíznaptár is van benne? :P :D :lol: Igen, van benne. Írtam rá egy szép kis makrót is, ami minden indulásnál ellenőrzi a km óra állást az üzemanyag munkalapon és az alapján msgbox-ban figyelmeztet az esedékes cserékre. :lol: u.i.: Félre ne érts! :lol: Nem azt mondom, hogy az én táblám jobb, mint a tied, de ha már ennyit vacakoltam vele, akkor inkább a sajátomat használom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Igen, van benne. Írtam rá egy szép kis makrót is, ami minden indulásnál ellenőrzi a km óra állást az üzemanyag munkalapon és az alapján msgbox-ban figyelmeztet az esedékes cserékre. :lol: u.i.: Félre ne érts! :lol: Nem azt mondom, hogy az én táblám jobb, mint a tied, de ha már ennyit vacakoltam vele, akkor inkább a sajátomat használom. :lol: Világos, örülök hogy más is olyan mint én! :lol: küldtem is PÜ-t, hogy küldd el nekem hátha tanulok belőle! Link to comment Megosztás: More sharing options...
seck Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Sziasztok, Tegnap előtt elkezdett világítani egy hiba jelző fény: motor diagnosztika, a sárga színű, benne kancsó féleség és abban áram jelzés. Elvittem egy kocsi orvoshoz és azt mondta, hogy kiszedte belőle. Nos az lenne a kérdésem, hogy ezzel lesz-e valami probléma így, hogy nem megoldotta a problémát hanem kivette a jelzést?! 10 éves Astránál " véletlen kijelezhet-e " ilyet? Amúgy ő szerinte azért írta ki, mert nem mentem mostanába vele hosszú úton és most kicsit " meghajtottam" tehát nem volt megszokott a kocsinak. Vélemények társak? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Sziasztok, Tegnap előtt elkezdett világítani egy hiba jelző fény: motor diagnosztika, a sárga színű, benne kancsó féleség és abban áram jelzés. Elvittem egy kocsi orvoshoz és azt mondta, hogy kiszedte belőle. Nos az lenne a kérdésem, hogy ezzel lesz-e valami probléma így, hogy nem megoldotta a problémát hanem kivette a jelzést?! 10 éves Astránál " véletlen kijelezhet-e " ilyet? Amúgy ő szerinte azért írta ki, mert nem mentem mostanába vele hosszú úton és most kicsit " meghajtottam" tehát nem volt megszokott a kocsinak. Vélemények társak? :lol: És a doktor bácsi, mikor kivette a kancsót :lol: , nem mondta, hogy konkrétan mi okozhatta a hibajelzést? Hiba csak úgy "véletlenül" azért nem generálódik... Ha újból előjön a jelzés, és a szerelőd megint csak a kancsót akarja kiszedni (esetleg jó pénzért...), akkor nézz más valaki után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Sziasztok.Van egy kis gondom az alapjárattal.Alap helyzetben 500-és 1000-között ingadozik a motor.Menet közben amikor PL megállok egy STOP táblánál,leáll az autó.Van valakinek valami ötlete??Vagy esetleg tapasztaltatok már ilyet?Előre is köszönöm a hozzászólásokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 ÜDv a klubban... és veszett jó lehet a fogyasztásod :lol: :D :D Na Qpack? :P most durván lemaradtam :lol: pedig ha bele gondolok még igaz is lehet...az én 1.6-osom, ha vigyázok rá, akkor 5.9 l/100 km volt az alja a fogyinak az 1.4 mondjuk fogyasszon csak 5.5-öt és az 52 literből...jó esetben 950 kijöhet...és mivel jóhiszeműek vagyunk így ez már, majdnem 1000 km, mert ugye utánna sem áll meg hiszen gyalogolhat a kb 25 km -re lévő benzínkutig..és vissza..és máris meg van a megállás nélkűl 1000 km :lol: :D (bocsi ez nem kicsit volt fárasztó :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Sziasztok.Van egy kis gondom az alapjárattal.Alap helyzetben 500-és 1000-között ingadozik a motor.Menet közben amikor PL megállok egy STOP táblánál,leáll az autó.Van valakinek valami ötlete??Vagy esetleg tapasztaltatok már ilyet?Előre is köszönöm a hozzászólásokat. na rágjuk tovább....eddig mit csináltál hogy ne így legyen? (pl szívótorok tisztítás - "belűlről"?) :lol: csak azért kérdezem így hogy elkerűljük, hogy ezt is csináltam azt is..és csak soroljuk tök feleslegesen.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Sziasztok.Van egy kis gondom az alapjárattal.Alap helyzetben 500-és 1000-között ingadozik a motor.Menet közben amikor PL megállok egy STOP táblánál,leáll az autó.Van valakinek valami ötlete??Vagy esetleg tapasztaltatok már ilyet?Előre is köszönöm a hozzászólásokat. Ha csak ennyi a hiba és más probléma nincs akkor szerintem alapjáratimotor takarítás.Utána lehet tovább menni,ha nem használ! Vagy esetleg gyengébb benzin.Nekem még a Corsával történt,hogy olcsó kúton tankoltam és utána leállt,fulladozott ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Ha csak ennyi a hiba és más probléma nincs akkor szerintem alapjáratimotor takarítás.Utána lehet tovább menni,ha nem használ! Vagy esetleg gyengébb benzin.Nekem még a Corsával történt,hogy olcsó kúton tankoltam és utána leállt,fulladozott ilyesmi. Én OMV-n és SHELL-en szoktam tankolni.Na azt kipucolom,és meglátjuk.Mivel mossam át,benzinnel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts