uhuhu Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Sziasztok Lenne egy kérdésem. 2002es 1.4 G Astrában van a tankban is szűrő? Tankolás után mindig rángat az autó és nem akar gyorsulni. A külső üzemanyagszűrőt most cseréltem de ezzel nem oldódott meg a hiba. van benne, de én még az életemben nem láttam olyat, hogy az eldugul... valahol máshol keresd a hibát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Helló! Ha tudnátok segíteni jó lenne:Olyan problémám támadt az autóval, hogy check controll lámpa kigyulladt, de először még semmi hibát nem vettem észre. Aztán pár nap múlva megjött a hiba: alig akart gyorsulni az autó.Pár napig még jártam vele a hiba időként jött elő. Elvittem hibakódot kiolvastatni és azt mondta a szerelő, hogy pillangószelep zárva van. Azt mondta az ürge, hogy szerezzek egy gázpedált és egy hétig próbáljam azzal, mert ha nem az a baja akkor az elektromos gázpedál vezérlője múlt ki. Szerintetek lehetséges? 2001-es 1.6 G Astráról van szó! Kösz "Z16XE" mi volt a hibakód? pontos szövegezés kéne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kingtom Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 mi volt a hibakód? pontos szövegezés kéne... Helló, P1120, P1550, az első az valami fojtószelep-pedálhelyzet rendellenesség a másik meg valami " "csökkentett" mód. Pontosan nem tudom mert én csak olyan táblázatot találtam amiben a P után nulla van. pl. P0121 "Z16XE" Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 minnyá nézem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 szóval a hir igaz: gázpedál, fojtószelep vezérlőegység. érdemes lenne elvinni egy márkaszervizbe, aki ki tudja mérni a kábelköteget, mert itt minden alkatrész horror drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laci1978 Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 van benne, de én még az életemben nem láttam olyat, hogy az eldugul... valahol máshol keresd a hibát... Van ötleted hogy mi más lehet a hiba?! A tankszellőztető szelep? De ha az lenne szar akkor hibát dobna nem?! Érdekes hogy mindíg tankolás után jön ki ez a hiba és ahogy fogy a benzin egyre jobb lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 lehet az is, meg a tankszellőztető tartály is, meg van a tankban gumicső ami ki tud repedni, és akkor nincs benzinnyomás, meg lehet telitett a tank szennyeződéssel (bár az inkább üresen jelentkezne) Link to comment Megosztás: More sharing options...
laci1978 Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Köszi. Melyikkel érdemes kezdeni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Helló! Ha tudnátok segíteni jó lenne:Olyan problémám támadt az autóval, hogy check controll lámpa kigyulladt, de először még semmi hibát nem vettem észre. Aztán pár nap múlva megjött a hiba: alig akart gyorsulni az autó.Pár napig még jártam vele a hiba időként jött elő. Elvittem hibakódot kiolvastatni és azt mondta a szerelő, hogy pillangószelep zárva van. Azt mondta az ürge, hogy szerezzek egy gázpedált és egy hétig próbáljam azzal, mert ha nem az a baja akkor az elektromos gázpedál vezérlője múlt ki. Szerintetek lehetséges? 2001-es 1.6 G Astráról van szó! Kösz "Z16XE" ecu csere ilyenem van ha kö.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakika Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 2004-es Opel Astra GCC 1.4 autómmal a következő a probléma: 1-2 éve, csak nyáron, hosszabb tempósan megtett út utáni hirtelen lassuláskor (pl. autópályáról letérve), vagy huzamosabb ideig dugóban araszolva a motor leáll. Nehéz a hibát szándékosan produkálni, de sokszor előfordult már, a legrosszabb helyzetekben. A hűtőventillátor normálisan működik, a vízhőfok normális. Lámpák hibát nem jeleznek. A szervizes számítógép kiolvasáskor nem írt regisztrált hibát. A leálláskor a lámpa, CD működik tovább. Az autót nem lehet azonnal újraindíatani, minél sűrűbben próbálom, annál hosszabb ideig tartja tiltva. Előre is köszönöm válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kingtom Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 ecu csere ilyenem van ha kö.... Az mi? A pedál vezérlője? Mennyit kóstál egy ilyen kütyü? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Az mi? A pedál vezérlője? Mennyit kóstál egy ilyen kütyü? no no a gázpedál állás érzékelője nem megy tönkre hanem az ecu motorvezérlő Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 no no a gázpedál állás érzékelője nem megy tönkre hanem az ecu motorvezérlő nekem a kék coupémban az is elromlott :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 üdv a tompított fényszóró izzójához használatos (nekem barna) foglalatomból az egyiknél a 3 pöcökből 2 letört. Az cserélhető? Jó lenne mert így "lötyög" az izzó és nem világít megfelelő helyre... kéne kép hogy értelmet nyerjen a mondatom vagy érthető? :huh: szerk: itt a kép bár most sikerült be"csavarnom rendesen... 1 pöcökkel... kiégett a xeon"hatású" az egyik, és ezér vissza kellett tenni MINDKÉT simát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 másik kérdés téma: pollenszűrő szerintem időszerű lenne a csere 1. olcsó? 2. egyszerű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 üdv a tompított fényszóró izzójához használatos (nekem barna) foglalatomból az egyiknél a 3 pöcökből 2 letört. Az cserélhető? Jó lenne mert így "lötyög" az izzó és nem világít megfelelő helyre... kéne kép hogy értelmet nyerjen a mondatom vagy érthető? :huh: szerk: itt a kép [ig]http://images.netbag.hu/20090802/19321383671.JPG bár most sikerült be"csavarnom rendesen... 1 pöcökkel... kiégett a xeon"hatású" az egyik, és ezér vissza kellett tenni MINDKÉT simát :lol: cserélhető. olyan 2.000 ft a foglalat Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 másik kérdés téma: pollenszűrő szerintem időszerű lenne a csere 1. olcsó? 2. egyszerű? 1. igen 2. igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 1. igen 2. igen helyes a válasz nyalhat :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 helyes a válasz nyalhat :huh: üdv ujra it wessz kollega. mikor tudnád vállalni a vezérlés cserét? Esetleg vizpumpát mennyiért tudnál szerezni(gyárit)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 1. igen 2. igen szerintem még EZ SEM volt cserélve sosem és már elég gáz, ventilátort rákapcsolom (klíma nem jó) és mint ha dohos pincében áztatott poros szőnyeget ráznának az arcodba hogy fogjak neki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 cserélhető. olyan 2.000 ft a foglalat esetleg egy cikkszámot tudsz mondani? nekem is cserés lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 szerintem még EZ SEM volt cserélve sosem és már elég gáz, ventilátort rákapcsolom (klíma nem jó) és mint ha dohos pincében áztatott poros szőnyeget ráznának az arcodba hogy fogjak neki? Tisztítsd is ki a rendszert, lehet kapni klímatisztító habot, vagy sprayt. Kesztyűtartó ki, mögötte van egy fekete doboz a középkonzol felé, abban van a szűrő, ha csavaros, akkor Delphi, ha patentos, akkor Behr. Ez alapján vegyél bele szűrőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Vagy ha nem meri elvégezni az ember magának, és alapos akar lenni, akkor felkeres egy klímást, aki 4-6 ezresért elvégzi a takarítást, alaposan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ozzman Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Sziasztok! Fura dolgot művelt tegnap az autóm (1.4 Twinport G Astra). Egy viszonylag hosszabb kb 200km-es menet után (ebből 170 autópálya), mely alatt végig ment a légkondi, miután beértem Pestre, azt vettem észre, hogy amikor benyomom a kuplungot, akkor néhány centit nagyon könnyen, szinte beesik, majd utána a maradék utat normális keménységgel teszi meg (nem minden benyomáskor, de többnyire). Ettől eltekintve minden ment rendesen. Furikáztam még kicsit városon belül, majd egyszercsak mikor megálltam egy elágazódásnál és indultam volna el, nem tudtam egyesbe tenni. Hiába nyomtam tövig a kuplungot többször is, nem vett be semmilyen fokozatot. Fél perc után nagy nehezen sikerült és kicsit akadozva, de felpakoltam 3-ig. Ekkor gondoltam egyet, kikapcsoltam a klímát, és utána minden teljesen jól működött. Mikor hazaértem per hecc benyomtam megint a klímát és a kuplung megint fura volt. Azóta is használtam az autót, klíma nélkül, nincs semmi gond. Egyáltalán lehet a kímának ehhez bármi köze? Viszonylag ritkán használom, inkább leengedett ablakkal megyek amikor lehet, az autó még csak 4 éves, kicsit több mint 50e km-rel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Tisztítsd is ki a rendszert, lehet kapni klímatisztító habot, vagy sprayt. Kesztyűtartó ki, mögötte van egy fekete doboz a középkonzol felé, abban van a szűrő, ha csavaros, akkor Delphi, ha patentos, akkor Behr. Ez alapján vegyél bele szűrőt. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts