atom Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Hát nincfs is power a kimenetén, szóval esélyes, hogy gomba. Mennyibe fáj egy ilyen? annyit még megtehetsz hogy lehuzod a stekkert,és egy darab dróttal összeérinted a 2 szálat,ha világol hátul akkor gomba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sancredroy Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 azt nagyon szépen megköszönném.A vectra így csináld megvan,de az nem említi,vagy hiányos...Köszönöm szépen Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 annyit még megtehetsz hogy lehuzod a stekkert,és egy darab dróttal összeérinted a 2 szálat,ha világol hátul akkor gomba... Ok, holnap még ezt meglesem. Egyébként most este megint működött (lehet fényérzékeny lett :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Ok, holnap még ezt meglesem. Egyébként most este megint működött (lehet fényérzékeny lett :) ) Ilyenkor váltókar mozgatására kigyullad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Ilyenkor váltókar mozgatására kigyullad? Ezt az egészet vagy 3 napja kezdte, de nem figyeltem rá, mert ahogy mondod, váltókat üresbe, újra R és pilácsolt. Viszont tegnap este ködfénnyel áltam be a garázsba (persze ott is mikor ég ki az izzó ha nem ilyenkor), mert akárhányszor tettem újra R-be semmi fény. Akkor azt hittek bizti vagy ilyesmi, de ma reggel megint működött, és többet nem, kivéve most este ahogy beálltam az udvarba. Direkt kipróbáltam, nem vettem ki R-ből, csak gyújtás le, vár... vár, gyújtás rá és pilácsol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 ja, és egy alkalommal volt, hogy betettem R-be, no fény, elindultam hátra, és közben lőn megvilágosodás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laci1978 Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Sziasztok 0351es hibakódot dobta ma ki az autóm. Tudja valaki hogy ez milyen hibának a hibakódja!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 ha jól emlékszem lamdbaszonda, de nem biztos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
laci1978 Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 ha jól emlékszem lamdbaszonda, de nem biztos... Köszi a választ! Ki tudják mérni a lambda szondát hogy szabályoz e vagy egyszerűbb egyből cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Köszi a választ! Ki tudják mérni a labdaszondát hogy szabályoz e vagy egyszerűbb egyből cserélni? Ez nem lambda. Itt nézd meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laci1978 Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Ez nem lambda. Itt nézd meg. Köszi épp nézem hogy gyújtótekercset ír erre a hibaüzenetre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 az P300 301 302 303 304 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 na minnyá elinditom a laptopot és megnézem. milyen autód van? évjárat ,motor Link to comment Megosztás: More sharing options...
laci1978 Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 na minnyá elinditom a laptopot és megnézem. milyen autód van? évjárat ,motor 2002es G Astra z14xe motor Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 valaki nyert egy csokit... p0351 1. henger gyujtó tekercs hiba hibás komponens: T1 Gyújtótekercs - Közvetlen indítás vagy A4 Vezérlőegység - Multec majd minnyá jön Wessz, és elmagyarázza, mert ilyen hibakódot még nem véltem felfedezni soha... és nemtudom mi az a közvetlen inditás gyujtótekercse :) imádom az ilyen fogalmazásokat... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Sziasztok 0351es hibakódot dobta ma ki az autóm. Tudja valaki hogy ez milyen hibának a hibakódja!? gyujtás 1 vezérlő áramkör hiba Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 én voltam a gyorsabb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 gyujtás 1 vezérlő áramkör hiba 2 baj lehet gyujtógyertya vagy trafó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 351 nél? akkor én még kisgyerek vagyok, mert én még csak 30X et láttam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
laci1978 Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 2 baj lehet gyujtógyertya vagy trafó Köszi. akkor előbb gyertya csere és ha ez nem jön be akkor trafósor csere? Gyertyát nemrég cseréltem kb egy hónapja. Gyári GMes gyertyát raktam bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laci1978 Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Még egy kérdés. Ki lehet mérni valahogy hogy melyik tekercs szar vagy kompletten cserélni kell az egészet? Most néztem a komplett trafósor ára az 30-55ezerig van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Még egy kérdés. Ki lehet mérni valahogy hogy melyik tekercs szar vagy kompletten cserélni kell az egészet? Most néztem a komplett trafósor ára az 30-55ezerig van. Kompl. trafóhíd csere. :P :( Nem a kiméréssel van a baj, hanem az egybeöntöttséggel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Még egy kérdés. Ki lehet mérni valahogy hogy melyik tekercs szar vagy kompletten cserélni kell az egészet? Most néztem a komplett trafósor ára az 30-55ezerig van. nekem van egy tarcsiba,de nem tudom hogy az 1,2-é ugyan az e mint a többié?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kalocs Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 OFF Mondjuk, ha a "Győzike" logika mentén haladunk, akkor valóban csak az lehet, mert Megyerben (Győzike szülőfaluja) nincs szalon :) És itt jegyezném meg, hogy Győzike számomra nem Salgótarjáni, hanem Nógrádmegyeri falusi romagyerek. Nomeg tényleg van egy pólóm amire ez van írva: "SALGÓTARJÁNI VAGYOK DE NEM ISMEREM GYŐZIKÉT" Saját ötlet, egyedi gyártás.... Tüntető jelleggel büszkén szoktam hordani az országban mindenhol :( ON Sziasztok! Bocs,hogy mostanában nem voltam erre,de az a fránya munka elszólított. A logika kitűnő!Télleg Salgótarján a válasz.szeretném ha elárulnád nekem hol lehet ilyen pólót szerezni?Én is szívsen viselnék ilyet. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kalocs Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Szomorú alkalom miatt újra kérdéssel fordulok hozzátok. Ma éjjel hazafelé egy kóbor eb elém ugrott,sajnos a nagyobbik fajtából. :) Lerombolta a gépsárkány jobb elején a műanyag spoiler-t.Úgy tűnik a fém részek nem sérültek, de ahol csavarok fogták a műanyagot ott a csavarfejekről leszakadtak cuccok és pár horpadás is keletkezett.Mint a múltkor írtam jövő héten viszem az 1 éves kötelezőre most meg még ez is lehúzza a családi kasszát. Na szóval az lenne a kérdésem,hogy mennyibe kerül k.b. a spoiler javítása(ha lehet javítani) vagy cseréje? Bocs,hogy ilyen hosszú lére eresztettem,de teljesen el vagyok keseredve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts