I_S Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 UHU te nem tudod véletlen mi van benne? Elvileg Gabi mindenből gyárit használt. Vajon ebből is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 indul a para: Nem érek bele fecskendővel. hogy tudom meg, hogy milyen olaj van benne? No para! No töketlenkedés! Nem hiszem el, hogy nincs elérhető közelségben bringához való szelepgumi szálban, méterben, félméterben, 10 cm-ben. Toldjad már meg azt a fecskendőt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 No para! No töketlenkedés! Nem hiszem el, hogy nincs elérhető közelségben bringához való szelepgumi szálban, méterben, félméterben, 10 cm-ben. Toldjad már meg azt a fecskendőt! :) NHo keresek, vagy ha nincs holnap veszek. Ha kiszippantottam, akkor utána hogyan tova? látszik szépen a szin? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Ez még akár engem is érdekelhet, lehet lecserélem (bár full tiszta) de sosem árt az újulás. Viszont továbbra is érdekel, hogy honnan tudom meg egyértelműen hogy piros vagy zöld lötty van benne. A papírzsepis "trükk" megfelel? NHo keresek, vagy ha nincs holnap veszek. Ha kiszippantottam, akkor utána hogyan tova? látszik szépen a szin? Tegnap még azt írtad "full tiszta". Azóta mi változott? Apály van vagy kiszáradt? :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sancredroy Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 sziasztok!Bocs hogy félbeszakítok mindenkit,de már egy jó ideje kutatok,de még nem találtam meg,hogyan kell szétszedni a váltórudazatot....Tönkre ment az a kardán szerü csukló,és nem tudom kicserélni.Már hegesztette elöttem valaki.Tehát ha valaki tud kérem segítsen.Már kb 5 autószerelőn vagyok túl,de ilyet még nem csináltak...Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 UHU te nem tudod véletlen mi van benne? Elvileg Gabi mindenből gyárit használt. Vajon ebből is? szerintem igen,ritkán van vele baj,nem hinném hogy volt macerálva.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 sziasztok!Bocs hogy félbeszakítok mindenkit,de már egy jó ideje kutatok,de még nem találtam meg,hogyan kell szétszedni a váltórudazatot....Tönkre ment az a kardán szerü csukló,és nem tudom kicserélni.Már hegesztette elöttem valaki.Tehát ha valaki tud kérem segítsen.Már kb 5 autószerelőn vagyok túl,de ilyet még nem csináltak...Előre is köszönöm. szerintem sokkal egyszerűbb,ha elmész egy bontóba és megnézel egyet ami ki van szerelve,és akkor nincs meglepi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Tegnap még azt írtad "full tiszta". Azóta mi változott? Apály van vagy kiszáradt? :( :) no ez az Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 NHo keresek, vagy ha nincs holnap veszek. Ha kiszippantottam, akkor utána hogyan tova? látszik szépen a szin? beleengeded mondjuk egy üvegpohárba,és meglátod,ha lehet vigyázz,ne cseppenjen rá a fényezésre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Tegnap még azt írtad "full tiszta". Azóta mi változott? Apály van vagy kiszáradt? :( :) A tisztaságot látom a nívóról pzs-re kenve, de nem fértem hozzá mert igencsak pici fecskendőt tudtam szerválni. Viszont megoldottam ablakmosócsővel :P (tiszta és száraz, mielőtt szétgór valaki). Zöld a lelkem, úgyhogy holnap megyek pótolni, mert a nívó leg alját épp éri, de ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 A tisztaságot látom a nívóról pzs-re kenve, de nem fértem hozzá mert igencsak pici fecskendőt tudtam szerválni. Viszont megoldottam ablakmosócsővel :) (tiszta és száraz, mielőtt szétgór valaki). Zöld a lelkem, úgyhogy holnap megyek pótolni, mert a nívó leg alját épp éri, de ennyi. okéska:) akkor ez is megoldva:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Csütörtökönként szokott valaki lenni a Lurdy parkolóban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
skins Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 szevesztok lenne hozzátok egy kérdésem. nekem egy 2006-os 1.4 16v astra-ám van.az a problémám hogy hideg motornál mikor el akarok indulni vele és a kuplongot engedem ráfele a kuplungpedál "lüktet".olyan érzés mintha nem tudna osszekapcsolódni a motorral. mikor teljesen rá van engedve a pedál normálisan müködik.ezt csak hideg motornál csinálja.tud nekem segiteni valaki?elöre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Csütörtökönként szokott valaki lenni a Lurdy parkolóban? Én néha, de az "amerikai részlegen" Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Nem hiszitek el, de szoboszlón 4 üzletből egyikben sincs raktáron szervóolaj, amilyen nekem kéne. Holnapra tudnak hozni :( hihetetlen milyen jól bírják ezek az olajak, hogy nem kell utántölteni meg cserélni hosszú ideig ezek szerint :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Nem hiszitek el, de szoboszlón 4 üzletből egyikben sincs raktáron szervóolaj, amilyen nekem kéne. Holnapra tudnak hozni :( hihetetlen milyen jól bírják ezek az olajak, hogy nem kell utántölteni meg cserélni hosszú ideig ezek szerint :) Hát jól néznénk ki, ha ezt is cserélni kéne... A szervóban azért közel sincs az az igénybevétel, mint ami egy váltóban vagy főleg a motorban van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
koko0707 Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 sziasztok!Bocs hogy félbeszakítok mindenkit,de már egy jó ideje kutatok,de még nem találtam meg,hogyan kell szétszedni a váltórudazatot....Tönkre ment az a kardán szerü csukló,és nem tudom kicserélni.Már hegesztette elöttem valaki.Tehát ha valaki tud kérem segítsen.Már kb 5 autószerelőn vagyok túl,de ilyet még nem csináltak...Előre is köszönöm. Az Opel astra így csináld -ba benne van, asszem a 252.oldaltól taglalja rajzokkal is. Ha gondolod át küldhetem privibe ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Új problem ütötte fel a fejét: Nem mindig megy a tolatólámpám (egyik sem), illetve egyre kevesebbszer. Merre található a lámpa kapcsolója (gomba)? Lehet azon állítani valamit, vagy cs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Megvan, már csak azt kéne tudni, hogy lehet e állítani rajta, vagy ha nem mindig érzi az R-et a lámpa, akkor érzékelő csere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Biztos az érzékelő a hibás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Biztos az érzékelő a hibás? Hát nem tom, hátramenetem ugyanúgy van mint eddig, meg minden más is. Mi lehet még ludas az érzékelőn kívül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Pl. a vezetékezés, izzónál érintkezés, stb. Persze ha biztosan tudod, hogy az érzékelő vacakol, akkor nem szóltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Biztosan csak azt tudom hogy vagy a tányér egyenes, vagy a leves görbe, de valami sántít mert gáz van. Nem hinném, hogy mindkét izzó másodperc pontosan egyszerre jönne helyre, vagy menne el az érintkezése. Vezetékelés még lehet, mindjárt rá is mérek a gombánál R-ben van e kraft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Hát nem tom, hátramenetem ugyanúgy van mint eddig, meg minden más is. Mi lehet még ludas az érzékelőn kívül? nem nagyon szokott kábel baj lenni,ha valami rossz,akkor a gomba,nem lehet állitani,csere... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 nem nagyon szokott kábel baj lenni,ha valami rossz,akkor a gomba,nem lehet állitani,csere... Hát nincfs is power a kimenetén, szóval esélyes, hogy gomba. Mennyibe fáj egy ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts