zolinho Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 az ivanics az megszünt mint opel szerviz. nem? /ugytudom/ 3 hete még ott cseréltek olajat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
matmen Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Sziasztok! Tegnap úgy tűnt, hogy megadta magát a légtömegmérőm (Z17DTL-ben), de hála a fórumnak olvastam a féktisztítós megoldásról. Szétszedtem, befújtam és sokkal jobban ment a gép -bár még nem volt tökéletes. Ma volt egy kis időm, ezért úgy döntöttem ismét kiveszem és fültisztítóval óvatosan benyúlok a "tüskékhez". Valamit nagyon elronthattam, mert azóta vészprogramon megy. Az utcában lévő emelkedőt -amin eddig ötödikben mentem- csak egyes padlógázon tudtam abszolválni, így viszont nem tudom használni. Ha lehúzom a csatit minden oké. Az lenne a kérdésem, használhatom-e így, pár napig (100-200km-t)? Milyen kárt okozhat ha így járok vele? Bocs ha már volt róla szó, de reggel mennem kéne, és nincs időm végignézni a több száz oldalt. Előre is köszönöm! Ui.: hol -és kb. mennyiért- lehet olcsón beszerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Sziasztok! Tegnap úgy tűnt, hogy megadta magát a légtömegmérőm (Z17DTL-ben), de hála a fórumnak olvastam a féktisztítós megoldásról. Szétszedtem, befújtam és sokkal jobban ment a gép -bár még nem volt tökéletes. Ma volt egy kis időm, ezért úgy döntöttem ismét kiveszem és fültisztítóval óvatosan benyúlok a "tüskékhez". Valamit nagyon elronthattam, mert azóta vészprogramon megy. Az utcában lévő emelkedőt -amin eddig ötödikben mentem- csak egyes padlógázon tudtam abszolválni, így viszont nem tudom használni. Ha lehúzom a csatit minden oké. Az lenne a kérdésem, használhatom-e így, pár napig (100-200km-t)? Milyen kárt okozhat ha így járok vele? Bocs ha már volt róla szó, de reggel mennem kéne, és nincs időm végignézni a több száz oldalt. Előre is köszönöm! Ui.: hol -és kb. mennyiért- lehet olcsón beszerezni? fordulj wessz- hez ő biztos tud neked szerezni Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Menet közben az újheggyel megnyomom kicsit a gumit az ajtó találkozásánál, akkor megszünik. Egy nagyon pici ponton van a süvítés. ott pedig valami állitási baj lehet szerintem,bár gyanús hogy miért kell állitgatni egy ilyen fiatal kocsin az ajtót..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Sziasztok! Egy hónapja vettem egy 2007/1.4 G Astrát. Alapvetően nincs gond, de: Menet közben - főleg lassú tempónál, de lehet, hogy nagyobb sebességnél is, de akkor már nem hallom - a bal első kerék felől (legalábbis én onnan hallom) valamilyen "kelepelő" hang hallatszik minden kerékfordulatnál, hasonló mint amikor egy kavics szorul a gumiba . A gumit átnéztem, úgy tűnik nem az okozza, egyéb dolgot nem veszek észre ránézésre. Tudom, hogy ezek a hangok nehezen belőhetők, de hátha vkinek van valamilyen ötlete. Köszi Emeld meg a kocsit,annyira hogy alul a kerék alá beférjen a kezed,majd fogd meg felül és alul a kereket,és mozgasd meg,ha semmi,akkor még annyit tehetsz a csapágy kiszűréséért,hogy egy kietlen úton lassú tempónál,kb 40 agressziven megmozgatod a kocsit jobbra balra,ha csapágy,akkor egyik irányban morognia kell... én ezt szoktam.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
matmen Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 fordulj wessz- hez ő biztos tud neked szerezni Köszönöm! Azt meg tudnád mondani, hogy járhatok-e lehúzott csatival amíg nincs másik? Sajna reggel indulnom kéne és tanácstalan vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Nekem is lenne egy kérdésem gépjárműtulajdonstáraim: Tudom, volt már róla szó de már nem tudom mikor és hol... Caravan-on a hátsó ajtó nyikorog menet közben. Gondolom a karosszéria és a szigetelő gumi mozog egy kicsit egymáson. Mi is volt erre az orvosság? Valamai lekezelés, vagy állítás? már nem emléxem... szerk: pontosítok, csomagtartó ajtó Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Köszönöm! Azt meg tudnád mondani, hogy járhatok-e lehúzott csatival amíg nincs másik? Sajna reggel indulnom kéne és tanácstalan vagyok :) nyugodtan de mielöbbi csere Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Nekem is lenne egy kérdésem gépjárműtulajdonstáraim: Tudom, volt már róla szó de már nem tudom mikor és hol... Caravan-on a hátsó ajtó nyikorog menet közben. Gondolom a karosszéria és a szigetelő gumi mozog egy kicsit egymáson. Mi is volt erre az orvosság? Valamai lekezelés, vagy állítás? már nem emléxem... szerk: pontosítok, csomagtartó ajtó a csomiajtón a két szélén van 1-1 gumis tekerős izé. azokat tekerd kifelé, hogíy bezárt állapotban feszitse egy kicsit az ajtót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 a csomiajtón a két szélén van 1-1 gumis tekerős izé. azokat tekerd kifelé, hogíy bezárt állapotban feszitse egy kicsit az ajtót. TNX Link to comment Megosztás: More sharing options...
matmen Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 nyugodtan de mielöbbi csere Köszönöm, már indulok is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Köszönöm! Azt meg tudnád mondani, hogy járhatok-e lehúzott csatival amíg nincs másik? Sajna reggel indulnom kéne és tanácstalan vagyok :) igen,de rögzitsd:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kalocs Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Köszi a gyors választ,megnyugodtam ugyanis itt győzifaluban a szalon 40 rúgóról indított látatlanban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
celebrin Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Valakinek nincs véletlenül eladő első lámpája egy pár - jó állapotú, jó áron? :( Mert az enyém csúnyán kezd bemattulni. :) Vagy valami ötlet, a probléma orvoslására? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Valakinek nincs véletlenül eladő első lámpája egy pár - jó állapotú, jó áron? :( Mert az enyém csúnyán kezd bemattulni. :) Vagy valami ötlet, a probléma orvoslására? olvass picit vissza,nemrég volt róla szó,esetleg megpróbálhatod megpolíroztatni,de nem sokat fog segiteni,legjobb megoldás a csere..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Valakinek nincs véletlenül eladő első lámpája egy pár - jó állapotú, jó áron? :( Mert az enyém csúnyán kezd bemattulni. :) Vagy valami ötlet, a probléma orvoslására? www.patacsi.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Urak! A távirányítóban az elemtartó nem csak le volt esve a panelról, hanem az elem falához a mínuszhoz hozzá sem ért semmi, ezért egy kis alufóliával hoztuk létre az érintkezést. De hiába, a piros led nem világít, és a forrasztás sem tökéletes, talán már le is tört... Sőt, ha jó is lenne, mivel nem a slusszkulcs a távirányítós kulcs, ezért úgy sem lehetne újraprogramozni. De mindez nem érdekel mert mikor a kocsi elé álltam, nyitó gomb, és NYÍLIK! :) záró gomb, NEM ZÁR :( hát ez félsiker, DE ADDIG nyomkodtam, szétszedve, összerakva, körömmel, teli ujjal, míg a zárás is megy, kicsit nehezen kell nyomni, bár ha néha eltalálom azt a pontot ahol a gombok vannak, akkor simán megy, DE MŰKÖDIK :P Amint ráérek, tökéletesítem a rendszert, alkatrészlábakkal megtoldva a jelenlegi letört érintkezőlábakat és akkor tökéletes lesz Bár itt jön egy kérdés: nem lehet kapni bontóból távirányító keretet? panel és kulcs nélkül? és akkor a jó tartót forrasztom a panelhez és a gombok is jók lennének... http://www.youtube.com/watch?v=2Eq22ueHl_o Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Köszi a gyors választ,megnyugodtam ugyanis itt győzifaluban a szalon 40 rúgóról indított látatlanban. :) Te Kalocs! Ez Győzifalva ez micsoda? Mert ilyen nincs valójában... Csak nem Nógrádmegyer? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Te Kalocs! Ez Győzifalva ez micsoda? Mert ilyen nincs valójában... Csak nem Nógrádmegyer? talán Salgótarján:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 egy kis gyakorlás és már megy is egy nyomásra :) http://www.youtube.com/watch?v=0bdDGKWq5aY Gyorsan le is mostam a kocsit (nem ez a rendszámtartó, ez csak a takarás miatt :( amúgy ezt akartam feltenni de a kis króm utánzat csík nem fogta volna a rendszámot) Kaptam valami polír ráfújós spray-t, de azzal nem sok változás történt a lámpáknál azért itt egy pár jó pillanatban elkapott kép :P Világít az irányjelző mint egy amcsi autóban Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 egy kis gyakorlás és már megy is egy nyomásra :) Gyorsan le is mostam a kocsit (nem ez a redszámtartó, ez csak a takarás miatt :( amúgy ezt akartam feltenni de a kis króm utánzat csík nem fogta volna a rendszámot) Kaptam valami polír ráfújós spray-t, de azzal nem sok változás történt a lámpáknál azért itt egy pár jó pillanatban elkapott kép :P Világít az irányjelző mint egy amcsi autóban Valaki elárulná hogyan lehet ide képet feltölteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Valaki elárulná hogyan lehet ide képet feltölteni? nem ide lehet, hanem bárhová ahová lehet (más erre a célra szakosodott portálok) és onnan belinkelni ide. Én a www.getdropbox.com -ot javaslom ha érdekel PÜ ben küldj mélt és meghívlak rá aztán elmondom mi a lényege. sztem szeniális. pl ez is ott van. De lehet közvetlen képet is ide tolni természetesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis251 Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Sziasztok! Szerintetek felrakható a 205 55R16-os gumi gond nélkül vagy a 205 50 R16 fér el igazán esetleg még a 195 55 R16 is megoldható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Sziasztok! Szerintetek felrakható a 205 55R16-os gumi gond nélkül vagy a 205 50 R16 fér el igazán esetleg még a 195 55 R16 is megoldható? Szia! Elég 1 helyre is írni! A fórum szabályzata tiltja, hogy ugyanazt két helyre írd! Engem mondjuk nem zavar, de vannak akiket igen és gondoltam én szólok inkább mint egy moderátor.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dezoxi Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Üdv mindenkinek. '98-as Opel astra GL x14xe motoros autóm néha villogtatja a "hibalámpát". Hidegen nem csak 80fok körül . Ez kb 2 hete kezdődött. Néha csak 5 másodperc de van hogy 1 percig tart. Tettem bele új gyári lambdaszondát mert volt. Hiba nemhogy megszünt, de 1500 körüli fordulaton rángat mint a fene. Kezd idegesíteni. Anyagilag most nem tudok kivitelezni egy diagnosztikát.Még alkatrész sem biztos.Amit eddig ellenőriztem -alapjárati mágnes,folytószelepállás poti, levegő hőmérő szenzor, map szenzor.Mind ok. Ezeket cseréltem át másik astráról ugyanaz a gond. Ellenállás értékek ok. Valakinek valami tippje lenne megköszönném.Esetleg lehet-e ezen kivillogtatni hibakódot? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts