Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Általános műszaki problémák!

hemi

Recommended Posts

Guest kumabushi
Már volt téma, de senki nem mondta biztosra, csak tippek voltak.

rendben téma lezárva .)

Köszönöm nektek

azt hittem ez is valami olyan amire egyből rávágjátok a választ <_<

Megosztás:

Mennyi időnként? Mert nekem mióta megvan a verda, nem kellett soha... (1,5 éve)

Ha mégis kéne: melyik gombot nyomom a kulcs elfordítása előtt/közben?

Elég csak a segédgyújtásig elfordítani, vagy kell neki a 2. lépcső is?

2 évente kell szervízkönyv szerint. :)

kérdezhetek?

http://images.netbag.hu/20090630/22423026406.JPG

Ez nekem MINDIG megjelenik. Azt hittem ez valami olyan hogy "Betöltöm a rendszert, kérem várjon"

Ez olyan: Szervízbe kell mennem, kérem toljon :lol:

Szerintem mindeki tudja csak DIREKT nem írják meg neked <_<

Fizikailag elképzelehetetlen, hogy senki nem tudja a választ ? Ha ragaszkodsz hozzá, akkor én tippelek.

Legyen mondjuuuuuuuk, legyen mondjuk mondjuk valami ECU-ra vonaktkozó infó rajtalévő szoftver verziószámával :)

Ha nem 209 ezer lenne a kocsidban és nem tudnám hogy 2007-óta nem volt nullázva, akkor az alsó sorra azt mondanám, hogy annyi kilóméterrel ezelőtt volt nullázva, a felső meg a nullázás dátuma.

Egyébként ez az immo chiped: http://images.netbag.hu/20090630/21533459951.jpg És a két kulcs baromira nem egyforma, ott valamit nagyon kicseréltek, feltehetően a gyújtáskapcsolót.

Megosztás:

van egy eladó tolatóizzóm, BIP-BIP-BIP

nekem nem működik az autóban, nem jó bele, de 12V-on kipróbált, működik, 21W

<_<

Most mindjárt kérdezek egy lehet hülyeséget, de a normál tolatóizzó hány wattos? Nem lehet, hogy azért nem szólal meg, mert nem kap elég áramot a tolatófoglalatba?

Megosztás:

Guest kumabushi
Most mindjárt kérdezek egy lehet hülyeséget, de a normál tolatóizzó hány wattos? Nem lehet, hogy azért nem szólal meg, mert nem kap elég áramot a tolatófoglalatba?

normál is 21W

a testeléssel vagy mivel van a gond mert ha a hátsó vil / féklámba foglalatba teszem, vagy sima 12V áramra, akkor szól

feladtam <_<

szerk: bár lehet egy kisebb teljesítményt vinne, ezt csak próba alapján lehet kideríteni

egyébként van valaki opeles köztetek akinek van ilyen tolatóizzója és MŰKÖDIK?

Elmesélhetné a történetét, vagy ha egyből működött, akkor megmondhatná hogy milyen típusról van szó (izzó)

Megosztás:

normál is 21W

a testeléssel vagy mivel van a gond mert ha a hátsó vil / féklámba foglalatba teszem, vagy sima 12V áramra, akkor szól

feladtam <_<

szerk: bár lehet egy kisebb teljesítményt vinne, ezt csak próba alapján lehet kideríteni

egyébként van valaki opeles köztetek akinek van ilyen tolatóizzója és MŰKÖDIK?

Elmesélhetné a történetét, vagy ha egyből működött, akkor megmondhatná hogy milyen típusról van szó (izzó)

ez elég érdekes,mert azt mondtad hogy talán a helyzetjelző helyére ha betekered,akkor működik,elvileg tolatónál is kellene,ugyan oda megy ott is a test,és az áram,nem hiszem hogy teljesitményt figyelne a rendszer,sőt biztos hogy nem......

Megosztás:

ez elég érdekes,mert azt mondtad hogy talán a helyzetjelző helyére ha betekered,akkor működik,elvileg tolatónál is kellene,ugyan oda megy ott is a test,és az áram,nem hiszem hogy teljesitményt figyelne a rendszer,sőt biztos hogy nem......

Én arra gondoltam, hogy esetleg a foglalat teljesítménye van korlátozva, ami kevés a csipogónak. És ha olyan foglalatba, vagy olyan helyre kerül ahol annyi ampert vesz fel amennyit akar, akkor meg muxik. Mondjuk ez az elmélet igencsak kétséges, mert miért korláznák. Ott a biztosíték, majd az korlátozza <_<

Megosztás:

Én arra gondoltam, hogy esetleg a foglalat teljesítménye van korlátozva, ami kevés a csipogónak. És ha olyan foglalatba, vagy olyan helyre kerül ahol annyi ampert vesz fel amennyit akar, akkor meg muxik. Mondjuk ez az elmélet igencsak kétséges, mert miért korláznák. Ott a biztosíték, majd az korlátozza <_<

biztos hogy nincsen korlátozva,sima 21w ról beszélünk,semmi extra...... megnézném a kezembe ezt az izzót:) Mondjuk az én hátsó lámpatestem full ledes,ugyhogy sok helyre nem tudnám becsavarni:)

Megosztás:

Guest kumabushi

Bár a hátsó világításban a kétszálas izzó van, két külön +

de a test a - nem?

:)

hát igen, ha ledes akkor hiába nézed <_<

szépótód van mi?

Megosztás:

Én arra gondoltam, hogy esetleg a foglalat teljesítménye van korlátozva, ami kevés a csipogónak. És ha olyan foglalatba, vagy olyan helyre kerül ahol annyi ampert vesz fel amennyit akar, akkor meg muxik. Mondjuk ez az elmélet igencsak kétséges, mert miért korláznák. Ott a biztosíték, majd az korlátozza :)

Utolsó mondatod a lényeg.

Nem a Millenium Falcon ez, milyen elektronikát feltételeztek egy sima izzónál? :)

Még a biztije is tuti, hogy csoportos meghajtásra van, tehát több fogyasztó lóg róla, nem csak ez az izzó.

Kumabushi!

Rá kéne lesni egy multiméterrel arra a tolatóizzó foglalatra, nem lehet nagy ördöngösség ott.

Érdemes nekifutni még egy körnek, működnie kell annak ott!

(Ha mégsem megy, próbálkozz a Furi Geller féle "MÚKOGGY!" felkiáltással éjfélkor a kocsi mögött állva, kezeidet feltartva az izzófoglalat felé fordulva!"

<_<

Megosztás:

Guest kumabushi
Rá kéne lesni egy multiméterrel arra a tolatóizzó foglalatra, nem lehet nagy ördöngösség ott.

Érdemes nekifutni még egy körnek, működnie kell annak ott!

(Ha mégsem megy, próbálkozz a Furi Geller féle "MÚKOGGY!" felkiáltással éjfélkor a kocsi mögött állva, kezeidet feltartva az izzófoglalat felé fordulva!"

<_<

Megosztás:

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne , hogy ti jártatok már ugy, hogy folyik a víz a kesztyutarto alol( nekem a gázpedálra is folyt).

A klima kondenzvizre gyanakszok.

Tudnatok nekem ebben segíteni, hogy mi a teendő?

Remélem tudtok segíteni.

Köszönöm!

Gergő

az szerintem hütőviz az o gyürüknél folyhat....

Megosztás:

Ha hűtővíz akkor fagyálló szagunak kéne lennie nem?

Ez "sima" víznek tűnik.

Illetve a hűtővízből se hiányzik ránézésre, pedig rendesen jött mikor ment a klíma.

Nincs eldugulva a kifolyó a tűzfalon?

(ha csak klímázásnál jelentkezik...)

Milyen mennyiség? Szőnyegek alatt nincs elázva?

Megosztás:

Guest kumabushi
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne , hogy ti jártatok már ugy, hogy folyik a víz a kesztyutarto alol( nekem a gázpedálra is folyt).

A klima kondenzvizre gyanakszok.

Tudnatok nekem ebben segíteni, hogy mi a teendő?

Remélem tudtok segíteni.

Köszönöm!

Gergő

pont így kezdődött nekem is a klíma baj, 3-4 év nincs, és 25e az új hűtő...

Megosztás:

Guest kumabushi

kp-i jár távirányító újraprogramozás

a kezelési is úgy írja hogy a távirányítós kulcs a slusszkulcs,

NEKEM NEM!

ebben az esetben "nem tudok" újraprogramozni?

Megosztás:

kp-i jár távirányító újraprogramozás

a kezelési is úgy írja hogy a távirányítós kulcs a slusszkulcs,

NEKEM NEM!

ebben az esetben "nem tudok" újraprogramozni?

Mint írtuk, nálad cserélték a gyújtáskapcsolót, tehát hiába akarod beletenni az eredeti kulcsod.

Az eredeti kulcsod az, ami az ajtókat nyitja.

Megosztás:

Guest kumabushi
Mint írtuk, nálad cserélték a gyújtáskapcsolót, tehát hiába akarod beletenni az eredeti kulcsod.

Az eredeti kulcsod az, ami az ajtókat nyitja.

és RÉGEN, vagyis NEKTEK, másnak egy kulcs nyit mindent?

<_<

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.