atom Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 évekig csak használtam, ebben az állapotban, most jutottam oda hogy ALAP dolgokat megtudjak és megjavítsak. vezérműszíj is szar! múltkor 4,5 l víz kellett bele mert felforrt és nem ment az autó, fél órát izzadtam az autópályán 2 gyerekkel míg jött a víz, soha nem néztem klíma hűtő is tönkre ment... nem sorolom Boldoggá teszem magam és az autóm! elég szomorú,sokmindentől megkimélted volna magad,ha azonnal megcsinálod,ami előjön... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 elég szomorú,sokmindentől megkimélted volna magad,ha azonnal megcsinálod,ami előjön... még egy vallomás asszony előző házasságában vette ezt akkori férjével 2004ben én asszonnyal 2007 óta vagyok együtt... kb azóta a sajátom, felesbe <_< az övé, papíron szóval nem volt lehetőségem kezelni kezdetektől fogva és az első tulaj egy olasz nő (tűsarok nyom a szőnyegen :) ) szerk: és itt van még pár dolog, kívánságlista :) sötétített üveg Fólia csík szélvédőre fekete xeon izzo új üléshuzat könyöklő légterelő csomagtértálca tetőcsomagtartó hátsó lámpa búra csere ködlámpa Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 évekig csak használtam, ebben az állapotban, most jutottam oda hogy ALAP dolgokat megtudjak és megjavítsak. vezérműszíj is szar! múltkor 4,5 l víz kellett bele mert felforrt és nem ment az autó, fél órát izzadtam az autópályán 2 gyerekkel míg jött a víz, soha nem néztem klíma hűtő is tönkre ment... nem sorolom Boldoggá teszem magam és az autóm! Azt viszont sürgősen cseréld ki akkor + a hozzá tartozó görgőket is mert ha az elszáll szétesik a szelepek szinkronitása és szarrá megy a motorod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 még egy vallomás asszony előző házasságában vette ezt akkori férjével 2004ben én asszonnyal 2007 óta vagyok együtt... kb azóta a sajátom, felesbe <_< az övé, papíron szóval nem volt lehetőségem kezelni kezdetektől fogva és az első tulaj egy olasz nő (tűsarok nyom a szőnyegen :) ) akkor rajta,de csak okosan,szépen sorban....ne egyszerre.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Azt viszont sürgősen cseréld ki akkor + a hozzá tartozó görgőket is mert ha az elszáll szétesik a szelepek szinkronitása és szarrá megy a motorod! TUDOM! mondták hogy akkor MOTOR és az sok sok PÉNZ! nem arra jelzett a lámpa de szerelő mondta hogy el van kopva de nagyon!!! 50 ezer körüli ajánlatot kaptam azt hiszem korábban rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 MINDENT KÖSZÖNÖK, még hallotok felőlem <_< jó éjt Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 MINDENT KÖSZÖNÖK, még hallotok felőlem <_< jó éjt Neked is, meg az ikreknek is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 ui: InSP KÉSZ! de ha hosszan nyomom a km nullázó gombot, akkor kiír valami más számokat: 033,1 015873 http://www.youtube.com/watch?v=oGrZ35RxnCY ez mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 ui: InSP KÉSZ! de ha túl sokáig nyomom, akkor kiír valami más számot: 033,1 015873 ez mi? nemtoom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Az miért is segítene rajta? A - is és a + ugyanoda kerülne nem? "IDÉZET(Qpack @ 2009-06-29 - 22:06) Az autód negatív testelésű, ez nem lehet gond...ha ez az a fajta aminek mind2 pólusa alul van, akkor tedd be fordítva (180 fokot fordíts rajta a tengelye körűl...) hátha így már jó lesz... <_< " de felpörgött a topic..én meg most vergődöm haza... :) Olvass figyelmesebben! azt írtam, ha ez az a fajta aminek mind2 pólusa alul van....de mivel a képeken jól látszik, hogy nem így van, így semmi értelme... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 "IDÉZET(Qpack @ 2009-06-29 - 22:06) Az autód negatív testelésű, ez nem lehet gond...ha ez az a fajta aminek mind2 pólusa alul van, akkor tedd be fordítva (180 fokot fordíts rajta a tengelye körűl...) hátha így már jó lesz... <_< " de felpörgött a topic..én meg most vergődöm haza... :) Olvass figyelmesebben! azt írtam, ha ez az a fajta aminek mind2 pólusa alul van....de mivel a képeken jól látszik, hogy nem így van, így semmi értelme... :lol: :lol: Ílyen későn!? KI BE :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 ui: InSP KÉSZ! de ha hosszan nyomom a km nullázó gombot, akkor kiír valami más számokat: 033,1 015873 http://www.youtube.com/watch?v=oGrZ35RxnCY ez mi? Jó reggelt! Micsoda vihar volt az este! <_< Valaki tudja hogy mik ezek a számok? a videón 0:36 -nál jelenik meg (nullázó gomb hosszan nyomva tartásánál) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 esetleg kaphatok egy képet a szétszedett kulcson látható elem elhelyezkedés helyes kinézetről? ez a kérésem még mindig fennáll! köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 is - is mindig több probléma van egyszerre <_< mostanában olyan van hogy LEÁLLÍTÁSKOR kiveszem a kulcsot ÉS NEM KAPCSOL KI, gyújtáson marad, az a szürke kör alakú zár amibe bedugom a kulcsot, nem ugrik ki, csak ha hirtelen húzom ki! játszani kell vele a távirányító meg kb 3 éve nem jó, egyre közelebb kellett menni vele (elemcsere volt, bemérés volt....) valoszinü bekoszolódott a zárbetét nem mozognak a lamellák gyengék a lamellarugok . Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 azt mondtam már hogy olasz inport? <_< mindenképpen személyesen akarok először egyeztetni valakivel, hála az itt kapott infóknak, nem egyszerű eset mi? asszony emlékszik rá hogy még világított a kis piros visszajelző is, ő maga is cserélt egyszer elemet.... voltunk villamosságisnál beméretni és azt mondta, nem is gyári a kulcs az egyik képen az elemtartó nincs rajta a panelon ez gyári?mert az enyém rajta van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 az egyik képen az elemtartó nincs rajta a panelon ez gyári?mert az enyém rajta van elvileg megtárgyaltuk hogy vissza kell forrasztani, ez az egyik alap ok amiért nem működik, ... de kössz hogy figyelsz esetleg annyiban tudsz segíteni hogy csinálsz egy jó képet a kinézetről hogy lássam mit hova kell forrasztatnom? sokat segítene Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 elvileg megtárgyaltuk hogy vissza kell forrasztani, ez az egyik alap ok amiért nem működik, ... de kössz hogy figyelsz esetleg annyiban tudsz segíteni hogy csinálsz egy jó képet a kinézetről hogy lássam mit hova kell forrasztatnom? sokat segítene az a baj hogy ha olyan képet csinálsz hogy az elemtarto a helyén van nem látod hogy hova kell forrasztani de 1 jo erös nagyitoval megtudod találni a helyeket de én mást mondok elvittem egy orásmesterhez ö látja hogy hova és meg is tudja csinálni mert javit digitális ketyeréket , csak a helyes elhelyezésre vigyázzatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 az a baj hogy ha olyan képet csinálsz hogy az elemtarto a helyén van nem látod hogy hova kell forrasztani de 1 jo erös nagyitoval megtudod találni a helyeket de én mást mondok elvittem egy orásmesterhez ö látja hogy hova és meg is tudja csinálni mert javit digitális ketyeréket , csak a helyes elhelyezésre vigyázzatok. rosszabb már nem lehet, hisz jelenleg nem működik! rendben, köszönöm amúgy meg bocsi, hülye kérés volt, persze hogy nem látszik... szerk: no, pontosan látni hogy hova való az elemtartó, nem lesz gond, csak most nem tudom hol megcsináltatni. viszont megpróbáltam csak odaérinteni forrasztás nélkül, hátha jó lesz, de nem, nem működik, megpróbáltam újraprogramozni is, de ezzel annyi bajom van hogy a slusszkulcs és a programozandó nem ugyan az, miért menne a programozás? <_< egyelőre várok, hátha ezzel jó lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 ja tényleg, rádiónak volt kódja, de nem az van bent, nem a gyári kazettás security code (immo), radio code, key number ezekre MOST nekem mi szükségem? megtaláltam a szöveges részt <_< http://images.netbag.hu/20090630/21185949895.JPG Látom sikerült letölteni az AstraG kezelésit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Sziasztok! Van egy hatalmas problémám! Az a helyzet h az Astra G 1.4 16V Caravanomnak nemtudom kinyitni a csomagtér ajtót <_< Központizár lezárja a 4ajtót, ki is nyitja, de a csomagtér ajtót nem lehet kinyitni.... Próbáltam már h levettem az akku sarut, meg vissza, de semmi Mi lehet a baj? Biztosíték lenne? Aki tudja írja már meg!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Látom sikerült letölteni az AstraG kezelésit. <_< egy-két dolog új volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Sziasztok! Van egy hatalmas problémám! Az a helyzet h az Astra G 1.4 16V Caravanomnak nemtudom kinyitni a csomagtér ajtót <_< Központizár lezárja a 4ajtót, ki is nyitja, de a csomagtér ajtót nem lehet kinyitni.... Próbáltam már h levettem az akku sarut, meg vissza, de semmi Mi lehet a baj? Biztosíték lenne? Aki tudja írja már meg!!! nekem annyi volt hogy kp-i zárral ajtók bezár, hátramegyek, csomagtér nyitható :) aztán nagy nehezen a zárnyelv forgatásával be tudtam csukni, de akkor meg nem nyílt ki a vége azt hiszem az lett hogy addig próbálkoztam a zárnyelvvel hogy jó helyzetbe álljon és nyitott állapotban lecsukódjon, ne pattanjon vissza aztán kp-i rázár, és jó lett konkrét választ nem tudok adni csak elmesélni hogy nekem is volt ilyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Sziasztok! Van egy hatalmas problémám! Az a helyzet h az Astra G 1.4 16V Caravanomnak nemtudom kinyitni a csomagtér ajtót <_< Központizár lezárja a 4ajtót, ki is nyitja, de a csomagtér ajtót nem lehet kinyitni.... Próbáltam már h levettem az akku sarut, meg vissza, de semmi Mi lehet a baj? Biztosíték lenne? Aki tudja írja már meg!!! Próbáld meg kulccsal kinyitni, lehet, hogy megjavul utána Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jony G Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Sziasztok! Van egy hatalmas problémám! Az a helyzet h az Astra G 1.4 16V Caravanomnak nemtudom kinyitni a csomagtér ajtót <_< Központizár lezárja a 4ajtót, ki is nyitja, de a csomagtér ajtót nem lehet kinyitni.... Próbáltam már h levettem az akku sarut, meg vissza, de semmi Mi lehet a baj? Biztosíték lenne? Aki tudja írja már meg!!! Érdemes megnézni a zár állását és hogy kulccsal nyítható e,mert kulccsal akkor is nyitható amikor központizárral zárva van, de a CARAVAN-nál van egy kulcs állás a hátsó ajtón amikor az összes ajtót nyítja a központizár csak a hátsó MARAD ZÁRVA..Ha ezután sem müködik akkor több eset lehet -leesett a rúdazat vagy eltört esetleg elszakadt a vezeték (én így jártam) az átvezetésnél a zsanérok mellett ezek a leg gyakoribb hibák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Próbáld meg kulccsal kinyitni, lehet, hogy megjavul utána Az a baj h kulccsal sem lehet nyitni :S Vízszintes állásban van a kulcs nyillás, de beledugom a kulcsot, és elfordítani sem lehet... Az elején még a gombot se tudtam benyomni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts