Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Általános műszaki problémák!

hemi

Recommended Posts

Guest kumabushi
Egyébként én is arra szavazok, hogy először próbáld meg megcsináltatni a jelenlegi zárat, mert ha kulcsot, ha zárat kell cserélni akkor is húzós lesz az immobilizer miatt.

de csak egy kulcs van, és nem jó a távirányító

ezzel is együtt tudok élni csak jó lenne (főleg majd ha eladom egyszer) ha minden úgy működni tökéletesen mint alapból.

a slusszkulcsos hiba meg új, nem amiatt van az egész.

tehát lehet csak a kulcsot is másoltatni és távirányítót kérni hozzá?

mert ha új kulcs lenne, új zár is kell

Megosztás:

Most hoztam haza autót azaz huztak haza! <_<

Olyan hibakódot dobot ki amit két több milliós gép se tudot, kiolvasni "imobirájzernél" van a gond mondták cska itt nem tudták kiütni szóval sehol se vagyok mindig!

Mondták hogy gyári opel szervizet keressek fel mert szerelö szerint csak ottani géppel lehet kiütni hibakódot!

Szoval itthon van auto most hoztam haza de szar!

wessz Vélemény??!

Dehogy nem akarom, hogy segitsetek de még megvártam szerelö mit mond, na most kellene igazi segitség nekem!

Opel szervizt javasoltak mert annyira durva a kod két milkás gép nem birta kiolvasni hibakodot de gázzzz!:)

Ki mit javasol?!?!

wessz ne haragudj csak már sokkot kaptam hogy autom nem jó wááá!:)

köszönöm!

Üdv

Megosztás:

Opel szervizt javasoltak mert annyira durva a kod két milkás gép nem birta kiolvasni hibakodot de gázzzz!<_<

Ki mit javasol?!?!

Üdv

1. javaslatom: nem kell mindig mindent elhinni, amit egy szervizben mondanak. (egy új kombájn is több milliós gép, az se olvassa ki a hibakódod, attól másra még lehet jó :-) )

2. javaslatom: beszélj wessz cartárssal, ő nagy valószínűséggel orvosolja a problémádat. Opel immót tudja nullázni, ecu javítás játszik, stb, tehát érdemes szerintem beszélned vele.

Megosztás:

Most hoztam haza autót azaz huztak haza! <_<

Olyan hibakódot dobot ki amit két több milliós gép se tudot, kiolvasni "imobirájzernél" van a gond mondták cska itt nem tudták kiütni szóval sehol se vagyok mindig!

Mondták hogy gyári opel szervizet keressek fel mert szerelö szerint csak ottani géppel lehet kiütni hibakódot!

Szoval itthon van auto most hoztam haza de szar!

wessz Vélemény??!

Dehogy nem akarom, hogy segitsetek de még megvártam szerelö mit mond, na most kellene igazi segitség nekem!

Opel szervizt javasoltak mert annyira durva a kod két milkás gép nem birta kiolvasni hibakodot de gázzzz!:)

Ki mit javasol?!?!

wessz ne haragudj csak már sokkot kaptam hogy autom nem jó wááá!:)

köszönöm!

Üdv

hozd el kiolvasom az immot...

Megosztás:

de két kulcs van, egy az ajtó, azon vannak a gombok és egy az indításhoz. próbáltam mindent, a távirányító nem jó. de egy szerelő bemérte és mondta nem is jó ehhez <_<

He?

Alapból a kocsihoz kapott két kulcs tolla megegyezik, tehát a távirányítósnak kellene indítani is.

Egy kulcsos az autó, nem Wartburg ez! A másiknak kellene lennie a tartalék kulcsnak, ami régebben távirányítós volt, de valamelyik évjárattól már távirányító nélküli. (csak a toll egyezik és benne van az immo chip)

Tegyél már fel egy képet az ajtót nyitogató távirányítós kulcsodról!

Nem volt zárcserés a verda? (esetleg csak ajtózárat cseréltek???)

Megosztás:

tehát így ROSSZ a zár, hibás, és javításra szorul?

hát ugy szokott történni hogy ha vectra-b vagy astra-g és melegebb van a kocsiban 40c fok körül de elég 30 is akkor berakod a zárba a kulcsot és elakarod forgatni nem megy játszadozni kell vele.

vagy várjál neked nem a kulcsot nem tudod elforditani? hanem nem tudod távirányitoval lezárni?

Megosztás:

Guest kumabushi
He?

Alapból a kocsihoz kapott két kulcs tolla megegyezik, tehát a távirányítósnak kellene indítani is.

Egy kulcsos az autó, nem Wartburg ez! A másiknak kellene lennie a tartalék kulcsnak, ami régebben távirányítós volt, de valamelyik évjárattól már távirányító nélküli. (csak a toll egyezik és benne van az immo chip)

Tegyél már fel egy képet az ajtót nyitogató távirányítós kulcsodról!

Nem volt zárcserés a verda? (esetleg csak ajtózárat cseréltek???)

képek:

http://images.netbag.hu/20090630/20210627775.jpg

http://images.netbag.hu/20090630/20222441198.jpg

kipróbáltam, hátha csak tévedésben éltem

nem, egyik (nyomógombos nagyobb) az ajtót nyitja, kp zár

visszazáráskor egy fordítás zárás, kettő a riasztó

kis kulcs meg az indítás

így lett véve!

elvileg lehetne 2 új kulcsot kérni? távirányítósat? csak kulcsot? zárcsere nélkül?

ez egy nagyon nagy öröm lenne nekem <_<

Megosztás:

Guest kumabushi
hát ugy szokott történni hogy ha vectra-b vagy astra-g és melegebb van a kocsiban 40c fok körül de elég 30 is akkor berakod a zárba a kulcsot és elakarod forgatni nem megy játszadozni kell vele.

vagy várjál neked nem a kulcsot nem tudod elforditani? hanem nem tudod távirányitoval lezárni?

is - is

mindig több probléma van egyszerre <_<

mostanában olyan van hogy LEÁLLÍTÁSKOR kiveszem a kulcsot ÉS NEM KAPCSOL KI, gyújtáson marad, az a szürke kör alakú zár amibe bedugom a kulcsot, nem ugrik ki, csak ha hirtelen húzom ki! játszani kell vele

a távirányító meg kb 3 éve nem jó, egyre közelebb kellett menni vele

(elemcsere volt, bemérés volt....)

Megosztás:

is - is

mindig több probléma van egyszerre <_<

mostanában olyan van hogy LEÁLLÍTÁSKOR kiveszem a kulcsot ÉS NEM KAPCSOL KI, gyújtáson marad, az a szürke kör alakú zár amibe bedugom a kulcsot, nem ugrik ki, csak ha hirtelen húzom ki! játszani kell vele

a távirányító meg kb 3 éve nem jó, egyre közelebb kellett menni vele

(elemcsere volt, bemérés volt....)

majd megnézném ha lesz idöd

Megosztás:

Guest kumabushi
majd megnézném ha lesz idöd

köszi

de ha tudnék másoltatni vagy zár alapján csináltatni az olcsóbb mint a zárcsere nem?

csak immo miatt nem tudom, lehet hogy mégsem

Megosztás:

Guest kumabushi
nekem van dejavu érzésem <_<

látom visszavontad

lefagytam, azt hittem nem ment el a hsz közben meg 2szer is de rájavítottam! (ha erre gondolsz)

köszi a segítséget!

akkor kell vennem 1-2 új kulcsot, távirányítósat, kulcsmásolatot vagy zárról másolatot, és hozzád menni az immo chip berakás miatt (bár kezdek aggódni hogy valóban van-e benne)

Megosztás:

lefagytam, azt hittem nem ment el a hsz közben meg 2szer is de rájavítottam! (ha erre gondolsz)

köszi a segítséget!

akkor kell vennem 1-2 új kulcsot, távirányítósat, kulcsmásolatot vagy zárról másolatot, és hozzád menni az immo chip berakás miatt (bár kezdek aggódni hogy valóban van-e benne)

letudom rendelni meg van carr pass kártya?

meg látnom kéne

Megosztás:

Guest kumabushi
letudom rendelni meg van carr pass kártya?

meg látnom kéne

nincs semmi csak az autó <_<

bármit csinálsz, előtte számolnom kell hogy mibe fáj nekem ez, (van az a pénz, amiért nem)

:)

meg előbb elméletben szeretném érteni milyen folyamat kell a javításához

az a mit leírtam?

Megosztás:

Guest kumabushi
az nem tudja a kijelzöt vezérleni

mond a rendszámot és küldöm a kódókat

a mit mondjak?

a mit küldesz?

(és a címet is mondjam meg hogy mikor nem vagyunk itthon? <_< )

tényleg lemaradtam, ezért is írtam neked üzenetet mert itt túl sok hozzászólást gyártunk!

Megosztás:

ja tényleg, rádiónak volt kódja, de nem az van bent, nem a gyári kazettás

security code (immo), radio code, key number

ezekre MOST nekem mi szükségem?

na ne kezd el

kulcs azért mert domborzata van

ezalapján lehet venni nem ugy hogy bemész kérek egy kulcsot mindegy beleesztergálom

security code meg immo és kulcs illesztéshez

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.