astra Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 klíma nekem se jó szerelő azt mondta ERRE IS hogy típushiba 25 ezer a hűtő + a töltés + a munkadíj <_< nézzél bontos hütöt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Mert nem OFF BMW-t ON vettél.... Esetleg Zafira? Abban láttam csomiban szivaros lyukat, de hogy gyári volt-e...? gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Sziasztok! Opelos csákó vagyok írtam már nem rég ide valamelyik nap, nem indul be opelom azaz indítani lehet indít is pörög a motorja csak nem kapja el na voltam szerelőnél következőket mondta amit kidobott a rátett hiba felderítőgép! Ma voltam szerelőnél megnéztem kocsim, hogy áll hát elég gyatrán! Rátették gépre következőt írta ki: Indításgátló / Immobilizer bajt mutatott ki a gép, egyszerűen nem ismeri fel az autom a kulcsot a gyárit se se a másoltat! Szóval nem benzin bajok vannak itt, azért villogót a kis sárga autó a műszerfalamon! :) De hihetetlen, hogy "kifogy benzin" és nem benzin baja van vagy akármi vele kapcsolatos hanem kulcsot nem ismeri fel ez nekem felfoghatatlan! Hogy lehet ezt a Immobilizer gondot megoldani valakinek ötlet?!?! Szerelő se tudok semmi okosat mondani még nekem, szervizbe meg beviszem hivatalos opel-ba összes pénzemet elkérik javításért csak ránéznek kocsira az egy 20-as kinek van erre pénze mai világba! <_< :) üdv ilyen nekem is volt cserélték a gy kapcs-nál lévö panelt . Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 kicsit törött a jobb hátsó búra is egy ilyen jó lenne de darabja 45ezer ft itt a bibi: de gyári alapot találtam 8ezerért, meg is kéne venni!!! A lámpának az ára egy párra vonatkozik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
happsee Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 ilyen nekem is volt cserélték a gy kapcs-nál lévö panelt . Mert neked mi volt a konkrét gond vele?! Írd le pontosan légyszíves... köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanya1982 Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 nem érteni picike magyar tudás <_< de igen érteni d látni , hogy te örülsz magadnak okos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 vettem sípoló tolatóizzót beszerelve nem szól, csak világít 12V-ra téve viszont szól, íme: http://www.youtube.com/watch?v=DvV0jmJEU9U amúgy se az a tipikus nagy autó hang... mondjuk az van írva a dobozra, CSAK NEGATÍV TESTÉLÉSŰ GK-BAN MŰKÖDIK! http://kepfeltoltes.hu/090629/200906293759...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090629/200906293761...ltoltes.hu_.jpg Ez lehet a baj? <_< Akkor van egy eladó ilyenem, cserélhető egy másik fajtára! na de egy jó pont, ablaktörlő lapátokat amit vettem, CSODÁS!!! http://www.youtube.com/watch?v=WpzULf4nuQM szivargyújtó elosztó dugója meg vagy érintkezési hibás, de inkább rövid a pöcök a hegyén egy új dugó lehet a megoldás, vettem is mert a hűtőládára kellett, annak pedig nem volt vezetékillesztési helye, úgy kellett fúróval, meg szöggel lyukat csinálnom hogy a vezetéket fixálni tudjam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 A lámpának az ára egy párra vonatkozik.... ez pl egy használt autóalkatrész kereskedő ezt írja: "Hátsó lámpa, bal és jobb oldali ára: 8000ft/db." de ha te tudsz egy párat 8ezerért, áll az alku <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Sziasztok! Opelos csákó vagyok írtam már nem rég ide valamelyik nap, nem indul be opelom azaz indítani lehet indít is pörög a motorja csak nem kapja el na voltam szerelőnél következőket mondta amit kidobott a rátett hiba felderítőgép! Ma voltam szerelőnél megnéztem kocsim, hogy áll hát elég gyatrán! Rátették gépre következőt írta ki: Indításgátló / Immobilizer bajt mutatott ki a gép, egyszerűen nem ismeri fel az autom a kulcsot a gyárit se se a másoltat! Szóval nem benzin bajok vannak itt, azért villogót a kis sárga autó a műszerfalamon! :) De hihetetlen, hogy "kifogy benzin" és nem benzin baja van vagy akármi vele kapcsolatos hanem kulcsot nem ismeri fel ez nekem felfoghatatlan! Hogy lehet ezt a Immobilizer gondot megoldani valakinek ötlet?!?! Szerelő se tudok semmi okosat mondani még nekem, szervizbe meg beviszem hivatalos opel-ba összes pénzemet elkérik javításért csak ránéznek kocsira az egy 20-as kinek van erre pénze mai világba! <_< :) üdv nekem van gépem tanitani de ha közel vagy kiugarhatok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 de igen érteni d látni , hogy te örülsz magadnak okos ha esetleg félre értettem vmit nyugodtan le lehet írni, hogy mit, de.... ilyen friss belépővel, faarccal....kicsit vegyél erőt magadon, én nem szoltam be, te pedig most bekezdtél....gondold át, így ezen a fórumon nem leszel hosszuéletű.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 vettem sípoló tolatóizzót beszerelve nem szól, csak világít 12V-ra téve viszont szól, íme: http://www.youtube.com/watch?v=DvV0jmJEU9U amúgy se az a tipikus nagy autó hang... mondjuk az van írva a dobozra, CSAK NEGATÍV TESTÉLÉSŰ GK-BAN MŰKÖDIK! http://kepfeltoltes.hu/090629/200906293759...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090629/200906293761...ltoltes.hu_.jpg Ez lehet a baj? :) Akkor van egy eladó ilyenem, cserélhető egy másik fajtára! na de egy jó pont, ablaktörlő lapátokat amit vettem, CSODÁS!!! http://www.youtube.com/watch?v=WpzULf4nuQM szivargyújtó elosztó dugója meg vagy érintkezési hibás, de inkább rövid a pöcök a hegyén egy új dugó lehet a megoldás, vettem is mert a hűtőládára kellett, annak pedig nem volt vezetékillesztési helye, úgy kellett fúróval, meg szöggel lyukat csinálnom hogy a vezetéket fixálni tudjam! Az autód negatív testelésű, ez nem lehet gond...ha ez az a fajta aminek mind2 pólusa alul van, akkor tedd be fordítva (180 fokot fordíts rajta a tengelye körűl...) hátha így már jó lesz... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Az autód negatív testelésű, ez nem lehet gond...ha ez az a fajta aminek mind2 pólusa alul van, akkor tedd be fordítva (180 fokot fordíts rajta a tengelye körűl...) hátha így már jó lesz... <_< most meg vagyok zavarva, de elvileg úgy is kipróbáltam és nem megy csomón ezt a szöveget láttam, pont ez a kocsi nem olyan??? ne már mi más lehet a baj? egyébként ilyen: http://images.netbag.hu/20090629/22211277585.jpg http://images.netbag.hu/20090629/22214962437.jpg http://images.netbag.hu/20090629/22223069667.jpg direkt így linkelem hogy itt ne zavarjon a nagy felbontás, de te lásd amit kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 szia . én hátravittem 1 +és ott levettem 1 testet a csom. tarto bal oldalán ahol a mentödoboz helye van és az ajtoba szereltem a sziv. gy. aljzatot azota is ragyogoan müxik a hütötáska még ugy is hogy egesz nap megy a hütés és a motor meg csak annyit amennyit utazunk a klf. horgászhelyekre.nekem y17dti caravánom van de a h.táska a hátsoülésen terpeszkedik.én egyébként a biztitáblárol vittem a +mert hátul nem találtam olyat amely akkor is mükxik mkor a kocsi motorja áll. nem a fizika tanárnővel kellett volna foglalkoznom hanem a fizikával nem értem ezt a + - t nem viszek sehova semmit <_< az a nekem való de köszi a segítséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 nem a fizika tanárnővel kellett volna foglalkoznom hanem a fizikával nem értem ezt a + - t nem viszek sehova semmit <_< az a nekem való de köszi a segítséget Amugy frankón csipogni fog tolatáskor? A szomszédok fognak örülni neki,ennél már csak a lambadás megoldást szeretem jobban:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Az autód negatív testelésű, ez nem lehet gond...ha ez az a fajta aminek mind2 pólusa alul van, akkor tedd be fordítva (180 fokot fordíts rajta a tengelye körűl...) hátha így már jó lesz... <_< Az miért is segítene rajta? A - is és a + ugyanoda kerülne nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jony G Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 de látja T. Wessz !!!!!! Az elérhetőséged sem látszik az adatlapodon a p.ü. funkciód sem mükődik. Mivel azt montad, hogy olyan nagyon jártas vagy ECU ügyben felírtam az ECU oldalán levő fehér címkén levő adatokat D01003 DHZJ sorzatszám DN --ez alapján megtudod mondani, hogy ki lehet az AGR szelepet iktatni vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 T. Wessz !!!!!! Az elérhetőséged sem látszik az adatlapodon a p.ü. funkciód sem mükődik. Mivel azt montad, hogy olyan nagyon jártas vagy ECU ügyben felírtam az ECU oldalán levő fehér címkén levő adatokat D01003 DHZJ sorzatszám DN --ez alapján megtudod mondani, hogy ki lehet az AGR szelepet iktatni vagy nem? 30-40 körül kitudjuk irtani.... ha ennyit megér neked akkor jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Amugy frankón csipogni fog tolatáskor? A szomszédok fognak örülni neki,ennél már csak a lambadás megoldást szeretem jobban:) a szomszédok? jobb mint ha a sitten lennék mert elütöttem egy öreget vagy gyereket vagy babakocsit mert nem látta hogy tolatok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 akkor senki nem tudja miért nem sípol ha a helyére teszem? <_< ezt a tippet kaptam "fogod a hátsó lámpa vezetéket és a tolatóét megpróbálod megcserélni a kettőt" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jony G Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 30-40 körül kitudjuk irtani.... ha ennyit megér neked akkor jó. Mivel azt montad, hogy olyan nagyon jártas vagy ECU ügyben felírtam az ECU oldalán levő fehér címkén levő adatokat D01003 DHZJ sorzatszám DN --ez alapján megtudod mondani, hogy ki lehet az AGR szelepet iktatni vagy nem?--Ez volt a kérdés. Egyébként a korrektséghez hozzá tartozik, hogy pontosan tudod ennyiért Gyári új AGR-t kapni max 15-ért valóban profi opeles meg is csinálja a szoftver frissitéssel az agr kiiktatást.Na ennyit erről. <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
robag Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 na de egy jó pont, ablaktörlő lapátokat amit vettem, CSODÁS!!! milyen lapátokat vettél? és milyen árban volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanya1982 Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 30-40 körül kitudjuk irtani.... ha ennyit megér neked akkor jó. hy meg mindig a fotengely csavar meglazitasanal vagyok felakadva , senkinek nincs otlete? levegokulcs nelkul hogyan lehet meglazitani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ufonauta Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 a szomszédok? jobb mint ha a sitten lennék mert elütöttem egy öreget vagy gyereket vagy babakocsit mert nem látta hogy tolatok! Ezzel csak annyi a gond, hogy neked kéne őket látni és nem nekik téged. Úgyhogy ha elütöd őket, akkor annyit ér a csipogó izzó, mint halottnak a csók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 milyen lapátokat vettél? és milyen árban volt? 1500 ft körüli homasitában a 4-es kit, 48 és 51 cm-es egy csomagban nem tudom meddig lesz jó, a mostani még gyári <_< de legalább 5 éves hátra meg 39,5 cm-es kell :) azt hol szerzek nem tudom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Ezzel csak annyi a gond, hogy neked kéne őket látni és nem nekik téged. Úgyhogy ha elütöd őket, akkor annyit ér a csipogó izzó, mint halottnak a csók. ez is igaz <_< hátra nem tudok dudálni, persze "előre" is hallatszik hátra megfogtál, kell nekem ilyen és kész! illetve kellett, mert ne mán opel nem szereti, kidobott pénz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts