atom Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 a relé rögzítve van, oda van csavarozva, bocsi nem látszik! tehát a relére kapcsolódó sarukat forrasszam a vezetékekhez? a testet pedig valóban meg kell csinálni, sajna az akkuhoz is csak így van rakva a vezeték, nem tudom mit rakjak oda van erre direkt ilyen anya vagy ilyesmi? igen,illene,aztán egyenként zsugorcső,vagy szigetelő szalag,az akksira menő testet is forrasztani kell,elég oda egy sima körsaru,azt is szigetelni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Kitartást a műveletekhez! üdv. <_< ezt akarom betenni http://www.vizvonal.hu/product.php?id=00186 szép kis pirog gomb lesz neki! a szimpla talán kevésbé helyigényes bár a mostani is útba lesz ha eljutok a ködlámpa szerelésig pont annak a helyén van a 2 kürt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 köszönöm:) szoktam használni gyorstoldót,igaz azt jobbára beltérben,ahol nincs kitéve az időjárásnak,de érdemes forrasztani mindent,amugy ha relét rakok be,soha nem igy,hanem kadok 20 ft-ot egy reléházra,és akkor tutira nem fog letestelni......a kábeleket is érdemes egybe fogni,mert ha forrasztod,a cin felfut rajta,és ameddig ráfutott,ott fog eltörni,ha tud mozogni,márpedig az tud... ja és nem láttátok a hűtőrács mögötti csokit <_< a duda vezetékét kerestem nem akartam a kormánynál a gombot megszakítani, féltem a légzsáktól szóval kellett egy gombostű, és egy kis égő az izzókészletből gombostű a vezetékbe szúrva, izzót odaérinteni, duda megnyom, és világít oké megvan csípőfogó, elvág, CSOKI :) na de az nem látszik és nem esik szét, a többi tippet megfogadom! most még kicsit szivargyújtózom, aztán a többi Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 ezt akarom betenni http://www.vizvonal.hu/product.php?id=00186 szép kis pirog gomb lesz neki! a szimpla talán kevésbé helyigényes bár a mostani is útba lesz ha eljutok a ködlámpa szerelésig pont annak a helyén van a 2 kürt frankón ki akarod enek a baszott nagy gombnak fúrni a helyét???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 találtam anyósülés előtt egy vezetéket, rámértem, 12 V veszek egy alap szivargyújtóaljzatot http://homasita.hu/index.php?modul=3&t...206&kat=fr1 és bár lógni fog, de lesz mi dugni telefont vagy a hűtőt <_< Azért nem kéne mindenre fogyasztót lógatni, amin 12V-ot találsz. Minek a csatija volt az eredetileg? Nem mindegy, mert a terhelést méretezni kell. (simán lehet kisáramú szál, amire nagy fogyasztót akarsz tenni) A foglalatban levő bizti helyett nagyobbat sose tegyél, mert a vezeték a biztihez méretezett, tehát az ilyen "tápbővítés" tüzet okozhat! Húzz be vastag vezetéket biztistől, ha szivargyújtós aljzatot akarsz hűtőnek és egyéb nagy fogyasztónak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 frankón ki akarod enek a baszott nagy gombnak fúrni a helyét???? most hogy mondod de másik kapcsoló sem volt ott eredetileg az igényesen meg lett csinálva! még nem tudom, 3. váltókapcsolót nem akarok illetve nem is tudom van e 3 állású e nem, nem akarom a nagy duda külön menjen, külön vezeték az aksitól a kürtig, egyik szálon meg a gomb... valahol csak már úgy teli lesz az aksi hogy nem tudom hogy szépítsem meg a leírt módokkal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 ezt akarom betenni szép kis pirog gomb lesz neki! a szimpla talán kevésbé helyigényes bár a mostani is útba lesz ha eljutok a ködlámpa szerelésig pont annak a helyén van a 2 kürt Ilyet traktorban láttam utoljára... <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Azért nem kéne mindenre fogyasztót lógatni, amin 12V-ot találsz. Minek a csatija volt az eredetileg? Nem mindegy, mert a terhelést méretezni kell. (simán lehet kisáramú szál, amire nagy fogyasztót akarsz tenni) A foglalatban levő bizti helyett nagyobbat sose tegyél, mert a vezeték a biztihez méretezett, tehát az ilyen "tápbővítés" tüzet okozhat! Húzz be vastag vezetéket biztistől, ha szivargyújtós aljzatot akarsz hűtőnek és egyéb nagy fogyasztónak. persze, mert nem mindegy mekkora ellenállás tartozik a 12 V-hoz mindent rendeltetésszerűen fogok ezentúl használni (a tűzzel beparáztattál) mostani 15A-esbe is 15A-est tettem, nem mást! nem tudom mi az a vezeték amúgy nem piszkálom... viszont jó lenne egy biztilista, mert pl nem tudom hogy régen ment e de sima tompított világításnál nem jelez vissza semmit, úgy emlékszem hogy kis zöld lámpa ikonnak kell lennie, lehet az is bizti probléma? még jó hogy volt 1-1 (összesen 5) tartalék bizti is a táblán de valahol be kéne szereznem újakat... reggel kihúzgálom mindet, megnézem melyik van elszakadva, holnap meg homasita! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 persze, mert nem mindegy mekkora ellenállás tartozik a 12 V-hoz mindent rendeltetésszerűen fogok ezentúl használni (a tűzzel beparáztattál) mostani 15A-esbe is 15A-est tettem, nem mást! nem tudom mi az a vezeték amúgy nem piszkálom... viszont jó lenne egy biztilista, mert pl nem tudom hogy régen ment e de sima tompított világításnál nem jelez vissza semmit, úgy emlékszem hogy kis zöld lámpa ikonnak kell lennie, lehet az is bizti probléma? még jó hogy volt 1-1 (összesen 5) tartalék bizti is a táblán de valahol be kéne szereznem újakat... reggel kihúzgálom mindet, megnézem melyik van elszakadva, holnap meg homasita! Használati könyved nincs meg? Abban benne van az összes elvileg. Én nem emlékszem, hogy a tompítottnak lenne a műszerfalon visszajelzője... (vagy csak sosem figyeltem?) A refinek van, az kék lámpa. A műszerfalban vagy van pilács, vagy nincs, ha bizti a probléma. Visszajelzőnként tuti nem biztizték. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Ilyet traktorban láttam utoljára... <_< :) jól van na, keresek holnap kisebbet! a lényeg hogy nyomógomb legyen, nem akarom ezt is kormányra kötni, így is hülyén néz ki ajtó mellett a bemenő vezeték Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Használati könyved nincs meg? Abban benne van az összes elvileg. nincs régen volt pdf-be de szerintem már nincs meg viszont itt kaptam tavaly valakitől ezt a képet http://images.netbag.hu/20090628/21144458239.jpg ebben látom hogy hosszú a lista, kellene a többi adat Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Ilyet traktorban láttam utoljára... <_< :) már abban sem:) Kár lenne mégjobban szétfaragni,de nem az én dolgom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Azért nem kéne mindenre fogyasztót lógatni, amin 12V-ot találsz. Minek a csatija volt az eredetileg? Nem mindegy, mert a terhelést méretezni kell. (simán lehet kisáramú szál, amire nagy fogyasztót akarsz tenni) A foglalatban levő bizti helyett nagyobbat sose tegyél, mert a vezeték a biztihez méretezett, tehát az ilyen "tápbővítés" tüzet okozhat! Húzz be vastag vezetéket biztistől, ha szivargyújtós aljzatot akarsz hűtőnek és egyéb nagy fogyasztónak. én amugy egy másik rendszert csináltam,akksiról huztam egy vastagabb szálat a fülkébe,ott van egy elosztóm,ahonnan lehet áramot leszedni,mind egy helyen az aksitól kb 10cm-re van biztositékolva,nem érintkezik a kocsi rendszerével,nem zavar semmit,nem terhel semmit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 ha pl. lenne valahol egy 3mas nyomógomb sor annak örülnék. olyat képzelek el mint az a 4 színű toll, aminek ha lehúzzuk az egyik színét, akkor a másik visszamegy. tehát benyomok egy gombot, és az (alap duda) lesz aktív 2. gomb (légkürt) megnyomom, első gomb visszaugrik, és a 2. benyomódik, az lesz aktív.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 én amugy egy másik rendszert csináltam,akksiról huztam egy vastagabb szálat a fülkébe,ott van egy elosztóm,ahonnan lehet áramot leszedni,mind egy helyen az aksitól kb 10cm-re van biztositékolva,nem érintkezik a kocsi rendszerével,nem zavar semmit,nem terhel semmit.... hát mert te ügyes vagy <_< mármint 2 vastagabb szálat? ( + - ) és akkor te az utastérben berendezkedsz, semmit nem kell a motortérbe zsúfolnod Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 srácok, válaszoláskor töröljétek a képet pliz ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 már abban sem:) Kár lenne mégjobban szétfaragni,de nem az én dolgom.... Mondtam én, milyen évjáratú traktorban??? <_< Amúgy a tápkiépítésnél ugyanarról beszélünk: akkuról szálat le, biztit neki, majd mehet betápnak, ahova kell. Kocsi cuccaitól függetlenül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Mondtam én, milyen évjáratú traktorban??? <_< Amúgy a tápkiépítésnél ugyanarról beszélünk: akkuról szálat le, biztit neki, majd mehet betápnak, ahova kell. Kocsi cuccaitól függetlenül. oksa:) Akkor félreértettem valamit:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 srácok, válaszoláskor töröljétek a képet pliz ... okksssaa. Boccsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 hát mert te ügyes vagy <_< mármint 2 vastagabb szálat? ( + - ) és akkor te az utastérben berendezkedsz, semmit nem kell a motortérbe zsúfolnod egy +,a fülkében vagy utastérben mindenhol vannak testpontok kialakitva bal és jobb oldalon is,nem kell külön testet is huzni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 srácok, válaszoláskor töröljétek a képet pliz ... Parancs értettem! <_< (nem is vót'!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 egy +,a fülkében vagy utastérben mindenhol vannak testpontok kialakitva bal és jobb oldalon is,nem kell külön testet is huzni... szívesen megnézném mert okos ötletnek tartom, de nem értem (el ne kezd magyarázni) amúgy minek is BENTRE áram? nekem pl kürthöz direkt jó hogy kint van ami bentre kell annak ott a szivargyújtó (most már) ami mondjuk hiányzik, az a csomagtérben van, oda miért nem raktak egy szivargyújtót nem értem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 ami mondjuk hiányzik, az a csomagtérben van, oda miért nem raktak egy szivargyújtót nem értem Mert nem OFF BMW-t ON vettél.... Esetleg Zafira? Abban láttam csomiban szivaros lyukat, de hogy gyári volt-e...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Mert nem OFF BMW-t ON vettél.... Esetleg Zafira? Abban láttam csomiban szivaros lyukat, de hogy gyári volt-e...? én meg caddillac-ben minden ajtóban na a a tuti! <_< de pl erősítő miből kapna áramot? mondjuk ilyesmire még nincs igényem Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 szívesen megnézném mert okos ötletnek tartom, de nem értem (el ne kezd magyarázni) amúgy minek is BENTRE áram? nekem pl kürthöz direkt jó hogy kint van ami bentre kell annak ott a szivargyújtó (most már) ami mondjuk hiányzik, az a csomagtérben van, oda miért nem raktak egy szivargyújtót nem értem mert nekem pl van a hátsó ülésnél egy 80 cm-es kék neon,lábnál 2db kék uv cső,küszöbnél egy egy ledcsik,és sorolhatnám,ezeket egyre kötöttem,nem kell össze vissza huzigálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts