freeze Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Hogy érted, hogy milyen motorkód?!! Nem tudod mi baja lehet neki, így amiket leírtam azok alapján esetleg! hm? üdv! A motorkód az a forgalmiban lévő motorszám első része pl : Z16XEP, Z16XE, X16XE, X16XEL stb, stb Sok minden függ attól, hogy milyen motorod van, ezért kérdezték Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Hogy érted, hogy milyen motorkód?!! Nem tudod mi baja lehet neki, így amiket leírtam azok alapján esetleg! hm? üdv! forgalmiban benne van a motorkód,x12xe vagy ilyesmi,jó lenne tudni,milyen falyta motorról beszélsz.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
happsee Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Forgalmi nincs itthon szerelőnél van, amúgy Ecotech motros 2003-as 1.2.es! <_< Jelenthet ez igy valamit?!! üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Forgalmi nincs itthon szerelőnél van, amúgy Ecotech motros 2003-as 1.2.es! <_< Jelenthet ez igy valamit?!! üdv akkor adás-vételi,vagy hivd fel a szerelőt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
happsee Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Most már nem zavarom, majd felhívom a csákót, am ahogy mondjátok, hogy nem mind 1 milyen motor van benne?!! Miért is nem lényeg?!! Nagyon kiemeltetek ezt, hogy nem mind 1! Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 nem értesz Z16XE ecu 2001 töl amig gyártották egy cikkszámon van van hütö modulos és van amiben csak szoftveresen van benne és van olyan évjárat amikor egr és hütő modul külőn részegységet alkot és van olyan amiben egr külön rész és hütőmodul nincs benne de szoftveresen benne van. 2002 sorozattol vagyis 2001 szeptemberétöl nincs hütőmodul csak szoftveresen onnan kilehet iktatni az EGR szelepet szoftveresen.......... tiedböl is de "keresni fogja" a hütőmodult mint "hardver" és sárgalámpázik de az utána lévő vezérlőegységek amik 2001 szeptembertől gyártottak ua mint az elöző ECU csak kiiktatták a hütőmodult igy szoftver vezérli öket.... de utána 2004töl egr sincs benne se hütőmodul ezért lehet kiiktatni 2001 szeptembertől az egr-t ennél világosabban nem tudom leirni ha még mindig nem érted vagy nem tudom akkor te mit akarsz azzal az ecuval tudom nagyon jólhogy hol van nap mint nap nullázok ki ecukat..... ugy hogy ne ott állj le vitatkozni hogy hol az ecu..... várjá várjá várjá! szerintem ez igy nem helyes, ha jólrémlik akkor: 2001 től csak a hütőmodulosban lehet kiirtani az AGR-t ( nincs klima beszerelve ) 2003 tól pedig mindegyikben. nekem még nem igazán sikerült 2001-2002 esben kiprogramozni az AGR-t, Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Valami kis kocsi villogót műszerfalon... az az immo hibás jel / vagy nincs jel hibát jelent. vagy megválaszolta már valaki? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Csaó Skacok! Opel Asta G. típusú kocsim van (2003-as) 1.2-es motorral, ma elmentem vásárolni és nem figyletem nagyon benzint villogót már meg minden, és indítottam és nem indult be! Valami kis kocsi villogót műszerfalon... tankoltam bele 2 ropié próbáltam indítani semmi! huh.gif Valamié nem szívja fel benzint! Van valaki aki nálam okosabb ebben, autószerelők valaki help me! smile.gif Én gyanakszom benzinpumpára, szivattyúra hogy nem szívja fel benzint...! Előtte még nem fagyott ki benzint azaz volt benne frankon nem volt vele ilyen baj most kapott sokkot a vas! dry.gif Régebben am volt ehhez hasonló gondom, hogy indítottam és nem indult be valami kis dolgott cseréltek akkor ki benne és már indult is! ui: Mindjárt berakom képet, hogy régen mit cseréltek ki és már jo is lett a kis opel! smile.gif Am fogalmam nincs, hogy mi ez amit beraktam képet, de ezt cserélték ki régebben után gyártottba mikor kb ugyanez a gondom volt autóval! http://kepfeltoltes.hu/view/090627/meretezdat_hu_IMG_0257_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Köszönöm a segitséget!!! Üdv! ez meg a főtengely jeladó. de ettől nem villog a motorkontrol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jony G Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Érdeklődnék van e valakinek tapasztalata BIOETANOL 85 üzemanyaggal kapcsolatban Z14XE -hez Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 adatlapon minedn elérhetőségem rajta van szerintem az adatlapodat nem látja senki csak az adminok, és a moderátorok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Érdeklődnék van e valakinek tapasztalata BIOETANOL 85 üzemanyaggal kapcsolatban Z14XE -hez van erre valahol egy topik lejjebb, az általános müszaki problémáknál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 van erre valahol egy topik lejjebb, az általános müszaki problémáknál... Monnyuk inkább itt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 szerintem az adatlapodat nem látja senki csak az adminok, és a moderátorok... de látja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 hát ha kinullázok akkor gondolom........ én 5000ft szoktam teljes diagnosztikát csinálni adatlapon minedn elérhetőségem rajta van wessz ez mi a csuda? "landba soud" :) :) (a honlapon van) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 wessz ez mi a csuda? "landba soud" :) :) (a honlapon van) <_< mondom elb...szták meg nem is én kértem meg aki csinált egy egy oldalas lapot .... ugy is észül a saját majd átirom a honlap nevét....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 mondom elb...szták meg nem is én kértem meg aki csinált egy egy oldalas lapot .... ugy is észül a saját majd átirom a honlap nevét....... amíg nincs meg a másik szerintem ezt vedd is ki a profilból...mert ez nem semmi :) mint amikor a belsőleg szőke (vagy sötét) titkárnő(elnézést adminisztrátor...de manapaság a takarító nő is tisztasági menedzser :) ) belsőégésű motorokról gépel körömfestés közben... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 szerintem az adatlapodat nem látja senki csak az adminok, és a moderátorok... a webcímét én is látom Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 de látja a webcímét én is látom Az adatlapokat mindenki látja, de vannak olyan dolgok amiket csak az adminok, és modik látnak rajta. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
laci1978 Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Sziasztok Csak egy kérdés. Belső levegő keringettető csappantyúm nekem is eltört és láttam a fórumon anno írást és képeket arról hogy hogy kell cserélni. Meg tudnátok mondani hogy hol találom. És cikszámot erről az alkatrészről? Előre is köszi a választ!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanya1982 Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Sziasztok Tudja valaki hogyan tudom meglazitani a fotengely csavarjat ? h levegyem az olajpompat , hogy lehet a motort kibiztositani ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Sziasztok Tudja valaki hogyan tudom meglazitani a fotengely csavarjat ? h levegyem az olajpompat , hogy lehet a motort kibiztositani ? <_< légkulcs mondjuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lecso Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Sziasztok Csak egy kérdés. Belső levegő keringettető csappantyúm nekem is eltört és láttam a fórumon anno írást és képeket arról hogy hogy kell cserélni. Meg tudnátok mondani hogy hol találom. És cikszámot erről az alkatrészről? Előre is köszi a választ!!!!!!! Helló! Csak egy kis türelem. Én ma cseréltem, képeket csináltam, már csak össze kell ollóznom az anyagot és feltöltöm. üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanya1982 Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 légkulcs mondjuk... Nincs légkulcsom <_< othon vagyok garázsban???????????????????! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 légkulcs mondjuk... Nincs légkulcsom <_< othon vagyok garázsban???????????????????! nem érteni picike magyar tudás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jony G Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 de látja Nem látom. Mivel azt montad, hogy nagyon jártas vagy ECU ügyben felírtam az oldalán levő fehér címkén levő adatokat D01003 DHZJ sorzatszám DN --ez alapján megtudod mondani, hogy ki lehet az AGR szelepet iktatni vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts