Smester Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Nekem van.... És mi a feltétele annak, hogy nekem is meglehessen? Beszélhetnénk (írkálhatnánk róla - smester@freemail.hu) Link to comment Megosztás: More sharing options...
endorf Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 És mi a feltétele annak, hogy nekem is meglehessen? Beszélhetnénk (írkálhatnánk róla - smester@freemail.hu) Hát.....ha eddig nem volt szervízkönyved akkor valszeg nem is lesz szerintem.......utólag hogy lehetne??? De ezt majd az okosabbak megmagyarázzák...... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Hát.....ha eddig nem volt szervízkönyved akkor valszeg nem is lesz szerintem.......utólag hogy lehetne??? De ezt majd az okosabbak megmagyarázzák...... <_< Múltkor hirdettek a vaterán egyet, vmi 2000 ért. Minden pecsét benne volt. Csak az alvázszám, motorszám nem stimmelne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Minek a szervízkönyv? ha te viszed szervízbe úgyis tudod hogy mennyiért és mit cseréltek, javítottak rajta. Az árán meg nem dob annyit hogy megérje egyet venni. Opelék meg lehívják az adatbázisból és ennyi. Ha kéred sztem neked is kinyomtatják a történetét, vagy lehet hogy ki is állíthatnak egy újat akár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Smester Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 És mi a feltétele annak, hogy nekem is meglehessen? Beszélhetnénk (írkálhatnánk róla - smester@freemail.hu) Asszem félreértettél. Amilyenről beszélsz az van. Nekem a szó szerinti szervízkönyv kellene, amivel könnyebb a kocsit szerelni. Ha jól emlékszem azt is szervízkönyvnek hívják, és ha jól tudom kb 293 oldal. És a Kezelési könyvel sem egyezik meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Asszem félreértettél. Amilyenről beszélsz az van. Nekem a szó szerinti szervízkönyv kellene, amivel könnyebb a kocsit szerelni. Ha jól emlékszem azt is szervízkönyvnek hívják, és ha jól tudom kb 293 oldal. És a Kezelési könyvel sem egyezik meg. Tessék Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Tessék Én már meg sem szólalok, már megint megelőztél, de jócskán...így én már nem is köldök linket ugyanerről <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Asszem félreértettél. Amilyenről beszélsz az van. Nekem a szó szerinti szervízkönyv kellene, amivel könnyebb a kocsit szerelni. Ha jól emlékszem azt is szervízkönyvnek hívják, és ha jól tudom kb 293 oldal. És a Kezelési könyvel sem egyezik meg. Csak ez nem szervízkönyv, javítási vagy szerelési útmutató. Szépen félrevezettél minket <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Smester Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Tessék Köszönöm. Hálám üldözzön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Smester Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Csak ez nem szervízkönyv, javítási vagy szerelési útmutató. Szépen félrevezettél minket <_< Bocsi, nem volt szándékos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 tudom. No para. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Lehet, hogy kopik valamelyik fékbetéted és a kopásjelző kezdi hallatni a hangját. Mikor cserélted utoljára az első fékbetéteket? Mondjuk ha morgó hangja van, akkor féltengely is esélyes lehet. Mennyi van a verdában? Olyan 150e-t szoktak bírni. Valószínüleg meglesz a hiba! Kormánycsapágy! Valószínüleg olyan kezdeti stádiumban van, hogy még csak 40-50 es sebességnél hallani, ha kanyarodok! Felemeltem a kocsit pörgettem a kereket, minimális hallani, elméletileg hétvégén ki is cseréljük! Komplettan a szerkezet 25 ezer píz! Remélem elég lesz csak a csapágyat cserélni pár ezerért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Valószínüleg meglesz a hiba! Kormánycsapágy! Valószínüleg olyan kezdeti stádiumban van, hogy még csak 40-50 es sebességnél hallani, ha kanyarodok! Felemeltem a kocsit pörgettem a kereket, minimális hallani, elméletileg hétvégén ki is cseréljük! Komplettan a szerkezet 25 ezer píz! Remélem elég lesz csak a csapágyat cserélni pár ezerért! Kormány csapágy? Nem kerékcsapágy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Kormány csapágy? Nem kerékcsapágy? dedede az nem tom mért azt irtam! Mind1! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
cseb Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Sziasztok! Az ülés alatti porszívózás közben találtam egy érdekes dolgot. A vezető és az anyósülés aljára is van rögzítve egy kis műanyag dobozka. Van benne egy kis piros műanyag, amit mint egy biztosítószeget ki lehet húzni, de akkor nem történik semmi. Kilóg belőle egy négyerű kábel műanyag csőbe húzva, meg egy kéterű egy vékony szigeteléssel összefogva, ezek a padlóban eltűnnek. Kilóg még egy kétpólusú csatlakozó. A kábelek nem túl vastagok. Ülésfűtésem nincs, elektromosan állítható ülés sincs. Mi ez? Köszi, Csaba Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Sziasztok! Az ülés alatti porszívózás közben találtam egy érdekes dolgot. A vezető és az anyósülés aljára is van rögzítve egy kis műanyag dobozka. Van benne egy kis piros műanyag, amit mint egy biztosítószeget ki lehet húzni, de akkor nem történik semmi. Kilóg belőle egy négyerű kábel műanyag csőbe húzva, meg egy kéterű egy vékony szigeteléssel összefogva, ezek a padlóban eltűnnek. Kilóg még egy kétpólusú csatlakozó. A kábelek nem túl vastagok. Ülésfűtésem nincs, elektromosan állítható ülés sincs. Mi ez? Köszi, Csaba Ne nagyon húzgáld ki mert hibaüzi lesz! Az a pirotechnikai övfeszítő berendezés része, a légzsacskóval együtt lép életbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
cseb Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Ne nagyon húzgáld ki mert hibaüzi lesz! Az a pirotechnikai övfeszítő berendezés része, a légzsacskóval együtt lép életbe Köszi. Visszadugtam. :-) Csak a kiváncsiság... :-) Csaba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barnus Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Hali! Nincs valakinek szervízkönyve Z14XE motorkódú Astrához? Szia ! Nekem van egy ilyen könyvem kb 12 Mega djvu kiterjesztésben ez hasonló a pdf- hez, a könyv címe : Opel Astra Így csináld javítási kézikönyv . Nem tudom hogy lehet elküldeni egy ekkora nagy féjlt , neked van ötleted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pinocchio Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Sziasztok! megtudja mondani valaki, hogy a képen látható érzékelőnek pontosan mi a neve? És hogy mibe kerül? http://kep.ivpicture.hu/96099.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Szia ! Nekem van egy ilyen könyvem kb 12 Mega djvu kiterjesztésben ez hasonló a pdf- hez, a könyv címe : Opel Astra Így csináld javítási kézikönyv . Nem tudom hogy lehet elküldeni egy ekkora nagy féjlt , neked van ötleted? Klikk aztán mentés másként Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Sziasztok! megtudja mondani valaki, hogy a képen látható érzékelőnek pontosan mi a neve? És hogy mibe kerül? http://kep.ivpicture.hu/96099.jpg csinálj róla egy távolabbi képet is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pinocchio Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 csinálj róla egy távolabbi képet is! Szia! Ennél távolabbit nemtudok, mert akkor nem látni rendesen. A szívócsövön van ez az érzékelő. http://kep.ivpicture.hu/96120.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barnus Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Klikk aztán mentés másként Köszi! ezt hogy csináltad , hogy "klikk ide" Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Köszi! ezt hogy csináltad , hogy "klik ide" Szivesen. A hozzászólásnál katt a link beszúrása gombra, majd először a link címét>>ok>> és beírod milyen szöveg jelenjen meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Szia! Ennél távolabbit nemtudok, mert akkor nem látni rendesen. A szívócsövön van ez az érzékelő. http://kep.ivpicture.hu/96120.jpg Szerintem szívócső nyomás érzékelő....de várj meg még vkit, mert ez csak tipp! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts