Invi Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 vegyetek otthonra opcom-ot és akkor nem kell sehova vinni..... ;) Mennyire igaz. Szerencsére a szerelőmnél van minden, ami Opelhez kell és a diag nem kerül nekem semmibe, csak a benzin... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 DOLGOS TIBORNAK: Szia! én a próbaverziót szoktam használni. Egy hátránya, hogy egy hónap után lejár, de akkor mindig újat töltök le ugyanonnan, leszedem a régit és az újat felteszem. Ez így még legálisnak is mondható magánhasználatra. innen tudod leszedni: Üdv... U.i: bass...a meg a citromail, 2x próbáltam válaszoni de visszadobta a leveleimet Azért írtam ide nyilvánosba, mert nem jutott eszembe az itteni neved. Ha nem akarod felfedni magad a nagyérdemű előtt, akkor itt ne válaszolj, max PÜ ben ÜDV:FRZ HOPP BOCSÁNAT! nem ide akartam tenni hanem a cset-be! Oda be is teszem.. Ezt moderátor törölheti is.. sorry Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Mi az az opcom? csináljak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
VectraZo Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 csináljak? Mennyibe fájna? Ha szabad megérdeklődni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaga Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Sziasztok! Szedte már ki valaki a kárpitot (szőnyeget)? Mert sajna mikor folyt a radiátor, tele lett az eleje! És még mindig nem tudott kiszáradni, mert az a vastag szivacs annyira megszívta magát, hogy ki kell szednem! De tudom, hogy együtt van az egész és csak egybe jönne ki. De elöl mit kell kiszedni, hogy kivehessem? Elég a középkonzolt és váltóboxot? Persze a két ülés és a küszöbök. Vagy ki kell venni az egész műszerfalat? Mert ha igen, akkor inkább elvágom a francba, ugysem látszik visszatéve! Persze nem látható helyen! Köszi a segítséget! Üdv Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaga Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 jaj, mégvalami! Nem megy a klímám, pedig tavaly töltettem fel! De annyira nem megy, hogy be sem kapcsol! Nem lehet hallani a kis kattanást, hogy behúzna! Esetleg gatyára ment a kompresszor, mert elég zakatolós hangja volt már legutóbb! Azt esetleg meg lehet nézni valahogy, hogy van e benne gáz? Vagy levenni a kompresszort úgy, hogy nem megy el a gáz? Ez is fontos lenne! Köszi mindenkinek! Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 jaj, mégvalami! Nem megy a klímám, pedig tavaly töltettem fel! De annyira nem megy, hogy be sem kapcsol! Nem lehet hallani a kis kattanást, hogy behúzna! Esetleg gatyára ment a kompresszor, mert elég zakatolós hangja volt már legutóbb! Azt esetleg meg lehet nézni valahogy, hogy van e benne gáz? Vagy levenni a kompresszort úgy, hogy nem megy el a gáz? Ez is fontos lenne! Köszi mindenkinek! Üdv Valszínű csak nincs benne gáz. Én kedden töltettem, nekem még bekapcsolt a kompresszor, de semmi több. 0,6 kg kell bele, nekem 0,06 kg volt benne. Olajcsere, töltés, tisztítás 12e Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Autópályán 130-nál úgy döntött a picike, hogy nem megy tovább (motor kicsit megrángatott, motorellenörző lámpa majd olajlámpa kigyulladt) hibakódok: 1112 0300 0303 0304 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Mennyibe fájna? Ha szabad megérdeklődni? 20090209-es verzió vagy régebbi? 30 e ft 1.2 fw-vel Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Autópályán 130-nál úgy döntött a picike, hogy nem megy tovább (motor kicsit megrángatott, motorellenörző lámpa majd olajlámpa kigyulladt) hibakódok: 1112 0300 0303 0304 Részvétem... Itt lesd meg a hibakódok jelentését. 1112 szerintem nem lehet, az inkább 0112. Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Részvétem... Itt lesd meg a hibakódok jelentését. 1112 szerintem nem lehet, az inkább 0112. köszönöm biztos nem 0112, mert tízet nem villogott 1, szünet, 1, szünet, 1, szünet, 2, hosszú szünet, 10, szünet, 3, stb de már a szervizben van, fejtsék meg ők ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Autópályán 130-nál úgy döntött a picike, hogy nem megy tovább (motor kicsit megrángatott, motorellenörző lámpa majd olajlámpa kigyulladt) hibakódok: 1112 0300 0303 0304 Fagyizás! Nekem megjavult! 0303 és 0304 volt a hibakódom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Fagyizás! Nekem megjavult! 0303 és 0304 volt a hibakódom. Viszont én csak egyszer próbáltam újra beindítani (és nem indult), mert eddig 4 db ugyan olyan (egyszerre vett) astrából 2 vezérműtengely-töréses volt a cégnél, tehát várható hogy az enyém is az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peter... Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Sziasztok! Szedte már ki valaki a kárpitot (szőnyeget)? Mert sajna mikor folyt a radiátor, tele lett az eleje! És még mindig nem tudott kiszáradni, mert az a vastag szivacs annyira megszívta magát, hogy ki kell szednem! De tudom, hogy együtt van az egész és csak egybe jönne ki. De elöl mit kell kiszedni, hogy kivehessem? Elég a középkonzolt és váltóboxot? Persze a két ülés és a küszöbök. Vagy ki kell venni az egész műszerfalat? Mert ha igen, akkor inkább elvágom a francba, ugysem látszik visszatéve! Persze nem látható helyen! Köszi a segítséget! Üdv Gábor Hello! Nekem szintén hasonló bajom volt...javítás után kárpit tisztítógép jó alapos tisztítás majd egy jó program hétvégére 1 láda sőr egy rostönsütés autó ajtók kinyit és napsütéses szárítás...:-) a szönyeget nem raktam még vissza pár napig és okés lett a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Smith Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Viszont én csak egyszer próbáltam újra beindítani (és nem indult), mert eddig 4 db ugyan olyan (egyszerre vett) astrából 2 vezérműtengely-töréses volt a cégnél, tehát várható hogy az enyém is az. Hello! Ne idegesíts,mikori kiadásúak az astrák?? Smith Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaga Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Hello! Nekem szintén hasonló bajom volt...javítás után kárpit tisztítógép jó alapos tisztítás majd egy jó program hétvégére 1 láda sőr egy rostönsütés autó ajtók kinyit és napsütéses szárítás...:-) a szönyeget nem raktam még vissza pár napig és okés lett a dolog. Hali, köszi a gyors választ, vasárnap kiszedem aztán takarítógép, vagy kádban kimosom, kicsavarom, aztán ki a napra pár napra!<_< Remélem segíteni fog! A klímakompresszort egyébként szokták újítani? Mint mondjuk a generátort? Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
peter... Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Hali, köszi a gyors választ, vasárnap kiszedem aztán takarítógép, vagy kádban kimosom, kicsavarom, aztán ki a napra pár napra!<_< Remélem segíteni fog! A klímakompresszort egyébként szokták újítani? Mint mondjuk a generátort? Üdv Pill. én nem szedtem ki csak ami kiszedhető szőnyeg na meg a gumiszönyeg az alapborítást nem szedtem ki azt hagytam és azt takarítottam jó alaposan és hagytam kiszáradni. A műanyagok alá van beépitve a az alapborítás megvágni meg szerintem ne vágd meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Hello! Ne idegesíts,mikori kiadásúak az astrák?? Smith 2005 (hónapot fejből nem tudom) z14xep Link to comment Megosztás: More sharing options...
Smester Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Hello! Most vettem egy 2002-es Opel Astra GCC-t. Nagyrészt ismerem élettörténetét, ezért tudom, hogy volt rajta hütőcsere. Valószínűleg összefüggésben van vele a hiba ami a következő: Alapjáraton, pl piroslámpánál, rendszertelen időközönként felvillan a a hűtülámpa, és a fordulatszámmérő valamint a hűtőfolyadék hőmérő leugrik 0-ra. Ez mennyire szervizes hiba, mert még csak ismerkedem az autóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Hello! Most vettem egy 2002-es Opel Astra GCC-t. Nagyrészt ismerem élettörténetét, ezért tudom, hogy volt rajta hütőcsere. Valószínűleg összefüggésben van vele a hiba ami a következő: Alapjáraton, pl piroslámpánál, rendszertelen időközönként felvillan a a hűtülámpa, és a fordulatszámmérő valamint a hűtőfolyadék hőmérő leugrik 0-ra. Ez mennyire szervizes hiba, mert még csak ismerkedem az autóval. Szerintem semmi összefüggés! de talán vkinek volt már hasonló gondja...milyen motor? mennyi km? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öregFeri Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Sziasztok! Új vagyok még,remélem,jó helyre írok... :lol: 1.4 16V G Caravan Astrámnál a napokban előjött hibája: Amikor a gyújtást ráteszem,elkezd a hűtőventillátor eszeveszett módon működni és kigyullad a sárga "hűtőlámpa" A hiba előfordulása előtt megpróbáltam a klímát bekapcsolni,de egyálltalán nem hűt! Lejjebb viszi a fordulatszámot,de nem műxik. Mi lehet a bibi? Előre is köszönöm a helpet! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Sziasztok! Új vagyok még,remélem,jó helyre írok... :lol: 1.4 16V G Caravan Astrámnál a napokban előjött hibája: Amikor a gyújtást ráteszem,elkezd a hűtőventillátor eszeveszett módon működni és kigyullad a sárga "hűtőlámpa" A hiba előfordulása előtt megpróbáltam a klímát bekapcsolni,de egyálltalán nem hűt! Lejjebb viszi a fordulatszámot,de nem műxik. Mi lehet a bibi? Előre is köszönöm a helpet! :lol: nincs benne gáz feltöltsem...? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Mennyire igaz. Szerencsére a szerelőmnél van minden, ami Opelhez kell és a diag nem kerül nekem semmibe, csak a benzin... <_< OP-COM, a megbízható PC alapú Opel diagnosztikai program Az OP-COM egy hazai fejlesztésű, teljesen magyar nyelvű PC alapú diagnosztikai program, amely segít neked a hibák gyors, és pontos behatárolásában. A programcsomag segítségével a mindegyik 1990-2009 között gyártott Opel gépjárműveket diagnosztizálhatod! plusz Saab régi és can-es verzió kell még magyarázat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Smester Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Szerintem semmi összefüggés! de talán vkinek volt már hasonló gondja...milyen motor? mennyi km? 1.4 16V Ecotec benzines motor, 160169 km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 OP-COM, a megbízható PC alapú Opel diagnosztikai program Az OP-COM egy hazai fejlesztésű, teljesen magyar nyelvű PC alapú diagnosztikai program, amely segít neked a hibák gyors, és pontos behatárolásában. A programcsomag segítségével a mindegyik 1990-2009 között gyártott Opel gépjárműveket diagnosztizálhatod! plusz Saab régi és can-es verzió kell még magyarázat? Ehhez mi kell és mennyiből jön ki cakk pakk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts