uhuhu Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 ma jól megrestauráltam az autómat. vót kuplung csere jó kemény vót, most jó puha :wink: vót kerékagycsapágy csere , kettő darab, mostmár nem bug a csapágy, vót féktárcsa és fékbetét csere, mert a régi má kopott volt vót váltóolaj csere, mert hidegen nagyon nehéz volt kapcsolgatni. viszont az első gumijaim belül kagylósra koptak..... 25.000 km-t mentem vele. :lol: ugyhogy most majdnem elköltöttem 200.000 forintocskát az autóra :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 nem. hiba akkor van, ha a motor megy, és a lámpa ég. igy jó.... Kösz, megnyugodtam. már azt hittem köze van a gyújtáshídcsere visszahíváshoz, és mivel a hétvégén sok út vár rám, kicsit izgultam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Bocsi de ez igy nemjó.A sárga lámpa azért nemalszik rögtön mert letárolt hibakód van. üdv Fecó Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Bocsi de ez igy nemjó.A sárga lámpa azért nemalszik rögtön mert letárolt hibakód van. üdv Fecó Ajaj. Ezt valahogy lehet törölni? Már mint, hogy ha arra vagyok kíváncsi a következő üzem alatt is előfordul-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Sajna (még szerencse)csak diag.műszerrel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június25, 2005 Megoszt Elküldve Június25, 2005 B*ssz* meg!!! Kereskedő rosszul mondta :evil: Tényleg csak 2007-ig jó... Én 2003.októberben vettem (Corsa) és 2006-ig tehát 3 évig érvényes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Június25, 2005 Megoszt Elküldve Június25, 2005 2003.októberben vettem (Corsa) és 2006-ig tehát 3 évig érvényes. Bizony ez nem rég változott. És ráadásul az idősebbeket azt hiszem 6-éves kor után, már évente kell ugyanúgy, mint ha nem lenne benne katalizátor. Ja, bocs, nem ugyanúgy, mert a katalizátorosra többet kell fizetni. :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június25, 2005 Megoszt Elküldve Június25, 2005 Bizony ez nem rég változott. És ráadásul az idősebbeket azt hiszem 6-éves kor után, már évente kell ugyanúgy, mint ha nem lenne benne katalizátor. Ja, bocs, nem ugyanúgy, mert a katalizátorosra többet kell fizetni. :x A enyém nyócc éves és még 2 évente jár. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanyo Elküldve Június25, 2005 Megoszt Elküldve Június25, 2005 A enyém nyócc éves és még 2 évente jár. :wink: 2004-től változott. Valószínű te még 2003-ban csináltattad és akkor még 2 évre adták. Kopinál a pont. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június25, 2005 Megoszt Elküldve Június25, 2005 Szomorú lennék, ha jövöre is kéne menni... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Június25, 2005 Megoszt Elküldve Június25, 2005 Szomorú lennék, ha jövöre is kéne menni... :? Pedig az leszel. :smt009 2000-ben vettem az 5 éves R19-et 6-éves korában műszaki + a lejárt 3 éves zöldkártya. 8 évesen csak műszaki, mert még 3 évre adták a ződadót. 9 évesen azaz 2004-ben zöld kártya és már csak 2005-ig. Ha nem adom el most a zöldkártya + műszaki+ betelt forgalmi, hát nem kis pénz lenne. Ennyiből inkább a fékellenőrzéseket finanszíroznám. Bizony inkább kifutásra megyek, mert mikor bele kell lépni sok régi példány nem tud megállni mögöttem. A biztonságba és az emberéletbe szerintem többet segítene, mint az a fuvaros cégekhez mérve elenyésző kibocsátás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
chesterke Elküldve Június25, 2005 Megoszt Elküldve Június25, 2005 Sziasztok! Elég érdekes szitu volt ma. El akartam indítani a kocsit (Astra G), de nem fordul a kulcs. Nem gond, biztos a kormányzár szarakodik, csak meg kell rángatni. De semmi. A kulcs azóta teljesen elfordíthatatlan. Már kipróbáltuk a pótkulcsot is, de semmi. Az a szép az egészben, hogy a kormány zárva van, tehát nem sok mindent lehet a kocsival kezdeni. :? (még szerencse, hogy az udvarban áll :wink: ) Lécci ha tudtok segítsetek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
chesterke Elküldve Június25, 2005 Megoszt Elküldve Június25, 2005 Amúgy fateromé a kocsi és valamit ki kéne fundálnom, mire hazaér! :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Június25, 2005 Megoszt Elküldve Június25, 2005 Sziasztok! Elég érdekes szitu volt ma. El akartam indítani a kocsit (Astra G), de nem fordul a kulcs. Nem gond, biztos a kormányzár szarakodik, csak meg kell rángatni. De semmi. A kulcs azóta teljesen elfordíthatatlan. Már kipróbáltuk a pótkulcsot is, de semmi. Az a szép az egészben, hogy a kormány zárva van, tehát nem sok mindent lehet a kocsival kezdeni. :? (még szerencse, hogy az udvarban áll :wink: ) Lécci ha tudtok segítsetek! Semmi alap nélkül: ha biztonságos helyen vagy, húzzátok le az ablakokat, ha elektromos, ajtót nyit amikor már nem a napon áll. Este, ha lehűlt próbáld meg. Ha megy "keresse fel OPEL partnerét"! Még egyszer "Halvány lilám" sincs mi lehet, de ha építőbb választ nem kapsz én ezt tenném. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június25, 2005 Megoszt Elküldve Június25, 2005 Amúgy fateromé a kocsi és valamit ki kéne fundálnom, mire hazaér! :roll: :lol: Ajajjjjjjjjjjjjj ;) :( :D :D :D Asszem most le fogsz bukni :roll: G-nél nem tudom mi a helyzet, de a fiatalabb F-eknél elő szokott fordulni, hogy a "zárszerkezet" megmakacsolja magát - eltörik benne tán valami - és ott csak a csere segít :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
chesterke Elküldve Június25, 2005 Megoszt Elküldve Június25, 2005 Semmi alap nélkül: ha biztonságos helyen vagy, húzzátok le az ablakokat, ha elektromos, ajtót nyit amikor már nem a napon áll. Este, ha lehűlt próbáld meg. Ha megy "keresse fel OPEL partnerét"! Még egyszer "Halvány lilám" sincs mi lehet, de ha építőbb választ nem kapsz én ezt tenném. :lol: Én is erre gondoltam, de ti biztosan jobban vágjátok a dolgokat! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június25, 2005 Megoszt Elküldve Június25, 2005 Ha nagyon nem akar összejönni a dolog akkor szóljál és adok 1 telefonszámot, ahol nagy valószínűséggel tudnak majd segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
chesterke Elküldve Június25, 2005 Megoszt Elküldve Június25, 2005 Annyira azért nem szorul a hurok! Faterom már tudja! Utoljára nem is én mentem vele. Csak egész nap kint volt a tűző napon, és délutánra már nem akart menni! Az az érdekes, hogy eddig nem csinált ilyet és hogy még pár mm-t sem fordul. :shaking: Köszi, hogy ennyire segítőkészek vagytok! Nem is mertem volna gondolni, hogy regelésem után 30 perccel már válaszoltok is! :shock: Még 1x köszi mindenkinek. Asszem megpróbálom estefelé átszellőztetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Június25, 2005 Megoszt Elküldve Június25, 2005 Én is erre gondoltam, de ti biztosan jobban vágjátok a dolgokat! Köszi Én ugyanolyan zöldfülű vagyok, mint Te ebben a témában, de a más helyeken szerzett tapasztalat néha jól működik. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június25, 2005 Megoszt Elküldve Június25, 2005 de jó akkor nmecsak én vagyok az, de ti legalább egy helyen laktok :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június25, 2005 Megoszt Elküldve Június25, 2005 ....Annyira azért nem szorul a hurok!.... Hogyhogy annyira nem ? :lol: :lol: ;) :( :D :D Figyelj mánnn, te mire gondoltál ? :twisted: Tudod, van egy olyan szakma : lakatos :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Június25, 2005 Megoszt Elküldve Június25, 2005 de jó akkor nmecsak én vagyok az, de ti legalább egy helyen laktok :wink: Te viszont ezt titokban tartod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Június25, 2005 Megoszt Elküldve Június25, 2005 Ajajjjjjjjjjjjjj ;) :( :D :D :D Asszem most le fogsz bukni :roll: G-nél nem tudom mi a helyzet, de a fiatalabb F-eknél elő szokott fordulni, hogy a "zárszerkezet" megmakacsolja magát - eltörik benne tán valami - és ott csak a csere segít :lol: Nem figyeltél, ASTRA G :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Június25, 2005 Megoszt Elküldve Június25, 2005 Annyira azért nem szorul a hurok! Faterom már tudja! Utoljára nem is én mentem vele. Csak egész nap kint volt a tűző napon, és délutánra már nem akart menni! Az az érdekes, hogy eddig nem csinált ilyet és hogy még pár mm-t sem fordul. :shaking: Köszi, hogy ennyire segítőkészek vagytok! Nem is mertem volna gondolni, hogy regelésem után 30 perccel már válaszoltok is! :shock: Még 1x köszi mindenkinek. Asszem megpróbálom estefelé átszellőztetni. Ha már tudja, akkor azt is hová forduljon. Opel assistant működik, és lehet erőműves Opel? akkor még biztosabb, ez a dolguk. Neked csak a "többiről kell mesélned" , vagy nem? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június25, 2005 Megoszt Elküldve Június25, 2005 Nem figyeltél, ASTRA G :wink: Jaj könyörgöm ne játszuk ezt, ilyen meleg ivdőjárási körülmények közepette :D Ott volt, hogy "G-nél nem tudom mi a helyzet" de ha korábbi Astra modelleknél előfordulhat ilyesmi, akkor nem tartom elképzelhetetlennek, reálisan előforulhat, hogy G Astra-nál is lehetséges ilyesmi :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts