Filewalker Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Szia ha z14xep a motorkód akkor nekem van egy 3500 km ert futott dob, én xcsináltattam rá sport dob ot ;) megbeszéljük ha kell. szép új állapotú ;) ocsó Nekem Z16XE motor van benne. Érdekelne a dolog, csak nem tudom jó-e hozzá.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Nekem Z16XE motor van benne. Érdekelne a dolog, csak nem tudom jó-e hozzá.... nem jó hozzá Z14XEP-é Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filewalker Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 nem jó hozzá Z14XEP-é Akkor ez nem jött össze, pedig valami hasonlóban reménykedek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petiííi Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 nah mégis csak hibakódot tárolt a kicsike... kivillogtattam most vagy 0550 ami Szervokormány-nyomásjeladó funkció-rendellenesség re utal vagy 0650 amit nem találtam szóval valszeg az előző lesz. Valaki hozzá tud szólni ehhez? Esetleg valami támpontot adni hol és mit nézzek meg. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuzer Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Az utánfutó irányjelző visszajelzőnek úgy kell működnie hogy, - amikor nincs futó, minden irányjelzésnél egyet villan, - amikor van futó, akkor irányjelzés alatt folyamatosan villog. Figyelembe véve, hogy a központi zár is az irányjelzőket villogtatja, szerintem nincs gáz a tiéddel. Nekem ugyan meg se nyikkan ufo nélkül. siller szerelte átadás előtt (új korában, 4,5 éve). Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Nekem ugyan meg se nyikkan ufo nélkül. siller szerelte átadás előtt (új korában, 4,5 éve). Hát erre nem tudok mit mondani, ezek szerint nem szabványosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Hát erre nem tudok mit mondani, ezek szerint nem szabványosan. Nekem sem villan fel utánfutó nélkül soha, pedig elvileg nekem is így jött ki szalonból BOSAL vonóhoroggal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
koko0707 Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Az utánfutó irányjelző visszajelzőnek úgy kell működnie hogy, - amikor nincs futó, minden irányjelzésnél egyet villan, - amikor van futó, akkor irányjelzés alatt folyamatosan villog. Figyelembe véve, hogy a központi zár is az irányjelzőket villogtatja, szerintem nincs gáz a tiéddel. Nekem ugyan meg se nyikkan ufo nélkül. siller szerelte átadás előtt (új korában, 4,5 éve). Hidjetek 'speter' kollégának.Faterom fordját ma hoztam el a szervízből műszakin volt + vonóhorgot raktak rá.Ő nála is így műkszik be raktak egy zöld ledet ,tök kultúráltan a világításkapcsoló alá és egyet villan futó nélkül .Azt mondta a szaki hogy ennek így kell műkszeni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pinocchio Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 grat a szervízhez, írd meg a tapasztalatokat mindenképp. Egyenlőre ugy fest jó lett. Bár hidegen még mindig rángatozik picit gázelvételkor, de lehet ez normális is. nemtudom. Amúgy mindegy merre van forgatva az érzékelő? Mert 360 fokos körben bárhova tudom fordítani. Minden helyzetben ugyan úgy mér? vagy a gyári helyzetbe kellene visszafordítani ami nemtudom, hol lehet, mivel elöttem már valaki ki szedte egyszer biztos.Megtudja nézni valaki neki hogy áll? De amugy a lovak visszatértek az autóba és szépen gyorsul rángatás nélkül. Most már csak a P0710 -es hibakódot nemtudom miért adta. Valakinek ötlete? A hibakódot csak tech2-vel lehet kitörölni? vagy van rá más módszer is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Harti Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Most, hogy bejött a jóidő, valami brutális módon csikorog a fékem. Szerelő megnézte, azt mondta van benne még legalább 30e km, ne cseréljem le, egyszerűen szar ez a fék amit az előző tulaj vett rá. Van valami mód, hogy csökkentsem vagy megszüntessem ezt a zavaró tényezőt? Már nagyon kivagyok tőle! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Hidjetek 'speter' kollégának.Faterom fordját ma hoztam el a szervízből műszakin volt + vonóhorgot raktak rá.Ő nála is így műkszik be raktak egy zöld ledet ,tök kultúráltan a világításkapcsoló alá és egyet villan futó nélkül .Azt mondta a szaki hogy ennek így kell műkszeni Auto Steiger (Köln) adta át vonóhoroggal szerelve és utánfutó nélkül nem villog. Ez az utólagos LED beépítés már 25-30 évvel ezelőtt is snassz volt. Anno apám kétütemű Wartburgjába is a műszerfalban meglévő helyre kötötték utólagosan. Na az egyet szokott villanni. Ez a '80-as évek eleje volt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Most, hogy bejött a jóidő, valami brutális módon csikorog a fékem. Szerelő megnézte, azt mondta van benne még legalább 30e km, ne cseréljem le, egyszerűen szar ez a fék amit az előző tulaj vett rá. Van valami mód, hogy csökkentsem vagy megszüntessem ezt a zavaró tényezőt? Már nagyon kivagyok tőle! ;) csere textar betét ha rossz a tárcsa akkor azt is ilyen márkájúra ezt ajánlom nekem bevált első 100km en volt hangja most semmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 hali ez engem érdekelne, most 182.000 km-es a 2005-ös 14xep, tegnap hoztam el szerelőtől és megnyugtatott, hogy két szelep le volt törve, egy el volt akadva és csak egy működött rendesen ;) ezt is tudod javítani? na az hosszabb folyamat... Wessz, ezzel kapcsolatban semmi? Elektronika, minden jó, csak a műanyag. Nem tud valaki egy eladó twinport szelepet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Wessz, ezzel kapcsolatban semmi? Elektronika, minden jó, csak a műanyag. Nem tud valaki egy eladó twinport szelepet? Pedig engem is érdekelnének a fejlemények... Nincs képed a cuccról? az is érdekelne. ÜDV:FRZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Egyenlőre ugy fest jó lett. Bár hidegen még mindig rángatozik picit gázelvételkor, de lehet ez normális is. nemtudom. Amúgy mindegy merre van forgatva az érzékelő? Mert 360 fokos körben bárhova tudom fordítani. Minden helyzetben ugyan úgy mér? vagy a gyári helyzetbe kellene visszafordítani ami nemtudom, hol lehet, mivel elöttem már valaki ki szedte egyszer biztos.Megtudja nézni valaki neki hogy áll? De amugy a lovak visszatértek az autóba és szépen gyorsul rángatás nélkül. Most már csak a P0710 -es hibakódot nemtudom miért adta. Valakinek ötlete? A hibakódot csak tech2-vel lehet kitörölni? vagy van rá más módszer is? én ugy tudom hogy 4-5 inditás után magátol törrlödik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Hidjetek 'speter' kollégának.Faterom fordját ma hoztam el a szervízből műszakin volt + vonóhorgot raktak rá.Ő nála is így műkszik be raktak egy zöld ledet ,tök kultúráltan a világításkapcsoló alá és egyet villan futó nélkül .Azt mondta a szaki hogy ennek így kell műkszeni nem igy kö müködni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invi Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Nekem sem villan fel utánfutó nélkül soha, pedig elvileg nekem is így jött ki szalonból BOSAL vonóhoroggal. Szalonban tették fel, meg van füzetben a számla is. Villamosságis megnézte azt mondta ok. Márkaszervíz szerint szintén OK és villannia kell egyet, bár ha nem villan az sem gond, a konkrét típustól függ. Az enyémben fix BOSAL van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invi Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 én ugy tudom hogy 4-5 inditás után magátol törrlödik. Én is így tudom, hogy 4.-re törli. Legalábbis Corsa, Vectra így működik. Az Astram még szerencsére nem dobott kódot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pinocchio Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Én is így tudom, hogy 4.-re törli. Legalábbis Corsa, Vectra így működik. Az Astram még szerencsére nem dobott kódot. Hát nemhinném, mert vasárnap dobta a kódokat, és azóta kb 10 szer indítottam. Vagy lehet még most is a kódot dobálja? Na ki is megyek megnézem milyen kódok vannak most benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Szalonban tették fel, meg van füzetben a számla is. Villamosságis megnézte azt mondta ok. Márkaszervíz szerint szintén OK és villannia kell egyet, bár ha nem villan az sem gond, a konkrét típustól függ. Az enyémben fix BOSAL van. Enyémen is.. hmm érdekes. Bár én így vettem használtan, de a tulaj azt mondta, hogy minden tartozékot a vásárláskor tettek rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invi Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Enyémen is.. hmm érdekes. Bár én így vettem használtan, de a tulaj azt mondta, hogy minden tartozékot a vásárláskor tettek rá Én is használtan vettem és 1 éves volt a kocsi, mikor rákerült. Lehet be lehet kötni villogósra meg villogás mentesre is, bár az érdekes lenne. Inkább arra tudok gondolni, hogy ahány típus annyiféle működés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Szintén fix Bosal, de 13 pólusú az elektromos csatlakozó, amihez adapter is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Én is használtan vettem és 1 éves volt a kocsi, mikor rákerült. Lehet be lehet kötni villogósra meg villogás mentesre is, bár az érdekes lenne. Inkább arra tudok gondolni, hogy ahány típus annyiféle működés. Astra-G 99-es évjáratig ki van vezetékelve ami utána van az nincs de a multitimertöl kell 1 szálat behuzni egy 1.5 wattos izzóra amit be kell tekerni a gyári helyre a müszerfal egységbe akkor ezekszerint mások nem tudták ezt..... Tis-ben benne van Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Ezért jó nekünk, hogy itt vagy.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 ...van valami mód, hogy csökkentsem vagy megszüntessem ezt a zavaró tényezőt? Már nagyon kivagyok tőle! ;) Elvileg van a Würth-nek egy CU800 nevű fékcsikorgás-gátló cucca, de én még sosem próbáltam, sz'al nincs vele tapasztalatom... Ez az itt ni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts