telo Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Indításnál a motor úgy viselkedik mintha a gázra lépnék. Felpörög, de azonnal vissza is áll. Lehet ez természetes,de ezelőtt is elektronikus vezérlésű autóm volt de az alapjáratra tette és kész. Már égőnek érzem, ha a parkolóban van valaki. :oops: Azt hiheti a "bunkó" most is úgy indítja, mint a szívatóst, és gázt ad, pedig tíz éve csak a kuplungot nyomom. Ez tényleg természetes? ASTRA G 1.4 Az enyém is ilyen Kopi! Nyugi... :roll: :lol: Hidegen jobban felpörög, melegen kevésbe, de felpörög sztem akkor is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Más: Hirtelen gázfröccsnél érdekes füttyögő (nem tudok jobb szót rá) hallat az autó. A Corsa C-m is csinálta. Megvettem és 2 hónap után rákezdett. Szervízben azt mondták, hogy ez ilyen és kész. Most az Astrám is csinálja. Tudja valaki, hogy mi a jelenség oka? Ha a levegőkifújásszerű hangra gondolsz, az nekem mindig is volt hirtelen gázfröccsnél. Mondták már hogy mi, de elfelejtettem... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Erős a hang? Szíj? mármint a generátor(klíma)? Ez megcsúszhat hirtelen ford.szám váltásnál. Inkább olyan, mintha kifújna valahol, vagy falsot szívna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Ha a levegőkifújásszerű hangra gondolsz, az nekem mindig is volt hirtelen gázfröccsnél. Mondták már hogy mi, de elfelejtettem... :oops: Azaz. Tessék eszedbe jutni, de azonnal!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Azaz. Tessék eszedbe jutni, de azonnal!!! :lol: az elektromos gázpedál ahogy nyitogatja a folytószelepházban lévő pillangószelepet. annak ilyen vákumos hangja van ahogy beáramlik a levegő...... 8) nem tipushiba!! ez mind ilyen... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Mér' nem kapok soha témafigyelés értesítőt? :lol: Már az emil címet is az axelero-sra (bocs t-online) írányítottam, de nem jön semmi. :lol: Én b@sztam el valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 az elektromos gázpedál ahogy nyitogatja a folytószelepházban lévő pillangószelepet. annak ilyen vákumos hangja van ahogy beáramlik a levegő...... 8) nem tipushiba!! ez mind ilyen... :roll: De miért kb. 2 hónapos korában kezdi csinálni? Miért nem az elejétől kezdve adott ki ilyen hangot? :smt102 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Mér' nem kapok soha témafigyelés értesítőt? :lol: Már az emil címet is az axelero-sra (bocs t-online) írányítottam, de nem jön semmi. :lol: Én b@sztam el valamit? Ezzel az általános műszaki problémával még nem találkoztam... ;) :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 De miért kb. 2 hónapos korában kezdi csinálni? Miért nem az elejétől kezdve adott ki ilyen hangot? :smt102 kiadta az már uj korába is.... csak te nem vetted észre, mert az autróban vannak másmilyen zajok, amivel addig ismerkedtél... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 De miért kb. 2 hónapos korában kezdi csinálni? Miért nem az elejétől kezdve adott ki ilyen hangot? :smt102 Mert akkor még nem figyeltél fel rá... :roll: Csinálja azt kezdetektől fogva sztem. Nekem legalábbis már az elején feltűnt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Mert akkor még nem figyeltél fel rá... :roll: Csinálja azt kezdetektől fogva sztem. Nekem legalábbis már az elején feltűnt... Vagy új korában még nem adtam kövér gázfröccsöket :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Június18, 2005 Megoszt Elküldve Június18, 2005 Én nem hallok ilyet....pedig 31.000 van benne. Lehet, hogy az 1.6 brutális motorereje, ahogy ébredezik, elnyomja a rigót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Június18, 2005 Megoszt Elküldve Június18, 2005 Én nem hallok ilyet....pedig 31.000 van benne. Lehet, hogy az 1.6 brutális motorereje, ahogy ébredezik, elnyomja a rigót. :lol: Még én sem hallottam, de majd holnap meghallgatjuk mi ez amit hallani kéne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
attip Elküldve Június19, 2005 Megoszt Elküldve Június19, 2005 Sziasztok!!:lol: Lenne egy kérdésem,nem pont ide vág ,de nem találtam jobb helyet.. Új autó esetén,hány évre adnak zöld kártyát?? 2008,2009,2010?? Ja,Astra G 1,4 Twinport ... Köszi a választ!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
joc Elküldve Június19, 2005 Megoszt Elküldve Június19, 2005 Sziasztok!!:lol: Lenne egy kérdésem,nem pont ide vág ,de nem találtam jobb helyet.. Új autó esetén,hány évre adnak zöld kártyát?? 2008,2009,2010?? Ja,Astra G 1,4 Twinport ... Köszi a választ!:lol: Az enyém zsír új és két évre adták . Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Június19, 2005 Megoszt Elküldve Június19, 2005 Az enyém zsír új és két évre adták . Akkor nézd meg újra a zöldkártyádat és ha nem tévedtél akkor mehetsz is reklamálni. Az én járgányom 2003-as és 2006-ban kell vinni újra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június19, 2005 Megoszt Elküldve Június19, 2005 Akkor nézd meg újra a zöldkártyádat és ha nem tévedtél akkor mehetsz is reklamálni. Az én járgányom 2003-as és 2006-ban kell vinni újra. nem emlékszem pontosdan de vagy 2004 év végén vagy 2005 év elején modositottak rajta, és már csak 2 évre kap 6 éves korig, utána már csak 1 évre.... azaz nem kő menni mindig reklamálni, nem mindig a márkaszervizes a hülye.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Június19, 2005 Megoszt Elküldve Június19, 2005 nem emlékszem pontosdan de vagy 2004 év végén vagy 2005 év elején modositottak rajta, és már csak 2 évre kap 6 éves korig, utána már csak 1 évre.... azaz nem kő menni mindig reklamálni, nem mindig a márkaszervizes a hülye.... :roll: Én 2005. januárjában vettem és még 3 évre kaptam, ha minden igaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
attip Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 nem emlékszem pontosdan de vagy 2004 év végén vagy 2005 év elején modositottak rajta, és már csak 2 évre kap 6 éves korig, utána már csak 1 évre.... azaz nem kő menni mindig reklamálni, nem mindig a márkaszervizes a hülye.... :roll: Szia!;)) Igy már értem!Elötte 3 éves Corsam volt és az még "3éves z.kártyás" volt,azt hittem az Astra más kategória... A szervizessel semmi gond... Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Én 2005. januárjában vettem és még 3 évre kaptam, ha minden igaz. Nézd csak meg, mert ha így van én nagyon kifogtam. Február 4-én már csak két évet osztottak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Schok01 Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Sziasztok Ma nekem is csinálta kétszer azt, hogy kulcs kivesz a gyújtáskapcsolóból és a rádió még szól, persze a középső szürke része nem ugrott ki. Utánna kulcs vissza gyújtás rátesz és kulcs újra ki és így már szuperált. Mi a megoldás? Vagy még nem kopott be? ( nem hiszem ) Köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Nem tudom! De jó lenne ha nem sz@r@kodna azár! Olyan Gáz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Nézd csak meg, mert ha így van én nagyon kifogtam. Február 4-én már csak két évet osztottak. B*ssz* meg!!! Kereskedő rosszul mondta :evil: Tényleg csak 2007-ig jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Már az elején is tapasztaltam, de most megint jelentkezik, hogy az a furcsa sárga jelző amit a gépkönyv kipufogógáz ellenőrző lámpának nevez nem alszik ki csak ha indítok. Érdekes eddig, ha ráadtam a gyújtást és vártam, minden sárga lámpa kialudt pár másodpercen belül, most ez "égve" marad de inditás után azonnal kialszik és utána már nem világít. Volt már az elején is ilyen, de aztán elmúlt. Nem értem miért ez a kettős viselkedés? Ez most hibára utal? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Már az elején is tapasztaltam, de most megint jelentkezik, hogy az a furcsa sárga jelző amit a gépkönyv kipufogógáz ellenőrző lámpának nevez nem alszik ki csak ha indítok. Érdekes eddig, ha ráadtam a gyújtást és vártam, minden sárga lámpa kialudt pár másodpercen belül, most ez "égve" marad de inditás után azonnal kialszik és utána már nem világít. Volt már az elején is ilyen, de aztán elmúlt. Nem értem miért ez a kettős viselkedés? Ez most hibára utal? :roll: nem. hiba akkor van, ha a motor megy, és a lámpa ég. igy jó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts