uhuhu Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Uhuhu! Te csináltál már ilyen cserét? Vagy esetleg tudnál ajánlani jó és ügyeskezű szakit? Ha igen helyileg hol? köszi én nem csináltam még ilyet, mert én csak az észt oszom. de van rá ember, megoldással... budapest... Link to comment Megosztás: More sharing options...
peter... Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 én nem csináltam még ilyet, mert én csak az észt oszom. de van rá ember, megoldással... budapest... :-))) ok, értem. ma megnéztem, hogy hol és mi meg is van de azért egyedül nem merek nekiállni...Megbizható emberke és jol dolgozik? Mennyiből jöhet ki egy ilyen csere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
krichard Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Sziasztok, Van nékem egy G Astra 98-as évjárat X14XE-m. Másfél hete visszajöttem egy külföldi útról vele (két napnyi 1300km/nap úttal szinte egész nap 4e körüli fordulaton ment a motor) és ha gázt akarok neki adni akkor ránt egyet a kocsi és csak aztán gyorsul. Minél óvatosabban adom a gázt annál tovább tart a rángás (és vele együtt visszafogott teljesítmény). EGR szelepet lehúztam, de a jelenség nem szűnt meg, tehát gondolom nem ezzel van a gond. Gondoltam megnéznem amiket fent írt uhuhu másoknak, egy pár kontaktot megsprayznék, mielőtt nekiállnánk a költségesebb javításoknak. Érdemes konktaktspray-vel végigfújkodni pár csatlakozót? Melyikeket? Pl. a gyújtáshidat nem tudom hol van (nem vagyok nagy szakértője a dolognak, amik már elromlottak azokról az alkatrészekről tudok pár dolgot :blush: Hibakód nincs, a motorvisszajelző nem ég (csak amikor lehúztam az EGR-t), viszont a jelenség most már kifejzetten zavaró, főleg ha emelkedőre szeretnék felmenni. Van valami ötletetek? Köszi, krichard Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 vedd ki az AGR-t és nézd meg, hogy nincs e nyitva egy picit, és ott megszorult... mert az lehuzva is megszorul, és visszavezet amikor nem kéne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
krichard Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 vedd ki az AGR-t és nézd meg, hogy nincs e nyitva egy picit, és ott megszorult... mert az lehuzva is megszorul, és visszavezet amikor nem kéne... Ja, még valamit elfelejtettem, nem tudom számit-e, de egyik szerelőmnél az AGR-t megjárattuk (PC-ről), alapjáraton szépen lefullasztotta a motort ahogy kell. Holnap megnézem/megnézetem az AGR-t akkor ebből a szemszögből is. Kösz a tanácsot. krichard Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 ha lefullad akkor teljesen kinyitottd. itt inkáb az lehet a baj, hogy nem záródik be rendesen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
krichard Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 ha lefullad akkor teljesen kinyitottd. itt inkáb az lehet a baj, hogy nem záródik be rendesen... Okés, holnap megnézem, remélem "csak" ennyi lesz a gond. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Sziasztok! Nemrégóta vagyok G Astra tulajdonos. Szeretném megkérdezni, hogy mire kell figyelni, mik a gyakori hibái ezeknek az autóknak. Esetleg tud valaki egy jó hátsó sportdobot caravan-ra?? Üdv.: Jani Link to comment Megosztás: More sharing options...
koko0707 Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Tényleg skacok :blush: jut eszembe ,itt az AGR -el kapcsolatban.Az x14xe-ből szoftveresen ki lehet ütni az AGR.szelepet mert visszaolvasgattam elég sokáig itt a fórumon de erre nem találtam választ csak a Z14xe-re Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Sziasztok! Nemrégóta vagyok G Astra tulajdonos. Szeretném megkérdezni, hogy mire kell figyelni, mik a gyakori hibái ezeknek az autóknak. Esetleg tud valaki egy jó hátsó sportdobot caravan-ra?? Üdv.: Jani Tankolni kell sajnos :blush: Gratula az autóhoz! Olajszint, ha gyilkolva volt előtted. Milyen motorú? Láncos, szíjas? Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Tankolni kell sajnos :blush: Gratula az autóhoz! Olajszint, ha gyilkolva volt előtted. Milyen motorú? Láncos, szíjas? Nem hiszem, hogy gyilkolva volt előttem mert egy öreg papáé volt aki 2000-óta az első tulaja volt és 64192km-t tett bele. Vezetett szervízkönyve van. 60000km-nél volt szíjcsere, szűrők, olaj. Mindez 2007.októberében. Utána 2008.májusban meghalt az öreg, és garázsban állt utána a kocsi. Közben lejárt a műszakija és mielőtt eladták tettek rá friss műszakit és zöldkarit. 2011.jan.26-ig van műszakija. Nagyon tetszik az autó és örülök, hogy inkább vártam rá 3 hetet és nem kereskedésből vettem hanem kivártam míg előjön egy ilyen. Szerintem megéri várni és nem elkapkodni az autóvásárlást!! A motorja X14XE szíjas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Szerintem megéri várni és nem elkapkodni az autóvásárlást!! Na ebben abszolút igazad van :blush: A hasznalatauto.hu nagy része lehúzós nepperkocsi... nagyon kell vigyázni. Node ezt a beszélgetést ne itt folytassuk, mert ez a topic nem erre van... Ezt inkább itt Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Tényleg skacok :blush: jut eszembe ,itt az AGR -el kapcsolatban.Az x14xe-ből szoftveresen ki lehet ütni az AGR.szelepet mert visszaolvasgattam elég sokáig itt a rórumon de erre nem találtam választ csak a Z14xe-re nemm lehet. csak a Z14XE ből és csak asszen 2002 től vagy 2003 tól... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 nemm lehet. csak a Z14XE ből és csak asszen 2002 től vagy 2003 tól... Ez jó hír mert akkor az enyémet lehet..... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaga Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 nemm lehet. csak a Z14XE ből és csak asszen 2002 től vagy 2003 tól... Sziasztok! Ez akkor fura, mert nekem ki van ütve az egr! 2001 Z14XE. Szóval akkor mégse nincsen? :) Vagy most akkor mondjátok meg, hogy mi a helyzet?! Nekem azt mondták a szervízben, hogy átírták a motorvezérlőt 1.6ra és így már nem figyeli az egrt, ezért lehetett kiiktatni a rendszerből! Vagy palira vettek? :blush: Asszem alánézek már, mert kezd idegesíteni, hogy most mi a helyzet vele. Elvileg, ha most ki van iktatva, akkor ha lehúzom a csatit az egr-ről, nem jelezhet?? :lol: Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Sziasztok! Ez akkor fura, mert nekem ki van ütve az egr! 2001 Z14XE. Szóval akkor mégse nincsen? :D Vagy most akkor mondjátok meg, hogy mi a helyzet?! Nekem azt mondták a szervízben, hogy átírták a motorvezérlőt 1.6ra és így már nem figyeli az egrt, ezért lehetett kiiktatni a rendszerből! Vagy palira vettek? :blush: Asszem alánézek már, mert kezd idegesíteni, hogy most mi a helyzet vele. Elvileg, ha most ki van iktatva, akkor ha lehúzom a csatit az egr-ről, nem jelezhet?? :lol: Üdv Az enyém is 2001-es és erre többen (nem itt a fórumon) egyértelműen mondták, hogy nem játszik a szoftveres dolog, úgyhogy uhuhu-nak jó lehet a sejtése. Nálad esetleg olyasmi lehet, hogy le van vakítva, viszont alapból jól működik (nyit-zár), és az ECU így jónak, működőnek látja (vagy nem így van... :) ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 én is láttam már olyan vezérlőt ami 1.6 szoftver volt az 1.4 esbe. nem tudom mennyire jó az úgy, hisz nem véletlenül van 1.4 és 1.6 os program... monnyuk az a i panaszkodott a magas fogyasztásra, de lehet hogy ő volt a béna. amugy az Z16XE nél is csak 2002-2003 tól lehet AGR-t kiiktatni. vagyis azoknál ahol már nincs hütőmodul, azaz nem gyullad ki a hütőkontrol a gyujtás ráadása után... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaga Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 én is láttam már olyan vezérlőt ami 1.6 szoftver volt az 1.4 esbe. nem tudom mennyire jó az úgy, hisz nem véletlenül van 1.4 és 1.6 os program... monnyuk az a ######i panaszkodott a magas fogyasztásra, de lehet hogy ő volt a béna. amugy az Z16XE nél is csak 2002-2003 tól lehet AGR-t kiiktatni. vagyis azoknál ahol már nincs hütőmodul, azaz nem gyullad ki a hütőkontrol a gyujtás ráadása után... Lehet, hogy akkor nekem is azért magasabb a fogyasztásom? Egyszerűen már nem kímélem a gépt, de most sem megy 10 alá, pedig már nincs minusz 10! :blush: Kivel lehetne visszatöltetni rá az eredeti programját? Meg akkor megnézném a szelepet is, max ledugóznám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 lehetséges. mi a milyénkkel most is csak város, csak dugó: 7.8L/100 zal járunk. tény, hogy 15 km -t / út. de akkor is agyhalált kapunk a dugóban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 vissza lehet rá tölteni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Kivel lehetne visszatöltetni rá az eredeti programját? Meg akkor megnézném a szelepet is, max ledugóznám! Ha jól értelmezem az eddig elhangzottakat, akkor következő lehetőségeid vannak: marad az1.6-os progi a zabálással együtt1.4-es progival és jó AGR szeleppel1.4-es progi lezárt szeleppel, sárga lámpával, vészüzemmóddalUhuhu! Arra akartál célozni, hogy az eredeti programmal és működő AGR szeleppel hozza ezt a fogyasztást? Vagyis jobban megéri arra a szelepre több figyelmet fordítani, mint lemezelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaga Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 vissza lehet rá tölteni... ki tudná visszatölteni? Ha itt Tatabányán bemennék a szervízbe, megcsinálják? Gondolom mondanak egy jó magas árat!? Vagy van köztetek valaki, aki jutányosabb áron megcsinálná? :blush: Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Vissza olvasgattam és uhuhu egyik hozzászólásában olvastam, hogy a a twinport szelep 400E Ft értékű. Ez elég rémisztő :lol: Mi a tapasztalat, milyen gyakori a meghibásodása ezeknek? Mi szokott lenni (remélem nem szokott lenni :blush: )a meghibásodás oka? És hogyan lehet megóvni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
koko0707 Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 [*]1.4-es progi lezárt szeleppel, sárga lámpával, vészüzemmóddal Hát ezt nem igazán értem ha lezárod az AGR-t akkor véleményem szerint nincs vészüzemmód :blush: ,csak sárga lámpa az is csak hosszú motorfék üzemmód után .Tudom mert vagy fél évig így jártam vele azt ki vettem alóla a lemezt,mert már idegesített a sárgázás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 nem, a mauzónk 2004 es, már nincs benne AGR. DE mindek ledugózni, ha jól müködik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts