gabesz76 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni hogya G Astrában hol van a pollenszűrő? Kesztyűtartó mögött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 @Uhuhu: Fagyizni mínusz 4 fokban? :blush: :) A többi részével egyetértek (mondjuk más választásom nincs, nem értek hozzá annyira...) Akkor bedobni egy Bambit. Jaaa, hogy már azt sem lehet kapni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Kesztyűtartó mögött. Hogy kell kicserélni?ki kell szedni a kesztyűtartót?Mé nem úgy oldották meg mint a B Vectrában........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filewalker Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Hogy kell kicserélni?ki kell szedni a kesztyűtartót?Mé nem úgy oldották meg mint a B Vectrában........ Nem egy ördöngős dolog a csere. Ha jól emléxem 3 torx csavar alul+ 3 felül és kinnt is van a kesztyűtartó. Arra figyelj, hogy megfelelő típust vegyél bele klímától függően vagy Behr, vagy Delphi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Nem egy ördöngős dolog a csere. Ha jól emléxem 3 torx csavar alul+ 3 felül és kinnt is van a kesztyűtartó. Arra figyelj, hogy megfelelő típust vegyél bele klímától függően vagy Behr, vagy Delphi. nem elég az évjáratot megadni a boltba?Azt meg nem is tudom hogy aláfekvés nélkül meg lehet-e nézni milyen a klíma...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
koko0707 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 nem elég az évjáratot megadni a boltba?Azt meg nem is tudom hogy aláfekvés nélkül meg lehet-e nézni milyen a klíma...... Nem bizony!Ki kell venni előtte és ami bent volt olyat kell bele venni.Én is benyaltam mert rittig a rosszat vettem meg hozzá azt mehettem vissza kicseréltetni ,de hát a rest kétszer fárad. :lol: Még szerencse hogy itt az autósbolt pont mellettünk :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Nem bizony!Ki kell venni előtte azt ami bent volt olyat kell bele venni.Én is benyaltam mert rittig a rosszat vettem meg hozzá azt mehettem vissza kicseréltetni ,de hát a rest kétszer fárad. :blush: Ezé jó a B Vectra!......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filewalker Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 nem elég az évjáratot megadni a boltba?Azt meg nem is tudom hogy aláfekvés nélkül meg lehet-e nézni milyen a klíma...... Nem elég sajna. Én úgy néztem meg, hogy a rádió alatti tárolórekeszt egy kis csavarhúzó segítségével kivettem (ki kell tapogatni a beugró pöcköket) és e mögött van egy matrica, amin rajta van a tipusa (Behr vagy Delphi). Úgy is lehet csinálni, hogy kiveszed a kesztyűtartót és megnézed a szűrőházat. Kb ezt fogod látni: http://kepfeltoltes.hu/view/090121/SSA4189...ltoltes.hu_.jpg Ha a házon olyan rugós patentok vannak, mint pl a motortérben a levegőszűrőn, akkor Behr,ha csavar ozni kell, akkor Delphi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filewalker Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 nem elég az évjáratot megadni a boltba?Azt meg nem is tudom hogy aláfekvés nélkül meg lehet-e nézni milyen a klíma...... Sőt, mondom a legtutibb megoldást: kiveszed a kesztyűtartót, kiveszed a pollenszűrőt, elmész a boltba, leteszed az asztalra és azt mondod, hogy egy ilyen kérek. A két szűrőtipus méretben eléggé eltér, ha a boltban stimmel a méret akkor tuti jót veszel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Sőt, mondom a legtutibb megoldást: kiveszed a kesztyűtartót, kiveszed a pollenszűrőt, elmész a boltba, leteszed az asztalra és azt mondod, hogy egy ilyen kérek. A két szűrőtipus méretben eléggé eltér, ha a boltban stimmel a méret akkor tuti jót veszel. Hát tényleg az lessz a legjobb ha kiszedem a kesztyűtartót.Így is úgy is ki kell szedni.Gyertyát milyen idő közönként kell cserélni az astrában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filewalker Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Hát tényleg az lessz a legjobb ha kiszedem a kesztyűtartót.Így is úgy is ki kell szedni.Gyertyát milyen idő közönként kell cserélni az astrában? Na ebben nem vagyok biztos, de nekem 60 ezer rémlik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Ezé jó a B Vectra!......... :blush: Akko miért foglalkozol a G astrával???????? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
koko0707 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Ezé jó a B Vectra!......... :lol: ja meg a zsiguli mert abba nincs is pollenszűrő :blush: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 ja meg a zsiguli mert abba nincs is pollenszűrő :blush: :) Hogyne lenne! Feltekered az ablakot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
koko0707 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Hogyne lenne! Feltekered az ablakot :lol: Én kérek elnézést :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Na ebben nem vagyok biztos, de nekem 60 ezer rémlik... jó esetben kb a fele.... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Akko miért foglalkozol a G astrával???????? :lol: Mer az asszonynak olyan van nekem meg Vectra :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Mer az asszonynak olyan van nekem meg Vectra :blush: De legalább a jel közös :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomasz11 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Sziasztok! Meg tudjátok mondani nekem, hogy az f astrába való ültetőrugó jó-e a g astrába? Azt gondolom, hogy az ültetés mértéke változik a tömege és a súlyelosztása miatt, inkább csak a rugó kialakítása, alakja miatt kérdezem. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra G Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Sziasztok. Tudna nekem segíteni valaki? Teljesen tanácstalan lettem 1.6 G Astrámmal kapcsolatban(Z16XE motor). Sárga lámpa világít, gyursulásnál, alapjáraton is rángat. Hibaolvasásnál először 1-es henger gyujtáskimaradást jelzett aztán ERG szelepre hivatkozott. Gyertyákat cseréltem nem javult, ezután trafóhíd csere után, ugyanaz a hiba, új ERG szelep próbával ugyanaz. Súlyos tizezrek fizetése után, a helyzet változatlan. Volt 3 hét szünet(+ 2000km) mikor magától elmult legalábbis csak enyhe rángatás volt tapasztalható, 3 napja viszont újra előjött a hiba. Különböző véleményeket hallottam több Opel szervízben, az egyik alapból motorvezérlőt diagnosztizált, a másik, hogy semmi baja nincs a motorvezérlőnek, a szelep kormosodott, a harmadik nem is látta és "hidro tőkét kell javítani" Most az a kérdés, hogy miután kifizettem közel 60.000 ft-ot különböző alkatrész+diagnosztika+munkadíj kinek lehet ezekután hinni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Sziasztok! Meg tudjátok mondani nekem, hogy az f astrába való ültetőrugó jó-e a g astrába? Azt gondolom, hogy az ültetés mértéke változik a tömege és a súlyelosztása miatt, inkább csak a rugó kialakítása, alakja miatt kérdezem. Üdv Tudtommal nem, a fizikai kialakítása miatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Sziasztok. Tudna nekem segíteni valaki? Teljesen tanácstalan lettem 1.6 G Astrámmal kapcsolatban(Z16XE motor). Sárga lámpa világít, gyursulásnál, alapjáraton is rángat. Hibaolvasásnál először 1-es henger gyujtáskimaradást jelzett aztán ERG szelepre hivatkozott. Gyertyákat cseréltem nem javult, ezután trafóhíd csere után, ugyanaz a hiba, új ERG szelep próbával ugyanaz. Súlyos tizezrek fizetése után, a helyzet változatlan. Volt 3 hét szünet(+ 2000km) mikor magától elmult legalábbis csak enyhe rángatás volt tapasztalható, 3 napja viszont újra előjött a hiba. Különböző véleményeket hallottam több Opel szervízben, az egyik alapból motorvezérlőt diagnosztizált, a másik, hogy semmi baja nincs a motorvezérlőnek, a szelep kormosodott, a harmadik nem is látta és "hidro tőkét kell javítani" Most az a kérdés, hogy miután kifizettem közel 60.000 ft-ot különböző alkatrész+diagnosztika+munkadíj kinek lehet ezekután hinni? Itt a fórumon sokunknak, és főként a szervizes emberkéknek pl. Uhuhunak. De látatlanba ne várj csodát, én csak az itteni fórumozók tapasztalatai alapján tudom hogy kb mit lehetne tenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peter... Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Hello! Aprobb problémám a következő: vezetőoldali szönyeg alatt el van ázva a szönyegem...nem hólé ami ott van az biztos...A hűtöm kb 3hónapja cserélve lett! Tudtok segfíteni? Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Hello! Aprobb problémám a következő: vezetőoldali szönyeg alatt el van ázva a szönyegem...nem hólé ami ott van az biztos...A hűtöm kb 3hónapja cserélve lett! Tudtok segfíteni? Előre is köszi! Hűtővíz az utastér fűtőradiátora felől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tobzos Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Sziasztok, Elsősorban Uhuhu-hoz lenne egy kérdésem, de persze szívesen veszem mások tapasztalatát is. Az autóm egy 2004-es Z14XE, 162 ezer km van benne. Ez már lengyel, de még van benne a motorháztetőn hangszigetelés és polc is a kesztyűtartóban! :blush: Megelgeltem az olajfogyasztását. Már egy ideje áttértem a 10W-40-es olajakra, az utóbbi időben Castrol-t használok és 15 ezrenként cserélem. A legutóbbi periódusban durván 7-8 decit evett meg, ezzel még megbékéltem. Most viszont olyan 1,5 liter lett a fogyás a 15 ezer alatt, amit már sokallok. Gyári értéken még persze bőven belül van, de az én tűréshatáromon már nem. Teljes motorfelújítás szóba sem jöhet, de még gyűrűzni sem szeretném. Arra gondoltam, hogy ha van értelme, akkor a szelepszár szimeringeket cserélném ki esetleg. Lenne ennek értelme? Csökkenne az olajfogyasztásom vagy csak a pénzem? Hol zabálja az Astra az olajat? Remélem, hogy nem csak a dugattyú gyűrűk mentén... :lol: Köszi előre is, Tobzos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts