aga Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 60-e nél a szokásos cserék + gyertya + ü.a. szűrő. Én így tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Sebaj! Raktam bele egy farmotort! Azóta nincs INSP! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 Jó ez a kép!!!! :lol: :lol: ;) :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 Lehet, hogy az 1.2-esem mellé nekem is el kellne, pláne ha megy a klíma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Jó reggelt! :lol: 7végén bevarják a katalizátorom! Nem tudjátok véletlen elég csak az aksit lehúzni ha heggesztési munkák vannak?????? ;) :( :D Haverom valami computert emlegetett hogy le kell huzni???? Szerintetek???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Nincs itt senki? :lol: Vagy rossz helyen kérdeztem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruzoli Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Sziasztok! 98-as Astra G 1.4 autóm van. Nincs szervízkönyvem és 110000 km-nél tartok. Ha jól tudom e körül van szervízelés. Mit ír a szervízkönyv, milyen cserék szükségesek (olaj, szűrők és gyertyán kívül). Segítségeteket előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Megnézem neked a könyvbe! Én is ott tartok! :-) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csizi1 Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 Duplikált hozzászólás. törölve - uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
csizi1 Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 Duplikált hozzászólás. törölve - uhuhu nem tudtam, bocsi. most kezdtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 nem baj :wink: irtam is neked PÜ t .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Sziasztok Cserélek Fékbetétet előre van 8000 e-ért olasz 10000- e-ért angol az olasz puhább porolósabb A tárcsám szintén angol szerintettek melyik a frankó? Angol mi? :lol: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Szerintem mindenképpen a puhább a jobb. A kemény betét öli tárcsát, és csikorog is. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Sziasztok Cserélek Fékbetétet előre van 8000 e-ért olasz 10000- e-ért angol az olasz puhább porolósabb A tárcsám szintén angol szerintettek melyik a frankó? Angol mi? :lol: :roll: Az angol az GM??? Én itt is kardoskodnék a gyári mellett, biztosan vannak jobb betétek, de átlag, normál utcai autózásra a gyári sztem megfelelő. Ettől csak akkor térnék el, ha biztos forrásból tudnám, hogy a másik sokkal jobb, vagy azonos minőség mellett sokkal olcsóbb! Ha se nem olcsóbb, se nem jobb akkor nem kockáztatnék. Én még nem találkoztam olyan alkatrésszel ami rossz minőségű lett volna GM felirattal!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Az eredeti 16 ezer az utángyártott + 7 , 8, és 10 ezer! Nem is tudom! A hátsók is rosszak!!!! Az egyik gyerek mondta hogy cseréljem le a dob-fékaimet tárcsa fékekkre!! Szerintetek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Az eredeti 16 ezer az utángyártott + 7 , 8, és 10 ezer! Nem is tudom! A hátsók is rosszak!!!! Az egyik gyerek mondta hogy cseréljem le a dob-fékaimet tárcsa fékekkre!! Szerintetek? :lol: Szerintem amennyiért megcsinálnák, abból az autód élete végéig meglenne a fékbetét.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Gyanus nekem is...... Nem tudom azt mondták semmi extra nem kell csak az egyiket le a másikat fel! Bontóbol vegyek tárcsát stb.... De igazad lehet jó a dobfék is nemigaz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Gyanus nekem is...... Nem tudom azt mondták semmi extra nem kell csak az egyiket le a másikat fel! Bontóbol vegyek tárcsát stb.... De igazad lehet jó a dobfék is nemigaz? :lol: Asszem a fék topikban volt erről (tárcsafék átalakítás) szó vhol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Gyors +nézem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Gyanus nekem is...... Nem tudom azt mondták semmi extra nem kell csak az egyiket le a másikat fel! Bontóbol vegyek tárcsát stb.... De igazad lehet jó a dobfék is nemigaz? :lol: Szerintem nem ilyen egyszerű a dolog. De Uhuhu majd jól megmondja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuzer Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 A gyárban néhány tucat mérnök kitalálta hosszas kísérletezéssel, szaktudással , hogy hátra dobfék. Erre jön egy önjelölt okos, hogy jobb a tárcsa. Pazar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 A gyárban néhány tucat mérnök kitalálta hosszas kísérletezéssel, szaktudással , hogy hátra dobfék. Aha. Tényleg pont így volt. Hogy Te milyen okos és tájékozott vagy!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 A gyárban néhány tucat mérnök kitalálta hosszas kísérletezéssel, szaktudással , hogy hátra dobfék. Erre jön egy önjelölt okos, hogy jobb a tárcsa. Pazar. barétom! olyanról hallotál már, hogy takarékosság? meg fapad? meg óccsó autóba alacsonyabb felszereltség? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Emlékezetem szerint jópár alkatrészt kell még cserélni a tárcsásításhoz, nem kevésbe kerül. @tuzer: A tárcsával valóban jobb fékhatást lehet elérni mint a dobbal, meg ( van ahol ez is szempont ) jobban néz ki, meg kevésbé melegszik, a gyárban azért raktak rá dobot mert: - Akkora teljesítményhez / súlyhoz normál utcai közlekedésnél az is elég - Hosszabb ideig kitart - olcsóbb Nekem is dob van hátul, és eddig még soha nem éreztem hogy kevés lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuzer Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 barétom! olyanról hallotál már, hogy takarékosság? meg fapad? meg óccsó autóba alacsonyabb felszereltség? :roll: nemnagyon hallok. És te olyanról, hogy biztonság? összehangolt alkatrészek? Kifarolás, stb.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts