wessz Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 http://www.muszaki-vizsga-zoldkartya.hu/ci...zelep-hiba.html heh legközelebb "mit tegyek ha az Ecumnak baja lett"javitási útmutató :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 pucold má ki a fojtószelepházadat.... Igazad lehet, de ma inkább a futóművel foglalkoztam, mert hétfőn vizsga. Hát, igencsak masszívra sikerültek a gátlók :lol: Beütni nem igen fog a kerék, az tuti, csak újra meg kell szoknom a pattogást, már régen volt ilyen érzés kocsiban :lol: A hátsó két teló felső szilentje gyakorlatilag körbe volt szakadva. Az egyikből kihúztam a csavarhüvelyt, a másikból kiesett :D Kicsit egybe mozok a szekér, de nagyon tetszik, az ültetés meg parádés lett, csak keresnem kell 205/40-17 nyárigumát, hogy elférjen :lol: A jövő hét vége a folytószelep lesz, ha segít király, ha nem akkor is legalább megpróbáltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Egy kérdés a folytószelep házhoz: Az így csináld-ban nem találtam, csak folytócsappantyú potenciométert, azt is x16xel-nél. Kéne egy kis help, hogy x18xe1-nél hol van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Sziasztok.Tegnap cseréltem ki a kocsiban a hátsó dobnál a tűzkarikát.Arra lettem figyelmes,hogy elöl jobb oldalt szivárog a víz.Ki is szedtem a hűtőt,ki van kezdve,és nem kicsit.A hűtő jobb sarkánál van egy kis tartály.Talán az lenne a klíma gáz tartálya??Az a tartály teljesen kikezdte a hűtőt.Valahogy nem lehetne azt kicsit odébb rakni,vagy valami,mert igaz tegnap meg csinálta a szomszédom a hűtőt,de hogy ez ne legyen még1szer.Valakinek valami ötlete esetleg?Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 rakjál egy alátétet a 2 hütő közé, és úgy csavarozd össze... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Egy kérdés a folytószelep házhoz: Az így csináld-ban nem találtam, csak folytócsappantyú potenciométert, azt is x16xel-nél. Kéne egy kis help, hogy x18xe1-nél hol van :D ez nem opelé, de hasonlit rá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 vagy inkább ez: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 rakjál egy alátétet a 2 hütő közé, és úgy csavarozd össze... Sajna nem a 2 hűtővel van gondom,hanem a vízhűtő mögött van egy kis tartály.És az kezdte ki a hűtőmet,de elég szépen.Azt a tartályt meg nem mertem nagyon feszíteni,nehogy eltörjön a klíma cső Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 ha a klimádhoz tartozik akkor a tartály a klimahütőd része, és egybe van vele. han nem akkor nem tudom hogy mi az... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 (edited) vagy inkább ez: http://www.bfwauto.hu/alkatreszek/408-237-111-001Z.jpg Ok. Takarításra mit ajánlasz? féktisztító megteszi, vagy valami spec cucc kell. A képen minden járatot takarítsak át? Módosítva Február1, 2009 : uhuhu nem idézünk képpel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Ok. Takarításra mit ajánlasz? féktisztító megteszi, vagy valami spec cucc kell. A képen minden járatot takarítsak át? Féktisztítóval szokták, jól oldja a koszt, elpárolog, és nem károsít semmit sem.... mármint alkatrészt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Ok. Takarításra mit ajánlasz? féktisztító megteszi, vagy valami spec cucc kell. A képen minden járatot takarítsak át? féktisztitó, és mindent. kívül, belül, + furatok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 rendben, köszönöm a helpet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vépetya Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 pedig a hütő ma már nem annyira drága 17eft Ezt frankó olvasni... Múlt héten hajnalban munkába menet nem tudtam már kikerülni egy valszeg hókotróról lepottyant kemény hótömböt és kilökte a helyéről a vízhűtőt eltört a ventilátorkeret meg még pár müanyag tartó biszbasz plusz elveszett a baloldali koptató a lökös aljáról. Vizem elfolyt (hamar fázni kezdtem a kocsiban). Melóhelyem melett van egy viszonylag komolyabb szerviz oda gurultam át hogy helyreállítsák.2 nap alatt megjött minden alkatrész ki is cseréltek mindent amit kell.A hűtő volt a legdrágább, 39e huf volt a végösszeg meg 81e pénz.Kicsit drága bejárás ez így... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Ezt frankó olvasni... Múlt héten hajnalban munkába menet nem tudtam már kikerülni egy valszeg hókotróról lepottyant kemény hótömböt és kilökte a helyéről a vízhűtőt eltört a ventilátorkeret meg még pár müanyag tartó biszbasz plusz elveszett a baloldali koptató a lökös aljáról. Vizem elfolyt (hamar fázni kezdtem a kocsiban). Melóhelyem melett van egy viszonylag komolyabb szerviz oda gurultam át hogy helyreállítsák.2 nap alatt megjött minden alkatrész ki is cseréltek mindent amit kell.A hűtő volt a legdrágább, 39e huf volt a végösszeg meg 81e pénz.Kicsit drága bejárás ez így... :lol: hát sokan nem ismernek engem ezért nem :D fordulnak hozzám Link to comment Megosztás: More sharing options...
vépetya Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 hát sokan nem ismernek engem ezért nem :D fordulnak hozzám Mennyi idő neked az alkatrészbeszerzés,továbbítás? Egy baloldali koptató még hiányzik... Tudsz árat mondani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Mennyi idő neked az alkatrészbeszerzés,továbbítás? Egy baloldali koptató még hiányzik... Tudsz árat mondani? "balodali koptató" müanyag küszöbre gondolsz? vagy mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vépetya Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 "balodali koptató" müanyag küszöbre gondolsz? vagy mi? Első lökös alján az a gumi biszbasz.2 fél darabból ban,padkára parkolásnál is lekotorja az ember. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Első lökös alján az a gumi biszbasz.2 fél darabból ban,padkára parkolásnál is lekotorja az ember. tudom melyik Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 tudom melyik Kérdezni szeretnék hozzáértő szervízes embert! A G astra ABS-es hátsó féke fékpajzsal, pofákkal, munkahengerrel együtt, ahogy az a kopasz futóműre fel van csavarozva a 4 csavarral megegyezik a C Corsa ABS-es hátsó fékével. vagy az Astraé nagyobb? Ha igen, mi egyezik? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 féktisztitó, és mindent. kívül, belül, + furatok... Még1 dolog: Mennyi időt várjak majd tisztítás után az indítással, hogy a féktisztító tökéletesen eltünjön és ne robbantsam le a hengerfejet? Le kell szedjem a folytószelep házat, vagy a motoron is lehet csinálni? Bocs ha nagy hülyeséget kérdeztem, ne nem szeretném elrontani :D Mondjuk akkor az a biztos ha leszedem nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 a legtisztességesebb az ha leszeded... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 a legtisztességesebb az ha leszeded... Tudtam, csak nem sejtettem :lol: Köszönöm még1x, a hét végi program igencsak meg is van. Közben sikeresen le is vizsgázott a szekér, és a lamdának semmi baja, szóval a hiba vagy a folytószelepház, vagy az AGR, vagy mindkettő lehet... Meg is jegyezték a telóteszten, hogy egy kicsit egybemozok a kocsi nem :D Kicsit lehet túl keményre sikerült a hátsó teló :lol: Még tesztelgetem kicsit, ha nagyon nem jön be szerzek kicsit puhábbat... nehogy szétverjen valamit nekem hátul... Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Kicsit lehet túl keményre sikerült a hátsó teló :D Még tesztelgetem kicsit, ha nagyon nem jön be szerzek kicsit puhábbat... nehogy szétverjen valamit nekem hátul... na igen erre mondta haverom, hogy szegény Melinda (nagymellű barátnő) Ausztriáig fogta a melleit :lol: Talán egy fél évig bírta, aztán eladta. mondjuk az állítható gyári cucc volt, de mindegy, a kemény az kemény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Talán egy fél évig bírta, aztán eladta. Melindát? bocs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts