dremu Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 A kormánynál lévő kulcslyukat? Amivel a gyujtást adom? Én megkenemn ha azt mondod ez a gond!!!! Mivel hiszek neked és bízok benned! CSak azér kérdem még egyszer mert nehogy rosszul irjam le miről beszéltem..... Tehát a kormányba a kulcslyukat kennyem meg zárolajzóval!!! És kész! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Ez normális probléma UHU? Vagy aggódhatok hogy el fog romlani? Mi a tapasztalatod? :oops: Bocs a sok ?-ért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 A kormánynál lévő kulcslyukat? Amivel a gyujtást adom? Én megkenemn ha azt mondod ez a gond!!!! Mivel hiszek neked és bízok benned! CSak azér kérdem még egyszer mert nehogy rosszul irjam le miről beszéltem..... Tehát a kormányba a kulcslyukat kennyem meg zárolajzóval!!! És kész! :lol: jaja. nem mondom, hogy minden OK lesz utána, de ha csak a por ami beleraadt a zárba az okozza a bajt, akkor meg tud javulni. ha valami más a baj mondjuk a zár kopása, akkor nem biztos hogy eredményes leszh a fujkálás. de ez a legolcsobb amit ki lehet próbálni. ha nem sikerül,akkor elkönyveled ugy hogy előre befektettél a téli felszerelésbe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Köszi! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pierreone Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Nem tudom jó helyre írom-e, de mindegy. Kicsit el vannak fáradva az ablaktörlőim elől, és apu volt ma Csergőéknél, és vett egy első szettet. Namármost, ezen nincs az a kis leszorító "szárny", mint a gyárin. Azt át lehet tenni valahogy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pierreone Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 dremu! Apunak kb ugyan ez van néha. Csak abban sípol, mintha benne lenne a kulcs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Nem tudom jó helyre írom-e, de mindegy. Kicsit el vannak fáradva az ablaktörlőim elől, és apu volt ma Csergőéknél, és vett egy első szettet. Namármost, ezen nincs az a kis leszorító "szárny", mint a gyárin. Azt át lehet tenni valahogy? Elvileg át.... Nekem az eredeti gyárin fémből volt ez a szélterelő, de amit vettem utána újat, ami szintén GM, elvileg Astrához való, arra külön lehetett rakni, és asszem külön is kellett fizetni érte, és ez ráadásul már csak műanyag. Azt nem próbáltam, hogy az eredeti fémet át lehet-e rakni az újra (aminek a lapátja még picit rövidebb is, mint az eredeti gyári), de talán még az is elképzelhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 dremu! Apunak kb ugyan ez van néha. Csak abban sípol, mintha benne lenne a kulcs. Francba ugy látom ez normális! :lol: DE! WB40-l megküldtem a zárat és frankóbb let hálisten! Nem tudom mikor ti gyujtást adtok egy kicsit nekinyomjátok a kulcsot a kormánynak jobbról balra ugy 3 milit? Mert nekem csak ugy jó? Ez normális? Vagy már én vagyok hülye! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Vagy már én vagyok hülye! Áhhhh! Dehogyis! Hova gondolsz! :lol: :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Köszi!!! Megyek akkor a földedre segíteni kapálni! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Amugy tényleg nem tudom L fordítani ha csak símán akarom! :wink: :wink: Na erre varjál gombot! Ha megoldod segítek gereblyézni is! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
steven2002 Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Sziasztok! Azt megtudja nekem mondani valaki, hogy az X14XE motorkodú G Astrában milyen lambdaszonda van? És hol lehetne olcsón szerezni, mert kezd az enyémben meghalni. Köszike Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Sziasztok! Azt megtudja nekem mondani valaki, hogy az X14XE motorkodú G Astrában milyen lambdaszonda van? És hol lehetne olcsón szerezni, mert kezd az enyémben meghalni. Köszike Kérdezd meg a Csergöben. Akkor jársz a legjobban ha gyárit veszel, mégha drága is. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Egykettes Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Nem tudja valaki hogyan kell a hamutartó mögötti izzószálacskát cserélni? Ugyanis kiégett. Nézegettem, de az én finom kezeiimmel nem akarom szétbarmolni. köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Nem tudja valaki hogyan kell a hamutartó mögötti izzószálacskát cserélni? Ugyanis kiégett. Nézegettem, de az én finom kezeiimmel nem akarom szétbarmolni. köszi. Lehet venni IGY CSINÁLD kézi könyvet én is vettem mert semmit sem tudok az autórol!! Eztek a dolgok símán benne vannak pik-pak megcsinálod! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Egykettes Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Én is tudom, hogy lehet venni a Maróti könyvesboltban 4400 HUF. Csak mindig elfogy mikor megyek. Le kéne egyet fénymásolni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Én is tudom, hogy lehet venni a Maróti könyvesboltban 4400 HUF. Csak mindig elfogy mikor megyek. Le kéne egyet fénymásolni... rendeld meg telefonon! Oszt ha van küdick! :iroc: :iroc: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Srácok! Indításkor a napi km számláló helyén mindig fel kell villannia az INSP feliratnak vagy szervizem van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Az éves intervallum lejártakor villan fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 rendeld meg telefonon! Oszt ha van küdick! :iroc: :iroc: milyen könyv???? hol lehet kapni helyileg?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Az éves intervallum lejártakor villan fel. 55e km van benne. Lehet hogy szíj csere? Az nem 60e-nél van? Most mit tegyek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Schok01 Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Szia http://www.maroti.net Én is most kerestem rá. Ebbe nincs benne az 1,4-es? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 55e km van benne. Lehet hogy szíj csere? Az nem 60e-nél van? Most mit tegyek? Valószínűleg kerek évfordulóhoz érkeztél. Akkor is jelez, nemcsak akkor, ha km-periódust értél el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Szia http://www.maroti.net Én is most kerestem rá. Ebbe nincs benne az 1,4-es? hát leírás szerint nincs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 hát leírás szerint nincs :lol: Nos én telefonon rendeltem! De ha gondolod megnézem neked a Tel számot holnapra és az Igy Csináld kézikönyvet megveheted! GLS aszem kihozza 1 nap alatt!!! ######a könyv minden benne van amit az autórol tudni érdemes pláne ha nem ismered az autót hogy mi micsoda hova csatlakozik hogy kell kiszedni! Szerintem frankó book! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts